Arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum verdiğiniz destekten dolayı insan rahatlıyor yazınca anlatınca dr la ayrıntılı olarak konuştuk henüz birşey belli değil ama avantajımız rahimin iç tarafları tertemiz yani kötü birşey çıksada henüz yayılmamış ve çok çok rahmi alırız dedi bende rahatladım biraz hayırlısı bakalım...
İnşallah canım sonuçlar temiz çıkar rahimin alınmasına bile gerek kalmaz. Benim teyzemin rahminde kist vardı ama onunki aşırı büyüktü neredeyse bir bebek başı kadar olmuştu o yüzden rahmi de aldılar neyseki patoloji sonuçları da temiz geldi üstelik o zamanlar 42 yaşlarında filandı erkenden menopoz olmuş oldu. Önemli olan sağlığına kavuşması tabiki.Arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum verdiğiniz destekten dolayı insan rahatlıyor yazınca anlatınca dr la ayrıntılı olarak konuştuk henüz birşey belli değil ama avantajımız rahimin iç tarafları tertemiz yani kötü birşey çıksada henüz yayılmamış ve çok çok rahmi alırız dedi bende rahatladım biraz hayırlısı bakalım...
evet canım yaa biz hep en kotusunu dusunmeye meyilliyiz maalesef, yanlıs anlama sana degil lafım bende oyleyim cunku. benim anneme de 2004 te gogus kanseri teshisi kondu senin annen hesap cok tesadıufi bi sekilde saptandı ve cok erken safhadaydı tedavisini oldu simdi gayet iyi cok sukur o yuzden daha yeni bi olusumsa zaten en kotu ihtimalle tedavisini olur ve daha kızıyla uzun yıllar gecirir insallah.. zaten sonuclar da iyi cıkıcak bence...
cnm geçmiş olsun senmı rahatsızsın ya ben okadar sıteye bakıyorum hiç görmemişim cnmyaa allah şifa versın
İnşallah canım sonuçlar temiz çıkar rahimin alınmasına bile gerek kalmaz. Benim teyzemin rahminde kist vardı ama onunki aşırı büyüktü neredeyse bir bebek başı kadar olmuştu o yüzden rahmi de aldılar neyseki patoloji sonuçları da temiz geldi üstelik o zamanlar 42 yaşlarında filandı erkenden menopoz olmuş oldu. Önemli olan sağlığına kavuşması tabiki.
kızlar ben oğluma kaşıkla hiç bişi yedıremıyorum ne oldu benım oğluma bır haftada bukadarmı değişir bi bebek anlamadım kıyamet kopuyor yemek saatı gelince bende başlıyor bı mıde ağrısı yapıp yapıp döküyorum ne yapıcam nasıl davranıcam bılemıyorum 11 kılo şuanda doktora götürsem doktor bişsi yok deyıp geri yollıcak ama böyle yememğe devam edersede hızla zayıflıycak ve hasta olucak gerçekten çok endişeliyim neden kaşığı reddedıyor hir bir yediğini gün içinde tekrarlamıyorum bıkere kahvaltı karışımı bıkere yoğurt bıkere çorba bıkere meyve püresi hiç birini yemıyor ağzını bıle açmıyor bır kaşık bıle almıyor her yemek sonrası üst baş değişiyoruz ama karnı aç aç dıye bıberona mama yapmıyorum hemen ama dyanamayıp yemediğini görünce mecbur verıyorum ya ben napıcam sınırlerım bozuldı bır hafta içinde yanı 6 aylıkten berı kaşıkla yıyor şimi ne oldu anlamadım herşeyı bıreborana koyamamkı ayrıca koysamda yemıyor yoğurdu bıberonda yemıyor mama yaparsam yıyor ya ben napıcamm babası dişlerdendır faland ıyor 4 tane diş çıakrdı ateşi bile çıkmadı en ufak huysuzluk yapmadı ama 1 hafta dır herşey tam tersı oldu nekadar koyarsamkyayım kaseyı bıtıren oğlum bır kaşık dahı yemıyor sürekli su içiyor
