- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
nERDESİN CANIM..
geldim kızlar misafirim vardı sabah pasta börekle ugraştım ögleden sonrada misafirlerle ugraştım birara ahseni uyturken açtım oda uyumadı kapatmak zorunda kaldım meraklandırdım sizinerdesin yaa! sen bu saate kadar hic bakmamıs olamazsın topige.. iki laf et yaa
canım iştahsız olsa biberonuda reddeder bence kolayına gittigi için tercih ediyor olabir biraz daha dur olmazsadoktora götürkızlar ben oğluma kaşıkla hiç bişi yedıremıyorum ne oldu benım oğluma bır haftada bukadarmı değişir bi bebek anlamadım kıyamet kopuyor yemek saatı gelince bende başlıyor bı mıde ağrısı yapıp yapıp döküyorum ne yapıcam nasıl davranıcam bılemıyorum 11 kılo şuanda doktora götürsem doktor bişsi yok deyıp geri yollıcak ama böyle yememğe devam edersede hızla zayıflıycak ve hasta olucak gerçekten çok endişeliyim neden kaşığı reddedıyor hir bir yediğini gün içinde tekrarlamıyorum bıkere kahvaltı karışımı bıkere yoğurt bıkere çorba bıkere meyve püresi hiç birini yemıyor ağzını bıle açmıyor bır kaşık bıle almıyor her yemek sonrası üst baş değişiyoruz ama karnı aç aç dıye bıberona mama yapmıyorum hemen ama dyanamayıp yemediğini görünce mecbur verıyorum ya ben napıcam sınırlerım bozuldı bır hafta içinde yanı 6 aylıkten berı kaşıkla yıyor şimi ne oldu anlamadım herşeyı bıreborana koyamamkı ayrıca koysamda yemıyor yoğurdu bıberonda yemıyor mama yaparsam yıyor ya ben napıcamm babası dişlerdendır faland ıyor 4 tane diş çıakrdı ateşi bile çıkmadı en ufak huysuzluk yapmadı ama 1 hafta dır herşey tam tersı oldu nekadar koyarsamkyayım kaseyı bıtıren oğlum bır kaşık dahı yemıyor sürekli su içiyor
gecmiş olsun canım zaten bebişler büyürken bizde sakat olduk ne bel kaldı ne boyunBugün boynumda sanki bir damar çekiliyor gibi çok fena tutulmuş gece kuyu gibi park yataktan kaç defa bebek çıkarmaktan oldu sanırım yoksa yaptığım başka birşey yok artık 5-6 kiloda değil ki valla ne yapacam, emzirmeden dolayı ilaç içemiyorum minosette yok evde üstelik çınara ne olmuşsa 2 dk kendi oyalansa ağlıyor yemek de yediremedim yine diş mi anlamadım ama geçende üstleri çıkardı hemen diğerleri arkasına gelir mi bilmiyorum. Alt dişleri çıkardıktan sonra üstleri çıkarması 4 aya yakın sürmüştü. İnsan anlamıyor ki nereleri ağrıyor aslında yürümeden önce konuşmayı öğrenseler daha güzel olurdu o kadar boynum acıyor ki ne sağ ne sola çevirebiliyorum o yüzden saçmalıyorum biraz, artık havalar ısınsın istiyorum dışarıda güneş var gibi ama balkona çıktım dondum şu kışın sonlarında hasta olmamak için çıkamıyoruz. Cumartesi nihayet 5 aydan sonra annem geliyor o çınarla otursun evde ben mutlaka hergün 1 saat çıkacam evden, bakalım ne kadar kalacak 10. günde tutturur gidecem diye
hadi canım gözün aydın annenen gelsinde sende biraz dinlen
bu arada kızlar size sormak istedigim bisey var. dun ben bi arkadasa gittim onunda 2 oglu var biri 2 yasında..iste istahszlıgından dertlendim ben biraz o da besleyici degeri cok yuksek olması acısından beyin yedirmemi bi de kemik suyunu onerdi o zten bilinen biseyde hic beyin yediren var mı? hos ceren yer mi bilmiyorum ama sebze corbasına kıyma yerine katıp bi deneyebilirim diye dusundum. siz ne diyosunuz?
canım kemik suyu yaptım ahsenne buzluk kaplarında dondurdum çorbalarına katıyorum 4 5 tane ama beyin denemedim midemde kaldırmaz vermeye:104:ben daha eldivensiz ete bile dokunamıyorum