kıslar sizinle birşey paylaşmak ve düşüncelerinizi almak istiyorum.2011 şubat ayı nişan günümde başladı olaylar.eşimin ailesi ankaradan geldiler biz istanbulda oturuyoruz.eşimde tokatta görev yapıyor.neyse o gün ev curcuna benim aklım başımda değil heyecandandan kim gelmiş gitmiş göremiyorum.ablamda o gün yüzük tepsilerini tutucakmış.ayrıca ablam psikolojik sorunlar falan yaşadı neyse..tam yüzükler kesilcekken bayılmış biz görmedik.o ara teyzem geldi tepsiyle o tuttu ama dediğim gibi anneminde haberi yokmuş odaya yatırmışlar kocası da orda zaten.sonra yüzükler kesildi falan kendine gelmiş ablam sonra yüzüklerin kesildiğini duyunca bağıra çağıra gitmişler annem bile bilmiyo ne olup bitttiğini.neyse o günden sonra görüştük ablamla problem yok tabi ara da laf sokuyo ama ben hiç cevap falan da vermiyorum.3 mayıs ablamın doğumgünüydü anneme hatırlattım anne o gücenir şimdi ara dedim ama limonilik var onda bize karşı.neyse annem aradı kutladı falan akşam sana gelcez dedi.o da pek istekli çağırmamış.neyse annem işten yorgun gelmişti zaten köşede bi pastane var ordan hemen alıp gelmiş pasta götürcez.akşam gittik kayınvalidesi falan orda bir suratlar yapıyo anlatamam.neyse o ara kocası kaynanası da pasta almış içeri geldi ay bana sürpriz yapmışlar dedi bi baktık bizim götürdüğümüz pasta değil.güya biz sürpriz yapmadık.neyse bütün akşam tavır yaptı benle konuşmadı bile.annem üzüldü ewe gttik.ben ertesi gün msj çektim.dedim pasta getirmiştik bari anne düşünmüşsün getirmişsin teşekkür et diye çünkü gördü pastayı.bana bi msj lar ama güya kocası yazıyo bana onun telden halbuki kendinin yazdığını biliyorum yani.neyse aradan zaman geçti çeyiz dizmeye gitcez tokata ablamı yine 15 gün önceden aradım söyledim gelemem falan dedi tamam dedim.teyzemle geldik yerleştirdik.düğün gününe 4 gün var artık.hiç uğramadı o güne kadar naptınız nettiniz diye neyse.annem ara ablanı yine de sen dedi anne aramıyım şimdi moralimiz bozulcak ara dedi kıramadım aradım.napıyosun falan dedim tabi soğuk konuşuyo abla kına günü sabahtan gel kuaföre gitcez dedim gerek yok dedi tam teli kapatıyodum açtı ağzını.yok işte çeyiz giderken ben neler gittiğini biliyorum benden sakladınız işte sen beni kıskanıyosun kocamı kıskanıyosun kıskançlığından kurumuş kalmışsın(düğün aralığında çok zayıflamıştım yaşayanınız vardır elbet ondan bahsediyor:)yok işte doğumgününde götürdüğümüz pasta ucuzmuş kursağımızdan geçmedi çöpe attık dedi ben şokum resmen.onların aldığı pasta 15 lira annemin aldığı 10 lira diye şaka giibi.tabi annem de duydu benları yanımdaydı yoksa söylemezdim.sonra kadın fenalaştı ben kötü oldum neyse düğünüme filan gelmedi.şuan 8 ay oldu ben evleneli aramadı hiç herşeye rağmen ben msj attım bikere cvp vermedi.annemle de tanıdıklar araya girmiş 2 ay önce konuşmaya başladılar ama annem belli etmese de kırgın.bana hayırlı olsun diye telefon bile açmadı bebeğim için.neyse geçen annemi aradım o çıktı düğün vardı kuzenimin soğuk bir konuşma ağız ucuyla hayırlı olsun dedi.ben anneme dedim anne benim bunca şeye karşılık konuşmamı beklemeyim ki özür dilicek olan ben dilim.o da asla dmez çok kinci.bende dedim yüzyüze gelmeyelim yazın geliriz ist ye sakın çağırma falan dedim benim en mutlu günümde yanımda yoktu hiç olmasa da olur yani.kızlar uzun oldu k.bakmayın böyle işte ne düşünüyorsunuz?????????
