cnm ishal olduğunda antibiyotikk kullanmıyoruk ishalimizdeşükür bugün geçtigecmişolsun canım ,
eyidas antibiyotikte isal yapıyor ben ahsene ne zaman antibiyotik versem ertesi gün isal oluyor
mikrobik değil ilacın yan etkisi bence
kısa kolda bugün ilk defa giydik biz bugün akşam hemen kustu ondanmı oldu kusacağımı vardı bilmiyorum ama hava bugün bunaltıcı birşekilde sıcaktı yazığım geldi alttan tayt üstünede yarım kollu giydirdim yani ayakkabısıda altında tek kolarını açtık ama genede üşüttü
çok üstlerine düşüyoruz bence dayımın torunu ahsenden 4 ay büyük 1 aydan fazladır yarım kolar şortlar giyiyor maşallahı var ama onlar kışında benim kadar çok güydirmiyorlardı alışkın çocuk ben kalen uyanınca sırtına ince yelek takıyorum
serenayy canım hani şu hazır sular varya bebekler için onların suluk agızlıklarıda var yanında ben ahsene uzun süredir onla veriyorum bardakla içemiyor
ağzını kapatmayı bilmediği için su yere dökülüyor amma o suları çok rahat içiyor istediği kadar normalde 1 yudum alır bırakırdı bugün çok sıcaktı yarım şişeyi akşama kadar bitirdi sen ne kadarda kaşıkla versende doymaz alıştır suluk başka dene yada sende bulabilirsen al bir dene sever belki
slm anneler..
serenaycım bizim uyku da berbat durumda, 9 da yatıyor, gece 2 ye kadar on dakikada bir ağlıyor, sabah da 5 te kalkıyor.. bu da yeni çıktı 5 te uyanmakbenimki açlıktan değil ama sen devam sütünü falan boşver 1 yaşını geçti normal süt dene uykudayken ver belki içer, benim kız mamayı hiç içmedi ama sütü çok seviyor..
baston gibi bir araba var benim tek harekette açılıp kapanıyo ve tam yatıyor, hafif..120 liraya aldım babyhope diye marka tavsiye ederim..
kızlar ben de cemreye ip askılı şort falan giydiriyorum istanbul civarırı yaşayanlar giydirebilirler artık bence..akşam üzeri olduğunda soğursa penye kapşonlu yelek giydiriyorum üzerine, bizim ev serin ayağında sadece çorap oluyor ayakkabı giydirmiyorum evde...o rüzgarı bizde yiyoruz her gün öksürüyor falan ama alışsın ben azıcık ince giyineyim hemen hasta olurum.. kızım alışsın ince giyinmeye...
Selam ve gunaydin kizlar..biz bu gecede hic uyumadik.simdide acikogretim sinavina geldim gorevli olarak.ama cok kotuyum.her yerim agriyor.park yataktan gece kac kez cikardigimi hatirlamiyorum ve suan belim tutmuyor..burnu tikanmis akiyor.allahim hastalik ani hic cekilmiyor.gece sinirimden agladim.en fazla uyudugu 10-15 dk kizlar..sonra ağlayarak uyaniyor.yataktan aliyom ayagimda sallayip uyutuyom ve hoop basa tekrar dönüyoruz. .resmen öldüm. .bittim inanin..
Allah yardımcın olsun cnm bebe büyütmek çok zor böyle kriz günlerini hepimiz yaşıyoz
gunaydın bayanlar.bebişleri hasta olan annelere geçmiş olsun.RABBİM hepimizin bebeklerine sağlık versin.ben topiğe fazla yazamasamda yazılanları okuyorum.takip ediyorum yani.ara ara oğlumun iştahsızlığından bahsediyorum.zorla yemek yiyoruz.oda aynı şeyler yayla çorbası tarhana yoğurt.menumuz hep aynı.14 aylık oldu değişteremedik.sırf o yesin diye kendim tarhana yaptım.en azından el yapımı olsun diye.tamam artık bizim iştah sorunumuz böyle gidecek alıştım buna ama katı gıdaları yiyemiyor.bugun yayla çorbasını baldo pirinçle yaptım yutamadı.çiğnemeden yutmaya çalışıyor.ne yapmalıyım sizce.ha bide kahvaltı alışkanlığımız yok sabahları yayla çorbası içiriyorum.ondada yumurta var yoğurt peynir yerine.yanlışmı düşünüyorum?
