Maşallah 2 ay sonra 1 yaşında olacak ela bizim 10 aylık olmamıza 2 hafta kaldı. Önceden ayları günleri sayıyordum büyüsün diye şimdi de küçüklükleri daha kolaymış diyorum, inşallah büyüdükçe düzelirler. Aynen dediğin gibi benim de uykusuzluktan başım çok ağırıyor ve bütün gece çınarı yatırıp kaldırmaktan belim boynum tutuluyor emzirdiğim için çok gerekmedikçe ilaç da almıyorum. Canım uykusuzluk konusunu araştırırken bir siteye rastlamıştım güzel bilgiler var oku uygulayabilirsen uygula tabi biraz zaman ve sabır gerek. Uykusuzannelerkulubu, sitede bebeğin ayına yaşına göre ne kadar uyku ihtiyacı var ne yapabilirsin hatta deneyimlerini paylaşan anneler de var ama henüz ben de tam inceleyemedim pek zamanım olmuyor bütün gün evde olduğum halde. Uykusuzluğun ne kadar berbat birşey olduğunu oğlum doğduktan sonra anladım, insanı öyle bir tüketiyor ki ne keyif ne enerji kalmıyor yemek yapmak bile işkence geliyor banakızlar merhaba..uykusuzluktan bayılacam artık..gece ela elimde kalacaktı eşim uyanıp almasaydı :) ya zaten işleri hallet diyene kadar yattığımda 1e geliyordu bu arada ela hanımı zar zor 11:30da uyuttum iyi geç uyudu uyur dedim ama nerde daha yatağa girmemle ağlaması bir oldu ve inanırmısınız 4'e kadar beşiğinde ayağımda sallamaktan helak oldum.uyuyor 5 dk geçiyor yine uyanıyor..en son 4te sabrım taştı ve kıza bağırmaya başladım tabi oda iyice ağlamaya başladı..ağlarsan ağla dedim ve girdim yatağa..tabi içim gitti ama ne yapayım kızlar inanın hergün başım ağrıyor uykusuzluktan ve hergün arveles içiyorum 1 tane son 2 haftadır..iş ev ela o kadar yoruluyorumki dayanamıyorum artık..dahada evde temizlik bile yapmıyorum heryeri bok götürüyor ama nasıl yapayımki..herneyse artık baktım eşim sinirle kalktı kızı ağlattığım için başladı o sallamaya bende onun tarafına yattım uyudum ve söylediğine göre 6da uyumuş..geride 8de uyandı ve ben gözümü açamıyorum birde yanında uzanıyorum benimde yatmamı istemiyor..kısacası deli oldum bugün ve şuan uyumak üzereyim..
Ya birde yemiyor artık, kaşığı gördüğü an ağlıyor yaa..yüzü sanki süzüldü anlamadım niye böyle oldu..diş falanda yok ne zaman çıkacaksalar sinir oldum onada..
bu arada bugün 10 aylık olduk :))) sevinç gösterileri yapamıyorum çok yorgunum :))
canımmm geçmiş doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara kızlarınla ve eşinle beraber.Yemek nasıldı canım?kızlar bugün benim dogum günüm
eşim sabahtan beri aramadı moralim sıfırdı unuttu diye
akşama yer ayırtmış yemege çıkacaz yemek yapma dedi
zaten bende hiç hazırlık yapmamıştım küsmüştüm diye
hediyeyle ugraşmasam olurmu çok yogunum dedi biraz bozuldum ama genede düşünmesi yeter
ben açısını çıkartırım sonra
Canım siz kan tahlili yaptırdınız mı biz geçen hafta yaptırdık doktor 9 aylık olunca getirin yaptıralım demişti. Allaha şükürler kan değerleri normal dedi sadece demir deposu dolu değil ama sınırın çok altında da değil demir ilacını kesti sonunda zaten pek de düzenli veremiyordum. Demir katkılı mamalar hakkında bilgim yoktu zaten hiç mama kullanmadık.
Günaydın canım afiyet olsun. Yemek nasıldı şekerim umarım güzel geçmiştir..
günaydın herkese
kahvaltı ettik şimdi uyucaz inşallah sabah 8 de kalktık gece kaç kere kalktığımı sayamadım miray hep inledi
çıksaydı şu dişler artık bizde uyusak ya
ahsenim yemek nasıldı
kızlar merhaba..uykusuzluktan bayılacam artık..gece ela elimde kalacaktı eşim uyanıp almasaydı :) ya zaten işleri hallet diyene kadar yattığımda 1e geliyordu bu arada ela hanımı zar zor 11:30da uyuttum iyi geç uyudu uyur dedim ama nerde daha yatağa girmemle ağlaması bir oldu ve inanırmısınız 4'e kadar beşiğinde ayağımda sallamaktan helak oldum.uyuyor 5 dk geçiyor yine uyanıyor..en son 4te sabrım taştı ve kıza bağırmaya başladım tabi oda iyice ağlamaya başladı..ağlarsan ağla dedim ve girdim yatağa..tabi içim gitti ama ne yapayım kızlar inanın hergün başım ağrıyor uykusuzluktan ve hergün arveles içiyorum 1 tane son 2 haftadır..iş ev ela o kadar yoruluyorumki dayanamıyorum artık..dahada evde temizlik bile yapmıyorum heryeri bok götürüyor ama nasıl yapayımki..herneyse artık baktım eşim sinirle kalktı kızı ağlattığım için başladı o sallamaya bende onun tarafına yattım uyudum ve söylediğine göre 6da uyumuş..geride 8de uyandı ve ben gözümü açamıyorum birde yanında uzanıyorum benimde yatmamı istemiyor..kısacası deli oldum bugün ve şuan uyumak üzereyim..
