Saol canim Allah razi olsun.aksam ihlamur yapayim bari..elaya bal veremiyorum cunku bizde alerji yapti artik ihlamura limon sikarim..dis atesi ne kadar oluyo acaba? Elanin fazla diye dise yormadim acikcasi..
ayetel kürsi yi okudum canım,Allah şifasını versin en kısa zamanda tüm hasta bebişlere
Gunaydin kizlar..yine zor bi gece geçirdik. .elanin atesi 39.5 gecti gece..dusurmeye calistim Ilacla fitille..moralim bozuk kizlar ya..nasil oksuruyor.sesi kisik..ama tek korkum ates..antibiyotikde basladik ama neden cikiyor bilmiyorum..dua edin kizima teyzeleri. .bu arada ustteki disler gorundu ikiside..dort disi oldu sonunda:))
Demos canim masallahh duruya..kimbilir nasil buyudu..bir resim at isin yokken..ben pcden girmedigim icin resim koyamiyorum..
Nolur kizlar bu msjimi okuyan herkes bir ayetel kursi okuyabilirmi kizim elaya..simdiden Allah razi olsun..cumartesiden beri atesi var yavrumun..
Kızlar dün duru dan bahsettim sizlere ve akşam olan oldu dilimi eşşek arıları soksun..
Eve gittik duru huysuzlandı biraz , neyse hopladık zıpladık saat 10,30 gibi kusmaya başladı ve 1 saat dolmadan 3 4 defa kustu midesinde bişey kalmadı ama öğürmeye devam etti hem kusuyor hem ağlıyor :((( acile götürdük enfeksyon çok yüksek dediler serum bağladılar tabiki duru yu tahmin edebilirsiniz hastaneyi ayağa kaldırdı kendini parçaladı hemşireyi gördüğü anda çığlığı basıyordu kızlar inanınkii resmen iltihap kustu içim parçalandı içimm çok şükür ateş , ishal yok az önce kendi isteğimle çıkışını aldım dr ilaç yazdı ve şimdi iş yerindeyim çookkk işim var uykumda varr .
Dikkat edin dr salgın olduğunu söyledii..
cnm hala dusmedimi elanın atesi. yazık yavrucuk ne kadar hırpalandı kimbilir kac gundur... ayetel kursi okudum sifa olsun insallah...
ne kadar kısa surdu bu iyi hal ya yine nooldu birden minik kuşa! sahiden nazar mı degiyo acaba bu kıza ya annesi bol bol oku. gecmis olsun
KIZLAR bi şey sorcam,eşim kurban bayramında Antalya'ya (Side veya alanya bölgesine) tatile gidelim diyor,12 ekim 18 ekim arası oraların hava şartları nasıl oluyor bilginiz var mı?5 yıldızlı oldukça kaliteli, bir otele gitmeyi düşünüyoruz ama ben hava şartlarından dolayı tedirginim,havuza ya da denize girilebilir mi ,oğlum üşür mü,hava sıcaklığı nasıl olur hiç bilmiyorum,o aylarda hiç tatile gitmedim,eşimle kararsız kaldık,siz hiç tecrübe ettiniz mi ya da oralı olan var mı aranızda,fikirlerinizi bekliyorum
geçmiş olsun cnm nerden kapıyolar bunlar bu salgını ya üff ki ne üfffKızlar dün duru dan bahsettim sizlere ve akşam olan oldu dilimi eşşek arıları soksun..
Eve gittik duru huysuzlandı biraz , neyse hopladık zıpladık saat 10,30 gibi kusmaya başladı ve 1 saat dolmadan 3 4 defa kustu midesinde bişey kalmadı ama öğürmeye devam etti hem kusuyor hem ağlıyor :((( acile götürdük enfeksyon çok yüksek dediler serum bağladılar tabiki duru yu tahmin edebilirsiniz hastaneyi ayağa kaldırdı kendini parçaladı hemşireyi gördüğü anda çığlığı basıyordu kızlar inanınkii resmen iltihap kustu içim parçalandı içimm çok şükür ateş , ishal yok az önce kendi isteğimle çıkışını aldım dr ilaç yazdı ve şimdi iş yerindeyim çookkk işim var uykumda varr .
Dikkat edin dr salgın olduğunu söyledii..
canım balı sür cnm annem ii geldiğini söylerdi biz yaptık elife birde zeytinyağıyla karabiberdi sanırım onuda sürebilirsinSaol canim Allah razi olsun.aksam ihlamur yapayim bari..elaya bal veremiyorum cunku bizde alerji yapti artik ihlamura limon sikarim..dis atesi ne kadar oluyo acaba? Elanin fazla diye dise yormadim acikcasi..
günaydın kızlar
ahsen gene huzursuz sürekli kucağımda iştahta gitti
sabah kahvaltı yaptırana kadar öldüm dün akşam çorbayı kustu sonra teklif ettim yemedi gece memede emmek istemedi sabah halen yemiyor bir ara cinet geçirecektim ya sabır çektim
bugün şevvalin kursu vardı ahsen huzursuzlanınca babası götürdü şimdide ağlayıp durdu uykusu var gecede uyumadı halen inatla uyumak istemiyor gidip şevvali almam lazım of of gene çok dertliyim
hasta bebişler nasıl oldu kızlar ela miray inşallah düzelmiştir ateşine baktım yok ahsenin dişten galiba
8. dişimiz göründü çok şükür kaç aydır hiç dişimiz çıkmamıştı 15 günde 4 tane çıkartı ondan galiba bu huzursuzluk iştahsızlık umarım çabuk düzelir yoksa ben çıldırıcam zaten zorla yarım kaseyi biraz geçmiştik şimdi gene hiç yemek istemiyor
kızlar ahsenin ateşi yükseldi 39 5 hemen duş aldırıp fitil koydum
babası geldi doktora götürdük idrar tahlili istedi onu bekliyoruz yapmasını
inşallah gece tekrar yükselmez ilaç başlamadı tahlil sonucuna göre vericek tabi tahlili verebilirsek
inşallah gece tekrar yükselmez ilaç başlamadı tahlil sonucuna göre vericek tabi tahlili verebilirsek
amin canım çok sagolçok geçmiş olsun ALLAH şifa versın
Ayy ne oluyo bu bebislere yaa kötü bisey yoktur ins. Ben de yarin düğüne gidicem ama korktum simdi...
amin canım çok sagol
tahlili veremedik 2 poşette boşa gitti sabah eşim gidip gene tahlil poşeti alıcak
çok huzursuzlandı poşeti takınca
canım ahseni havuza soktum orda mikrop kaptı herhalde benim hatam oldu
ögle güzel eglendikki havuzdan zor çıkartım keşke hiç gitmeseydik
Canım çok geçmiş olsun salgın var doktorlarda öyle diyor miray ancak düzeliyor inşallah çabuk atlatırsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?