Canim benim kizda oyle malesef yiyor ama direkt yutuyor.yayla corbasi ve Şehriye corbasini falan.ben dise bagliyorum cunku daha iki disimiz var ve cigneyemiyor.eline ekmek falanda veriyorum bazen bi iki dolandirip yutuyor bazende tukuruyor.makarna falanda aynisini yapiyor.once cok takiyordum ama artik oluruna biraktim.elbet buyuyunce çiğneyerek yiyecek napim. Ama ben herseyden veriyorum cignemesede..kahvalti hergun fix.ceviz yumurta pekmez peynir..ama ayri ayri yemiyor.bulamac hala..bazen isterse ayri biz yerkende yiyor..anlayacagin bizdede bir duzen oturmus degil..elinde hicbisey yemiyor mesela..bende zorlamiyorum...
canım allah yardımcın olsunSelam ve gunaydin kizlar..biz bu gecede hic uyumadik.simdide acikogretim sinavina geldim gorevli olarak.ama cok kotuyum.her yerim agriyor.park yataktan gece kac kez cikardigimi hatirlamiyorum ve suan belim tutmuyor..burnu tikanmis akiyor.allahim hastalik ani hic cekilmiyor.gece sinirimden agladim.en fazla uyudugu 10-15 dk kizlar..sonra ağlayarak uyaniyor.yataktan aliyom ayagimda sallayip uyutuyom ve hoop basa tekrar dönüyoruz. .resmen öldüm. .bittim inanin..
canım ahsen işine geleni yutuyor ama eger yemek istemi,yorsa hemen en küçük pütürüde kusuyor çok zorlamagunaydın bayanlar.bebişleri hasta olan annelere geçmiş olsun.RABBİM hepimizin bebeklerine sağlık versin.ben topiğe fazla yazamasamda yazılanları okuyorum.takip ediyorum yani.ara ara oğlumun iştahsızlığından bahsediyorum.zorla yemek yiyoruz.oda aynı şeyler yayla çorbası tarhana yoğurt.menumuz hep aynı.14 aylık oldu değişteremedik.sırf o yesin diye kendim tarhana yaptım.en azından el yapımı olsun diye.tamam artık bizim iştah sorunumuz böyle gidecek alıştım buna ama katı gıdaları yiyemiyor.bugun yayla çorbasını baldo pirinçle yaptım yutamadı.çiğnemeden yutmaya çalışıyor.ne yapmalıyım sizce.ha bide kahvaltı alışkanlığımız yok sabahları yayla çorbası içiriyorum.ondada yumurta var yoğurt peynir yerine.yanlışmı düşünüyorum?
gecmişolsun canım havalara belli olmuyor bu mevsimde korumak daha zorlanıyoruzgünaydın kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
mirayda bende hastayız benden geçti yavruma:2:
burnu akıyor mızmızlığı üstünde 2 gecedir uyumuyoruz yorgunluktan düzelemiyorum birtürlü
bütün kış hasta olmadık derken fena tutulduk:2::2:
bizim 12.dişimiz çıkıyor.dışleri nerdeyse tamamladık ama adam hala yemiyor(
biz giydiremiyoruzda millet nasıl giydiriyor be canım sorun bizdemi dersin?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamandagünaydın kızlar
yine uykusuz bir gece geçirdik
gözleri kıpkırmızı burnu hiç durmuyor minnoşumun uyanın doktora gidicez :2::2:
Geçmiş olsun canım Allah sağlık versin uykusuzluk iş hastalık zor inşallah ela çabuk iyileşir.Kizlar selsm..yine kotuyum.dun gece 1e kadar acildeydik.ela dun 5kez cok siddetli kustu. Serum taktilar kan aldilar.azda yine enfeksiyon cikti.yine antibiyotik yazmis.ama bu sefer atesi cikmazsa icirmeyecem.bu sabah ben erzuruma geldim 7de.elaninbugunde ishali baslamis.5kez yapmis.bakiciyi aradim moralim cok bozuk kizlar..okul bir yandan.yavrumun yaninda olamiyorum.uykusuzluk ayri..rabbimden sifa istiyorum.artik cok cok bunaldim.nolur sizde dua edin.antibiyotiksiz gecsin bu sefer(
cnm benim yaptığım bi kaç şeyi söyliim muconex diye bi şurup var onu kullan balgamı atıp rahatlayabilir buhar makinesini devamlı çalıştır bide neyi onun adı ya hani yastığına üzerine damlatıyoduk ıhlamuru falanda bol içirsin bakıcın hiççççç geçmezse benim gibi dr. aSaol canim rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.
