2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canm sıkıldı...

muhabbet edioduk oysaki

ben hazırlanıp çıkıyorum kızlarrrr
öptüm sizi

Güle güle canım...

muhabbet edioduk oysaki

Daha yeni başlamıştık oysaki :):):)

Bugün ancak 3 ten sonra müsayit olabildim sabah anlattıklarını ancak okuyabildim çok geçmiş olsun... Benim de öyle bir maceram oldu insanlar çok anlayışsız ya cidden sanırım sinirlerin bozuldu ondandır muhakkak herkesin yaşadığı bir tecrübesi oluyor ben önce adamı tartakladım sonra sinirimi alamadım ağlamıştım hem de hüngür hüngür otobüsteki herkes teselli etmişti kendi halime acıdım resmen... Sinirlerimiz de çok hassas bir de ben olsaydım verirdim yer ne olacak diyenlerden olduğumuz için insanın zoruna gidiyor...

evet cnm ya..bende hala düşündükçe üzülüyorum..acı ama gerçek işte..

evet cnm ya..bende hala düşündükçe üzülüyorum..acı ama gerçek işte..

aceba diom iş yerinin alt katındaki mothercare e uğrasam kızıma bişiler alsam üzüntüm geçermi...babamızada bunu bhane etsem...laf aramızda yazılı imzalı talimat aldı bende "artık eksiğimiz kalmadı, kızımız doğana kadar bişi almak yok" die...ama dün çok korktum üzüldüm..bu yeterli bi bahene olabilirmiki o sözü delmek için

selam kızlar dün gelemedik ama bugün burdayız.inşallah iyisinizdir bir yazayımda geçmişi okuyalım bakalım. salıdan beri uğraştığım çapa faciası bu gün sonuçlandı. 1 haftada 6 tüp kan verdim getiriyoruzm testler eksik en sonunda sinirlerim bozuldu zaten anemi var kalbura çevirdiniz lanet olsun diye bastım kalayı bir yandan da ağlayıp mahvettim kendimi de oğluşumuda taştım artık ödeme yapılıor test yok tam 150 tl fazla para ödendi ama karşılık yok lanet ettik geldik kendi hastanemize verdik kanımızı orda verdiğimi teslim etmemiştim 6 testten 3ü yapılacak da 3 ü içinde ayrı kan alınacak da 3 ü dfe yok da vsvs allah devlete düşürmesin kimseyi başka bişey demiorum allah belasını versin bu devletinde akp ninde mahvetti heryeri sıfır düzen delirdim bu gün resmen herkes muzdarip. yarın kesin sonucumu alcam kontrolümüzü de olduk oğluım kilo 2 hafta öndeysi durmuş normal haftasına gelmiş çok mutlu oldum sormayın sezeryan olabilir deniyordu. testlerde karaciğer enzimlerim yüksekti hepatitler yapılacak sonuç yarın işte ama doktorumuz büyük ihtimal hepatit b dedi ama taşıyıcı yada kronik değil çünkü daha önceki aynı testte normaldi 3 haftada oldu nolduysa kapmışım biyerlerden. ama bebeişime zararı yok doğar doğmaz ilaçlı serum ve aşısı yapılacak ve emzirebileceğim doğumda normal gözüküyor kanaldan çıkmış ama heran girebilişr tekrar nts de de hiç sancı çıkmamış şükür çok sevindi doktoırda rahatladı kiloda normale döndü büyük ihtimal normal doğum 1 hafta daha tut içinde sonra ne zaman isterse gelsin doğurturuz dedi : çok şükür rabbime allahım ya mahvoldum kaç günüdr devam etsem varya 1 aya anca biterdi bu iş o da stresten erken doğmazsa çocuğum allah korusun. çok şükür dedim sonradan kaptııım için bir sorun olmuyormuş. bide son haftalarım ya haftasonu anama kend,m, yoldurtayım da hafta içi çarşambadan sonra ev içinde yürüyüşlere başlıcam ne zaman isterse gelsin diye. kızlar kilolu diyorlar ya bebeklere korkmayın son haftalarda alıyor boyutlarını çoğu bnmkiş 3 hafta öndeydi hep şimdsi 49 cm 2600 kilo 35.1 haftalık 2 hafta önce 36. haftalık ölçüleri vardı hepsi rayına oyurmuş normal doğurcam inşallah hepimize hayıorlı sağlıklı pırtlatmalar diliyorum şimdi güzel annelerin geçmişlerini okuyalım bakalım inşallah olumsuzlujklar yoktur

