alla alla çok şaşırdım..kız olursa ecrin ve berra isimleri hoşuma gidiyodu..
amaaan zaten benimde şehzadem olcekk
meyve falan demişken nar yemenin bi zararı yoktur değilmi biliyormusunuz kızlar
tuniiiiiiii seninde şehzade çıktı hadi gözün aydın.....
tuniiiiiiii seninde şehzade çıktı hadi gözün aydın.....
senin cinsiyeti demedik diye bölee diyon dimiiiiiiii
banada bi tahminde bulun sbilyana...
bi tahmin de bana lüfen lüfen
kızlar yaa aranızda sırt ağrısı yaşayan varmı benim 4 gündür ve özelliklede akşamları sırtım ağrıyor nasıl oturacağımı şaşırıyorum kaç yastık koyuyorum anca öle rahat edebiliyorum..aklımdayken sorayım dediydim??
ikinizinde kız çıkıyor kuzular... hadi hayırlısı..
yani bana biraz asparags gibi geldi..hani böyle tutucu hocalar olur ya ali veliden başka kuranda geçen isimleri tanımza öyle gibi geldi, çünkü modern ama kuranda geçio diye bildiğimiz bütün isimler listeye eklenmiş sanki, çok şaibeli, günahı boyunlarına:44:evet bende şaşırdım hatta asel ismi hoşuma gitmişti ama detyalı araştırıncada anlamının doğru olduğuna dair bir bilgi yok isim sitelerindeki her anlam doğru değil bilginize
asel: cennetteki bal ırmağı diye geçiyor
kızlar yaa aranızda sırt ağrısı yaşayan varmı benim 4 gündür ve özelliklede akşamları sırtım ağrıyor nasıl oturacağımı şaşırıyorum kaç yastık koyuyorum anca öle rahat edebiliyorum..aklımdayken sorayım dediydim??
yani bana biraz asparags gibi geldi..hani böyle tutucu hocalar olur ya ali veliden başka kuranda geçen isimleri tanımza öyle gibi geldi, çünkü modern ama kuranda geçio diye bildiğimiz bütün isimler listeye eklenmiş sanki, çok şaibeli, günahı boyunlarına:44:
tunicim ya ben sana relax diom sırt ağrısı dion kuzum ya, at kendini koltuğa bebem..o incecik bele 1 gr bile ağrı yapar kuzum, rahat ol sen
AYNEN AYNEN AYNEN....ölüyorum bel ağrısından her aksam mutlaka masaj yaptırıyorum kocama :) yoksa oldugum gıbı kalıorum donemıyom bıle
yani bana biraz asparags gibi geldi..hani böyle tutucu hocalar olur ya ali veliden başka kuranda geçen isimleri tanımza öyle gibi geldi, çünkü modern ama kuranda geçio diye bildiğimiz bütün isimler listeye eklenmiş sanki, çok şaibeli, günahı boyunlarına:44:
tunicim ya ben sana relax diom sırt ağrısı dion kuzum ya, at kendini koltuğa bebem..o incecik bele 1 gr bile ağrı yapar kuzum, rahat ol sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?