2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
nERDESİN CANIM..

nerdesin yaa! sen bu saate kadar hic bakmamıs olamazsın topige.. iki laf et yaa
geldim kızlar misafirim vardı sabah pasta börekle ugraştım ögleden sonrada misafirlerle ugraştım birara ahseni uyturken açtım oda uyumadı kapatmak zorunda kaldım meraklandırdım sizi
canım iştahsız olsa biberonuda reddeder bence kolayına gittigi için tercih ediyor olabir biraz daha dur olmazsadoktora götür
gecmiş olsun canım zaten bebişler büyürken bizde sakat olduk ne bel kaldı ne boyun
hadi canım gözün aydın annenen gelsinde sende biraz dinlen

canım kemik suyu yaptım ahsenne buzluk kaplarında dondurdum çorbalarına katıyorum 4 5 tane ama beyin denemedim midemde kaldırmaz vermeye:104:ben daha eldivensiz ete bile dokunamıyorum

canım bence yanlış hatırlıyor olabilirsin 2 aylık bebekken yeniki bizi takip ediyordu yanılmıyorsam
öpücük ahsen 8 ayında filan verdi 4 aylık bebek anca eline çıgırak filan ver sallasın bence
yani oglun normal sen boşuna evham yapmışsın

teşekkürler kızlar iyiki burası varda insan sorabiliyo çok teşekkürler

diş mi çıkaracak acaba?dişetleri acıyosa kaşığı istemeyebilir,oğlumun alttaki 2. dişi patlamadan bi hafta önce falan çorba yedirriken ağlamaya başlamıştı anlamadım önce,dedim heralde yemicek,ağzını peçeteyle sileyim dedim,mğer diş eti acıyomuş,ağzını silerken dışardan da olsa baskı yaptım galiba diş etine,ciyakladı hemen.Demem o ki bi bak diş etlerine bakalım,benim arkadaşımın kızı geçen hafta üst 4 dişi birden çıkardı ateşi var diyodu,hastalandı galiba diyodu meğer diştenmiş

benim oğlum hala daha öpücük atmıyo ve de dil çıkarmıyo.öğretmek aklma gelmedi hiç,deneyeyim ben de ellerini çırpmayı da 6. aydan sonra öğrendi,4 aylık bebek dediklerinizi pek yapamaz gibi geliyo bana,ben çevremde hiç görmedim 4 aylık olup da dil çıkaran,gereksiz endişelenme bence

bılmıyorumkı . toplam 4 dişi var onlar çıkarken sorun olmadı hiç demın bıborna yoğurt koyddum onu içti uyudu nasıl sevındım babasına gösterıyom bıborunu şok oldu adam dökülmesın bıyere dıyo :)

ayyy insan nasıl rahatlıyo dimi o yiyince! bu gece rahat uyuyabilirsin artık :)

canım çok geçmiş olsun, inşallah önemli bişeyi yoktur annenin...haberlerini bekliyoruz...

benim oğlum dil çıkarıyodu dört aylıkken ama ben öğretmedim ona, teyzesi öğrettiğini iddia ediyodu ama biraz da dişlerle ilgili olduğunu düşünüyorum, onları hissetmek için de yapıyolar, nitekim dört buçuk aylıkken diş çıkardı oğlum, dilini de ara ara çıkarır sonra unutur... bide ben oğluma hiçbişey öğretmedim ki herşeyi içgüdüsel olarak öğreniyo zaten...

kızlar elifi koluma yada kendime yaslıyorum başı sıcak çocuğun nereye koyarsam orasını bi güzel ısıtıyor alnına falan bakıyorum ateşi varmı diye yok sıcakkanlımı dersiniz yoksa farklı bir sebebi olabilirmi

günaydın güzel anneler kimsecikler yok
öyle uykum varki şöyle 12 lere kadar uymak istiyorum ama malesef
bugün elazıgda camdan bakınca süper bir hava var dışarı çıkasım geldi ama
camı bi açtım resmen dondurucu bir soguk anca camdan bakarız bugün

Merhaba eyîdas, aşırı terleme normal de olabildiği gibi kansızlık sebebiyle olabiliyormuş. Tahlil yaptırdınız mı bilmiyorum ama bildîğimi paylaşmak istedim. İyi günler

Canım çınarın da kafası sıcaktır hem de çok terler, ateş değil de Allah korusun hep böyleydi

Günaydın canım İstanbulda da hava güneşli ama soğuk, bir de 2 gündür boynum tutulmuş ağrı koluma da yayıldığına göre boyun fıtığı olabilir bu ağrı tüm huzurumu kaçırdı ağrı kesici de yaramadı

Kızlar değişik çorba tarifi biliyor musunuz her bebeğin sevdiği çorbaları oğlum sevmiyor ona tarhana yaptım beğenmedi, yayla yaptım sevmiyor, mercimeği de zor yedirdim sebze çorbasından bıkmak üzere ne yedireceğime şaştım

geçmiş olsun canım çocukla hasta olmak bile lükse giriyor

dün misafirlerime tavuklu kıtır yaptım suyuylada ahsene şehriye çorbası yaptım birazda tavugundan atım canım naneli
herzamanki gibi bayılarak yemesede yedi bir dene istersen
degişik yarma çorbası yapıyorum başkada hep aynı

Günaydın kızlar nasılsınız tarsus tada hava güneşli ama buzz gibi ve duru iyice dışarı manyağı oldu sabahın yedisinde nasıl ağlıyor kendini parçaladı elini bir pencereye bir kapıya uzatıyor korkarım yaz geldiğinde duru yu eve sokamayacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…