2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
buda benim özmen kerimim bende eklim foto dedim

Maşallah benim kızım gibi tombul tombul yanaklarını sıkasım geldiii..

ben 31 yaşında olduğum için bana göre baya baya gençsin

Alemsinn valla bende ne güzel deyince acaba kaç yaşında dedim kendi kendime sanki çok yaşlı gibi.. Bende şubatta 29 olacağım seneye oottuuzzzz :18: :18: ..

6 yaş azmı kıııııııııı ye sen tırnaklarını 20 li yaşlar güzel yaa, otuz derken ağzın bile dolu dolu oluyo kırkı düşünmek bile istemiyorum

canım vala aslında hiç tombul değil.9 aylık ama 9.5 kilo daha.biz fotolarda böle tombul çıkıyoz analı oğullu.

yaşıtmışızcanım bende 81 dogumluyum yaşlandık vallahi :106:

sen maşallah 2. çocuğuda yapmışşsın ne güzel 3. yü düşünüyormusun bilmiyorum ama benim hiç dermanım enerjim yok.. yaş da geçiyo bazen diyorum başla çalışmalara ne olacaksa olsun ikisi de büyüsün, bazen de çok bunalınca çocuk falan istemiyorum doğru zaman ne zaman acaba

ben 8 sene araverdim canım iyikide verdim dedim çünkü ahsen bizi çok yordu iki küçük çocuk daha zor olurdu ama yaş geciyor diyorsan gene bir tuvalet egitimi filan ver hamileyken çok zorlanırsın kaldır indir gene 2 sene sonra en idaal zaman bence dogum yapana kadar 3 olur kızın gene nasip canım eşimde bende rahatımıza düşkünüz 2. yi bile 8 senede zor karar verdik 3. düşünmek yok canım allah korusun kazaya filan ugramazsa hiç niyetimiz yok

Ayyy hiç sorma yaa bende onu düşünüyorum millet nasıl 3 4 çocuğa bakıyor diye , biz çalışıyoruz belki ondan zor geliyor gerçi eşim istemiyorum diyor ama içi ne diyor bilemem benimde gücüm yok sanırım ama durunun oo minicik tombik tombik ellerini görünce insanın bu duyguları tekrar yaşayası geliyor...

O kadar ihtiyacım varkii anlatamam masada çalışırken uyuya kalacam diye korkuyorum.. Ne olur duru hanım bana iyilik yapıp saat 8 de uyuyup sabah 7 de uyansa ama nerdeeeeee ya imreniyorum bebişleri sürekli uyuyan annelere bizimki doğdu doğalı ayakta uyumak bilmez uyusa bile 2 3 saate bir ağlayarak uyanır..

ayy canım çok geçmiş olsun..Allah korktuğumuz seyleri başımıza vermesin.

kızlar değişik ve tabi pratikönerileriniz var mı.okuldan öğretmen arkdaşların yarısı gelmişti şimdi gelmeyenler gelmek istiyormuş..yarın dediler olmaz dedim..bu saatten sonra çocukla nasıl hazırlık yapcam insan daha önceden haber veriir.çarşamba olsun dedim.offffff çocukla misafir çok zormuşş..

Benim oğlum 8 ayını doldurdu daha yeni ayaklarının üstüne tam basmaya başladı ama emekleme belirtisi hiç yok dizinin üzerine koyduğum gibi yere yatııyor. Yürüteci ne zaman almak lazım kendi kendilerine tutunup kalkmaya başladıklarında mı? Erken almak da iyi değil diyorlar ama en azından içinde biraz oyalanırlar ve kendi başlarına hareket etmelerinden daha güvenlidir herhalde

o zaman ben zeynepe multitaps alayım dvitin yerine.çünkü zeynep daha 8 kilo bile olmadı ve çok iştahsız

hazır yufka aldır eşine bir börek ser
kısır
patates salatası
yalancı tavuk gögsü üzerine çikolata sosu
kalıpta kek
puaça
makarna salatası
bunlar aklıma gelenler canım kolay gelsin

Aynen canım ya ben de gece hiç uyuyamıyorum tam dalacam çınar ağlar uyanır, okuduğum kitapta gece 23 te beslediğiniz bebeğiniz sabah 5 e kadar uyanırsa açlıktan değildir diyor ben de en son 24 te emzirdim aradan 1 saat geçti tekrardan uyandı huysuzlanıyor bir süre ilgilenmedim sesi artınca ninni söyledim, çınar pek pışpışlanmaktan anlamaz daha çok ağlar, önce susar gibi oluyor ama 10 dk da bir bunu yapıyor en sonunda da zaten tam ağlamaya başladı ben de o saatte ne yapabilirim ki sallasam uyumaz, ninni söylesen uyumaz kendi haline bıraksam daha kötü, ancak emzirince sakinleşiyor artık memeyi uyumak için bir araç görüyor ya da gerçekten susamış ya da acıkmış sabaha kadar en geç 2 saate bir uyanır zaten sabah 8 de kalkarız benim uyumama fırsat kalmıyor ki, ben de uyanınca hemen 5 dk da uyuyamıyorum. İnşallah 1 yaşından sonra düzelir sabrediyorum Allah hastalık vermesin buna da razıyım alıştım artık

hazır yufka aldır eşine bir börek ser
kısır
patates salatası
yalancı tavuk gögsü üzerine çikolata sosu
kalıpta kek
puaça
makarna salatası
bunlar aklıma gelenler canım kolay gelsin

havuç kzıartıp üzerine yoğurt koyuncada güzel ve doyurucu oluyor:)

canım tek kişilik küçük peynirli pideler yaptırabilirsin, uğraştığında aynı masraf, akşamda 2 çeşit tatlı yap tamamdır, ben pasta tabanıya pasta yapıyorum çok beğeniyolar hem de çok basit

bence yerde hareket etmeleri daha sağlıklı birçok kasları çalışıyor, ama ayağa kalkmaya başlayınca gerekli benimki 2 gündür tutunarak kalkıyo o yüzden bırakamıyorum, koycam artık yürütece bence sende ayaklanmasını bekle..

o zaman ben zeynepe multitaps alayım dvitin yerine.çünkü zeynep daha 8 kilo bile olmadı ve çok iştahsız

sen yine de doktoruna veya aile hekimine danış canım önerirler muhtemelen..

canım muhallebili milföy de hem kolay hem lezzetli oluyo, vaktini fazla almaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…