banada hep aynı sözlüyolardı bebeğim doğar doğmaz sorduğum ilk soru kız mı:)) olmuş...
kızlar biliyosunuz benim kandaki AST ALT değerleri yüksek çıkmıştı,bugün gastroentoloji doktoru Ursifox diye bi ilaç verdi,günde 4 tane içicem,haftaya bi tahlil daha yapıcak düşmeye başlamış mı diye,bebeğin gelişimi tamamlandığında doğum yapman gerekebilir,doktorun karar vericek buna dedi,ilacı almaya başladım bakalım,doktoruma da 10 gün sonra muayeneye gidince sorucam gidişatı,gelişimini tamamlaması demek kaçıncı haftanın bitmesi demek oluyo kızlar?
kızlar biliyosunuz benim kandaki AST ALT değerleri yüksek çıkmıştı,bugün gastroentoloji doktoru Ursifox diye bi ilaç verdi,günde 4 tane içicem,haftaya bi tahlil daha yapıcak düşmeye başlamış mı diye,bebeğin gelişimi tamamlandığında doğum yapman gerekebilir,doktorun karar vericek buna dedi,ilacı almaya başladım bakalım,doktoruma da 10 gün sonra muayeneye gidince sorucam gidişatı,gelişimini tamamlaması demek kaçıncı haftanın bitmesi demek oluyo kızlar?
cnm oncelikle geçmişler olsun allah devletin eline dusurmesin zaten inş bebegin ve senin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım başka sorunlar olmasınselam kızlar dün gelemedik ama bugün burdayız.inşallah iyisinizdir bir yazayımda geçmişi okuyalım bakalım. salıdan beri uğraştığım çapa faciası bu gün sonuçlandı. 1 haftada 6 tüp kan verdim getiriyoruzm testler eksik en sonunda sinirlerim bozuldu zaten anemi var kalbura çevirdiniz lanet olsun diye bastım kalayı bir yandan da ağlayıp mahvettim kendimi de oğluşumuda taştım artık ödeme yapılıor test yok tam 150 tl fazla para ödendi ama karşılık yok lanet ettik geldik kendi hastanemize verdik kanımızı orda verdiğimi teslim etmemiştim 6 testten 3ü yapılacak da 3 ü içinde ayrı kan alınacak da 3 ü dfe yok da vsvs allah devlete düşürmesin kimseyi başka bişey demiorum allah belasını versin bu devletinde akp ninde mahvetti heryeri sıfır düzen delirdim bu gün resmen herkes muzdarip. yarın kesin sonucumu alcam kontrolümüzü de olduk oğluım kilo 2 hafta öndeysi durmuş normal haftasına gelmiş çok mutlu oldum sormayın sezeryan olabilir deniyordu. testlerde karaciğer enzimlerim yüksekti hepatitler yapılacak sonuç yarın işte ama doktorumuz büyük ihtimal hepatit b dedi ama taşıyıcı yada kronik değil çünkü daha önceki aynı testte normaldi 3 haftada oldu nolduysa kapmışım biyerlerden. ama bebeişime zararı yok doğar doğmaz ilaçlı serum ve aşısı yapılacak ve emzirebileceğim doğumda normal gözüküyor kanaldan çıkmış ama heran girebilişr tekrar nts de de hiç sancı çıkmamış şükür çok sevindi doktoırda rahatladı kiloda normale döndü büyük ihtimal normal doğum 1 hafta daha tut içinde sonra ne zaman isterse gelsin doğurturuz dedi: çok şükür rabbime allahım ya mahvoldum kaç günüdr devam etsem varya 1 aya anca biterdi bu iş o da stresten erken doğmazsa çocuğum allah korusun. çok şükür dedim sonradan kaptııım için bir sorun olmuyormuş. bide son haftalarım ya haftasonu anama kend,m, yoldurtayım da hafta içi çarşambadan sonra ev içinde yürüyüşlere başlıcam ne zaman isterse gelsin diye. kızlar kilolu diyorlar ya bebeklere korkmayın son haftalarda alıyor boyutlarını çoğu bnmkiş 3 hafta öndeydi hep şimdsi 49 cm 2600 kilo 35.1 haftalık 2 hafta önce 36. haftalık ölçüleri vardı hepsi rayına oyurmuş normal doğurcam inşallah hepimize hayıorlı sağlıklı pırtlatmalar diliyorum şimdi güzel annelerin geçmişlerini okuyalım bakalım inşallah olumsuzlujklar yoktur