kızlar iki çocuk annesiyim bir kız ve bir oğlum var oğlum 4. aya yeni girdi ve ona dil çıkarmayı ellerini çırpmayı öğretemiyorum öpücük atmasını kızım 2 aylıkken öpücük atıyodu bunda tık yok bakışları cin gibi ama ben ne yapsam gülüyo sizce normal mi cevap yazın erkek çocuklar tembel mi oluyo ne?bana acil yazın lütfen
Canım bizim alt dişler çıkarken ek gıdaya 20 gün olmuştu başlayalı aniden iştah kesildi kaşıkla hiç birşey yemedi sadece anne sütü aldı hatta 2 ay hiç kilo almadı dişi çıkardı 1 ay sonra kendiliğinden düzeldi ve anne sütüyle beslenmesine rağmen kilo da aldı bu arada uyku düzeni çok bozuluyor diş çıkarırken geçen de üstleri çıkartırken de ne gece ne gündüz uyumadı geceleri ağlayarak sık sık uyandı.Her diş farklı etki de yapıyor olabilir kabarma filan var mı? Dediğin gibi doktora götürsen bu kiloya maşallah iyi diyecek bizimki 9 kiloydu adam süper diyor. Kafana çok takma bir hafta on gün kadar bekle zorlama ne kadar yerse ver zorlama belki tekrar düzene girer ama için rahat etmeyecekse götür tabikikızlar ben oğluma kaşıkla hiç bişi yedıremıyorum ne oldu benım oğluma bır haftada bukadarmı değişir bi bebek anlamadım kıyamet kopuyor yemek saatı gelince bende başlıyor bı mıde ağrısı yapıp yapıp döküyorum ne yapıcam nasıl davranıcam bılemıyorum 11 kılo şuanda doktora götürsem doktor bişsi yok deyıp geri yollıcak ama böyle yememğe devam edersede hızla zayıflıycak ve hasta olucak gerçekten çok endişeliyim neden kaşığı reddedıyor hir bir yediğini gün içinde tekrarlamıyorum bıkere kahvaltı karışımı bıkere yoğurt bıkere çorba bıkere meyve püresi hiç birini yemıyor ağzını bıle açmıyor bır kaşık bıle almıyor her yemek sonrası üst baş değişiyoruz ama karnı aç aç dıye bıberona mama yapmıyorum hemen ama dyanamayıp yemediğini görünce mecbur verıyorum ya ben napıcam sınırlerım bozuldı bır hafta içinde yanı 6 aylıkten berı kaşıkla yıyor şimi ne oldu anlamadım herşeyı bıreborana koyamamkı ayrıca koysamda yemıyor yoğurdu bıberonda yemıyor mama yaparsam yıyor ya ben napıcamm babası dişlerdendır faland ıyor 4 tane diş çıakrdı ateşi bile çıkmadı en ufak huysuzluk yapmadı ama 1 hafta dır herşey tam tersı oldu nekadar koyarsamkyayım kaseyı bıtıren oğlum bır kaşık dahı yemıyor sürekli su içiyor
benım oğlum 2 aydır öpücük atıyor 9 aylık falandı nasıl sevınmiştim bilmıyorum 2 aylık bebek öpücük atarmı endişelenmeyın her bebeğin gelişimi farklıkızlar iki çocuk annesiyim bir kız ve bir oğlum var oğlum 4. aya yeni girdi ve ona dil çıkarmayı ellerini çırpmayı öğretemiyorum öpücük atmasını kızım 2 aylıkken öpücük atıyodu bunda tık yok bakışları cin gibi ama ben ne yapsam gülüyo sizce normal mi cevap yazın erkek çocuklar tembel mi oluyo ne?bana acil yazın lütfen
Canım bence hemen telaşa kapılma duru da çok iştahlı bir bebek ne verirsem yiyordu ne olduysa 1 ay boyunca kesinlikle hiçbirşey yemedi yoğurdu ağzına almadı sadece mama yedi bende fazla üstelemedim 1 ay sonra tekrar düzene girdi mesela şimdi meyveyi kesinlikle püre şeklinde yemiyor anca eline alıp kemirmek istiyor dönem dönem oluyor böyle sende çok zorlama uzun sürerse dr götürürsün..
