2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benim kız 4-5 gündür kıvrıla kıvrıla sağına dönüyodu. dün bi baktım sırt üstü yatarken yüzüstü dönmüş ama kolunu alttan kurtaramamış:)))

Bebekler boyunlarını ne zaman tutabilirler, bebekleriniz boyunlarını tutabiliyor mu? Benim oğlum iki buçuk aylık boynunu desteklemezsem öne arkaya itiyor

Bebekler boyunlarını ne zaman tutabilirler, bebekleriniz boyunlarını tutabiliyor mu? Benim oğlum iki buçuk aylık boynunu desteklemezsem öne arkaya itiyor

benimkide ayni canim 6 gün sonra 3 ayimiz dolacak.bi oluyor cok güzel tutuyor bide oluyor yeni dogmus gibi oluveriyor

benım oğlum 3buçuk aylık daha dönemıyor ama beşiğine düz koysam yan buluyorum koydum gıbı kalmıyor

Yok canım, aksine aynı gün olursa daha iyi dedi. Ya aynı gün olacak ya da arada 3-4 hafta olacak dedi. Ama ben öyle olduğunu bilmeden aşılarından bir hafta sonra falan yaptırdım. Doktora sordum bir şey olmaz, arada zaman olmasına gerek yok dedi. Ebeler de aksine arada zaman olsun ya da aynı gün olsun diyor.

kızlar yardım edin bu bıdığa emziği nasıl vericem.almıyo midesi bulanıyo ama emzik emmeyince de oyalanamıyo ağlıyo sıkılıyo

merhaba bende emziğe alıştıramamaıştım....biri bana bir marka adı verdi düz olduğu için kesin alır dedi...deneyeyim dedim...sağolsun hemen alıştı...çok rahat ettim...eğer marka simi yasak değilse yazıyorum...avent marka...düz olduğu için yani damaksız çok rahat alıyor..tavsiye ederim şiddetle

Bizimki de dönüyor, bazen sağa sola bazen de yüzüstüyken sırtüstüne. Beşiğindeyken yastığından kayıp yastığı başının üstüne alıyor sonra da kurtulmaya çalışıyor. Salıncağından almaya kalkınca da ya yastığı bizle geliyor ya battaniyesi. Çok cadı bırakmıyor hiç bir şeyini.

Philips Emzikler ve diş oyuncakları, Anne ve çocuk bakımı
Şekli böyle. Biz de aynısını kullanıyoruz. Damaklı damaksız başka hiç bir emziği almıyor. Bir hafta sonu emziği yırtıldığı için emziksiz kaldık ve kriz olduk resmen. Çıkıp Avent de bulamadık bebekle, mecburen gelsin diye bekledik kargoyla. Şimdi çift emzik dolaşıyorum her yerde. Ama eskisi kadar sevmiyor emziği. Vermesem çok aramaz ama beni kullanır emzik niyetine her dakika diye bırakıyorum şimdilik. Oyalansın biraz büyüyene kadar.

Merhaba arkadaşlar benim oğlum şuan 3 ay 10 günlük tam 3 aylııken tarttırdım 6200 idi dün tekrar baktırdım 6300 20 günde sadece 100 gr almış ama bu iki tartı arasında fark var aynı değil yani bundan farkedebilir mi? Sizin bebekleriniz kaç kilo sadece anne sütü veriyorum ilk bir ay günde 60 cc mama takviyesi yaptım biberon alıyordu güzel içiyordu ama dün biraz vereyim almadı diliyle itiyor..kilo cetvelinde normal görünüyor ama bana biraz zayıf geliyor boşuna mı evham yapıyorum sizce??? ..(

canım az önce saglık ocagından geldım.kılomuz 6.350 olmuş boyumuz 61 cm.baş cevresı 39..valla bas cevresıne bızım hemsıre guzel gelısımıde gayet ıyı dedı.canım bebeklerın dogum kılosuda cok onemlı.yanı kılolu bebeklerın kıloları elbette daha önde gıdecek.boylarıda.

