2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Yumusak yerde yatiyorsa donemeyebilir sert yerderahat donuyor benimki

yine in cin top oynuyor burda,yine ben geldim herkes kaçtı
kendimi kasabaya giren agresif kovboylar gibi hissediyom,dağılııın lennn

offff kızlar yaa bi 5 kilo yapıştı üzerime veremiyoruummmm,imdat

sabah şakası herhalde bu, benim tamı tamına 15 kg var üzerimde ve azalacağına da artıyo(( tabiii bunu elimde bi tabak profiterolü hüpleterek yazıyorum o ayrı:)))

verirsin canım yaa,bazen öyle uzun süre sabitleniyo kilo,abur cuburu fazla kaçırmazsan bi de emziriyosan gidiyo,5 kg çok değil zaten,moralini bozma

canım sana yapışan 5 kilo benim 15 şükret bence çok kolay verirsin

sabah şakası herhalde bu, benim tamı tamına 15 kg var üzerimde ve azalacağına da artıyo(( tabiii bunu elimde bi tabak profiterolü hüpleterek yazıyorum o ayrı:)))

kızlar hakısınız galiba,hepimiz için de kilolardan yakınmak için erken daha..hemmende motive oldum sayenizde özgüvenim geldi

bu aradaaa saçları benim kadar dökülen var mııııı
her elimi attığımda bir tutam saç,kel kalıcam yakında

slm kızlar.. ye ben takip edemiyorum artık burayı
arada bakıyorum okuyup çıkıyorum.. eskiden ne iyiydi bütün gün yazışır dururduk
bayansu nasılsın canım ezgi nasıl görüşemedik hiç doğumdan sonra

iyyim canımcım,ezgide iyi çok şükür.karnı tok,altı temiz ve gazı da yoksa keyfi yerinde..sen nasılsın zeyno nasıl
ben de uzun zamandır girmiyordum da bugün gireceğim tuttu öööle
sen şu afatarını da değiştirsen artık,yoksaa 2. çocuk mu yoldaaa hıı

amaaaaaaaan deme öyle allah korusun
zynep azra çok zorladı beni kendime gelmem lazım 2. bebek için.
bizim de hala gazımız bitmedi ara ara tutuyo sancı ve ağlama krizleri.
gece uykumuz düzenli şükür ama gündüz hiç uyumuyo.. yarım saatlik kestiriyo sadece..
bizde durumlar böyle

evet canım,seni çok iyi anlıyorum..ben 5 yıl sonra yaptım 2.çocuğu buna rağmen..bir aklım erken miydi diyor bir aklım iyki yapmışım:))neyse,,saçların dökülüyormu canım yaa ben çok dertliyim bu aralar saçtan

canım ya bizimki de çok soğuk memeye karşı ama ben hiç bir şey vermiyorum, uyurken emiyo diye ben de uykuda emziriyorum, yeni nesil bebekler işte hep mızmız, kafasını bir tarafa çevirmesini takma kafana bizimkide dönmeye çalışırken hep sağına , uykuya dalarken hep soluna çeviriyo ısrarla, kıymetli bebek olunca çok geriyoruz kendimizi ama biraz rahat olmaya çalış sakınan göze çöp batar misali, ben biraz birazbırakmaya başladım Allaha emanet, emmesi azaldı diye çok üzülmüştüm ama rızkını veren Allah ne kadar anne sütü nasip ettiyse o kadar emer dedim, bronşiolit oldu hastanede yattı, damar yolu açılana kadar ne eziyet çekti yavrum şimdide idrar yolu enfeksiyonu var çişi kanlı kanlı nasıl acıyodur kim bilir ama napalım ne yapsam koruyamıyorum herşeyden neler var neler çok şükür halimize diyorum Rabbim beterindn korusun
emzirdikten sonra bizimkininde dili beyaz oluyo, pamukcuk değilse silme karbonatla mama artığı kalıyodur biraz su ver temizler herhalde ama pamukcuksa karbonatla sil. sütüne üzülme rızkı o kadarmış ne aldıysa kar mama bile bulup beslenemeyen bebekler var, mamaylada büyüyenler var gönül ister emsin ama kısmet o kadar mış, Rabbim can sağlığı versin,önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıdaya başlarsın olmazsa. bebeğini sürekli takip eden bir doktor var mı

benim de 5 kilom var ama veremem, diyet yapamıyorum süt olayı malum 6 aylık olsun oğlum veririm inşallah, saç işini hiç sorma benim yanlar iyice açıldı erkek gibi, doktora gitcem ilk fırsatta..

canım benim sütüm olsa bende vermem bişeyde bende süt yok ikisini sağsam 30 çıkıyor, oda yetmiyor tabiki..hayırlısı olsun artık ne yapalım.. ya dili beyaz ve suyla dA GİTMİYOR AMA SADECE DİLİNDE VAR, RAHATSIZ OLSA MAMADA İÇEMEZ AMA BEN HOŞLANMIYORUM GÖRÜNTÜDEN..YA BİNGÖLDE ADAM GİBİ DOKTOR YOK, DEVAMLI TAKİP EDEN, NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM, SORULARIM HEP HAVADA KALIYOR..NEYSE ELA AĞLIYOR, ÖPÜYORUM ŞİMDİLİK..

