2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ne olursa olsun 2 kardeş asla kopmamalı bence. Haklı olsan bile ona bir mektup yaz içini dök ve aramızda ne olursa olsun haklı ya da haksız kim olursa olsun biz kardeşiz ve ben böyle uzak olmamıza razı değilim de ve bağını koparma. Şimdi bağlarınız tamamen koparsa ileride hiç dönüş şansınız kalmayacak birbirinize en ihtiyaç duyduğunuz zamanda kardeşsiz olacaksınız. Büyüklük sende kalsın bence.

kızlar biliyosunuz benim kandaki AST ALT değerleri yüksek çıkmıştı,bugün gastroentoloji doktoru Ursifox diye bi ilaç verdi,günde 4 tane içicem,haftaya bi tahlil daha yapıcak düşmeye başlamış mı diye,bebeğin gelişimi tamamlandığında doğum yapman gerekebilir,doktorun karar vericek buna dedi,ilacı almaya başladım bakalım,doktoruma da 10 gün sonra muayeneye gidince sorucam gidişatı,gelişimini tamamlaması demek kaçıncı haftanın bitmesi demek oluyo kızlar?

sağolun canlarım fikirlerinizi beyan ettiniz.ya ben o kadar girişimde bulundum ki kendi yaklaşmıyor suçlu benmişim gibi.hea bu arada psikolojik problem dedim şöyle ki sürekli bayılıyordu birgün onlardaydık şak bayıldı güya ama telefon vardı elinde öbür eline geçirdi.yani dikkat çekmeye çalışıyo ama çocuk değil artık ya 28 yaşında.mesela akşam konuştum annemle kadın konuşuyo ama yani laf sokup duruyomuş sanki haklı çok megolaman yapısı var ablamın malesef şimdi ona cevap verilmiyo ya kendini haklı sanıyo.ya insan üzülüyo tabi düşünün izmire arkadaşının düğününe gitti üşenmeden benim hiç bişeyimde olmadı şimdi o nasıl umurumda olabilir.ya misal sizle bile yazışınca daha içtenlikte yazıyorum gerçekten ama onunla artık öyle olamam istesemde çok zor.artı hiç bir problem yok psikolojik hasta olduğunu düşündürmeye çalışıyo sadece herkese işine geldiği gibi davranıyor yani anlıycanız..

35 cnmm küveze alınmama zamanı

canım o kaşıntıların sebebi o muymuş ?

cnm oncelikle geçmişler olsun allah devletin eline dusurmesin zaten inş bebegin ve senin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım başka sorunlar olmasın

Kısa ve öz cvp vericem abla, anne ,baba vs. kim seni üzüyorsa mutsuz ediyorsa yıpraatıyorsa uzak duracaksın ki sen fazlasıyla adım atmışın bnm öyle ablam olacak yeminle evire çevire pataklardım ve silerdim. böyle şey olmaz çünkü bunlar tamamen benim kişiliğimin yapacagı şeyler sen yaparsın yada yapmazsın cnm bnm fikirlerim bunlar bende yoktur aman ablam ne yapsa yeridir aman babam ne yapsa yeridir diyip siğneye çekmek ..

aynen katılıyorum canım sana..

35 cnmm küveze alınmama zamanı

sağol canım,benim 33. haftam biticek bu hafta,iyi ki daha da erken çıkmadı bu rahatsızlık,27 lerde falan çıksa daha stres olurdum heralde,zaten şu anda ilaca başladım,kontrolüm de 10 gün sonra,35 i rahat bitiririz inşallah,değerlerim düşerse doktor 35 te doğum yaptırmaz gibime geliyo,en azından 37 yi bitirmemi bekler diye düşünüyorum,şu anda bebek hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür,inşallah ilaç da faydalı olur da atlatırız bu olayı sorunsuz

aynen katılıyorum canım sana..

biliyorum belki bi çok kişiye bnm bu yazdıgım ters gelebilir .. yahu el insanı yapsa tolere edersin el dersin zart zurt ama abla bunu yapıyorsa bile bile üstüne üstüne valla koparırım onun kafasını yaaa oyy sinir oldm .

canım geçmiş olsun umarım bbegimiz zamanını bekler bi sorun olmaz ama senin de dediğin gibi çok tehlikeli haftalarda degiliz artık allah saglıkla bebeklerimizi dunyaya getirmeyi nasip etsin zamanlı yada zamanlı onemli olan onun saglıkla dogması ..

