10 gündür annemlerin yanında tekirdağdaydık. temiz hava çok iyi geldi oğlumuza. bugun de yan dönmeye başladı =). normalmi yoksa erkencimi biraz onu bilemedim. sağına soluna dönebilen var mı bebişlerinizden?
Bebekler boyunlarını ne zaman tutabilirler, bebekleriniz boyunlarını tutabiliyor mu? Benim oğlum iki buçuk aylık boynunu desteklemezsem öne arkaya itiyor
10 gündür annemlerin yanında tekirdağdaydık. temiz hava çok iyi geldi oğlumuza. bugun de yan dönmeye başladı =). normalmi yoksa erkencimi biraz onu bilemedim. sağına soluna dönebilen var mı bebişlerinizden?
canım ben biişi anlamadım aşıyla ilgili.diğer aşılarla aynı gün olması iyi değilmiymiş.ben 2 doz olan rota aşısından yaptırcam da ilk dozunu dün yaptırdım.tam üçüncü ayında.sağlık ocağında 2. dozunu da 18 ağustosta yapacaz 4. ay aşılarıyla birlikte dediler.aynı gün olması zararlı mı
kızlar yardım edin bu bıdığa emziği nasıl vericem.almıyo midesi bulanıyo ama emzik emmeyince de oyalanamıyo ağlıyo sıkılıyo
merhaba bende emziğe alıştıramamaıştım....biri bana bir marka adı verdi düz olduğu için kesin alır dedi...deneyeyim dedim...sağolsun hemen alıştı...çok rahat ettim...eğer marka simi yasak değilse yazıyorum...avent marka...düz olduğu için yani damaksız çok rahat alıyor..tavsiye ederim şiddetle
canım ben keçiörendeyim sincan biraz uzak:))benim kız 60 cm olmuş ama biz evde ölçmüştük 63 cm falandı.sağlık ocağında nedense hep ölçüleri küçültüyolar.kilo 5700 olmuş.bu ay az kilo almış.ilk ay çok kilo almıştı acaba sütüm az mı geliyo.anne sütünden başka bişi vermiyorum da...baş çevresi de 38 cm.hemşiremizherşey gayet iyi dedi ama burda arkadaşın biri baş çevresi 40mış bebeğinin doktor az demiş.ben de endişelendim bizimki 38 hemşire neden normal dedi..
merhaba bende emziğe alıştıramamaıştım....biri bana bir marka adı verdi düz olduğu için kesin alır dedi...deneyeyim dedim...sağolsun hemen alıştı...çok rahat ettim...eğer marka simi yasak değilse yazıyorum...avent marka...düz olduğu için yani damaksız çok rahat alıyor..tavsiye ederim şiddetle
kızlar ya,
sabah bir kalktım kızımın sol gözü şiş kızarık ve çapaktan açılmıyorıkı gundur aksamları balkonda oturuyoruz ve hava baya ruzgarlı bır de dun babasıyla markete gıttıler ruzgarda fazla kaldı sanırım ondan ama cok fena ıcım parcalanıyor ona bakarken.aksamustu randevu aldık doktora goturucem.kaynamıs ılıtılmıs suyla temızlıyorum capagını napsamkı baska boyle bır durumu yasayan var mı? (((
Merhaba arkadaşlar benim oğlum şuan 3 ay 10 günlük tam 3 aylııken tarttırdım 6200 idi dün tekrar baktırdım 6300 20 günde sadece 100 gr almış ama bu iki tartı arasında fark var aynı değil yani bundan farkedebilir mi? Sizin bebekleriniz kaç kilo sadece anne sütü veriyorum ilk bir ay günde 60 cc mama takviyesi yaptım biberon alıyordu güzel içiyordu ama dün biraz vereyim almadı diliyle itiyor..kilo cetvelinde normal görünüyor ama bana biraz zayıf geliyor boşuna mı evham yapıyorum sizce??? ..(
canım az önce saglık ocagından geldım.kılomuz 6.350 olmuş boyumuz 61 cm.baş cevresı 39..valla bas cevresıne bızım hemsıre guzel gelısımıde gayet ıyı dedı.canım bebeklerın dogum kılosuda cok onemlı.yanı kılolu bebeklerın kıloları elbette daha önde gıdecek.boylarıda.
Merhaba arkadaşlar benim oğlum şuan 3 ay 10 günlük tam 3 aylııken tarttırdım 6200 idi dün tekrar baktırdım 6300 20 günde sadece 100 gr almış ama bu iki tartı arasında fark var aynı değil yani bundan farkedebilir mi? Sizin bebekleriniz kaç kilo sadece anne sütü veriyorum ilk bir ay günde 60 cc mama takviyesi yaptım biberon alıyordu güzel içiyordu ama dün biraz vereyim almadı diliyle itiyor..kilo cetvelinde normal görünüyor ama bana biraz zayıf geliyor boşuna mı evham yapıyorum sizce??? ..(
biz de 3 çeşit emzik denedik ama almadı.bunu da deneyeyim:) bir de nuk öneriyorlar ikisine de bakayım ama 3 aydan sonra alışır mı bilmiyorum
canım bence kilosu gayet iyi benim kızımda bugün tam 3 aylık oldu 5800 dedi doktorumuz bence çok kafaya takma emzirmeye devam diger kızımı mamayla büyütüm ne kadar zor oldugunu bilemezsin yemezdi kusardı biberon tutmadi memeyi zaten 15 günlükken bıraktı zorla geceleri verirdim oda zamanla gelmemeye başladı bol bol emzirecez başka care yok bizim kızda şimdileri zorla alıyo memeyi ayakta gezdirerek hoplatarak vermeye calışıyorum biyudum bile gitse karallah hepimmizin yardımcısı olsun
bence boşuna evham yapıyorsun.bir kere hep aynı yerde tarttırmaya calıs.onun dısında benım bebegım 3 ay 11 gunluk ve 5.900 gr.mama ıle buyutuyorum.bu aralarda ıstahsız sıcaklardan olsa gerek.o diliyle ittikce ben zorluyorum.sonra pes edıp ıcmeye baslıyor mamayı.yanı bıraz ısrarcı olmanda fayda var.ben 120 cclik mama veriyorum ama cogu zaman 100 ccını emıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?