2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayyy yerim o minnoşları ben yaaaaaa

aynen canım
perşembe bir gitsem mi diyorum bazen çok aşşağıda hissediyorum ya aslında...
hem görmüş olurum bebemi çok özledimmm

canm bende ocağın 27 sinde gitmiştim banada aşağıda gibi geliyodu hatta yürürken çok zorlanıyorum kalçam ve sağ alt tarafım çok ağrıyo dr o zaman gittimde bebeğin kafası aşağıda normal yerinde dedi herhalde ondan bu kadar ağrım oluyo kafası aşağı baskı yapıyo zannedersem seninkide öyle olmuş olabilir

çok tatlılardır ya ikisi bir arada birbirlerine dokunup elliyolardır değilmi

evet ağrıyı ben yürüyüşle çözdüm biraz çatı ağrısı falan hafifledi
ama dediğin gibi acaba kafası aşağıya dönük olduğu için mi?

yoksa ultrasonum mu geldi ?

Ankaralı arkadaşlar doğumu nerde düşünüyorsunuz.....

Ben Güven Hastanesinde yapacağım bir aksilik olmazsa.

Olur bitanem benim için her yer uygun ben kendim bahçelide çalışıyorum. Bir kere daha dedim buluşalım diye kimseden ses çıkmadı.

2 ay önce bir buluşma organizasyonu oldu aslında. Ben organizasyon yapmaya çalışıyordum o sırada Ankaralı kk üyeleri de buluşmaya çalışıyorlardı Lagrima arkadaşımız organizasyon yaptıklarını söyledi ama haftaiçi olduğu için bizden kimse gidemedi. Ben de 2 ayrı organizasyon olmasın yapılana katılırım diye düşündüm. Ben çalışmıyorum ama buluştukları gün kar yağdı ben de gidemedim. O günden sonra da kar hiç kalkmadı ki toplanalım.

ayyy yerim o minnoşları ben yaaaaaa
Rabbim esirgesin hepsini Rabbim herkese tatdırsın bu güzel duyguyu

çok tatlılardır ya ikisi bir arada birbirlerine dokunup elliyolardır değilmi

eveeett çok tatlılar bebişlerimiz birbirlerini bu arada bırakmıyorlar beraber yer değiştiriyorlar ilk zamanlar ikisi de sol tarafımdaydılar bşimdi de ikisi orta göbeğe tarafında üst üste duruyorlar oğluşum hep üstte ama kızımı eziyoDDDD

kızlar ben çıkıyorum biraz oyun oynayalım sonrada çıkarım artık öpüyorum hepinizi bebişlerinizede kendinize de iyi bakın iyi akşamlar herşeyin için teşekkür ederim

Son düzenleme:
İşten kaçta çıkıyorsunuz arkadaşlar. Bizim 5 te paydos benim evde pc yok yaa akşamlarıda konuşmak istiyorum. Ama mümkün olmuyor. Anca anneme gidersen arada giriyorum.

canım o boğa ben başak

Çok şaşırdım benim eşim de boğa. Çok olumsuz da düşünmemeye çalışalım sonuçta onun da yavrusu ve sen onun sultanısın. Bu aralar maddiyat da sıktıysa dediğin gibi yaşından da küçük davranıyormuş arada sıkıntıdan ne yapacağı şaşırmış demekki ama sen yine de bu konuda yüz verme derim.

Petuşum çok teşekkür ederiz çok şükür çıktı çıktı sırada mobilyası var bakalım gelsin koyucam resmini paylaşacağım sizlerle inşallah...

aynen canım kefenin cebi yk ki mal mülkle gidelim kontrole gidince dr.a sorcam hangi hastaneye geliyo kaça yapıyo diye.eşim 30 yaşında ama sanki 22 23 yaşında gibi.onunla bi oturulup konuşulmaz hemen kükrer

Yapısal demek ki sıkma canını her şeyin hayırlısı. Bak ben Yenibosna'da Nisa Hastanesine gidiyorum ve çok memnunum normal doğum 500 TL sezeyan mecburi ise 1100 TL yakın olsaydın iyi olurdu aslında tamamıyla doğum üzerine...

Canım benim hiç yanlış anlamadım seni. Güzel güzel tavsiyelerde bulunmuşsun kimse de kırılmamıştır emin ol o yüzden lütfen sen de üzülme. Elbette görüşlerimizi birbirimizle paylaşacağız kimimiz olumlu karşılar kimimize uymaz öyle değil mi gayet normal bu tepkiler. Yazışma dili en yanlış anlaşılan iletişim türüdür, bazen anlatmak istediğin tek bir virgülle bile yanlış anlaşılabilir biz hepimiz sen de dahil olmak üzere bir aile olduk o yüzden birbirimize kırılmamalıyız değil mi? Amin yüce yaradan hepimize dediğin gibi hayırlı doğumlar nasip etsin ve birbirimiz bu güzel sevinci paylaşmayı sevgiler...

Canım benim hiç yanlış anlamadım seni. Güzel güzel tavsiyelerde bulunmuşsun kimse de kırılmamıştır emin ol o yüzden lütfen sen de üzülme. Elbette görüşlerimizi birbirimizle paylaşacağız kimimiz olumlu karşılar kimimize uymaz öyle değil mi gayet normal bu tepkiler. Yazışma dili en yanlış anlaşılan iletişim türüdür, bazen anlatmak istediğin tek bir virgülle bile yanlış anlaşılabilir biz hepimiz sen de dahil olmak üzere bir aile olduk o yüzden birbirimize kırılmamalıyız değil mi? Amin yüce yaradan hepimize dediğin gibi hayırlı doğumlar nasip etsin ve birbirimiz bu güzel sevinci paylaşmayı sevgiler...[/QUOTE]

Canım benim yaa sağol valla ben çok üzülürüm. Böyle şeylere çünkü kötü fesat bir insan olsam boşver der geçerim. Ama çok içten söylüyorum çok kırıldım yaa hiç cvp bile yazmadım. Canları sağolsun bende bir daha hikaye paylaşmam ne yapalım demi yanii beni anladığın için ayrıca teşekkür derim sana çok öptümmm.

Son 15 dk kaldı. Öpüyorum sizleri hayırlı akşamlar. Rabbim sağ salim evlerimize gitmemizi nasip etsin......

Bende çıkıcam birazdan herkese hayırlı akşamlar öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…