merhaba cnm baktım benm gönderiye hiç yazan yok okuyup çıkcaktım, düşündüğün için teşekkr ederimElazığ karakoçana çıktı tayinimiz 2 haftadır burdayım yerleştim evime
canım dışarı çıkarken parfüm deodrant tarzı bişey kullandıysa bebklerin hiç hoşuna gitmiyor tabi birde vücut ısından dlayı olabilir aklında olsun
bu arad bizde dışarı çıkmayı istiyoruz ama gidecek yer yok maalesef burda:44::44:
benim bebiş de kusma problemi hiiç yoktu ama sık sık benımkıde kusmaya basladı..ben son 1 haftadır cook hararetlıyım cook terlıyorum..sütümde cokmu sıcaktır nedır dıye dusundum..onun ıcın emmeyı reddedıyor ve mıdesıne bu sebepten agırmı gelıyordur nedır..emdikten 3 dakka sonra su gibi çıkarıyor.. bende anlamadım...
eşler birazda anneleri düşünseler..biz bebeklerımızı dusunuyoruz zaten sabaha aksama kadar..suna bakın 3 bucuk aydır kendım ıcın bısey yapmadım sizlerde öylesınız eşler de sadece bizi düşünseler daha mantıklı olacak..bende dısarıdan korkuyodum aman yok gıtmeyım aglarsa nasıl durduracam canı yanmış gıbı bı basıyor bazenn cıglıgı mıllete laf anlat bıde işin yoksa gazı tuttu..aglama saatı geldı falan falan..1 haftadır aman ne olacaksa olsun dedım hergun bı yerdeyım bebeye bi hal oldu cok sakin bi bebek ımajına büründü mılletı kandırıyo 3 kagıtcı..cereyanda bırakmayın hiçç bişi olmuyo hatta birazda arabada sallan kucaktan kucaga mıncıklan derken uyuyuverıyo velet.. :)
5 aylıktan itibaren pütürlü vermemz gerekio ki çiğnemeye alışsn cnmben katı meyve sıkıca almayı düşünüyorum sanırım o ıyıce su gıbı yapıyo pütürlüde içemezler artık deneyıp görücez
günaydın herkeseee
benim oglum 11 nisan dogumlu 3100 gr dogdu. Gecen ay ki kontrolunde 6500 gr 62 cm di. Gecen ay 700 gr almisti. Giderek dusuyor bakalim bu ay kac kilo alacak? Bebegi kucagima alip tartildigimda tam 7kilo cikiyor boyunuda olctum 64 cm olmus. Ayin 9undakontrolumuz var. Senin bebeginin boy kilo durumu ne?Kızlar meraba aranızda 9 nisan doğumlu bebişi olan var mı? varsa kilo ve boy durumu nasıl benimkisi kilo alımı çok azaldı son zamanlarda ya acaba normal mi yoksa bi problemmi söz konusu anlamadım?
benim oglum 11 nisan dogumlu 3100 gr dogdu. Gecen ay ki kontrolunde 6500 gr 62 cm di. Gecen ay 700 gr almisti. Giderek dusuyor bakalim bu ay kac kilo alacak? Bebegi kucagima alip tartildigimda tam 7kilo cikiyor boyunuda olctum 64 cm olmus. Ayin 9undakontrolumuz var. Senin bebeginin boy kilo durumu ne?
Kizlar selam. Onceleri mayista bekliyorduk diye mayis nisan karisik takip etmistim buraya yabanci kaldim biraz acigi kapatayiom dedim :)
Oglum 3bucuk aylik oldu cok sukur bir saglik sikintisi olmadan. 3ay kontrolumuzde 7,5kilo 6dcm cikmisti doktorumuz ne yapiyorsaniz devam edin gelisimi de keyfi de iyi demisti biz de aynen devam ediyoruz :). Gerci bu aralar 7bucuga kadar uyuyan oglum 6da kesin uyaniyor ve aksam uykuya dalmasi icin birkac meme seansi yapiyoruz. eskiden emer oynar uyur ve babasi ise giderken uyanirdi sanirim gunduzleri fizik tedaviye giderken anneme biraktigim icin oyuna doymuyior duzeni bozuldu. Playgro gloworld diye bir oyuncak aldik bayiliyor ona 1saate yakin oynuyor tavsiye ederim hatta bazen uyuyakaliyor altinda
kızlarrr ankarada olup doktor tavsiye edebilecek biri var mı??kızımı sürekli kontrol eden bi doktor olsun istiyorum yani her şeyini bilsin..ama iyi bir doktor bulmak da zor.belki içinizden tavsiye edecekler vardır:))))
herkese selam
kıslar benim saçlar acayip dökülmeye başladı.of ya
ilk kızımdada 5.ayda filan başlamıştı resmen kel kalmıştım.ön yanlardan çok kötü idi.kaç sene bakım....ürünleri kullandım
bundada 5-6 gündür feci dökülüyor
hımm elazığ yine iyi heralde diğer yerlerden gerçi sen daha iyi bilirsin.ben de seni göremeyince merak ettim taşındı mı diye.Çocukla taşınması zor olmuştur ama atlatmışsın çok şükür.tayin çıkar mı senin?
benimkide acayip dökülüyor tutam tutam atıyorum resmen ne zamana kadar böyle devam eder acaba?bir bilgin var mı acaba?
