2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bizim bura çok soğuk petuşum ya
benim oda bi de kuzey cephe
hapisane gibi sol tepemde cam var
soğuk rüzgar aşağı yağmur gibi yağıyor

normalde palto ile oturuyorum kışın burda...
şimdi hırka var dahasını hasta olurum diye çıkartamıyorum korkumdan :)))

Hiç ama 95 gibi değilsin vallahi maşalalh bebiş olunca gider büyük bir kısmı eminim.

canım hafta hafta gebeliklere bakınca 32 den sonraki her hafta için yazılıo bu haftalarda şişlik olması normal die..
ama annem ve ablam gibi koca karı tayfası da dioki bu saate kadar olmadıysa artık olmaz...
bendede henüz hiç yok, hala alyansım parmağımda..banada hani 37 den sonra evde olcaz ya o zmn olcakmışım gibi gelio..hayırlısı

ya benim arkadaşta oldu ödem ama baya erken başlamıştı ya bence de bu saate kadar olmadıysa bu saatten sonra da olmaz inşallah ya

amin canım

hamileleliğim süresince kaddınları grupladm gözümde..
şimdi şölee oluyo gidiyoz br yere biri diyo ki ne güzel kilo almamışsn
diğeri de diyo ki asıl bundan sonra alacak..
yine iyi olan diyo ki şişlik de yok ne güzel
diğeri diyo ki asıl bundan sınra olacak :))
çözemedm ben de bu işi bakalaım hangi grup haklı

hımm..o zmn dikkat et bebem..üşütme aman...

aynen ya....o kötü senaryo yazanlar kıskançlıklarından..
ya kendi çok şişmiştir ya çok kilo almıştır yada bebeği yoktur yada unutmuştur o günleri, çünkü bi kadının bi kadına yapabileceği en büyük kötülük yani öyle motive etmek..bi inşallah de maşallah de...

ya benim arkadaşta oldu ödem ama baya erken başlamıştı ya bence de bu saate kadar olmadıysa bu saatten sonra da olmaz inşallah ya

İnşallah bana da öyle geliyor belki de hiç almayız benimmm hala umudum varrrr

Kıskançlıktan da diyorlar ne anlatıcam size bizim burada bir müdür kadın var hamile aramızda 2 ay var kilolu da bir hatundu hamile kaldı aldı da bayağı kilo... Beni sürekli inceliyor falan bugün yemekte karşılaştık sanki yüzün şişmiş dedi inanın hiçbir şey de yok yüzümde... Allah allah belki bugün uyuyakaldım apar topar çıktım ondan olabilir dedim ben de çok ödem var dedi geçen yüzüğüm olmadı süt bile içemiyorum hiçbir şeyin içine giremiyorum geçen evden çıkamadım dedi ben de vallahi yüzüğüm bile çok rahat çıkıyor, hamilelik pantalonumun basen kısmıda bollaşmaya başladı ama olabilir dedim geldim inceledim kendimi bayağı tuhaf oldum ister istemez hiç şiş falan yok allahım yaa kıskanç ne olacak hatta

boşver kıskanaaanlaaar çatlasınnn
bana da hep diyolar almadın ama son iki ay alcan şişmedin ama bundan sonra olcak ohh diorum kıskananlar çatlasın
bi arkadaş diodu almadın son iki ay acayip iştah artcak hani iştah miştah yok bile diodu ben son zamanlarda günde 2 kilo erik yedim ben de diodum normal zaman için yuh ama o zamanı bilmem die şimdi de diyorum ya 2 kilo ne demek

bizim de ailcek görüştüğümüz arkadaşım var o da 2. bebeği bekliyor
çok da samimiyz pek severm ama beni deli ediyo bu aralar
maddi olarak çok idarelidir benim aldklarımı gereksz görüyo
geçen geldiler eşyaları gösteriyom bebek küvetine ne gerek var diyo
benm çeyizimden büyük leğen var onda yıkadm diyo
yaaa 10 liralık şey ya dedim. zaten benm leğenm de yok
o bize geldi mi kasılıyom hep. kendimi israfçı görüyom
her yaz tatile gidiyoz ya ona nasıl batıyo anlatamam o paralar ziyan oluyo diyo..
kendimi kötü hissediyom valla..

Arkadaşın belki ama ona ne sen ona diyor musun ki ne kadar cimrisin diye allahım ya kimse kendine bakmıyor bu sizin hayatınız ben öyle tiplere napalım çok şükür allah bize veriyor diyorum. Sonuçta bebeklerimiz en değerlimiz imkan olduktan sonra neden yapılmasın? imkanın varsa leğen yerine elbette daha sağlıklı, onların vücuduna uygun küveti alırsın...çocuğu çamaşır sanıyor galiba hiç kasılma bence kendisi almadığı için yapıyordur emin olun kişisel yetkinlik eğitmeni olarak söylüyorum birisi sürekli sizi eleştiriyorsa gereksiz bir şekilde alt yapıda gizli bir hayranlık yatar o yüzden takılma bile bırak o kötü hissetsin

yani düşün bide kendide aslında seninle aynı paydada, aynı duyguları yaşıo..beklentileri aynı...
yani bende ödem oldu ama sana maşallah demek bu kadar zor olmamalı dimi..
ki bu tamamen yapıyla ilgili...yani ben 10 kilo aldım hiç ödem olmadı sanki çok dikkat ettim onadnmı..
tuzlu yemeymiş..ben hep tuz ekleyip yididm walla:)) olmayınca olmuo...ekmeksiz öğünüm yok...makarna pilav ona keza..zeynepte işe gidip gelio hareket edio al işte oldu ödem...tamamen yapıyla alakalı bence...çatlak için dünya para harcadım yinede çatladım diyende var, hiç bişi yapmadım hiçde çatlamadım diende var...yani relax dimi...kocca dünya sanada yeter banada:)))) bu kadar sevimsiz olmak neden hiç anlamıom....

al o arkadaşını ablamla çarp işte..ablamda ne alırsa hayırlı olsundan önce çok para harcıon ne gereği var dio hep...halbuki insan bi destek arıo..annem var allahdan:)) annemde al herşeyi içinde kalmasın bişi dio
yani ben almadım gerek duymadım ama canım heves edion gücün yetiosa al de yani..
hiçde düşünme cnm ya...imkanın varsa al yani...

Evet evet çatlasın bence de :))))

Yani böyle densizlere çok kızıyorum direkt lafı da çakmak istiyorum hatta çakıyorum derler ya islamın şartı 5 ise 6. sı haddini bilmektir. Tahammül edemiyorum böyle densizlere...

Haklısın Petuş yani bir de hamile sanırım hamile psikolojisine girdi ben hiç öyle demem mesela kıyamam yani olsa bile motive ederim ne olacak insanız yani zaten yaşadıklarımız gayet normal değil mi ahh ahhh vallahi kadın olmayı bırak insan olmayınca hamile olsa da boş...

ben hazırlanıp çıkıyorum kızlarrrr
öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…