kızlar zorla alırsak daha çok düşkünleşirmiş öyle okudum bir çocuk gelişimi kitabında
çok teşekkür ederim canımCanim gondereyim.sali gunu tekrar hasat yapcam.vipe versem ne kadar alirki?
Kizlar elada emzige cok dustu kizlar ya..hic birakmiyor napcam bilmiyorum.
kızlar zorla alırsak daha çok düşkünleşirmiş öyle okudum bir çocuk gelişimi kitabında
Emziği kesmek de sorun memeyi kesmek ayrı sorun biz emzik kullanmadık memeyi nasıl kesecem bilmiyorum gündüz olmadık zamanlarda gece saat başı emiyor beni emzik yapıyor sadece emme güdüsünü tatmin ediyor ama ben çok yoruldum geçenlerde gece 2 defa emzirmeye çalıştım bütün gece ağlıyor ve 1 hafta sonra bir gece kriz geçirdi çok inatçı bana artık her istediğini yaptırır oldu ben de sinir küpü oldum eski zamanları arar oldum ne rahat zamanlarmış 5-6 aylık dönemler
Kızlar günaydin... Sspe hastalığı hakkında bilgisi olan var mı? Ben de yeni öğrendim, kizamik virüsünün neden olduğu santral sinir sistemini etkileyen ve hastayi komaya kadar götüren kesin tedavisi olmayan bir hastalik... Bir arkadasimin ögrencisi yakalanmis, oniki yasindaki parlak ögrencisi ailesinin gözlerinin önünde eriyormus... Hastaligi yavaslatmak mümkün ama Karsta yasayan ailenin maddi durumu yetersiz, bi yardim kampanyasi baslatmak istiyoruz ama neler yapilabilir, fikri olan varsa lütfen
Kızlar yaa ruh halim çok kötü duru arkamdan çookk ağlıyorr bugün bende ağladım otobüste icrada da ağlamamak için zor tuttum boğazımda sanki yumruk var az önce aradım ağlaya ağlaya uyumuş, uyanmış anne diyerek yine ağlamaya başlamış telefonda konuştum ağlıyor bende ağlamaya başladım allah affetsit isyanlardayım bugün ...
Kızlar günaydin... Sspe hastalığı hakkında bilgisi olan var mı? Ben de yeni öğrendim, kizamik virüsünün neden olduğu santral sinir sistemini etkileyen ve hastayi komaya kadar götüren kesin tedavisi olmayan bir hastalik... Bir arkadasimin ögrencisi yakalanmis, oniki yasindaki parlak ögrencisi ailesinin gözlerinin önünde eriyormus... Hastaligi yavaslatmak mümkün ama Karsta yasayan ailenin maddi durumu yetersiz, bi yardim kampanyasi baslatmak istiyoruz ama neler yapilabilir, fikri olan varsa lütfen
ayy canım yaa kıyamam ben ona çok zor bir durum canımKızlar yaa ruh halim çok kötü duru arkamdan çookk ağlıyorr bugün bende ağladım otobüste icrada da ağlamamak için zor tuttum boğazımda sanki yumruk var az önce aradım ağlaya ağlaya uyumuş, uyanmış anne diyerek yine ağlamaya başlamış telefonda konuştum ağlıyor bende ağlamaya başladım allah affetsit isyanlardayım bugün ...
Kızlar sizinkiler hala çekmece dolap kurcalıyor mu çınar hiç bıkmıyor uyandığında başlıyor yatana kadar devam dikkatini başka yöne çekemiyorum önünde ne görse yere fırlatıyor hayır cız filan anlamıyor açıklama dinlemiyor engellesem öfkelenip ya kendini yere atar ya beni döver şimdidem böyle 2 yaş sendromu mu başladı
Kızlar yaa ruh halim çok kötü duru arkamdan çookk ağlıyorr bugün bende ağladım otobüste icrada da ağlamamak için zor tuttum boğazımda sanki yumruk var az önce aradım ağlaya ağlaya uyumuş, uyanmış anne diyerek yine ağlamaya başlamış telefonda konuştum ağlıyor bende ağlamaya başladım allah affetsit isyanlardayım bugün ...
ayy canım yaa kıyamam ben ona çok zor bir durum canım
serenaycım elifte aynı dolapları karıştırmaya yere atmaya bayılıyor bende bıraktım evin hali hep dağınık bazılarına kilit aldım açamıyor, bizimki yere atıyor almaya kalkınca kıkır kıkır gülüyor çok hoşuna gidiyor canım onlara hiç bişey engelleeyemiyosunki buzdolabını açık görsün koşaa koşa geliyor nerdeyse bide kapatayım kızıyor bazen ağlıyor
azra selam çok geçmiş olsun inşallah serenayında dediği gibi facebookta aç bence herkes paylaşım yapsın burdada olabilir belki sayfa açıp belgeleri paaylaşabilirsin
demoş sende duru için çalışıyorsun keyfi gezmeye eglenmeye gitmiyorsunKızlar yaa ruh halim çok kötü duru arkamdan çookk ağlıyorr bugün bende ağladım otobüste icrada da ağlamamak için zor tuttum boğazımda sanki yumruk var az önce aradım ağlaya ağlaya uyumuş, uyanmış anne diyerek yine ağlamaya başlamış telefonda konuştum ağlıyor bende ağlamaya başladım allah affetsit isyanlardayım bugün ...