biz de 3 çeşit emzik denedik ama almadı.bunu da deneyeyim:) bir de nuk öneriyorlar ikisine de bakayım ama 3 aydan sonra alışır mı bilmiyorum

canım çayla sil gözünü.dr.da aynını soyluyorlar zaten.dedıgın gıbı ruzgardan olmuştur.mıkrop da cok kolay kapıyorlar.ben de bıraz ruzgarda tutsam burnu tıkanıyor ve karnı agrıyor.hala coook hassaslar canım...

canım bence iyi benim kız 5700:))ben de sadece anne sütü veriyorum.ilk bir hafta biberon alıyordu sonra doktor bırakabiliriz artık dedi ve bıraktık.birkaç kere denedim biberonu almıyor artık:)) zamanı gelince alır heralde.bir de dün bir yabancı profesörün çok güzel bir yazsını okudum.içim biraz rahatladı.şu gelişim cetvelleri hep mamayla beslenen bebekler örnek alınarak oluşturuluyormuş.o cetveller eğer anne sütü veriliyorsa ciddiye alınmamalı diyor.bebeğeniz eğer doyuyorsa sorun yok diyor.bir de bu aylarda kilo alımı azalırmış kilo almıyor diye ek besinlere başalrsanız daha az kilo alır yazıyodu.gayet mantıklı açıklamalar yazıyodu.eğer internet adresini bulursam paylaşırım

evet benim kız 2900 doğmuştu ama ilk gün 2700e düştü.tabi 3500 falan doğanlar daha kilolu olcaktır.aman sağlıklı olsun da çok kilo lazım değil zaten

bence boşuna evham yapıyorsun.bir kere hep aynı yerde tarttırmaya calıs.onun dısında benım bebegım 3 ay 11 gunluk ve 5.900 gr.mama ıle buyutuyorum.bu aralarda ıstahsız sıcaklardan olsa gerek.o diliyle ittikce ben zorluyorum.sonra pes edıp ıcmeye baslıyor mamayı.yanı bıraz ısrarcı olmanda fayda var.ben 120 cclik mama veriyorum ama cogu zaman 100 ccını emıyor.

canım bence kilosu gayet iyi benim kızımda bugün tam 3 aylık oldu 5800 dedi doktorumuz bence çok kafaya takma emzirmeye devam diger kızımı mamayla büyütüm ne kadar zor oldugunu bilemezsin yemezdi kusardı biberon tutmadi memeyi zaten 15 günlükken bıraktı zorla geceleri verirdim oda zamanla gelmemeye başladı bol bol emzirecez başka care yok bizim kızda şimdileri zorla alıyo memeyi ayakta gezdirerek hoplatarak vermeye calışıyorum biyudum bile gitse karallah hepimmizin yardımcısı olsun

benim kızım da memeyi çok severdi hatta nasıl bırakacak derdim şu 4-5 gündür çok iştahsız.memeyi ben zorla veriyorum almıyor ağlıyor.acaba sıcaklardan mı.bir de rota aşısı yaptımıştım acaba o iştahsızlık yapar mı.

Yanlış yazmışım 10 günde 100 gr almış..söylediğini uygulucam ardakaşım bakalım faydası olacak mı?

kızlar selam geçende sordum ama kimse cevap vermedi..kan damlasına başlayan oldumu? doktor bize 90. günü tamamlayınca vermeye başla dedi, yani 4 aylık oluyor dedi..sizce 3 aylık olmuyor mu? birde benim kızım da memeyi tamamen bıraktı tuttuğum an bas bas bağırıyor..bende sağıp veriyorum, süt yoktu iyice azaldı bu nedenle..ek olarak mamada veriyorum ama onuda içmiyor bu günlerde, birde 6-7 kez kaka yapması cabası..çok sinirlerim bozuluyor, doktora bugünde gittik normal diyor..kilosuda 6300, az almış dedi 1 haftaya göre dedi..napcaz bilmiyorum bu arada 3600 doğmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…