allah sağlık sıhat versin bebeğinle sana çok geçmiş olsun cnm senin bebeğin şuan kaç haftalık

aynen cnmm çok geçmişler olsun ben de geçen gittim bir uçak raporu için 2 satırlık yazı sadce 3 hastane dolaştırttılar ve 8 saat uğraştım ya dedim yani sapır saçma şey için böyleyse doğurmaya gelsem nolcak ayy dedim Allah kimseyi devlet hastanelerine mecbur etmesin
inşallah hiçbişey olmaz da kuzun da sen de kurtulursun

selammmmm
kıslar bu ara millet canımı sıkıyo
saçlarımı kestirdim ve ilkdefa bu kadar kısa yaptım.yüzüme filan baya gitti.bide ben vucut olarak pek kilo almadım.göbeğim var fazlaca
o yüzden kim görse senin bebeğin kesin erkek,hem güzelleşmişsin hem karnın sivri deyip duruyo
ama sanki eş,dost herkes anlaşmış bişekilde.diyorum' ya olamaz 3 doktor gördü beni ve üçüde kız dedi' yok milleti ikna edemiyorum.

öyle tiplere sinir oluyorum o yüzden yazmadan duramadım.ya sizin derdiniz onu mu geriyo çalışıp kazanan biziz de yani..ay ne sinir olurum ya.bence neden öyle yapıyo biliyo musun seni kıskanıyo bence.aslında senin aldıklarını o da almak istiyodur ama ya kocası gereksiz falan diyo bu nedenle bastırma duygusunu gösteriyo sana karşı ne gerek var diyerek.ki ayrıca burda aldıklarımızı falan paylaşıyoruz.hepimiz de kim olursa olsun ay çok güzeller güle güle kullan diyoruz..tutup ta şuna gerek yoktu almasaydın diyen yoktur heralde.bence sen sikkat et öyle kişilere nazarları da çok değer içten içe fesatlanan insanlardan korkmak lazım.

aman bee bana da diolar aynısını boşveeer ikna etmeye de çalışmıyom kız deyip geçiyom onlara ne ki tamam siz erkek bilin de gitsin

aman bee bana da diolar aynısını boşveeer ikna etmeye de çalışmıyom kız deyip geçiyom onlara ne ki tamam siz erkek bilin de gitsin

öylede uzatıyolar işte
ya 3 doktordan sonra nasıl yanlış olur.hatta geçen doktoruma bunu söyledim kadın kızımın kukuşunu iyice gösterdi bana bak dedi

aman boşver canım millet çok iyi biliyo.zaten herkes doktor olmuş şimdi.herşeye yorum yapıyolar sinirini bozma hiç.konuşsun dursunlar

yanlız devlet hastanesi değilki tüm devlet kapıları resmen insanı süründürüyor

öylede uzatıyolar işte
ya 3 doktordan sonra nasıl yanlış olur.hatta geçen doktoruma bunu söyledim kadın kızımın kukuşunu iyice gösterdi bana bak dedi

benimde ilk
çocugum kız bende kayınvalidemi inandıramıyorum şimdiden başladı rüyamda gördüm 3. erkek olacak diye çıldırmamak elde degil biz çok mutluyuz saglıklı olsunda kız olsun ama gelde millete anlat bende sıkıldım millete alatmaktan herkes karnın sivri bak gör yanlış görmüştür doktor diye başlıyolar gercekten sıkılıyorum

