2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

geçmiş olsun canım yaa ben de çok korkuyorum mikroptan ama korumak çok zor, neyse ki atlatmışsınız ama insanın içi gidiyor yavrusuna...

niye kimse olmuyo yaa ben gelincee... ben de gideyim bari, iyi akşamlar kızlar...

26 nisanda oğluma kavuşacagım inş gün gün büyüyoruz beraber darısı tüm isteyenlerin başına

canım bizim yutmada problemimiz yok aslında bugün bize yaptığım kıymalı patates yemeğinden verdim gayet güzel yuttu, zaten ben uzun zamandır veriyorum pütürlü, dişleri de erken çıktığı için alıştırdım ama eline verdiğim katı gıdalara o şekilde davranıyo...

buda benim özmen kerimim bende eklim foto dedim
maşallah nazar değmesin sana
valla 2. için en iyisi 2-3 yaş olunca diyorlar ama o yaşına gelincedahada zor gelmesin :)

canım elife ucuz hoppala almıştık korkmuştu 2-3 hfta önce bugün tekrar koyduk sevdi şimdi daha oyuncak gibi olanları var 60 üstü ondan alalım diyoz sevdi nasılsa aslında ondanda deneyebilirsin

geceleri elif in gazı oluo çok çocuk inleye inleye duruyor dün gecede uyandı uykusu olmsına rağmen ağladı ama uyuyamadı en sonunda 5 te uyudu napıorum üşütüyommu dersiniz :44:

geceleri elif in gazı oluo çok çocuk inleye inleye duruyor dün gecede uyandı uykusu olmsına rağmen ağladı ama uyuyamadı en sonunda 5 te uyudu napıorum üşütüyommu dersiniz :44:

gaz olduğunu nasıl anlıyorsun?

sena gece uyanınca su veriyorum susuyor emziği taktığım gibi uykuya devam..
ayrıca çorba veriyorsan içine nane koy doğal olsun ama gazı alıyor.

canım ahsende 2 gündür öyle ayagından patigi hiç çıkartmıyorum ma kıvranıp duruyor pırt yapınca uykuya dalıyor yarım saat sonra tekrar bu gece hiç uyuyamadım sabahın köründede uyandı demin ayaklarının dibine vikis sürdüm umarım bu gece rahat gecer

Canım gaz dan ne çektik bir ben bir allah bilir , OMEX diye bitkisel şurup var sürekli onu kullanıyoruz tavsiye ederim çok rahatlatıyor..

Kızlar nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz duru nun yanakları çok kuruyor. Hangi marka olsun çok kararsızım..

kızlar yumurtayı bebeklerinize her gün mü veriyosunuz.ben gün aşırı veriyorum ağır gelmesin diye bi arkadaş yazmıştı her gün verilmesi gerekiyo diye.

ben de 7. ayından beri her gün 1 yumurta sarısı veriyorum,alerjik bi reaksiyon olmadı bizde ama eğer döküntü falan yapsaydı ben de gün aşırı verirdim,ama yumurta önemli bi besin

Kızlar nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz duru nun yanakları çok kuruyor. Hangi marka olsun çok kararsızım..

az öpün çocuğu cık cık ben bişey kullanmıyorum çatlamıyoda bence bebe yağı ya da bephanten sürebilirsin ya da hametan zararı yok bunların

slm hanımlar bebeklerinize köfteyi veya balığı nasıl yapıp veriyorsunuz.ben daha hiç vermedim.başlıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum.

balığı kendimize yaptığımdan veriyorum,haftada 1 balık yeriz biz,fırında yapıyorum ben,beyaz etinden ağzına minik parçalar veriyorum yiyor,köfte bir kere yaptım daha,onu da tavaya az zeytinyağı damlatıp pişirmiştim,içine de soğan sarımsak maydonoz ve kıyma koymuştum sanırım

çok geçmiş olsun tatlım .nasıl iyi mi bebiş şimdi?

doktorumuz bize Ceradolin diye bi nemlendirici önermişti,oğlum 2 aylıkken yanağında küçük bi kızarıklık olmuştu,egzema demişti doktorumuz ama kortizonlu merhemden önce bu nemlendiriciyi kullan,cilt kuru kalınca olur egzema demişti,bunu her zaman kullanabilirsin her yere sürebilirsin demişti,ilaca gerek kalmadan geçti yanağı oğlumun ama ben hala banyodan sonra yüzüne sürüyorum çünkü böyle kuru kuru oluyo cildi,sanırım şampuandan falan.Çok güzel bi nemlendirici losyon,bi bak istersen netten

kızlar oğlumun sol alt diş etinde küçük çizgi gibi bi yarık gördüm dün,buradan okuduğum kadarıyla diş çıkaracak sanırım,diş çıkaranlar doğru mu tahminim,elimi sürünce orası böyle pütürlü gibi,ortalama ne kadar sonra çıkıyo diş bu çizgi gibi yarık oluşunca?

kızlar valla üstümüzde laaaneet var 5 dk dışarı çıkyım dedim telefonum elimden düştü kanalizasyon çukuruna gümm allahım yenisini alacak para da yok ucuz bişeyde değildi sinirimden ağlıyorum gitti telefoonnn gitiiiiii gittiiiii sağlık olsun diyesim var ama bu darlıkta diyemiyom

Hayırlı olsun canım dişiniz 3 4 güne görünür..

ben onu farkettikten 2 gün sonra çıkmıştı, elini biraz bastırırsan dişi hissedersin hayırlı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…