Bugün boynumda sanki bir damar çekiliyor gibi çok fena tutulmuş gece kuyu gibi park yataktan kaç defa bebek çıkarmaktan oldu sanırım yoksa yaptığım başka birşey yok artık 5-6 kiloda değil ki valla ne yapacam, emzirmeden dolayı ilaç içemiyorum minosette yok evde üstelik çınara ne olmuşsa 2 dk kendi oyalansa ağlıyor yemek de yediremedim yine diş mi anlamadım ama geçende üstleri çıkardı hemen diğerleri arkasına gelir mi bilmiyorum. Alt dişleri çıkardıktan sonra üstleri çıkarması 4 aya yakın sürmüştü. İnsan anlamıyor ki nereleri ağrıyor aslında yürümeden önce konuşmayı öğrenseler daha güzel olurdu o kadar boynum acıyor ki ne sağ ne sola çevirebiliyorum o yüzden saçmalıyorum biraz, artık havalar ısınsın istiyorum dışarıda güneş var gibi ama balkona çıktım dondum şu kışın sonlarında hasta olmamak için çıkamıyoruz. Cumartesi nihayet 5 aydan sonra annem geliyor o çınarla otursun evde ben mutlaka hergün 1 saat çıkacam evden, bakalım ne kadar kalacak 10. günde tutturur gidecem diye
Canım bizim alt dişler çıkarken ek gıdaya 20 gün olmuştu başlayalı aniden iştah kesildi kaşıkla hiç birşey yemedi sadece anne sütü aldı hatta 2 ay hiç kilo almadı dişi çıkardı 1 ay sonra kendiliğinden düzeldi ve anne sütüyle beslenmesine rağmen kilo da aldı bu arada uyku düzeni çok bozuluyor diş çıkarırken geçen de üstleri çıkartırken de ne gece ne gündüz uyumadı geceleri ağlayarak sık sık uyandı.Her diş farklı etki de yapıyor olabilir kabarma filan var mı? Dediğin gibi doktora götürsen bu kiloya maşallah iyi diyecek bizimki 9 kiloydu adam süper diyor. Kafana çok takma bir hafta on gün kadar bekle zorlama ne kadar yerse ver zorlama belki tekrar düzene girer ama için rahat etmeyecekse götür tabiki
Benim oğlum 10. ayını yeni doldurdu doğduğundan beri öpücük atar alkış yaparım hatta onun ellerinden tutar yaptırmaya çalışırım bir türlü yapmıyor yapmak istemiyor tembellikten mi bilmiyorum ama kendi ilgi alanları da var sanırım zorla birşey yaptıramıyoruz ama benimki tembel, 9 aylık olunca desteksiz oturdu şimdi ayaklarına bastırsam hemen oturmak istiyor herşeyin zamanı var. Bence kafana çok takmakızlar iki çocuk annesiyim bir kız ve bir oğlum var oğlum 4. aya yeni girdi ve ona dil çıkarmayı ellerini çırpmayı öğretemiyorum öpücük atmasını kızım 2 aylıkken öpücük atıyodu bunda tık yok bakışları cin gibi ama ben ne yapsam gülüyo sizce normal mi cevap yazın erkek çocuklar tembel mi oluyo ne?bana acil yazın lütfen
cnm bilmiyorum denedinmi ama cerenle birlikte sende kahvaltı yapıyormusun sen ye önüne eğlenebileceği oyuncakalrdan koy hem sana baksın yerken hemde önündekiyle oyalanırken ver ağzına açıkçası elifte istemiyo ama öle yapıyorum yiyorhayret bu saate kadar kimse yazmamıs! ahsenimm nerdesin?