kıslar sizinle birşey paylaşmak ve düşüncelerinizi almak istiyorum.2011 şubat ayı nişan günümde başladı olaylar.eşimin ailesi ankaradan geldiler biz istanbulda oturuyoruz.eşimde tokatta görev yapıyor.neyse o gün ev curcuna benim aklım başımda değil heyecandandan kim gelmiş gitmiş göremiyorum.ablamda o gün yüzük tepsilerini tutucakmış.ayrıca ablam psikolojik sorunlar falan yaşadı neyse..tam yüzükler kesilcekken bayılmış biz görmedik.o ara teyzem geldi tepsiyle o tuttu ama dediğim gibi anneminde haberi yokmuş odaya yatırmışlar kocası da orda zaten.sonra yüzükler kesildi falan kendine gelmiş ablam sonra yüzüklerin kesildiğini duyunca bağıra çağıra gitmişler annem bile bilmiyo ne olup bitttiğini.neyse o günden sonra görüştük ablamla problem yok tabi ara da laf sokuyo ama ben hiç cevap falan da vermiyorum.3 mayıs ablamın doğumgünüydü anneme hatırlattım anne o gücenir şimdi ara dedim ama limonilik var onda bize karşı.neyse annem aradı kutladı falan akşam sana gelcez dedi.o da pek istekli çağırmamış.neyse annem işten yorgun gelmişti zaten köşede bi pastane var ordan hemen alıp gelmiş pasta götürcez.akşam gittik kayınvalidesi falan orda bir suratlar yapıyo anlatamam.neyse o ara kocası kaynanası da pasta almış içeri geldi ay bana sürpriz yapmışlar dedi bi baktık bizim götürdüğümüz pasta değil.güya biz sürpriz yapmadık.neyse bütün akşam tavır yaptı benle konuşmadı bile.annem üzüldü ewe gttik.ben ertesi gün msj çektim.dedim pasta getirmiştik bari anne düşünmüşsün getirmişsin teşekkür et diye çünkü gördü pastayı.bana bi msj lar ama güya kocası yazıyo bana onun telden halbuki kendinin yazdığını biliyorum yani.neyse aradan zaman geçti çeyiz dizmeye gitcez tokata ablamı yine 15 gün önceden aradım söyledim gelemem falan dedi tamam dedim.teyzemle geldik yerleştirdik.düğün gününe 4 gün var artık.hiç uğramadı o güne kadar naptınız nettiniz diye neyse.annem ara ablanı yine de sen dedi anne aramıyım şimdi moralimiz bozulcak ara dedi kıramadım aradım.napıyosun falan dedim tabi soğuk konuşuyo abla kına günü sabahtan gel kuaföre gitcez dedim gerek yok dedi tam teli kapatıyodum açtı ağzını.yok işte çeyiz giderken ben neler gittiğini biliyorum benden sakladınız işte sen beni kıskanıyosun kocamı kıskanıyosun kıskançlığından kurumuş kalmışsın(düğün aralığında çok zayıflamıştım yaşayanınız vardır elbet ondan bahsediyor:)yok işte doğumgününde götürdüğümüz pasta ucuzmuş kursağımızdan geçmedi çöpe attık dedi ben şokum resmen.onların aldığı pasta 15 lira annemin aldığı 10 lira diye şaka giibi.tabi annem de duydu benları yanımdaydı yoksa söylemezdim.sonra kadın fenalaştı ben kötü oldum neyse düğünüme filan gelmedi.şuan 8 ay oldu ben evleneli aramadı hiç herşeye rağmen ben msj attım bikere cvp vermedi.annemle de tanıdıklar araya girmiş 2 ay önce konuşmaya başladılar ama annem belli etmese de kırgın.bana hayırlı olsun diye telefon bile açmadı bebeğim için.neyse geçen annemi aradım o çıktı düğün vardı kuzenimin soğuk bir konuşma ağız ucuyla hayırlı olsun dedi.ben anneme dedim anne benim bunca şeye karşılık konuşmamı beklemeyim ki özür dilicek olan ben dilim.o da asla dmez çok kinci.bende dedim yüzyüze gelmeyelim yazın geliriz ist ye sakın çağırma falan dedim benim en mutlu günümde yanımda yoktu hiç olmasa da olur yani.kızlar uzun oldu k.bakmayın böyle işte ne düşünüyorsunuz?????????
