kızlar ben rota aşısını yaptırmayı düşünüyorum çünkü Allah korusun ishal çocuklarda çok tehlikeli oluyo.yaptıran var mı ağızdan mı yapılıyor yan etkisi var mı???
senın bebeğin kaçında doğdu cnm heen 2. aşı vaktı geldımı benımkı 2 nisan akçırmıyayım vaktı daha var demişlerdi ama 1.sini 26 hazıranda yaptırdım
bozulmaz inşallah çok para sen yınede bilen bırıne danış bak ben yazmıştım yukarda bılmeyenler ne yapıyo dıye yarın kontrolumuzvr bende sorayım drye bakalım ne tarıh vercekBizde bir sorun olmadı. Ağızdan yapılıyor.
14 nisanda doğdu canım. 1. doz 28 haziranda yapıldı. Şimdi baktım da aşı günümüz daha gelmemiş. 4 hafta ara olmalı diyor arasında. Yani 28 temmuzda gitmem lazım aşı için en az. E niye bana 17'sinde gel dedi bu hemşireler. Kafamı karıştırdılar. :44: Aşıyı da getirttim akşam eczaneden. Umarım bozulmaz.
bozulmaz inşallah çok para sen yınede bilen bırıne danış bak ben yazmıştım yukarda bılmeyenler ne yapıyo dıye yarın kontrolumuzvr bende sorayım drye bakalım ne tarıh vercek
ben hergün çıkarıyorum dışarı yınede verıyorum yanlışmıyım acaba bide bunları yazarken kucağımdaaoğluşum parmağıma bakıp şaşırıyoo sölemeden geçemedim :)
yarım saat bıle yeter hava alsa tabı akşam saatlerı daha uygun bırak ağlasın cnmya bebek bu baştan bende ağlarsa dıye çok kasıyordum ama ağlasın bebek bu bi şekilde avunur avunmassa eve dönersın hemen ama hava alsın bak bıkaç ay sonra çıkaramıcaz kış gelcek çok arıcaz bu havaları ne demişler temiz hava bol gıda :)
canım multitabs ın içinde yeteri kadar d vitamini yok.anne sütünde olmayan tek vitamin d vitamini oyüzden önemli.sadece d vitaminini kullan bence.
senın bebeğin kaçında doğdu cnm heen 2. aşı vaktı geldımı benımkı 2 nisan akçırmıyayım vaktı daha var demişlerdi ama 1.sini 26 hazıranda yaptırdım
Benim annem 44. günde gitmişti ve oğlum 1 hafta çok ağlamıştı, hissetti mi anlamadım, tek bakmak gerçekten zor 1 aydan fazla tek başıma bakıyorum ona bakmaktan kendime bakamaz oldum. Annemden başkasıyla da bakamam oğluma, biraz pimpirikliyim ve nazım bir tek anneme geçer tabi. Allah yardımcımız olsun, inşallah düzene girerler
kızlar ben rota aşısını yaptırmaya geç mi kalmışım.ben 3. ayda yapılıyor diye biliyordum.daha yarın birinci dozu yaptırmayı düşünüyo
dum.kızım 18 nisan doğumlu.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi.eğer zamanı geçtiyse boşuna almayayım aşıyı.bir de ne kadar bu aşı
Şimdi kızının gazı nasıl azaldı mı? Bizim devam ediyor malesef, annen keşke daha kalabilseymiş, kendi evinizde daha rahat edersiniz tabiki. Ağlayınca hep annem de kucağında uyuturdu, şimdi uıykuya dalmakta biraz zorlanıyor. Malesef kayınvalideminde düzenli yaşadığı bir ev yok ki gidelim, onun bana gelip kalmasını da açıkçası pek istemiyorum sonra alışkanlık olur ve sürekli kalır ben rahat edemem. Şu 3aylık kontrolü bekliyorum annemin evine memleketime gidecem bayramda inşallah. Orada da 1 ay geçirirsek yine biraz dinlenmiş olurum da, bebekle uçakta ne yaparım bilemiyorum. Ağlarsa nasıl sakinleştiririm memeyi de öyle yarım saat emmez ki, 5 dk emer sancısı tutar bırakır.Bu güzel yaz günlerinde bebek küçük diye çıkamıyorum, çok nadir çıkıyoruz sonra kış gelecek ve eve hapsolacağım. Annelik çok büyük fedakarlıkmışsen yine şanslısın benim annem 10. gün gitti ve o günden sonra da gaz sancımız aşıırıydı.yemek falan yapıp yemeye vaktim yoktu kızım hep ağlıyordu.kayıvaldem de 1 ay kadar kaldım ama tek başıma baksam daha iyiydi.çocuk ağlayınca herkes başıma toplanıyodu ben de kimse gelmesin diye her ağladığında kucağıma almak zorunda kaldım.kızım bira kucağa alıştı ama şimdi evde olabildiğince kucağa almıyorum yavaş yavaş unuttu kucağı.kayınvalideyle olmuyorrrrrrrrrrrr insan rahat edemiyor.tabi her kayınvalide aynı değildir:))
Şimdi kızının gazı nasıl azaldı mı? Bizim devam ediyor malesef, annen keşke daha kalabilseymiş, kendi evinizde daha rahat edersiniz tabiki. Ağlayınca hep annem de kucağında uyuturdu, şimdi uıykuya dalmakta biraz zorlanıyor. Malesef kayınvalideminde düzenli yaşadığı bir ev yok ki gidelim, onun bana gelip kalmasını da açıkçası pek istemiyorum sonra alışkanlık olur ve sürekli kalır ben rahat edemem. Şu 3aylık kontrolü bekliyorum annemin evine memleketime gidecem bayramda inşallah. Orada da 1 ay geçirirsek yine biraz dinlenmiş olurum da, bebekle uçakta ne yaparım bilemiyorum. Ağlarsa nasıl sakinleştiririm memeyi de öyle yarım saat emmez ki, 5 dk emer sancısı tutar bırakır.Bu güzel yaz günlerinde bebek küçük diye çıkamıyorum, çok nadir çıkıyoruz sonra kış gelecek ve eve hapsolacağım. Annelik çok büyük fedakarlıkmış
Allah korusun tabi .çok üzülüyorum ben napıcamı şaşırdım aynı durumu yaşayan var mı ?
Arkadaşlar bebeğimiz 3 aylık ve sünnet ettirmeyi düşünüyoruz, aranızda ankarada yaşayıp bebeğini sünnet ettiren ve dr tavsiye edecek varmı ?[/QUOTE
ankarada ailem yaşıyor ve ben şuan ankaradayım..dün oğlumu sünnet ettirdim bebeğim üç ay on günlük kadir mutlu ya sünnet ettirdim çok araştırsım bu iş için ankarada bir numara olduğunu duydum hep ve gittim önce ücretsiz muayene ediyor sonrada randevu verip sünnet yapıyor .internet sitesi var ben çok memnun kaldım oğlumda daha dün sünnet olmasına rağmen çok iyi durumda üstelik bizimkisi zor bir sünnetti pipisi bayagı kapalı ve yapışıkmış saolsun kadir bey çok uğraştı
canım sennle bebeklerimiz aynı aydalar
senn kaç kilo boyu ne kadar kilo alımı
nasıl benm kızım 15 günde 150gr almış
çok moralim bozuldu sürekli kusuyor
ve kakasınıda yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?