dilindeki beyazlık için mamadan sonra su verın dedı doktor bide gunde 3kere sadolı suyla sılın temız utulenmış bı bezle tülbentle sıldım ben 2 buçuk ayylık olana kadar benımkındede vardı canı acır dıye sılemıyodum ama silmeye başlayınca 2 gunde kayboldu doktor tavsıyesı 3 tane doktora sormuştum

https://www.yyd.org.tr/ sevgili nisan anneleri ben bir süredir yeryüzü doktorlarının bağışçısıyım. linkte ana sayfada da göreceğiniz üzere özellikle batı afrikada bebekler açlıktan ölüyor. bizim gibi anneler yeterli beslenemediklerinden veya başka sebeplerden yavruları için gereken sütü üretemiyor ve yavrusuna verebileceği alabileceği başka birşey olmadığından bebeğinin ölümünü izliyor. düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. bir düşünün benim kızım en fazla 3 saat aç kaldıktan sonra basıyor yaygarayı, ya emziriyorum ya da mama veriyorum ama o kadınların böyle bir şansı yok ve o bebekler ağlaya ağlaya ölüyor. bebekler ve anneleri için beslenme merkezleri kuruluyor ve orada bir bebeğin 100 gün boyunca beslenebilmesi sadece 90tl ye mal oluyor. düşünsenize cebinizden çıkacak ve bizim için varlığı ile yokluğu bir olan 90 tl bir bebeğin 100 gün beslenmesi ve hayata tutunması anlamına geliyor. yaklaşık 350tl bir beeğin 1 yıl aç kalmayacağı anlamını taşıyor.

amacım reklam yapmak falan değil yanlış anlamayın. dediğim gibi ben bağışçıyım, onlara inanıyor ve güveniyorum, allah kabul ederse kızımın akika kurbanını da onlar vasıtasıyla afrikada kestirdim. en azından bir bakın kafanıza takılanları arayıp sorun, hepsi hepsi 90tl bir insanın 100 gün açlıktan ölmeyeceğinin garantisi.

hem de nasıl dökülyor her taraf saç.Banyo yapmaktan korkar oldum banyoda daha çok dökülüyor.Artık dursun ya şu dökülmelerrrr

benimde 2 kilom kaldı üstümde aslında 1o kilo kadar diyet ve spor yaparak verdim.kızlar diyet yapınca sütüm azalır demeyin bence.ben diyet yapınca sütüm daha çok arttı.Çünkü çok düzenli yiyordum.diyeti bıraktım sütüm azaldı.Tekrardan diyete başlayayım hem kilom gider hem de sütüm artar.Bence bir deneyin diyeti ama çok az yemeyin 3 ana ğün 2 ara öğün yeyin süt yapmayan şeylerden kaçının olurr

bi an kendimi gördüm sanki.benmde oğlum uyurken emiyor.emizikle uyutuyorum sonra memeyi ağzına sokuyorum.acaba doyuyormu diye tereddüt ediyordum böyle yapan varmı diye.bizde önce boranşit sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdik.inş.sizde olmaz bizde bide böbrek taşı çıktı.kum döküyormuş yavrum.

benim oğlum da henüz dönemiyor, bekliyorum ne zaman dönecek diye ama bi dahaki doktora gittiğimizde sorarım artık... benim oğlum da çok uzun zamandır elini ağzına götürüyo bazen de parmağını emiyo, acıktığında da yapıyo hatta...

canım benim kızda parmagını emiyodu hem aile hekimimiz hemde uzman doktorumuz parmagı bıraktırmak çok zor emzik alıştırın dedi bizde 3 ay sonunda emzige başladık ama bizi fırsatladıgı dakkia eli agzında elini çekip emzigi veriyoruz gece parmak emme seslerine uyanıyorum öyle şapırdadıyoki

bugün kontrolümüz vardı efe 6860 kilo 62,5 boyu.
ne kadar sıklıkla emzirdiğimi sordu oradaki çocuk gelişim uzmanı öğün aralarını 3 saate çıkarın 6 aya kadar 4 saate çıkmış olması lazım yoksa ek gıdaya geçemezsiniz dedi.ben de öyle yapmaya çalışıyorum bakalım becerebilecek miyim.

oyun halısı kulanan varmı hiç tek başına durmuyo hiç degilse yemek yerken biraz dursa bana yeter aglıyo diye öyle hızlı yiyorumki ekmek arsı çabuk yiyilecek şeyler dogumdan sonra verdigim kiloları bile tekrar geri aldım melampusefe diyet yaptım demişsin ne yaptın canım bende yapayım vermem gereken birsürü kilo var bende emziriyorum diye habire bişeyler yiyip içiyorum dün magzada kıyafet denerken kendimden tiksindim oderece hiç bukadar kilo almamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…