bende 9 dan beri cerene kahvaltı ettircem surubunu icircem diye ugrasıyorum tam 2 saat olmus.. surubu veriyorum, oldugu gibi agzının kenarlarından akıtıyo 3. denememde icirebildim, kahvaltı derseniz kavga dovus 1 saatte ancak yedi o da yarısını...inanın kendim iki lokma yemeye ne moralim ne enerjim kaldıama bu kadarıda insana zulüm artık yaa.. her sabah aynı terhaneyle uyanmaktan vallahi bunalıma giricem artık yaa. anne olmak da ne zor seymis!
hadi inşallah hayırlısıyla almaya gerek bile kalmaz canım yaArkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum verdiğiniz destekten dolayı insan rahatlıyor yazınca anlatınca dr la ayrıntılı olarak konuştuk henüz birşey belli değil ama avantajımız rahimin iç tarafları tertemiz yani kötü birşey çıksada henüz yayılmamış ve çok çok rahmi alırız dedi bende rahatladım biraz hayırlısı bakalım...
ben kaç zamandır devit3ü vermiyordum bu sebepten dolayı daha doğrusu bazen verip bazen vermedim ama noldu kemik gelişimi iyi değil diye eklem yerleri kütür kütür ediyor hareket ettikçe ve şimdi iki katı veriyorum vitaminiKızlar annemi cildiye dr una götürmüştüm adam aynı zamanda ÇOCUK dr u vitamin i sordum dedimki dr umuz polivit verdi ama içinde paraben var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda verme dedi biraz yaşlıca döndü anneme sordu sen buna kaç kutu vitamin içirdin tabbiki içirmedim dedi.
BANA DÖNDÜ BUNLAR SİZİN KAŞINMANIZ SONUCU OLUYOR , DR LARI SİZ TAHRİK EDİYORSUNUZAMAN DR ÇOCUĞUM ZAYIF, AMAN DR ÇOCUĞUM YEMEK YEMİYOR, AMAN DR AMAN DR DİYE DALGA GEÇTİ RAHAT OLUN ÇOCUKLARI FAZLA ZORLAMAYIN DEDİ..
MEVSİM SEBZELERİNİ , MEYVELERİNİ YEDİRİN GÜNEŞ OLUNCA GÜNEŞE ÇIKARTIN AL SANA VİTAMİNLERİN ALAAASI DEDİ BİZ ZATEN CENNET GİBİ YERDE YAŞIYORUZ GÜNEŞ BOL PAYLAŞMAK İSTEDİM....
bazı dişler çok zr çıkıyormuş tam ahtırlamıyorumhangileri olduğunuda belki onlar zorluyordur hem canım bencede zorlama yemiyosa tiksinmesin bari bir bakmışsın siz yerken oda istiyor rahatlarsın, haklısın biraz takıyoruz ama işte herşeyin zorluğu oluyorbizim altta üstte bırlıkte çıktı onlar artık belirgin zatenn şuan görunen diş yok köpek dişlerimi çıkıyor bılmıyorum çok zorluyorum kendımede kızıyorum kaşığı ağzına sokçam dıye yanakları burnu doluyorr elimde değil bılıyorum bu sefrde psikolojını bozucam yenı bı durum olduğundan alışamadım bu hale ne koysam yerdı yaa kokusuna bıle dayanmıyorudum sebze çorbalarının onları bıle sılıp supuruyordu hep ağlıyo kaşığı göunce eskıden elimde tepsi odaya gırınca mamammamm dıyepeşimden koşar gelirdişimdi ağlamaya başlıyo bağırıyoruum ye dıye yemeyince götrüyorum tabağı kızgın oturuyorum dayanamıyo yanıma geliyo artık elimemi uzancak bacağımıma yavaşça dokunuyoo onu alayım seveyım dıye içim acıyo böyle oluncada çok zoryaa çocuk buyutmek aslında takmaamk lazım yerse yer yemezse yemez çokta buyutuyorum kendı kendımı sınır edıyorum
