2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar biz hastanelerden ilaçlardan kurtulamıyoz valla bıktım ya hatta bıktık geçen günde isal olmuşuz meğer salgın varmış nasıl bulaştı bilmem bıktı yavrum ilaçtan şuruptan yaz geldi çocuğu gönlümce giyiremiyom yok terlemiş yok üşütecek millet gayet rahat ben aman rüzgar esiyo çarpıcak benmi fazla üstüne duruyorum acaba
dünn eve gldik kısa kol şortlu başlaı öksürük ve hapşırmaya ama evde gayet iyi alıştımı ne pijamalı durmaya
bu arada ben bazen d harfini kullanmaya biliyorum elif güzelce kurcalamış pek basmıyor :)

kızlar sizinkiler nasıl elif yatağında dört dönüyor bi bakmışız bi ucunda başka bi yere gittiğimde çok zor oluyor ordada böye uyumayınca rahatsız oluyorum

Son düzenleme:

ben de emzirerek uyutuyorum canım,emerken uyuyup kalıyo genelde ama bazen de uykusu çok gelmemiş oluyo,1 saat yatağında dönüp duruyo,o zaman ya tekrar emziriyorum ya da mecburen ayağımda sallayıp mayıştırıyorum,ama genelde emerken uyuyo,bizde de ara ara geceleri sık uyanma oluyo,11 aylıkken bir ara saat başı uyanıyodu ama yaşından sonra biraz duruldu,bu aralar genelde gece 1 kere emmeye kalkıyo,bence dönemsel,yani bazen uyku düzenleri nedense sapıtıyo

Selam kizlar..bizde dun gece ela ile nobetteydik..abartisiz sabah 7:30 a kadar dogru durust uyumadi.hep agladi..bir yerimi agridi anlamadım. .ama cok yorgun ve uykusuzum.
Eyidas canim elada öyle. .gece tıkalıydi burnu. Nefes alamiyordu.bizde usuttuk galiba yine..artik balkonlara cikiyor.dunde banyo yaptirip vermistim bakiciya onlarda dikkat etmedi galiba..her yeri aciyorlar.cereyanda kalmış olabilir..ya hasta olunca biz bitiyoruz resmen..durmuyor uyumuyor..ins cabuk gecer bu durumlar. .daha ben kisa kollu giydiremedim..bi bakiyom sıcak sonra esiyor..
Elifimede gecmis olsun. .insallah sizde cabuk atlatırsınız. .kisin bile bu kadar hast a olmamisti ya..su 2 aydir igne 4 cesit antibiyotik kullandik..

saol cnm sizede geçmiş olsun aynen dediğin gibi kışın bi defa hasta olmuştu oda burun akma falandı bi kaç günde geçmişti ama hava değişikliği işte yaaramıyo bıdıklara bizim burdaada rüzgar aldı başını gidiyo hava sıcak ama rüzgar terleyince çarpıveriyor

Geçmiş olsun canım biz de 3 gecedir uyumuyoruz sürekli uyanıyor çınar ve tekrar zor uyutuyorum sabaha kadar dönüp duruyor bunlar nezaman sona erecek bilmiyorum konuşsalar ne derdi var anlayacağız da diişler mi gazı mı var...çok yorgunum her gece aynı problemler. Ben de kısa kol giydiremedim havalar rüzgarlı üşütür diye korkuyorum

biz giydiremiyoruzda millet nasıl giydiriyor be canım sorun bizdemi dersin?

Kızlar bebeklerinize nasıl su içiriyorsunuz oglum bardaktan içmez bardağın içine elini sokup almaya çalışır.. biberon kullanmıyor suluk aldım çiğniyor içmiyor ancak kaşıkla içiyor üzerine dökülüyor kaşıkla ne kadar içebilir ki. Bu dönemde sizinkilerin iştahı nasıl çınara zorla yediriyorum hiç yemek istemiyor acaba gece acıkıyor ondan mı çok kalkıyor emziriyorum ama ağlamaya devam ediyor doğru düzgün bir çocuk doktoru bulamadım biZim doktor yüzünden çınar hep gece kalkmaya alıştı bu saatten sonra bana devam sütü içir diyor zaten biberon almıyor tadını da sevmiyor 3 -4 aylıkken ne rahatmışım en azından kesintisiz 4 _5 saar uyrdu şimdi en fazla 2 saat uyuyor

ben avent'in kamışlı suluku ile içiriyorum. pipetli. çok seviyor ve bayağı su iç.iyor onunla....
resim ekleyecektim ama nerden eklendiğini bulamadım.

