2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aldım canm malesef 90liraya..ama ben nike mağazasında bulamadm malesef ve devamlı çanta aldığım selamet deri mağazası var ordan aldım..çok üzüldm şimdi yaa ama napım yapacak bşy yok içini bilem doldurdum.

aldım canm malesef 90liraya..ama ben nike mağazasında bulamadm malesef ve devamlı çanta aldığım selamet deri mağazası var ordan aldım..çok üzüldm şimdi yaa ama napım yapacak bşy yok içini bilem doldurdum.
Ama süper bi çanta gerçektn çok kullanışlı duruyor

günaydın güzel anneler hava bugün gene karlı ve çok soguk elazığda okular 2 gün tatil

Günaydınnnnnnnnnnn öpüyoruz hepinizi....... Bugün Ankara da çok hafif yağmur yağıyor. Hava çok soğuk değil çok şükürr..

günaydın kızlar..
bugün hiç iyi değilim sancım var....üstüne üstlük yeni eleman sabah sabah beni deli etmeye kararlı.abuk sabuk sorular soruyo çıldırtacak beni bugün sanırım.

günaydın kızlar..
bugün hiç iyi değilim sancım var....üstüne üstlük yeni eleman sabah sabah beni deli etmeye kararlı.abuk sabuk sorular soruyo çıldırtacak beni bugün sanırım.

allah yardımcın olsun...
birine yaptığın işi anlatmak/öğretmek çok zor...helede uzun süredir o işi yapıosan..helede öğrenecek kişiye "herşeyi öğrennn" die tembih edilmişse...
bundan önceki işimi bırakırken çıkmadan 1 hafta önce yerime birini buldular...
7 yıllık tecrübeyi 1 haftada aktarmamı istediler...1 haftada yarıldım sinirden...

ya ben anlatmakdan gocunmam...bildiklerimide saklamam ama bu kız çok ukala..herşeyi eleştiriyo.
zaten cnm burnumda bende sinirlenmeye başlıyorum artık.sonuçta onun için kalıyorum ben burda..valla çıkıp gitsem kimse birşey diyemez.ama birazdan konuşcam patronla dayanamayacağım ben bu salağa daha fazla.

günaydın kızlar..

Canımcın günaydın çok geçmiş olsun. Rapor al dinlen evinde...

ne güzel herkes bulunduğu ilin hava raporunu da veriyo ben de verim bari lüleburgazdan günaydınlarrrr burası buz buzzzz kuru soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…