canım allah şifa versinKızlar günaydin... Sspe hastalığı hakkında bilgisi olan var mı? Ben de yeni öğrendim, kizamik virüsünün neden olduğu santral sinir sistemini etkileyen ve hastayi komaya kadar götüren kesin tedavisi olmayan bir hastalik... Bir arkadasimin ögrencisi yakalanmis, oniki yasindaki parlak ögrencisi ailesinin gözlerinin önünde eriyormus... Hastaligi yavaslatmak mümkün ama Karsta yasayan ailenin maddi durumu yetersiz, bi yardim kampanyasi baslatmak istiyoruz ama neler yapilabilir, fikri olan varsa lütfen
Kızlar sizinkiler hala çekmece dolap kurcalıyor mu çınar hiç bıkmıyor uyandığında başlıyor yatana kadar devam dikkatini başka yöne çekemiyorum önünde ne görse yere fırlatıyor hayır cız filan anlamıyor açıklama dinlemiyor engellesem öfkelenip ya kendini yere atar ya beni döver şimdidem böyle 2 yaş sendromu mu başladı
Canim bende birakmistim ama geri basladim.elanin dislerde olmadigi icin doymuyordu sanki bende geri dondum.en azindan icim rahat herseyi katiyorum.ayri ayri yediginde iki lokma yeyip kaciyordu cunku..elinede gun icinde annem herseyi veriyor yiyormus.ama bakiciya gecince yine vermez kirletir diyegünaydın
size bişey sormak istiyorum
artık biz sabahları bulamacı bıraktık nerdeyse 1 ayı gecti
yarım domatesi rendeleyip pişiriyorum içine yumurta kırıp kaşıkla yediriyorum elinde bir parça ekmek veriyorum ahsen onu ısırmaya çalışırken ben bitaraftan veriyorum
ekmeklede versem 2 3 lokmadan sonra yutmadıgı için böyle bir çözüm buldum
ama peynir zeytin recel bal kesinlikle yemiyor
verdigimdede hemen ööö yapıyor bende korkumdan kusmasın diye zorlamıyorum
sizce bulamaçmı yapsam çünkü ahsen sütte içmiyor dün kek yapmıştım sabah
1 fincan süt aldım birde keki yedireyim dedim yok keki yedi ama süt 2 yudum zorla verdim pipetlede içmiyor
hazır limonata yada meyva suyu olsa içiyor
yetiri kadar besleniyormu bilmiyorum kilo alımıda 1 yaşından beri durdu
günaydın
size bişey sormak istiyorum
artık biz sabahları bulamacı bıraktık nerdeyse 1 ayı gecti
yarım domatesi rendeleyip pişiriyorum içine yumurta kırıp kaşıkla yediriyorum elinde bir parça ekmek veriyorum ahsen onu ısırmaya çalışırken ben bitaraftan veriyorum
ekmeklede versem 2 3 lokmadan sonra yutmadıgı için böyle bir çözüm buldum
ama peynir zeytin recel bal kesinlikle yemiyor
verdigimdede hemen ööö yapıyor bende korkumdan kusmasın diye zorlamıyorum
sizce bulamaçmı yapsam çünkü ahsen sütte içmiyor dün kek yapmıştım sabah
1 fincan süt aldım birde keki yedireyim dedim yok keki yedi ama süt 2 yudum zorla verdim pipetlede içmiyor
hazır limonata yada meyva suyu olsa içiyor
yetiri kadar besleniyormu bilmiyorum kilo alımıda 1 yaşından beri durdu
Canim bende birakmistim ama geri basladim.elanin dislerde olmadigi icin doymuyordu sanki bende geri dondum.en azindan icim rahat herseyi katiyorum.ayri ayri yediginde iki lokma yeyip kaciyordu cunku..elinede gun icinde annem herseyi veriyor yiyormus.ama bakiciya gecince yine vermez kirletir diye(
Demos bazen benimde canim sikiliyor.cocugum baskasinda buyuyor.nasil davraniyolar bilmiyorum. Yinede sizin aileniz bakiyor en buyuk avantaj bu.ya ben napim(
çok zor evet,ben evden çıkarken genelde uyuyo oluyo,bu aralar daha iyiyiz şükür,biraz alıştı ya da kanıksadı sanırım,bi de gün içinde ananeyle dede onu parka falan götürüp oyalıyolar,pek huysuzlanmıyo,çalışma saatlerin uzunsa ondan da seni özlüyodur,napalım öyle böyle geçecek,valla devlet maaşımın yarısını kesip kalanını verse 2 yaşına kadar çalışmam ,izne ayrılır,yarı maaşla idare ederim ama işte evin ekonomi dengesi var ,ödemelerini 2 maaaşa göre ayarlayınca ücretsiz izine ayrılamıyosun
bir de anneyi giderken görünce ya da sesini duyunca daha travmatik oluyo gibime geliyo,uzmanlar giderken bay bay yapın ya da sizi görsün ,gelicem diye söyleyin diyolar ama o zaman da sanki göstere göstere gidiyosun gibi oluyo ,en azından benimoğlum bay bay falan yapmaya kalkınca kıyameti koparıyo,bence uzmanların bu görüşü de tartışılır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?