2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
alla alla çok şaşırdım..kız olursa ecrin ve berra isimleri hoşuma gidiyodu..
amaaan zaten benimde şehzadem olcekk

evet bende şaşırdım hatta asel ismi hoşuma gitmişti ama detyalı araştırıncada anlamının doğru olduğuna dair bir bilgi yok isim sitelerindeki her anlam doğru değil bilginize

asel: cennetteki bal ırmağı diye geçiyor

kızlar yaa aranızda sırt ağrısı yaşayan varmı benim 4 gündür ve özelliklede akşamları sırtım ağrıyor nasıl oturacağımı şaşırıyorum kaç yastık koyuyorum anca öle rahat edebiliyorum..aklımdayken sorayım dediydim??

AYNEN AYNEN AYNEN....ölüyorum bel ağrısından her aksam mutlaka masaj yaptırıyorum kocama :) yoksa oldugum gıbı kalıorum donemıyom bıle

yani bana biraz asparags gibi geldi..hani böyle tutucu hocalar olur ya ali veliden başka kuranda geçen isimleri tanımza öyle gibi geldi, çünkü modern ama kuranda geçio diye bildiğimiz bütün isimler listeye eklenmiş sanki, çok şaibeli, günahı boyunlarına:44:

tunicim ya ben sana relax diom sırt ağrısı dion kuzum ya, at kendini koltuğa bebem..o incecik bele 1 gr bile ağrı yapar kuzum, rahat ol sen

canım bazı söylediklerinde haklı. arapça bilgisiolan biri olarak anlıyorum. mesela minel gerçekten arapçada den dan eki.
aleyna: üzerinde demek arapçada
cennet isimleri diye geçen isimler gerçekten son zamanlarda türedi. bana biraz gerçeklik payı var gibi geldi. bu arada tabi banada dokundu yeğenimin adı berra

AYNEN AYNEN AYNEN....ölüyorum bel ağrısından her aksam mutlaka masaj yaptırıyorum kocama :) yoksa oldugum gıbı kalıorum donemıyom bıle

normalmi acaba yaaa?? bende öle diyomki eşime yumrukla vurur gibi yap normal ovmaylada olmuyor..bazen değişik bi ağrı hepte evdeyim uzanırım dinlenirim aslında ama anlamadım..

bilmiyorum ama kesinlikle araştırmak lazım arap bi arkadaşım var ilk fırsatta ona soracağım bakalım ne diyecek paylaşırım sizilede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…