haklısın bende öyle düşünüyorum zaten o kadar dedikleri şeyden sonra yüzyüze zor yani.eşimle kavga ettik bu yüzden benim üzülmemi istemiyo o yüzden bahsedilmesini de istemiyo eşim ancak zarar getirir bize sen üzülürsün sonra ben sana kızarım diyo düğününde yanında olmadı herkes ablanı sordu senin boynun eğik kaldı sen ezdirme kendini boşver herkes hayatına baksın diyo haklıda çok üzüntü yaşadım onun yüzünden.anneme de dedim ben zaten anne istanbula geldiğimde sakın çağırıyım falan dedim annemde çağırmaz zaten.annem konuşuyo ama çok kırgın mecburiyetten hep derdini bana anlatır kadıncağız..

lolyyy çok gergin görüyom seni son günlerde sorun yok demi tatlım ??
esprili halin gitti yavrum :)

Son düzenleme:

canım senin anlattıgın olaylara benzer yani farklı da ama kendi ailemle ilgili sorunlar oluyor..ozellikle annemle şükür bnmde ablam var ama melektir.. ama annem bi değişiktir yada bizim yıldızlarımız barışmıyor bilmiyorum kadının yanında kendimi tedirgin huzursuz hissediyorum bana mutsuzluk veriyor bu yuzden daima mesafeli ve uzak duruyorum aynı şehirdeyiz bak ayda 1 defa ya gidiyorum ya gitmiyorum.. kısaca anlatmak istedigim şu kim ki seni huzursuz ediyor mutsuz ediyor ya mesafe koy uzak dur daha buyuk bi durumsa içinden çıkamıyorsan sil. hiçte vicdan azabı çekme cunku sen gercekten elinden geleni degil kat ve kat fazlasını yapmısın ...
lolyyy çok gergin görüyom seni son günlerde sorun yok demi tatlım ??
esprili halin gitti yavrum :)

gerginmiyim :26: yoo cnm gergin değilim hiç bi sorunda yok hamilelegin getirdigi zorluklar sıkıntılar dısında yagmura yaptıgım yorum icin mi ole dedin :26:bu bnm daim olan gorusum cnm şimdilik bişi degil katıyımdır biraz bole konularda .. evet bu ara çok şen şakrak da sayılmam ama gergin de diilim valla

lollyycim haklısın yabancı olsa afedersin iplemezsin aa en yakının düşman gibi davranıyo aynı düşüncedeyim canım senle kendimi üzemem ya o hayatına baksın ben hayatıma..inan bana gerçekten ablammışım gibi davranan o kadar çok kişi var ki.mesela görümcem hiç kıskançlık yok aramızda sürekli arar falan derdini anlatır böyle.şunu söyliyim hayatımda ablam gibi biri olmadı çevremde o derece...

bugün öyle bi izlenm edindm nedense :)
önceden daha çok geyik yapardn şimdi pek ciddi konulara yorum yapıyon
annalik seni olgunlaştrdı mı ne

yağmurcum bu kadar olaydan sonra barışsanız bile eskisi gibi olmak mümkün değil bence.
ama küs olmaak hç konuşmamak da sadece sizi değil herkesi gerer anneni babanı falan..
ben küz kalmayı beceremem kin de tutamam duygusalımdr azcık ondan sanırım bir yol bulup açardmmona derdimi
mektup bana da mantklı geldi.. ama yine de elinden geleni yapmşsn tabi..

ama biliyormusun boyle kişilikler vardır canım ablam dersin konduramazsın ama kişilik meselesi bu 5 parmağın beşi bir olmaz senin ablanda da bi kişilik karmaşıklıgı var sanırım bana çok bişi soylemek duşmez ama ablanın kişiliğiyle ilgili haddime de degil elbette ama sanki ustune gitmemen daha hayırlısı gibi geliyoo bana tabi gene içinde bulundugun durumu sen daha iyi biliyorsun daha iyi degerlendirebilirsin ben sadece şukadarcık anlattıgın seyden yola cıkarak yorum yapıyorum
bugün öyle bi izlenm edindm nedense :)
önceden daha çok geyik yapardn şimdi pek ciddi konulara yorum yapıyon
annalik seni olgunlaştrdı mı ne

yok canım ya bazen herşeye yazmaya üşeniyorum yada kaçırıyorum forumda konular cok hızlı ilerliyor bide 2 gundur oyunlara sardım pek fazla okuyamıyorum kim ne yazmıs sımdı enerjim bitti o sırada okuyum dedim boştaydım ondan konuda dikkatimi cekti sinirlendim yazmadan edemedim arkadasımıza evet bu aralarda ustumde bi durgunluk var insanda olur ya bazen kendi halinde olmak ister insan icine pek karısmaz ole bi ruh halındeyım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…