2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ay çok güldüm canım vıy vıy he:9::9::9:bu hamilelik bizi 80 lik nineler gibi yaptı:9::9::9:

vıy vıy a ben de çok güldüm hamilelikten nevrimiz döndü:27:

pançem biz senle aynı gidiyoruz:29:
sen de ne var ne yok ne zaman gittin kontrole
bebişin kaç gram sen kaç kilo aldın ağrın sızın var mı vs vs :49:

hu huuuu güzel annişler biz geldikkkk baya bi geç geldik bugün anca :49::49:
herkesin kandili mübarek olsun hayırlı cumalar olsun inş. bugün edilen dualarımızın arasına hepimizin bebişlerini katmayı unutmayalım..
umarım keyifler yerindedir??
benim artık gece uykusu denen bişey kalmadı kalça toto ağrsından ağlıyorum artık..okadar acı çekmişimmki dün akşam benim tepki şu olmuş '''' vıy vıy vıy vıy vıy '' arka arkaya nerdeyse 20 defa demişim eşim sabah nasıl gülüyo nasıl dalga geçiyo...vıy vıy nedir yaaa alaşkına :52::52: bide üstüne boynum tutulmuş off offff :43:
bu arada benin berat efem çok hareketli sürekli hareket eden bi bebek değil ben anladım benim oğluşum uslu bi çocuk olacak sabah bi ediyo akşam bi ediyo onlardada baya belli ediyo kendini bi 15 dk hareket ediyo ama sabah akşama arası pek bişey yok sıpa yaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

bu vıy vıy vıy tepkisine hiç şaşırmadım ben de sık sık ahh uhh ıhh diyorum. hem de sabah akşam.. özellikle fazla ayakta kaldığımda kalça ağrısından kıpırdayamaz duruma geliyorum. sabahları da inanılmaz bi bel ağrısıyla uyanıyorum. yatıp kalkarken eşim kollarımdan tutuyo beni sağolsun.

oğluşum maşallah gün boyu çok hareketli ama gece yatma zamanı geldiğinde daha bi coşuyo içerde. saat 22:00 dan itibaren sanki mesaisi başlamış gibi tepişmeye başlıyo içerde. doğunca da böle yaparsa yandık.

vıy vıy a ben de çok güldüm hamilelikten nevrimiz döndü:27:

pançem biz senle aynı gidiyoruz:29:
sen de ne var ne yok ne zaman gittin kontrole
bebişin kaç gram sen kaç kilo aldın ağrın sızın var mı vs vs :49:

canım pazartesi gittim kontrole 1600 grdı bebişim..
benim kilomu hiç sorma 12 kg almışım:9::9:ama dr çok zayıftın normal bu kilo diyo 47 ile başlamıştım.
ağrım sızım hep var canım geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum mantarım ne ararsan var:ssz::ssz:
bende sırt ağrısından çok şikayetçiyim ya şöyle biri sırtımı çiğnese nasıl rahatlıcam sanki:27:
gece sola yatıyoruz ya sürekli akşam bacağım kopacak sandım:25::25:
az kaldı artık bakalım mükafatını alıcaz inşallah:26:

hormonlardan heralde
saçlarım ve cildim yağlanıyo hemen
bende takıntı yaptım
eğilip saçımı yıkıyamıyorum
bende her akşam banyo yapıyorum canım
benimde tam tersi oldu çok yağlı cilt yapım vardı hamilelikte kurudu saçlarım bile yağlanmıyor artık eskiden akşam banyo yapınca ertesi gun aksama yaglanmıs oluyordu okadar yani zeynepcim hergun banyo yapma bence sacını da banyodaki elini yıkadıgın lavoboda hafif egip yıkayabilirsin bence canım ben bazzen ole yapıyorum
kızlar oğluşum acaip hareketli. o kadar ki bazen canımı yakıyor. özellikle banyodan sonra çok hareketli oluyor. yediklerim içtiklerim etki mi ediyor acaba die kendime bi dikkat edim dedim hiç alakası yok. kıpır kıpır bir an durmuyor. bir de oldukça aşağıda. doktorum normal olduğunu söyledi ama içim rahat değil. aynı durumda olan var mı???
ben varım ben canım son 2 1-1.5 HAFTADIR BENIMKIDE COK FAZLA hareketli hatta canımı yakıyoor sankı kemıklerı batıyor karnıma gibi hep karnımda bi ordan bi ofraya dalgalanıyor bence buyuyorlar ve geriliyorlar :1::1::1::1:
31. haftamızdayız annesi 12 kilo almış
bebeğimz 1715 gr olmuş :49:
doktorumuz konuşmayı pek sevmedgnden bi şey demedi
gelişi güzel in haricinde
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kırkbinkere size

selam kızlar..
ankara yine karlı bugün..sabah babamız bizi eve hapsetti işe gitmek yok dedi.sağolsun işyerindekiler araya araya getirdiler beni bu saatte..birde rahatsızım dedim yani düşünün ne kadar anlayışlı olduklarını :37:

canım pazartesi gittim kontrole 1600 grdı bebişim..
benim kilomu hiç sorma 12 kg almışım:9::9:ama dr çok zayıftın normal bu kilo diyo 47 ile başlamıştım.
ağrım sızım hep var canım geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum mantarım ne ararsan var:ssz::ssz:
bende sırt ağrısından çok şikayetçiyim ya şöyle biri sırtımı çiğnese nasıl rahatlıcam sanki:27:
gece sola yatıyoruz ya sürekli akşam bacağım kopacak sandım:25::25:
az kaldı artık bakalım mükafatını alıcaz inşallah:26:

inşallah canım
benm de sırtım çok ağrıo eşime kütlettiriorum bazen anca öyle rahatlıorum
ikimiz de aynı kilo almışız ben 63 le başladım dr fazla almışsın dikkat et dedi
canım da sadece hamurişi istiyo kek börek olsun başka bi şey olmasın
zaten kıştayız sebze yok ben napayım nasıl diyet yapayım

inşallah canım
benm de sırtım çok ağrıo eşime kütlettiriorum bazen anca öyle rahatlıorum
ikimiz de aynı kilo almışız ben 63 le başladım dr fazla almışsın dikkat et dedi
canım da sadece hamurişi istiyo kek börek olsun başka bi şey olmasın
zaten kıştayız sebze yok ben napayım nasıl diyet yapayım
canım benim hamurişi değilde canım acayip tatlı istiyo
ye tatlıyı çıkar hakkıyı tezini çürütmüş oldum:9::9::9:

bn bu normal dogumda catının kesilmesinden cok fena tırsıyorummmmmmmmmmm:18: bazıları bide uyustrmadan kesiyomus yaaa normal dogum iyice kabusum oldu ya yeterince ıkınamzsaz ya cocuk sıkısıp kalırsa doguramazsam offff

canım çatıyı değil bebek çıkarken parçalanmasın perineye kesik atıyorlar.Geçen hafta doğum yapan arkadaşım kestiklerini hiç duymadım,hiç canım acımadı dedi,doktor da zaten eğer kesmezsek ve yırtılırsa dikmesi daha zor oluyo,kesik atınca düzgün dikilir demiş.Bwn forumlarda dopum hikayelerinde herkesin kesik atıldığını hissetmedik,canımız acımadı dediklerini okudum,muhtemelene farketmiyeceksin o sancıdan perine kesiğini canım,Allah kolaylığını verir inşallah,yüzyıllardır insan soyunun devamı bu şekişlde olmuş,keyfi sezaryene karşıyımm ben :19:zorunluluk varsa zaten dokytorun söyler.Dün gece TV8 de muhabbet kralında kadın ve çocuk doktorları vardı,doktor dedi ki:sezaryen ameliyatı günümüzdeki en büyük ameliyatlardan birisi aslında,çoğu ameliyat laparaskopiye dönmüşken siz vücutta 10 cm lik kesi açıyorsunuz,bu boyda kesi açılan ameliyat neredeyse yok dedi,ve 5 kata kadar ayrı ayrı dikiş atılıyomuş sezaryende,benim arkadaşım normal doğum yaptı 4 ya da 5 dikişi var,o da dışarıda zaten,sezaryene göre çok rahat hareket ediyor bence.

