kızlar herkese merhaba, bebişler ve siz iyisinizdir inşAllah..kızlar birşey sorcam, gece bebişleriniz uyurken gazı nasıl çıkarıyorsunuz? biz çıkaramıyoruz, uyanmıyor, uyanırsada uyumuyor şaştım kaldım ya :)
Selam kızlar artık bebeğimi takip etmem gerektiğinden yanından ayrılmıyorum o yüzden pc yi açmıyorum bile
bebeğimi prof.a götürdük kanama tümör vs. olacağından korktum dedi ama yok dedi şimdilik epilepsi ilacımızı kullanmaya devam edicez bu cumada bir kaç tahlil var onları yapmaya gidicez biraz umut oldu içimde hayırlısıyla iyileşicek inş kızım
kızımın ilaç saati geldi kalkmam gerrek yine
kızlar bebeğim kabız oldu sanırım günde 3 4 defa yapan bebek 3 4 günde bir yapar oldu fitil bile koydum iki defa karnı şişti çok. zeytin yağı falan da içirdim bir türlü düzene girmiyo iki haftadır. normal mi sizce?
kızlar bebeğim kabız oldu sanırım günde 3 4 defa yapan bebek 3 4 günde bir yapar oldu fitil bile koydum iki defa karnı şişti çok. zeytin yağı falan da içirdim bir türlü düzene girmiyo iki haftadır. normal mi sizce?
kızlar herkese merhaba, bebişler ve siz iyisinizdir inşAllah..kızlar birşey sorcam, gece bebişleriniz uyurken gazı nasıl çıkarıyorsunuz? biz çıkaramıyoruz, uyanmıyor, uyanırsada uyumuyor şaştım kaldım ya :)
cnm ben bu sorun için 20 ayrı doktora gittim.cerrahına ayrı gittim uzmanıa ayrı gittim.hepsinin söylediği şey aynı.bu durum son derece normal müdahale etmeyin lütfen...
benim de öğrendiğim şu: bebeğin kakası normal kıvamındaysa, rengi açıksa korkmıcaksın.
bizimki 1 aydır bu durumda hatta bugun 4.gün ve yine kaka yapmadı. nette bununla ilgili şu yazıyı buldum okuyunca daha da rahatlayacaksın.
Bebeklerde Yalancı Kabızlık / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
biberon memeyi tamamen bırakmasına sebep olabilir, doktorlar mama takviyesini bile çay kaşığıyla öneriyorlar iki üç gün bile riskmiş
Selam canım, doktora gittik adam hiçbir şeyi yokmuş gibi davrandı tabi kendisi bu sıkıntıları yaşamadığı için ona göre hava hoş. Kbb ye gönderdi kulaklarda birşey yok şükür, burunda hafif tıkanıklık vardı damla verdi, bir de prebiyotik damla verdi. Ben de gaz ilaçlarını kestim sab simplex kullanmıştım 1 hafta nurse harveys ikisi de etkili olmamıştı biz de. Ama nedir bu gaz anlamıyorum her beslemeden sonra gaz çıkartmama rağmen bitmiyor. Emzirmeye başladığımda bağırsaklar guruldamaya başlıyor. Doktor eğer geçmezse gelirsin bazı tahliller yapılacak dedi umarım geçer bu sıcakta hastaneye bebekle gitmek çok zor yalnız olunca... Eve geldik emzirme çabalarım hep ağlamayla son buldu. Ben de sağmayı deneyeceğim pompamı kullanıyorsun? Elektirikli mi manuel mi önerirsin hangisinde rahat oluyor. Ne kadar ilginç memeden içince huysuzlanıyor biberondan içince daha rahat, biberon kolayına mı geldi acaba. Böyle az emince sütümün azalmasından korkuyorum
kızlar rotavirüs aşısını yaptırın derim mutlaka araştırdım ben çok önemliymiş çevrenizde vardır mutlaka şiddetli isal yüzünden hastanede günlerce yatan bebekler aşırı su kaybediolar ölüme kadar götürüomuş çok riskliymiş kuzenim bi ilaç firmasında çalışıo ona sordurttum hatta ilerde allah korusun başınıza gelirse pişman olursunuz..
bence biraz da üşütüyorlar. benim evim soğuk senınkı nasıl.suan ev biraz ısındı ama hala banyo sonrası sorunlarımız oluyor.gaz sıkışması bagırsak sesleri artıyo .ben gazı üşütmeyede baglıyorum.birde anne sütünün fazla yaglı olamsı da bebeklerde gaz yapıyormuş.birde ben elketrıklı pompa almayı düşünüyorum medelanın mini modelını.elle sagmak zor oluyo canım
Selam kızlar artık bebeğimi takip etmem gerektiğinden yanından ayrılmıyorum o yüzden pc yi açmıyorum bile
bebeğimi prof.a götürdük kanama tümör vs. olacağından korktum dedi ama yok dedi şimdilik epilepsi ilacımızı kullanmaya devam edicez bu cumada bir kaç tahlil var onları yapmaya gidicez biraz umut oldu içimde hayırlısıyla iyileşicek inş kızım
kızımın ilaç saati geldi kalkmam gerrek yine
Senin bebeğin kaç aylık canım, meme emerken huysuzluk yapıp ağlıyor mu? Biz de 15 gündür durum böyle arada azalıyor ama devam ediyor
ben korkuyorum bu aşının yan etkılerınden yaptırmadım bende.az once yaptıran arkadasımızın (yaptırdım ama korkuyorum inş bişi olmaz)diye yazdıgını okudum.yaptırıp olacakmı bi yan etkı olmayacakmı dıye beklemek cok korkutucu geldı bana.ve yaptırmayacagım.illa gereklı olsaydı devlet mecburı kılardı veya yanı ucretsız olarak dıger asılar nasıl yaptırılıyosa saglık ocaklarında bu ası da yaptırılırdı bence.oğlum 11 kızım 9 yasında onlarada yaptırmadım .bişey yaşamadım.içim rahat bu nedenle.allah korusun bebeişlerımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?