Bak yaa o kadar işin gücün arasında beni neyle uğraştırıyorlar.. zorla yani bakta bak.. bakta bak.....
balımmmmm sen şehzade doğurcan bundan sonra böyle biline.... yaz bunu bi yere cinsiyetin belli olduktan sonra banada haber ver :))
kendimi çok büyük bir şifreleme olayını çözmüş gibim hissediyomitinayla cinsiyet tahmin edilir...
Bak yaa o kadar işin gücün arasında beni neyle uğraştırıyorlar.. zorla yani bakta bak.. bakta bak.....
balımmmmm sen şehzade doğurcan bundan sonra böyle biline.... yaz bunu bi yere cinsiyetin belli olduktan sonra banada haber ver :))
kendimi çok büyük bir şifreleme olayını çözmüş gibim hissediyomitinayla cinsiyet tahmin edilir...
gerçekten bende petunyanın cinsiyetini çok merak ediyorum:)
bizim cinsiyetimiz ne olabilir sence
kızzz sbilyana bende istiyorum o zaman tahminn
benimde aynı problemim var canım.. kendi doktoruma sordum biraz daha dişini sık dedi 3 aydan sonra çektirebilirsin dedi. tabi diş doktoruna hamile olduğunu mutlaka söyleyerek... çok ağrıdığında minoset kullanabilirsin dedi... öyle idare ediyorz bizde biraz daha geçsinde bakalım gideceğiz bizde bi dişçiye...
seninde şehzade...
canım sen küçükken kazana düştün o yüzden sana yok
seni takip listesine eklememişler, önce oraya eklenmen lazım.. oradaki dizilişe göre tahminlerimi yapıyorum.. yaa bak sırrımı acik ettirdin bana....
seninde şehzade...
seni takip listesine eklememişler, önce oraya eklenmen lazım.. oradaki dizilişe göre tahminlerimi yapıyorum.. yaa bak sırrımı acik ettirdin bana....
seninde şehzade...
benim geçen hamileliğimde grip aşısı yaptırma dedi doktorum...bunda da yaptırmıcam..bol vitamin takviyesi meyvelerden..pekmez falan...inşallah hasta olmadan atlatırız hepimiz...
kahinimiz dıkantı bi yerde:))
sblyana şekerimm duyduğuma gördüğüme göre cinsiyetler sende soruluyomuşş artık hepsi tutarsa sana özel bi forum açarız cüzi bi fiyat karşılığında sölersin soranlara cinsiyetlerini
konu açılmışken benimkinide söleyiver bakalım ne olcek
seninde şehzade...
yemin ederim işide bırakır geçerim forumun başına
o kadar kusur kadı kızındada oluracaba bildim mii çok merak ediyom. imza kendine güvensiz kahin.
yemin ederim işide bırakır geçerim forumun başına
duygularımız üzerinden para kazanacaksın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?