Ya birde yemiyor artık, kaşığı gördüğü an ağlıyor yaa..yüzü sanki süzüldü anlamadım niye böyle oldu..diş falanda yok ne zaman çıkacaksalar sinir oldum onada..
bu arada bugün 10 aylık olduk :))) sevinç gösterileri yapamıyorum çok yorgunum :))
canımmm geçmiş doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara kızlarınla ve eşinle beraber.Yemek nasıldı canım?
Eki Görüntüle 637936 Eki Görüntüle 637937 Eki Görüntüle 637938
bANA DİYORLARKİ YAPMA DEDİĞİNDE ANLAR VE YAPMAZ GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKAAA YAPIYOR
kIZLAR DURU DÜN PARMAĞINI ÇOK KÖTÜ SIKIŞTIRMIŞ 2 SAAT AĞLAMIŞ ANNEM DEDİKİ KIZIM NE ARA GİTTİDE ÇEKMECEYİ AÇTI BİLEMEDİM DİKKAT EDİN BU VELETLER FENAA
Nerelerdesin şekerim. Ya şöyle kolay bir rumuz seçseydin bir türlü hatırlayamadım gördümde yazdım
Canım nerdesin ya şimdi sen olsan yarım sayfa açıklama yazardın :26:
Maşallah canım, bizim kutlamamıza biraz daha var, canım o duayı bana da söyleyebilir misin geceleri ben de okuyayım valla şöyle 1-2 defa kalksa kurban kesecemevet meliselayı okuyunca hatırladım
bugün 10. ayımız bitti klasik kutlamamızı yapalım 2 ayımız kaldı yaşımıza girmeye
MaşallahEki Görüntüle 637936 Eki Görüntüle 637937 Eki Görüntüle 637938
bANA DİYORLARKİ YAPMA DEDİĞİNDE ANLAR VE YAPMAZ GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKAAA YAPIYOR
Maşallah canım, bizim kutlamamıza biraz daha var, canım o duayı bana da söyleyebilir misin geceleri ben de okuyayım valla şöyle 1-2 defa kalksa kurban kesecem
Amin canım, inşallah rahat deliksiz uyurlar, bizlerde rahatlarızcanım bakara süresinin başı elif lam mim süresi
birde bakara süresinin son ayati amenerresülu
1ihlas suresi
1 nas ve felak süreleri
inşallah rabim sakinlik verir bizim ahsen sürekli aglıyordu hoça eşime söylemiş onun için okuyordu inşallah sizede uyku ve sakinlik verir rabbim
tabiki bizede biraz uyku versin rabbim bu gece gine
resmen serseme döndüm
Aynen evde oyuncaklarla ilgilenmek yerine oğlum kablolar, priz ve şarj aletleriyle ilgileniyorİpeğin en sevdiği çekmece şarj cihazlarının olduğu.onları alıp uçlarını kemiriyor.kendi oyuncaklarının olduğu çekmece pek cezbetmiyor onu
kızlar biz artık 3 kişi yatıyoruz.Bir ara uyku düzenimiz bozulmuştu.durmadan sallıyorum yine de uyumuyordu.Ben de yanıma aldım koyun koyuna yattık uykusu düzeldi gece 1 kez kalkar olduk.Bu zamana kadar cesaret edip yanımda yatıramazdım,uykum hafif ama ya üstüne yatarsam diye gerilirdim.Yavrum kokumuzu istiyormuş heralde.Bu sıralar 7. dişimiz çıkıyor onun verdiği gece mızmızlığı var ama geçen haftalara oranla yine iyiyiz diyebilirim.
Bir yerde okumuştum odada çocuğunuza özel bir çekmece yapın onun eşyalarıyla dolu olsun diyordu.Ben de evde onun için çekmece ayarladım.Önceleri çok sık gidiyordu çekmecesine ama şimdi alıştı oraya merakını da giderdi,eskisi kadar açmıyor kendi çekmecesini.Siz de deneyin isterseniz.
Eki Görüntüle 637936 Eki Görüntüle 637937 Eki Görüntüle 637938
demos84,pancem,melampusafe
kızlar eşime diyiyorum bizimki romantik degil artık ormantik
güzeldi kızlar anneme bırakmaktık kızlarımı onlarda olsun dedim ama çok uzun sürmedi ahsenin mama ve uyku saati gelince erkenden döndük gene iyidi
MELİSELA
canım allah yardımcın olsun eşim bir dua okuyor ahsene eve gelsin sorup sana yazayım ama her yatsı namazından sonra okuyor
gene çok şükür eskiye nazaran ahsen daha sakinledi
canım bakara süresinin başı elif lam mim süresi
birde bakara süresinin son ayati amenerresülu
1ihlas suresi
1 nas ve felak süreleri
inşallah rabim sakinlik verir bizim ahsen sürekli aglıyordu hoça eşime söylemiş onun için okuyordu inşallah sizede uyku ve sakinlik verir rabbim
tabiki bizede biraz uyku versin rabbim bu gece gine
resmen serseme döndüm
kızlar ahsen demin 1 küçük köfte 1 elma dilimi patetes yedi eşim artık doydu mama yapıp kusturma diyor
zaten son lokmalarda ögürmeye başlamıştı zorla kusmasın diye su filan verdik
benim içime sinmedi sanki aç kaldı sizce
Aman allah'ım bu neeee??? ya ben bunu çok ama çok seviyorum maşallah yavruma yaaa..Rabbim korusun seni..
Ahsen canım çok saol bende eşime söyleyim okusun bu gece, ben hastayım şuan, sonra devam ederim bende..
ayyy maşallah seninki onu yemiş. ben bakıcıdan aldım 5te ve şu saate kadar bişi yediremedim..yoğurt verim dedim yine ağlamaya başladı bende yemezsen yeme dedim bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?