gerçekten son aylarda daha sık kontrol gerek dediler özellikle ikiz olduğu zaman ben ilk zamanlar 2 haftada bir gidiyordum şimdi genelde 20 gün daha uzun süre sonraya veriyor ama ben dayanamıyorum erken gidiyorumDDDbu kontrolümde göremedim yüzlerini kapamışlardı elleriyle geçen kontroldede öyleydi heyecan sarıyor beni gördükçe kucağıma aldığmı görmeye başladım rüyamda artıkın
aynen canım
perşembe bir gitsem mi diyorum bazen çok aşşağıda hissediyorum ya aslında...
hem görmüş olurum bebemi çok özledimmm
Yok canım Nisan anneleri olarak benim saydığım Ankaradan 8 kişiyiz. Seni de arkadaş listeme ekliyorum. Havalar düzelirse görüşürüz
gerçekten son aylarda daha sık kontrol gerek dediler özellikle ikiz olduğu zaman ben ilk zamanlar 2 haftada bir gidiyordum şimdi genelde 20 gün daha uzun süre sonraya veriyor ama ben dayanamıyorum erken gidiyorumDDDbu kontrolümde göremedim yüzlerini kapamışlardı elleriyle geçen kontroldede öyleydi heyecan sarıyor beni gördükçe kucağıma aldığmı görmeye başladım rüyamda artıkın
canm bende ocağın 27 sinde gitmiştim banada aşağıda gibi geliyodu hatta yürürken çok zorlanıyorum kalçam ve sağ alt tarafım çok ağrıyo dr o zaman gittimde bebeğin kafası aşağıda normal yerinde dedi herhalde ondan bu kadar ağrım oluyo kafası aşağı baskı yapıyo zannedersem seninkide öyle olmuş olabilir
göz kapaklarım yarıya indiiiiiii
Ankaralı arkadaşlar doğumu nerde düşünüyorsunuz.....
Olur bitanem benim için her yer uygun ben kendim bahçelide çalışıyorum. Bir kere daha dedim buluşalım diye kimseden ses çıkmadı.
işim aniden yoğunlaştı yine...
Orta biryerde buluşabiliriz banada uyar... Gerçi havalar biraz düzelsinde ondan sonra buluşalım.
Rabbim esirgesin hepsini Rabbim herkese tatdırsın bu güzel duyguyuayyy yerim o minnoşları ben yaaaaaa
çok tatlılardır ya ikisi bir arada birbirlerine dokunup elliyolardır değilmi
evet ağrıyı ben yürüyüşle çözdüm biraz çatı ağrısı falan hafifledi
ama dediğin gibi acaba kafası aşağıya dönük olduğu için mi?
yoksa ultrasonum mu geldi ?
canım o boğa ben başak
saol tunim...
bende bütün gece seninle uğraştım..
alışveriş listesi vercem dedim ama 2 gün oldu hala vermedim ya öyle gece boyu liste yaptım sana:))
canım bakım ünitesi olan ve çokca para almayan özeller var sanırım..biraz araştır istersen..elinde kozun olur:))
maşallahallah sağlık sıhhat versin...
çok güzel fikir..tebrik koyyorum aslıcım sana..bide elinize sağlık hadi çıktı bu işde aradan:)))
aynen canım kefenin cebi yk ki mal mülkle gidelim kontrole gidince dr.a sorcam hangi hastaneye geliyo kaça yapıyo diye.eşim 30 yaşında ama sanki 22 23 yaşında gibi.onunla bi oturulup konuşulmaz hemen kükrer
Canım inan lafım sana değil sakın yanlış anlama ben kötülük olsun kalp kırıyım diye yazmadım sadece arkadaşı normal olana teşvik etmek için bişey yazdım. Herkez kendi çapında evirdi çevirdi lafı ben hiç birini kırmak istedim sustum. Şimdide bir arkadaş yazmış eee ben 6 yıldır yarımın o zaman bide üstüne kahkahaa atmış yanlış ve bence hepsinden kırıcııı va aşağılayıcııı yani ne denilene bilir işte bir laf et bin ahhh işit ben bir hikaye paylaştım suçlu oldum. Neyse daha fazla uzatmanın alemi yok yukarda Allah görüyo ben kimseyi üzmek istemem burada en çok üzülen ben oldum Rabbim hepinize ayrı ayrı sağlıklı daoğumlar nasip etsin....
kızlar ben çıkıyorum biraz oyun oynayalım sonrada çıkarım artık öpüyorum hepinizi bebişlerinizede kendinize de iyi bakın iyi akşamlar herşeyin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?