canım pes etme devamlı dene biz öyle başardık sürekli denedik ve sonunda biz kazandık
bebekler 6.aya kadar anne sütü dışındaki tüm cisimleri yabancı olarak algılayıp
dışarı atarlarmış bu yüzden öğürüyor
ben doktora sordum gerek yok anne sütünün %80ni su dedi
mama alıyorsa su verilmeliymiş ben buna rağmen bi ka. damla
zemzem suyu vermiştim
Allah kolaylık versin canım bn ilk günden beri yalnız bakıyorum kızıma gerçekten zor
süt içinde bol bol su iç ve meyve yee
canım ben sağlık ocağınn verdiğini kullanıyorum ama düzenli değil
aklıma geldikçe dışarı çıktığım zmanlar hiç vermiyorum
slm kızlar bu konu burda hiç geçmedı yada ben görmedım bebekler 15.günden sonra d vitamınıne başlıyorya ben özel hastanede doğum yaptım ordan yazdılar multı taps adında karışık hemde d vitamını ama sağlık ocağındanda verdıelr onu kullanmadım multı taps a dvm edıyorum sgk karşılamıyor bu ilacı sizler sağlık ocağındanmı alıyorsunuz vıtamını dışardanmı
ben sağlık ocağının verdiği d vitamini çok düzenli kullanamıyorum sonra da kendimi suçluyorum...bir de benim kız çok ağladığı için ve emdiği için pek dışarı çıkarmıyorum.acaba çıkarsam daha mı iyi olur.hava alması falan??
canım multitabs ın içinde yeteri kadar d vitamini yok.anne sütünde olmayan tek vitamin d vitamini oyüzden önemli.sadece d vitaminini kullan bence.
kızlar yardım edin bu bıdığa emziği nasıl vericem.almıyo midesi bulanıyo ama emzik emmeyince de oyalanamıyo ağlıyo sıkılıyo
kızlar yardım edin bu bıdığa emziği nasıl vericem.almıyo midesi bulanıyo ama emzik emmeyince de oyalanamıyo ağlıyo sıkılıyo
Benim annem 44. günde gitmişti ve oğlum 1 hafta çok ağlamıştı, hissetti mi anlamadım, tek bakmak gerçekten zor 1 aydan fazla tek başıma bakıyorum ona bakmaktan kendime bakamaz oldum. Annemden başkasıyla da bakamam oğluma, biraz pimpirikliyim ve nazım bir tek anneme geçer tabi. Allah yardımcımız olsun, inşallah düzene girerlerherkese merhaba, artık bugünden itibaren bende yalnızımAnnem dün gitti ve dün kızım ağlamaktan helak oldu bende kafayı yiyecektim tabikide, tek başına gerçekten çok zormuş..Bu sabahta kustu baya, burnundan falan geldi hala burun tıkanıklığı ve balgamı geçmedi, bugün tekrar götüreceğiz doktora, moralim bozuk bu nedenle, sütüm yok gibi sol göğsümden neredeyse hiç gelmiyor artık, oda önce çekiyor gelmeyince sıkılıp bırakıyor ne yapacağımı şaşırdım, herşeyi yeyip içiyorum ama artmıyor sütüm kızlar, siz süt için neler yapıyorsunuz?
ozmaan ben sağlık ocağınınmıne başlıyayım yaa 3 aydır multutaps kullandım hep inş geri kalmaz oğlum üzüldüm valla bıde 23 lira verdım her ay daa iyi olsun dıyee
kızlar ben rota aşısını yaptırmayı düşünüyorum çünkü Allah korusun ishal çocuklarda çok tehlikeli oluyo.yaptıran var mı ağızdan mı yapılıyor yan etkisi var mı???
Benim annem 44. günde gitmişti ve oğlum 1 hafta çok ağlamıştı, hissetti mi anlamadım, tek bakmak gerçekten zor 1 aydan fazla tek başıma bakıyorum ona bakmaktan kendime bakamaz oldum. Annemden başkasıyla da bakamam oğluma, biraz pimpirikliyim ve nazım bir tek anneme geçer tabi. Allah yardımcımız olsun, inşallah düzene girerler
kızlar ben rota aşısını yaptırmayı düşünüyorum çünkü Allah korusun ishal çocuklarda çok tehlikeli oluyo.yaptıran var mı ağızdan mı yapılıyor yan etkisi var mı???
Merhaba canim senin bebeğin kac aylik merak ettim, su istemeyi biliyormuş maşallah...
merhabalar
2 gündür yaşanan müthiş sıcaklarla beraber bebeğimin idrar miktarı da oldukça azaldı. gece 10 gibi taktığım bezini sabah 8-9 gibi değiştirdiğimde baya ağır ve resmen şişmiş olurdu. 2 gündür ise anca 1kere çişini yapmış gibi ağırlaşmamış bile. gün içinde de öyle. acaba susuzluk mu çekiyor diye düşünüyorum. ben günde 2 kere 120ml mama veriyordum bugün sabah da 90ml verdim susuz mu kalıyor açlık mı çekiyor yoksa terleyerek attığı için mi idrar miktarı bu kadar azaldı anlayamıyorum. sizde de böyle bir azalma oldu mu?
slm kızlar bu konu burda hiç geçmedı yada ben görmedım bebekler 15.günden sonra d vitamınıne başlıyorya ben özel hastanede doğum yaptım ordan yazdılar multı taps adında karışık hemde d vitamını ama sağlık ocağındanda verdıelr onu kullanmadım multı taps a dvm edıyorum sgk karşılamıyor bu ilacı sizler sağlık ocağındanmı alıyorsunuz vıtamını dışardanmı
Ben de özelde yaptım doğumumu. Devit3 yazdılar bana da. Sağlık ocağında sordular var mı diye var dedim. Bugün bitti vitaminimiz. Yarın kontrolümüz ve rota 2. aşısı var sağlık ocağında. Verirlerse alırım vermezlerse dışarıdan alırım.
ben hergün çıkarıyorum dışarı yınede verıyorum yanlışmıyım acaba bide bunları yazarken kucağımdaaoğluşum parmağıma bakıp şaşırıyoo sölemeden geçemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?