kızlar aile hekimliğindeki sorumlu hemşirem göğüs uçlarıma bakmak istedi
belirginleşmiş mi gibisinden
baktırmadım
gelecek ayki kontrolde emzirmeyi gösterecekmiş
sizinkiler belirgin mi:17:

Merhabalar 18 aylık bebeği olan 2011 Temmuz annesiyim 1. Doğumumda burayı hergün takip edrdim.su an ikinci cocuğuma hamileyim,çocukla ugrasmaktan bu sefer takip edemedim.bundan sonra fırsat buldukça takip edeceğim. Bende bı sefer enfeksiyon kaptım Dr. Tek kullanimlik fitiller verdi fakat kısa süreli ise yarıyor fakat sonra yine aynı oluyor.dr sakıncalı bir durumun olmadıgını söyledi. Bunun İcin su an birsey yapmaya gerek yok dedi.ama dikkat et dedi.Pamuklu kumaş olayını Dr önerdi bide kuru olmasına dikkat et dedi. Sac kurutma makinesi kullanabilirsin dedi. Bendee artık tuvaletten sonra sac kurutma makinesi ile fonluyorum. Sizlerde öyle yapabilirsiniz.
Su normal doğum meselesine gelince ben 2-3 yıldır normal doğum. Yapan duymadım o olayı unutun zaten.simdi hiç bir Dr normal dogum yapmıyor kim gecenin bir vakti kalkacak ne zaman dogacagi belli olmayan bir cocuğu doğuracak.hem ameliyt İcin extra parada aliyorlarlar o nedenle normal dogum kalmadı.siz istesenizde en bir bahane bulup vay kilosu fazla vay suyu azalmış vay kordon dolanmış gibi bahanelerle bir bKmisiniz sezeryandasiniz. O nedenle doğum kesiği çatı kesiği gibi seyleri düşünmeyin. Sorunlarınız olursada özelden mesaj atın her türlü soruyu cevaplayabİlirim formu bastan sona takip edemeyebilirim malum bir tane 18 aylık bir zıpır var evde kanepelerde zipliyor bir dakka boş bırakmaya gelmiyor saygilarimlA..

selamm canım,dediğinde haklısın aslında,ama istisna doktorlar var,çevremde normal doğum yapanlar var benim,arkadaşım geçen hafta doğum yaptı ve doktoru akşam 18:30 dan gece 00:30 a kadar sezaryene almadan başında bekledi,başka bir hastası ya da doğumu olmamasına rağmen,hatta arkadaşım son 1 saatte sancılardan dolayı nolur beni sezaryene alın diye yalvarmış,ona rağmen bu kadar bekledin,sezaryenlik bir durum yok,seni sezaryene almam demiş ve 6.5 saat beklemiş başında,aynı zamanda benim de doktorum,doğumuma o girecek inşallah,bu tarz doktorlardan dediğin gibi az sayıda kaldı,ama sağlık bakanlığı bu sezaryen olayında kararlı gibi,dün gece TV8 de muhabbet kralında bile kadın doğumcular konuktu,bunu konuştular ve artık doğal yolla doğumm a doğru bir gidiş var deniyor.Bir de sezareyen ücreti benim doğum yapacağım hastanede normal doğumdan 200 tl daha fazla,inşallah normal doğum yaparım bir aksilik olmaz,doktoruma çok güveniyorum çünkü:49:

Back
X