2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ıns.cnm sagol bızde de esım cok ısteksız adamın aklına gelmıyor ya sen dıyorum hormonlarını mı aldırdın erkegın gozu dnr dıom yok vlla resmen asker arkadasıyım sankı

canım problemlerinizi tamamen çözdünüzmü eşin halen kafasında bitirmemiş olabilir ayrıldıgınız dönemi kafasında kuruyordur
mesela ahsen ilk 3 ay çok hasta oldu hastanelerde haftalarca yatık o dönem eşimde bende hiç istemedik çünkü kafamız çok yorgundu
eşinnin sıkıntıları olabilir maddi manevi erkeklerin çok kiloya fizige takmadıklarını düşünüyorum o an

kızlar bugün benim dogum günüm
eşim sabahtan beri aramadı moralim sıfırdı unuttu diye
akşama yer ayırtmış yemege çıkacaz yemek yapma dedi
zaten bende hiç hazırlık yapmamıştım küsmüştüm diye
hediyeyle ugraşmasam olurmu çok yogunum dedi biraz bozuldum ama genede düşünmesi yeter
ben açısını çıkartırım sonra

Doğum günün kutlu olsun canım, eşinle ve kızlarınla nice mutlu yıllar dilerim, dışarıya yemeğe gitmek senin için de değişiklik olur valla ben hasret kaldım 1 yıl olacak neredeyse dışarıda yemeğe çıkmaya. Hediyeyi bir başka zaman aldırtırsın artık. Şu annemi bir yanıma getirtebilsem ben de çıkacam. Bugün sinir oldum zaten aylardır anneme bana gel diyorum torunun özledi filan duygu sömürüleri yapıyorum bugün kuzenimin bebeğini görmeye gitmiş zaten şubatta gelmezse artık hiç gel demeyecem çünkü şu günler o kadar kötüyüm ki boynum belim kolum her tarafım ağrıyor ve sürekli uykum var çınarla oynayacak enerjim bile yok, bunların hepsinin tek nedeni var tabiki gece uykusuzluğu çok yıpratıcıymış

çok teşekkür edrim canım
benim annemde rahat etmez hiçbirimizin evinde kalmaz ama sabah eşim getiriyor akşamda babam eve giderken alıyor
ben ahseni çıkrtmıyayım diye
zaten bir yaz olsa hiç annemden çıkmaya niyetim yok anemin evi tek katlı müstakil ahseni atıcam bahceye toprakla taşlarla oynasın
sende düzenim bozulacak deme zaten çınar uykufilan yok hiç degilse sen kafanı dagıtırsın

Ailenle birlikte nice mutlu senelere canım Benim kide 22 şubat 29 olacam :18: :18:

Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor bir durum. Ahh ahh bizim sosyal hayat denilen birşey yok zaten düzenimiz iyice bozuldu annem duru ya bakmak için bizde kalıyor allah razı olsun ama eşimle resmen kardeş olduk zaten bizde dışarı olayı hiç yok eşim para yok deyip çıkıyor işin içinden gerçi haklı ne yapyım bende kabullaendim artık..

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere
benim için hediye çok önemli değil o gün beni düşünmesi önemli eşinde düşünmüş seni herşeyden önemlisi o
eşinle çocuklarınla nice mutlu yaşlara

teşekür ederim kızlar
bende 32 oldum ben iyice yaşlandım
canım valla yemek önemli degil biz şöyle eşimle kolkola girip yürümeyi özledik
insan sinamaya gitmeyi özlermi valla ben eşimle tek kalmayı özledim
allah yavrularımızı bize bagışlasın ama kafmızı dinlemeyeli epeyi oldu

canım bekle bakalım biraz onu etkileyecek bişeyler giysen
zamanla düzelir bence sorunlar olunca cinsel hayatada yansıyo ister istemez evde otururken önü açık şeyler filan giy yanlışlıkla açılıyomuş gibi filan çok açık konuştum galiba
tepkisiz kalamaz heralde

walla bende aynı canım ya sinemaya gitmeyi o kadar çok özledim ki anlatamam:26::26:

Yerim ben bu çıtırı yaz gelsede giydirsek fırfırlı elbiseleri..

Keşke okumakla iş bitse bende çok okuyorum ama balık hafızalı olduğum için hemen unutuyorum..

Keşke yakın olsak görüşürdük merak etme ben senin yerine ısırırım...

Allah seni çok güldüm ya allahta seni güldürsün canım sıkkındı zaten. Elimde olan birşey değil ben hayatta yapamam böyle şeyler zaten bazen diyom kendime ben erkek olsam hayatta benim gibi biriyle evlenmezdim

Nerelerdesin şekerim. Ya şöyle kolay bir rumuz seçseydin bir türlü hatırlayamadım gördümde yazdım

herşey evliliği kurtarmak için ben masumum

guldurdun cnm ya sagol:))o yolu da denıyorum ama goguslerın sarkmıs dıo adam manyak yaaaa

herşey evliliği kurtarmak için ben masumum

guldurdun cnm ya sagol:))o yolu da denıyorum ama goguslerın sarkmıs dıo adam manyak yaaaa

çarp ağzına terlikleee

hay allah iyiliginizi versin
canım ne kadar onur kırıcı senin çocugun için sarktı deseydin
valla çok sinirlendim eşine
takma kaafana kendi bilir bir zaman sonra koşar peşinde merak etme eninde sonunda dayanamyacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…