kıslar sizinle birşey paylaşmak ve düşüncelerinizi almak istiyorum.2011 şubat ayı nişan günümde başladı olaylar.eşimin ailesi ankaradan geldiler biz istanbulda oturuyoruz.eşimde tokatta görev yapıyor.neyse o gün ev curcuna benim aklım başımda değil heyecandandan kim gelmiş gitmiş göremiyorum.ablamda o gün yüzük tepsilerini tutucakmış.ayrıca ablam psikolojik sorunlar falan yaşadı neyse..tam yüzükler kesilcekken bayılmış biz görmedik.o ara teyzem geldi tepsiyle o tuttu ama dediğim gibi anneminde haberi yokmuş odaya yatırmışlar kocası da orda zaten.sonra yüzükler kesildi falan kendine gelmiş ablam sonra yüzüklerin kesildiğini duyunca bağıra çağıra gitmişler annem bile bilmiyo ne olup bitttiğini.neyse o günden sonra görüştük ablamla problem yok tabi ara da laf sokuyo ama ben hiç cevap falan da vermiyorum.3 mayıs ablamın doğumgünüydü anneme hatırlattım anne o gücenir şimdi ara dedim ama limonilik var onda bize karşı.neyse annem aradı kutladı falan akşam sana gelcez dedi.o da pek istekli çağırmamış.neyse annem işten yorgun gelmişti zaten köşede bi pastane var ordan hemen alıp gelmiş pasta götürcez.akşam gittik kayınvalidesi falan orda bir suratlar yapıyo anlatamam.neyse o ara kocası kaynanası da pasta almış içeri geldi ay bana sürpriz yapmışlar dedi bi baktık bizim götürdüğümüz pasta değil.güya biz sürpriz yapmadık.neyse bütün akşam tavır yaptı benle konuşmadı bile.annem üzüldü ewe gttik.ben ertesi gün msj çektim.dedim pasta getirmiştik bari anne düşünmüşsün getirmişsin teşekkür et diye çünkü gördü pastayı.bana bi msj lar ama güya kocası yazıyo bana onun telden halbuki kendinin yazdığını biliyorum yani.neyse aradan zaman geçti çeyiz dizmeye gitcez tokata ablamı yine 15 gün önceden aradım söyledim gelemem falan dedi tamam dedim.teyzemle geldik yerleştirdik.düğün gününe 4 gün var artık.hiç uğramadı o güne kadar naptınız nettiniz diye neyse.annem ara ablanı yine de sen dedi anne aramıyım şimdi moralimiz bozulcak ara dedi kıramadım aradım.napıyosun falan dedim tabi soğuk konuşuyo abla kına günü sabahtan gel kuaföre gitcez dedim gerek yok dedi tam teli kapatıyodum açtı ağzını.yok işte çeyiz giderken ben neler gittiğini biliyorum benden sakladınız işte sen beni kıskanıyosun kocamı kıskanıyosun kıskançlığından kurumuş kalmışsın(düğün aralığında çok zayıflamıştım yaşayanınız vardır elbet ondan bahsediyor:)yok işte doğumgününde götürdüğümüz pasta ucuzmuş kursağımızdan geçmedi çöpe attık dedi ben şokum resmen.onların aldığı pasta 15 lira annemin aldığı 10 lira diye şaka giibi.tabi annem de duydu benları yanımdaydı yoksa söylemezdim.sonra kadın fenalaştı ben kötü oldum neyse düğünüme filan gelmedi.şuan 8 ay oldu ben evleneli aramadı hiç herşeye rağmen ben msj attım bikere cvp vermedi.annemle de tanıdıklar araya girmiş 2 ay önce konuşmaya başladılar ama annem belli etmese de kırgın.bana hayırlı olsun diye telefon bile açmadı bebeğim için.neyse geçen annemi aradım o çıktı düğün vardı kuzenimin soğuk bir konuşma ağız ucuyla hayırlı olsun dedi.ben anneme dedim anne benim bunca şeye karşılık konuşmamı beklemeyim ki özür dilicek olan ben dilim.o da asla dmez çok kinci.bende dedim yüzyüze gelmeyelim yazın geliriz ist ye sakın çağırma falan dedim benim en mutlu günümde yanımda yoktu hiç olmasa da olur yani.kızlar uzun oldu k.bakmayın böyle işte ne düşünüyorsunuz?????????

valla yagmurisa sen çok bile sabır göstermişssin bence ..elinden geleni yapmışssın artık yapacak bişey kalmamış...bir abla olarak en çok yanında olması gereken oyken afra tafra yapmışş yazdıklarını hayretle okudum şaaka gibi yaptıkları...annen affetmiştir anne yüreği dayanamaz ama bence sen kendini üzdürme kimseye bu ablan olsa bile....ben anneme kardeşime kurban ederim eşimide ailesinide annem 1 liralık birşey alsa onların alacağı 1 trilyonluk eşyadan değerlidir gözümde ablan çok kırıcıymış gerçekten çok da saçmalamış

ablan olmasa boşver sen de yapma bişey derim ama sen kendin dedin psikolojik problemleri var die o yüsden işte napcan sen yine de yap yapacağını be kuzum
görümcen değil ki boşver görüşme desem
boşver cnm bence onun size çok ihtiyacı var hala belli bunalımda sen yap yapacağını yaklaş

banada hep aynı sözlüyolardı bebeğim doğar doğmaz sorduğum ilk soru kız mı:)) olmuş...

Sıkmd canını sonuçta kardeş . Umarım düzelir aranız. Sen yaklaş daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…