cnm oncelikle geçmişler olsun allah devletin eline dusurmesin zaten inş bebegin ve senin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım başka sorunlar olmasın
Kısa ve öz cvp vericem abla, anne ,baba vs. kim seni üzüyorsa mutsuz ediyorsa yıpraatıyorsa uzak duracaksın ki sen fazlasıyla adım atmışın bnm öyle ablam olacak yeminle evire çevire pataklardım ve silerdim. böyle şey olmaz çünkübunlar tamamen benim kişiliğimin yapacagı şeyler sen yaparsın yada yapmazsın cnm bnm fikirlerim bunlar bende yoktur aman ablam ne yapsa yeridir aman babam ne yapsa yeridir diyip siğneye çekmek ..
35 cnmm küveze alınmama zamanı
aynen katılıyorum canım sana..
sağol canım,benim 33. haftam biticek bu hafta,iyi ki daha da erken çıkmadı bu rahatsızlık,27 lerde falan çıksa daha stres olurdum heralde,zaten şu anda ilaca başladım,kontrolüm de 10 gün sonra,35 i rahat bitiririz inşallah,değerlerim düşerse doktor 35 te doğum yaptırmaz gibime geliyo,en azından 37 yi bitirmemi bekler diye düşünüyorum,şu anda bebek hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür,inşallah ilaç da faydalı olur da atlatırız bu olayı sorunsuz
cnm oncelikle geçmişler olsun allah devletin eline dusurmesin zaten inş bebegin ve senin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım başka sorunlar olmasın
Kısa ve öz cvp vericem abla, anne ,baba vs. kim seni üzüyorsa mutsuz ediyorsa yıpraatıyorsa uzak duracaksın ki sen fazlasıyla adım atmışın bnm öyle ablam olacak yeminle evire çevire pataklardım ve silerdim. böyle şey olmaz çünkübunlar tamamen benim kişiliğimin yapacagı şeyler sen yaparsın yada yapmazsın cnm bnm fikirlerim bunlar bende yoktur aman ablam ne yapsa yeridir aman babam ne yapsa yeridir diyip siğneye çekmek ..
biliyorum belki bi çok kişiye bnm bu yazdıgım ters gelebilir .. yahu el insanı yapsa tolere edersin el dersin zart zurt ama abla bunu yapıyorsa bile bile üstüne üstüne valla koparırım onun kafasını yaaa oyy sinir oldm .
biliyorum belki bi çok kişiye bnm bu yazdıgım ters gelebilir .. yahu el insanı yapsa tolere edersin el dersin zart zurt ama abla bunu yapıyorsa bile bile üstüne üstüne valla koparırım onun kafasını yaaa oyy sinir oldm .[/QUOTE
dediğin gibi bunları EL yapsa DERSİN Kİ kan bağım yokm can bağım yok...ama işte var böyle problemli insanlar ..ayıca arkadaş psikolojık problemleri var yazmış ama bence ablası bunu alışkanlık haline getrimiş rahatsızlıklarını kullanıyor ..dedğin gibi şöyle evire çevire döveceksin al sana kardeşlik diyeceksinde herkesin karakteri farklı iştee. bende sen gibi hayatta tahammül edemem...yazık ama kardeş kardeşe hangi günde lazımm..?düğünümde bayramda acı günümde yanımda yoksun eeeeeeeeee sonrada saygı bekliyorsunn kasım kasım kasılıyorsun hiç gelemem ben ço0k sildim böyle kişileri hayatımdan kardeşimde yapsa tanımam
canım senin anlattıgın olaylara benzer yani farklı da ama kendi ailemle ilgili sorunlar oluyor..ozellikle annemle şükür bnmde ablam var ama melektir.. ama annem bi değişiktir yada bizim yıldızlarımız barışmıyor bilmiyorum kadının yanında kendimi tedirgin huzursuz hissediyorum bana mutsuzluk veriyor bu yuzden daima mesafeli ve uzak duruyorum aynı şehirdeyiz bak ayda 1 defa ya gidiyorum ya gitmiyorum.. kısaca anlatmak istedigim şu kim ki seni huzursuz ediyor mutsuz ediyor ya mesafe koy uzak dur daha buyuk bi durumsa içinden çıkamıyorsan sil. hiçte vicdan azabı çekme cunku sen gercekten elinden geleni degil kat ve kat fazlasını yapmısın ...haklısın bende öyle düşünüyorum zaten o kadar dedikleri şeyden sonra yüzyüze zor yani.eşimle kavga ettik bu yüzden benim üzülmemi istemiyo o yüzden bahsedilmesini de istemiyo eşim ancak zarar getirir bize sen üzülürsün sonra ben sana kızarım diyo düğününde yanında olmadı herkes ablanı sordu senin boynun eğik kaldı sen ezdirme kendini boşver herkes hayatına baksın diyo haklıda çok üzüntü yaşadım onun yüzünden.anneme de dedim ben zaten anne istanbula geldiğimde sakın çağırıyım falan dedim annemde çağırmaz zaten.annem konuşuyo ama çok kırgın mecburiyetten hep derdini bana anlatır kadıncağız..