Benim oğlum 10. ayını yeni doldurdu doğduğundan beri öpücük atar alkış yaparım hatta onun ellerinden tutar yaptırmaya çalışırım bir türlü yapmıyor yapmak istemiyor tembellikten mi bilmiyorum ama kendi ilgi alanları da var sanırım zorla birşey yaptıramıyoruz ama benimki tembel, 9 aylık olunca desteksiz oturdu şimdi ayaklarına bastırsam hemen oturmak istiyor herşeyin zamanı var. Bence kafana çok takma
kızlar ben oğluma kaşıkla hiç bişi yedıremıyorum ne oldu benım oğluma bır haftada bukadarmı değişir bi bebek anlamadım kıyamet kopuyor yemek saatı gelince bende başlıyor bı mıde ağrısı yapıp yapıp döküyorum ne yapıcam nasıl davranıcam bılemıyorum 11 kılo şuanda doktora götürsem doktor bişsi yok deyıp geri yollıcak ama böyle yememğe devam edersede hızla zayıflıycak ve hasta olucak gerçekten çok endişeliyim neden kaşığı reddedıyor hir bir yediğini gün içinde tekrarlamıyorum bıkere kahvaltı karışımı bıkere yoğurt bıkere çorba bıkere meyve püresi hiç birini yemıyor ağzını bıle açmıyor bır kaşık bıle almıyor her yemek sonrası üst baş değişiyoruz ama karnı aç aç dıye bıberona mama yapmıyorum hemen ama dyanamayıp yemediğini görünce mecbur verıyorum ya ben napıcam sınırlerım bozuldı bır hafta içinde yanı 6 aylıkten berı kaşıkla yıyor şimi ne oldu anlamadım herşeyı bıreborana koyamamkı ayrıca koysamda yemıyor yoğurdu bıberonda yemıyor mama yaparsam yıyor ya ben napıcamm babası dişlerdendır faland ıyor 4 tane diş çıakrdı ateşi bile çıkmadı en ufak huysuzluk yapmadı ama 1 hafta dır herşey tam tersı oldu nekadar koyarsamkyayım kaseyı bıtıren oğlum bır kaşık dahı yemıyor sürekli su içiyor
kızlar iki çocuk annesiyim bir kız ve bir oğlum var oğlum 4. aya yeni girdi ve ona dil çıkarmayı ellerini çırpmayı öğretemiyorum öpücük atmasını kızım 2 aylıkken öpücük atıyodu bunda tık yok bakışları cin gibi ama ben ne yapsam gülüyo sizce normal mi cevap yazın erkek çocuklar tembel mi oluyo ne?bana acil yazın lütfen
bizim altta üstte bırlıkte çıktı onlar artık belirgin zatenn şuan görunen diş yok köpek dişlerimi çıkıyor bılmıyorum çok zorluyorum kendımede kızıyorum kaşığı ağzına sokçam dıye yanakları burnu doluyorr elimde değil bılıyorum bu sefrde psikolojını bozucam yenı bı durum olduğundan alışamadım bu hale ne koysam yerdı yaa kokusuna bıle dayanmıyorudum sebze çorbalarının onları bıle sılıp supuruyordu hep ağlıyo kaşığı göunce eskıden elimde tepsi odaya gırınca mamammamm dıyepeşimden koşar gelirdişimdi ağlamaya başlıyo bağırıyoruum ye dıye yemeyince götrüyorum tabağı kızgın oturuyorum dayanamıyo yanıma geliyo artık elimemi uzancak bacağımıma yavaşça dokunuyoo onu alayım seveyım dıye içim acıyo böyle oluncada çok zoryaa çocuk buyutmek aslında takmaamk lazım yerse yer yemezse yemez çokta buyutuyorum kendı kendımı sınır edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?