Elazığa çıkmış tainin hadi hayırlı olsun karakoçanı bilmiyorum begendinmi memleketimizi nasıl buldun
Slmlar hanımlar ben de nisan annesiyim, benim bebeğim 7-8 gnde bir kaka yapyor ama katı olmuyor sıvı bir kaka oluyor.Ama kakasını yapamadığı için huzursuzlanıyor çocuk, ayrıca ilk 3 ay gaz problemimiz olmamıştı birkaç gündür akşamları gazdan dolayı ağlıyor yavrucağım.Doktor motilium verdi bağırsak hareketlerini düzenlemesi için bu ilacı kullanan var mı içinizde?
maşallah bence iyi. 6 aylık olduğu zaman doğum kilosunun 2 katı olması lazımmış. değişiklik çok etkiliyor bebişleri. biz hep evdeyiz. sıcaklar bizi çok etkilemedi. evimiz bahçeli, bahçemizde ağaçlarımız var. evimiz serin oluyor. oğlumun bahçemizde hamağı var orada mışıl mışıl uyuyor. geceleri kalkmayı bıraktı oğlum kendi kendine uyanmıyor ama ben 12de emziriyorum sonra 3 sonra 2 saatte bir uyanıyor 9 yada 8,30 dan sonra uykusu kalmıyor.benim oğlum son zamanlarda bu sıcaklarda sürekli arabada olduğu için ve 5 şehir gezdiğimiz için nerdeyse hiç kilo almadı(( dün gittim sağlık ocağına 6600 kilosu 65 cm de boydu salı doktor kontrolüne gittik bir hafta bekleyelim dedi yine almazsa ek gıdaya başlayacaz dedi
Aynı durumdayım canım, dışarıya ve gezmeye hasret kaldım, tek çıkamıyorum o yüzden 10 gündür evin içinde hep aynı şeyler, dinlenemiyorum da. Özellikle bugün yemek yap, temizlik, çamaşır arada oğlumun gaz sancısı tutar sonra zorla emdir, huysuzluk yapar. Bir an kendimi bir çıkmazda buldum, zaten yaz biter kış gelir iyice eve kapanırım. Benim oğlum da hem gaz hem emme problemi var ne zaman emzirsem gaz sancısı tutar hem aç ememiyor hem de sancıdan ciyak ciyak ağlıyor. 5 dk emer bırakır 1 saate tekrar ister bütün gün bu haldeyim 3 aydan beri. Avm ye bile gidemiyorum orada huysuzluk yapar diye. Birkaç defa bir akrabamıza gittik orada da emerken huzursuzlandı millet de tepemde daha kötü stres oldum kan ter içinde kaldım. Ama böyle hep evde olmuyor zaten bütün günümüz bebekle ilgilenmekle geçiyor, Allah sabırlar versin bize
saçlarımın döküşdüğü yetmiyo canım oğlum sağ olsun avuçlayıp avuçlayıp çekiyokel anne olcam yakında
canım malum mebde her şey karışık çıkıcağını hiç sanmıyorum allahtan bebiş var evde onunla olmak istiyordum zaten, seney ne olacak halimiz bilmem,taşınma işi annem olduğu için zorolmadı, tabi annem gidince baya zorlandım yeni eveelazığ pek çok yere göre iyi bizim için şimdilik memnunum bakalım cnaım, sen hangi ildesin bebiş nasıl?
teşekkr ederim canm, merkeze gitmek nasip olmadı daha arabamızı almayı bekliyoruz, alalım gezicez daha bakalım, burası fena değil ama , en azından acil ihtiyaçları karşılayabiliyoruz, geçen yazdım gözden kaçtı sanırım cnaım çok geçmiş olsun bebğine iyi mi şimdi
saçlarımın döküşdüğü yetmiyo canım oğlum sağ olsun avuçlayıp avuçlayıp çekiyokel anne olcam yakında
canım malum mebde her şey karışık çıkıcağını hiç sanmıyorum allahtan bebiş var evde onunla olmak istiyordum zaten, seney ne olacak halimiz bilmem,taşınma işi annem olduğu için zorolmadı, tabi annem gidince baya zorlandım yeni eveelazığ pek çok yere göre iyi bizim için şimdilik memnunum bakalım cnaım, sen hangi ildesin bebiş nasıl?
teşekkr ederim canm, merkeze gitmek nasip olmadı daha arabamızı almayı bekliyoruz, alalım gezicez daha bakalım, burası fena değil ama , en azından acil ihtiyaçları karşılayabiliyoruz, geçen yazdım gözden kaçtı sanırım cnaım çok geçmiş olsun bebğine iyi mi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?