Olabilir canım, aslına bakarsan ben de henüz kısa kollu giyemiyorum üşüdüğümü hissediyorum zaten akşamüstü dışarı çıkınca esiyor belki çınar da üşür diye uzun kollu giydiriyorum. Şu uykusuzluk yüzünden dinlenemiyorum beslenmem de bozuldu adet düzensizliği başladı onun etkisinden mi bilmiyorum yüzüm de sivilceler çıktı bu yaşta sivilce mi olur anlamadım hiç geçmiyor belki kansızlıkta başlamıştır bir çocuğa bakarken ne hale geldim

tam bilmiyorum ama banada aç olduğu için kalkıyor gibi geliyor arada sırada olsa bi sıkıntısı var derim ama çınar devamlı aynı değilmi
sende kamışlıyı dene belki işe yarar elif bardaktan içmeyi seviyor sulukta kullanıyor ama az içip ısırmaya başlıyor
muhallebileridemi sevmedi serenay çınar kendi yaptığın pirinç unlu meyveli hazır değil ama herşeyini kendin katıcan

kansızlıktan olabilir cnm ona bakarsan bendede sivilceler var saolsunlar hiç peşimi bırakmıyor dediğin gibi akşam üstleri serin oluyor ben genelde 2-3 lerde çıkıyorum dışarı o zamanda sıcak oldupu için giydiriyorum ama alışsın ya kısaya yaz geldi yaz :) gerçi oynak bi hava var bugün 31 ken yarın fln 24e mi ne düşüyodu

Evet canım çınar hep böyle yani dönemsel değil diş çıkaracağında daha da kötü oluyor ama şu son günlerde uyanınca dilini şapurdatıyor ben de aç ya da susuz olduğundan şüpheleniyorum zaten ne kadar emzirsem de doymaz ki sütüm de azaldı o rahatlamak için emiyor geçen de muhallebi yedirdim daha çok kalktı acaba başka sorunu mu var uyurken gaz çıkardığını da duyuyorum

hayatım bizim karşı komşu 1 yaşına gelmemiş bebeyi sadece badiyle çıkarıp kuma oturtuyo ya ben külotlu çorapla çıkarıyom
ama iyi mi yapıyo dersen nerdeyse hiç iyileşemiyolar aabi kardeş

bebekler nasıl uykuya daldıysa her uykusu hafiflediğinde aynı şeyleri istermiş yani uykusu hafifleyince emmek istiyo ki normal aslında en iyisi kendi kendine uyutmayı öğretmek ama ah keşkee

belki o geceye öle denk geldi tekrar dene bakalım cnm ya aman ya ne bilim ne zormuş anlayamamak ve çocuk büyütmek
hayatım bizim karşı komşu 1 yaşına gelmemiş bebeyi sadece badiyle çıkarıp kuma oturtuyo ya ben külotlu çorapla çıkarıyom
ama iyi mi yapıyo dersen nerdeyse hiç iyileşemiyolar aabi kardeş
cnm biz giyitiyozda aynı hasta oluyoz ama sorun sanırım terlemekte

gecmişolsun canım ,
eyidas antibiyotikte isal yapıyor ben ahsene ne zaman antibiyotik versem ertesi gün isal oluyor
mikrobik değil ilacın yan etkisi bence
kısa kolda bugün ilk defa giydik biz bugün akşam hemen kustu ondanmı oldu kusacağımı vardı bilmiyorum ama hava bugün bunaltıcı birşekilde sıcaktı yazığım geldi alttan tayt üstünede yarım kollu giydirdim yani ayakkabısıda altında tek kolarını açtık ama genede üşüttü
çok üstlerine düşüyoruz bence dayımın torunu ahsenden 4 ay büyük 1 aydan fazladır yarım kolar şortlar giyiyor maşallahı var ama onlar kışında benim kadar çok güydirmiyorlardı alışkın çocuk ben kalen uyanınca sırtına ince yelek takıyorum

serenayy canım hani şu hazır sular varya bebekler için onların suluk agızlıklarıda var yanında ben ahsene uzun süredir onla veriyorum bardakla içemiyor
ağzını kapatmayı bilmediği için su yere dökülüyor amma o suları çok rahat içiyor istediği kadar normalde 1 yudum alır bırakırdı bugün çok sıcaktı yarım şişeyi akşama kadar bitirdi sen ne kadarda kaşıkla versende doymaz alıştır suluk başka dene yada sende bulabilirsen al bir dene sever belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…