Ela dun gece daha iyidi.az kalkti ama oksurugu ve tikaniklik devam ediyor. Oksuruk icin dun bal ihlamur ve limon yapip icirdim.siz neler yapıyorsunuz bu durumlarda.sprey sikiyom burna cekiyom ama acilmiyor..deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim.
geçmiş olsun cnm sizede senin hasta olman daha kötü olmuş çocuğa bakmak içingünaydın kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
mirayda bende hastayız benden geçti yavruma:2:
burnu akıyor mızmızlığı üstünde 2 gecedir uyumuyoruz yorgunluktan düzelemiyorum birtürlü
bütün kış hasta olmadık derken fena tutulduk:2::2:
tatlımı eksik tuzlumu eksi,k cnm bi bakayım benim defterebenimde büyük kız çok kötü öksürüyor dün dondurma yedi demek boğazını üşüttü hemen öksürmeye başladı ahseni nasıl koruyacam bilmiyorum ablasına resmen aşık onunla oynamaya bayılıyor
kızlar dün ahsene şu pepedeki şila varya ondan aldık oyuncak şişa diyip geziyor
kızlar çarşamba yaklaştı hiç fikirverenyokne yapıcam valla şaşırdım
bugun şu kalıplar varya mantı yapıcam onlarla kolay oluyor
bide annem yarın gelicek sarma sarıcaz
tatlıda kokostar yapıyım bide nişastalı kek yapıyım diyorum
yeşil mercimek salatası
2 çeşit daha lazım
çok şükür iyiyiz canım ilaçlarla geldik galiba kendimize,ilaçlarıda bıraktım inş yine kullanmammdemoş işlerin hafiflemedimi canım yoksun epeyidir özletin kendimi
eyidas elif nasıl oldu iyileşmiştir umarım
pancem canım ilaç içmeseler iyileşmiyorlar maalesef zaten huysuzlar birde hasta olunca iyice huzursuz oluyorlar allah yardımcın olsun
benimde kalkıp işe koyulmam lazım ahsen uyurken birazdan kalkar fırsatı değerlendirip mantımı yapayım
cnm elif hastaneden çıkınca 1 hfta sonra ishal oldu dr. salgın var dedi belki elayada hastanede bulaşmıştır, muz yoğurt falan yiyorsa yedirsn bakıcı yayla çorbası flnda olur dr. bana ishal için reflor verdi ii geldi odaKizlar selsm..yine kotuyum.dun gece 1e kadar acildeydik.ela dun 5kez cok siddetli kustu. Serum taktilar kan aldilar.azda yine enfeksiyon cikti.yine antibiyotik yazmis.ama bu sefer atesi cikmazsa icirmeyecem.bu sabah ben erzuruma geldim 7de.elaninbugunde ishali baslamis.5kez yapmis.bakiciyi aradim moralim cok bozuk kizlar..okul bir yandan.yavrumun yaninda olamiyorum.uykusuzluk ayri..rabbimden sifa istiyorum.artik cok cok bunaldim.nolur sizde dua edin.antibiyotiksiz gecsin bu sefer(
Kızlar bu hafta çoğumuz için sorunlu başladı hastalık uykusuzluk iştahsızlık
...Bİzde sabaha kadar yatmıyoruz çınar uyandıktan sonra yatmıyor emzirsem sakinleşirdi ağlayıp duruyor gece 2 lere kadar sabahın 6-7 sine kadar da 4 defa kalktı ağladı durdu nedir sorunu anlamıyorum yemek istemiyor resmen adak adadım uykuları düzelsin kesecem depresyona girecem yoksa gece boyu ağlaması uykusuzluk beylikdüzünde bildiğniz iyi bir doktor var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?