buda uzun iknalardan sonra eşime aldırdığım arabamız aslında daha almayacaktık hafta sonu alışverişe gittik ben tabi hemen arabalara bakıyom aaa bu güzel şuda güzelmiş derken alındı gitti valla kadının fendi erkeği yendiii
774[/ATTACH]
perigülcüm çantalarımız aynı:)ne kadara aldın merak ettim canım..kazıklandımmı merak ediyorum da:)
iyi günlerde kullan canım.. ne güzel aradan çıkmış işte
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/500666-guzel-bebegimin-guzel-dogumu.html
bugün normal doğuma iyice bi heveslendm
umarım kaçmaz
kızlar biraz özel bi konu ama son 2 3 gündür vajinamda acayip kaşınma hissi var
eğilip de göremiyorum da koca göbeğimden
aynayla baktım ben de .sanbki böle içi dışına çıkmış gibi
. mantar mı enfeksiyon mu ne acaba
doktora da ha diyince randevu alamıyorum
haftaya çarşambaya kadar full dolu. bana bi fikir verin sizce tehlikeli bi durum mudur
bebeği etkiler mi çarşambaya kadar bekleyim mi napiiiimmm
canım kaşıntı bende de vardı 2 gundur mantar dan kasınıyor bende egılıp bakamıyorum hiç ayna tutupta bakmakta aklıma gelmedi ama bu hamılelıkte gorulen bişi kasımaktan emınımkı orası ciger gibi olmustur bana doktorum kasıntım oldugu zamanlarda fitil verdi onu kullandıgımda geciyor adını da ıstersen yazabılırım gyno lomexin ama doktoruna danısmanda fayda var cnm tabıkı
insirah
kaşıntı ve mantar bende de çok oldu. ben de aynı fitili kullandm ve geçti..
yine doktora danış tabi canm..
canım kaşıntı bende de vardı 2 gundur mantar dan kasınıyor bende egılıp bakamıyorum hiç ayna tutupta bakmakta aklıma gelmedi ama bu hamılelıkte gorulen bişi kasımaktan emınımkı orası ciger gibi olmustur bana doktorum kasıntım oldugu zamanlarda fitil verdi onu kullandıgımda geciyor adını da ıstersen yazabılırım gyno lomexin ama doktoruna danısmanda fayda var cnm tabıkı
yarın bi telefonla arim ben doktoru ama görmeden bişey diyemem de dersee
çok teşekkür ederim canım cevabın için umarım mühim bişey değildir.
ama bi kaşıntı hissi kaşımıyorum da ama yine bile kızarmıuş ve sanki şişmiş kocaman olmuş yaa :)
ay dedim doğum mu başlıyo yoksa çocuk baskı mı yapıyo ne olmuş böle
canım benide işkillendirdin bende bi ara bakayım alt tarafta durumlar nedir ne zamandır gormuyorum kendilerini gobekten D: ama onemli bişi oldugunu sanmıyorum kesin mantardır o zaten illa içi kasınması gerekmıyoo tatlım benimde bu dudakları oldugu kısım kasınıyrdu fitil atınca geciyor hmen sen yarın bi ara sor canım gene
62 tl ye aldım inşallah bende kazıklanmamışımdır sen ne kadara aldın cnm
:) tamam canım ben yarın bi arim doktoru
gerçi benim doktor yanındayken ağzını açıp konuşmuyo böle telefon ucundan ne derece yardımı dokunur bilemem
neyse sen işkillenme canım yoktur bişey inşallah bakma sen bana abartmakta üstüme yoktur :)
nike değilmi canım o çanta..hani içi fosforlu yeşil..baya büyük bi çanta
ayy kendimi teselliye çalışıyorum galiba ben kazıklanmışım hemde bayaa 90 liraya aldım ben..modeli ne olarak geçiyo canım benimkinin üstünde bşy yazmıyo ne diye bakacammm internetten yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?