selaam kızlar .Biz de bugün kontroldeydik dr umuz 0.8 mm ölçtü ense kalınlığı 53.5 mm boyumuz.Cinsiyet konusunda net söyleyemedi tabi ama sanki kız gibi dedi.tam 12 haftalığız daha erken dedi %50 erkek %50kız dedi:) kızıma kız kardeşmi geliyo acaba.Babamız çeşit olsa fena olmaz dio tabi ama hayırlısı olsun çok hareketliydi onun sağlıklı oldğnu bilmek yeter.
yane yaa.. bende kaç kere durdurdum şurda kendimi.. hade dedim gadıncağız çalışsın işine gücüne baksın.. heç laf atma ama anam bi tek ben değilim senlen uğraşan.. zaten bugün bi durgunluk var forumda.. herkes çalışıyo mu ne..
walla bende korkmaya başlamıştım bugün 4 de bitcek işler sonra 2 saat napcam ben die..hızır denilen şey bu olsa gerek, saol sbilyana, saol mavilefyane yaa.. bende kaç kere durdurdum şurda kendimi.. hade dedim gadıncağız çalışsın işine gücüne baksın.. heç laf atma ama anam bi tek ben değilim senlen uğraşan.. zaten bugün bi durgunluk var forumda.. herkes çalışıyo mu ne..
selaam kızlar .Biz de bugün kontroldeydik dr umuz 0.8 mm ölçtü ense kalınlığı 53.5 mm boyumuz.Cinsiyet konusunda net söyleyemedi tabi ama sanki kız gibi dedi.tam 12 haftalığız daha erken dedi %50 erkek %50kız dedi:) kızıma kız kardeşmi geliyo acaba.Babamız çeşit olsa fena olmaz dio tabi ama hayırlısı olsun çok hareketliydi onun sağlıklı oldğnu bilmek yeter.
%50 erkek %50kız mıııııı hadi canıımmm deseydinnn :))))) senin doktorda alemmmiş :)))
ense kalınlığı 2 den küçükse normalmiş.. bizin doktor ölçmeden önce söyledi.. bizimki ortalarda çıktı çok şükür... hatta doktora dedim accık kalın olsın ensesi kimseye muhtaç olmasınnn :)))))))))))))
saolun kızlar.Ha bide alttan muayene olsan çok daha net konuşabilirdim dedi ama ben bile ultrasonda o hareketleri ve popoyu 2bacağıda seçebildiysem anladı die tahmin ediyorum.Hiç ikilitest için alttan muayene olan var mı.Ha bir de ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım Şükür hiç kilo almadım daha.İnş böle gider .Bide kızlar detaylı usg ne zaman girceksiniz?bizim dr 20. hafta dio ama o kadar bekleyemem çünkü çok keyifli bi olay herşey çok net
canım seydişehiri görünce dayanamadım. benim memleketim.. ben mehmet bardakçıda farabi hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim
kızlar bizde oğlumla ana sağlığa gittik kayıt yaptırdık..geçen gebeliğimde tetanozun 3 dozunu olmuşum..şimdi de 16 haftalıkken 4.dozu yapılacak..ondan 1 sene sonra da 5.doz..sonra ömür boyu koruma...
eve girmedi kuzey yollarda oyalandık..parka girdik..gelince de yemek yap..yedir yıka uyut...ancak yazdıklarınızı okudum..ben oğlumda 17 kilo almıştım..ama son ay dursaydı kuzey içimde 20 falan olurdu...35.haftada geldi aceleci paşa..umarım bu zamanında gelir...
saolun kızlar.Ha bide alttan muayene olsan çok daha net konuşabilirdim dedi ama ben bile ultrasonda o hareketleri ve popoyu 2bacağıda seçebildiysem anladı die tahmin ediyorum.Hiç ikilitest için alttan muayene olan var mı.Ha bir de ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım Şükür hiç kilo almadım daha.İnş böle gider .Bide kızlar detaylı usg ne zaman girceksiniz?bizim dr 20. hafta dio ama o kadar bekleyemem çünkü çok keyifli bi olay herşey çok net
sbilyana bize de el atıver cnm olma mı
Bak yaa o kadar işin gücün arasında beni neyle uğraştırıyorlar.. zorla yani bakta bak.. bakta bak.....
balımmmmm sen şehzade doğurcan bundan sonra böyle biline.... yaz bunu bi yere cinsiyetin belli olduktan sonra banada haber ver :))
kendimi çok büyük bir şifreleme olayını çözmüş gibim hissediyomitinayla cinsiyet tahmin edilir...
selam kızlarrrr,
dun geceden berı felaket dişim ağrıyooooilaçta almıyorum , internetten araştırdım aslında çekilebiliyomuş ama genede bisürü risk sıralamış.Yinı de içim elvermiyo ya bebişime bi zarar verirse diye...
Aranızda diş ağrısı çekipte doğal bişeyler uygulayan varsa yardım etsin nolurrr. İşteyim şuan gözlerim kapanıyo bu gece uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?