lolyyy çok gergin görüyom seni son günlerde sorun yok demi tatlım ??
esprili halin gitti yavrum :)
biliyorum belki bi çok kişiye bnm bu yazdıgım ters gelebilir .. yahu el insanı yapsa tolere edersin el dersin zart zurt ama abla bunu yapıyorsa bile bile üstüne üstüne valla koparırım onun kafasını yaaa oyy sinir oldm .
gerginmiyim :26: yoo cnm gergin değilim hiç bi sorunda yok hamilelegin getirdigi zorluklar sıkıntılar dısındayagmura yaptıgım yorum icin mi ole dedin :26:bu bnm daim olan gorusum cnm şimdilik bişi degil katıyımdır biraz bole konularda .. evet bu ara çok şen şakrak da sayılmam ama gergin de diilim valla
biliyorum belki bi çok kişiye bnm bu yazdıgım ters gelebilir .. yahu el insanı yapsa tolere edersin el dersin zart zurt ama abla bunu yapıyorsa bile bile üstüne üstüne valla koparırım onun kafasını yaaa oyy sinir oldm .[/QUOTE
dediğin gibi bunları EL yapsa DERSİN Kİ kan bağım yokm can bağım yok...ama işte var böyle problemli insanlar ..ayıca arkadaş psikolojık problemleri var yazmış ama bence ablası bunu alışkanlık haline getrimiş rahatsızlıklarını kullanıyor ..dedğin gibi şöyle evire çevire döveceksin al sana kardeşlik diyeceksinde herkesin karakteri farklı iştee. bende sen gibi hayatta tahammül edemem...yazık ama kardeş kardeşe hangi günde lazımm..?düğünümde bayramda acı günümde yanımda yoksun eeeeeeeeee sonrada saygı bekliyorsunn kasım kasım kasılıyorsun hiç gelemem ben ço0k sildim böyle kişileri hayatımdan kardeşimde yapsa tanımam
kesinlikle katılıyorum canım
ama biliyormusun boyle kişilikler vardır canım ablam dersin konduramazsın ama kişilik meselesi bu 5 parmağın beşi bir olmaz senin ablanda da bi kişilik karmaşıklıgı var sanırım bana çok bişi soylemek duşmez ama ablanın kişiliğiyle ilgili haddime de degil elbette ama sanki ustune gitmemen daha hayırlısı gibi geliyoo bana tabi gene içinde bulundugun durumu sen daha iyi biliyorsun daha iyi degerlendirebilirsin ben sadece şukadarcık anlattıgın seyden yola cıkarak yorum yapıyorumlollyycim haklısın yabancı olsa afedersin iplemezsin aa en yakının düşman gibi davranıyo aynı düşüncedeyim canım senle kendimi üzemem ya o hayatına baksın ben hayatıma..inan bana gerçekten ablammışım gibi davranan o kadar çok kişi var ki.mesela görümcem hiç kıskançlık yok aramızda sürekli arar falan derdini anlatır böyle.şunu söyliyim hayatımda ablam gibi biri olmadı çevremde o derece...
bugün öyle bi izlenm edindm nedense :)
önceden daha çok geyik yapardn şimdi pek ciddi konulara yorum yapıyon
annalik seni olgunlaştrdı mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?