canım bak ben tesettürlüyüm kuran okuyabiliyorum anlamınıda az çok anlıyorum. kuranda geçiyor mu diye soruyorlar buldukları ismi. önemli olan kuranda geçmesi değil önemli olan anlamının güzel olması. bütün isimler arapça olacak diye bir kaide yok.
çoooooook şükürrr tarama testimizde sorun yok şükürlerr olsunnnn
herkese sağlıklı gebelik diliyorummm
çok ama çok mutluyummmm
allahım bozmasınnn gerçekten içim rahatladı
sonucumu aldım ağladım
evet ya tatlım ne kadar doğru söylemişsin.. benim kocişimin tarafında var o takıntı.. illa kuranda geçsin.. çocukların ismi ecrin,irem, sude, aleyna.. sırf yani kuranda geçsin diye de olmaz ki.. anlamı da onlara göre güzeldi de.. şu liste bozdu herşeyi.. acaba hangisi doğru diye düşünmeden edemedim.. boylu boyuna araştırmak gerek sanırım.. internet pek iyi bir kaynak gibi görünmüyor..:44:
canım çook sevindim senin için özellikle inanki.. onca sıkıntının arasında mis gibi bir haber bu..
ayh canım benim kıyamam. benide ağlattın. rabbim bizede nasip etsin hayırlı sağlıklı haberler.
kıyamam kız ağlama( ben mutlulukltan ağladım :) amiinnnnnnn
güzel anneler.. Biz mesaimizi bitirdik.. Evimize gidiyoruz.. 1,5 saate evde oluruz diye ümit ediyorum.. Kendinize iyi bakın.. Yarın yine güzel haberlerle görüşürük inşallah.. öpüyorum her yerinizden..
yorumlarınız ve bana dualarınız içime su serpti resmen.bugün biraz duygusalım sanırım birazda ağladımrahatladım açıldım ya baya dolmuşum o kadar sıcak kanlı iyi niyetle yorum yazmışsınızki okurken yüzümde bir tebessüm ve bana bir umut ışığı doğdu
benim 3 yıldır çocugum hiç olmadı o duygu nasıl bişey tatmadım ama inanıyorumki bir gün bende RABBİMDE İNŞ. verirse annelik duygusunu tadacam hep bir umudum olacak RABBİM sizleri ve meleklerinizi korusun..:97:
canım bazı söylediklerinde haklı. arapça bilgisiolan biri olarak anlıyorum. mesela minel gerçekten arapçada den dan eki.
aleyna: üzerinde demek arapçada
cennet isimleri diye geçen isimler gerçekten son zamanlarda türedi. bana biraz gerçeklik payı var gibi geldi. bu arada tabi banada dokundu yeğenimin adı berra
bende kaçar.. herkese iii akşamlar ....
neclase cnm dün uğradım lcw ya ve aldım bile o pantolondan çok sağol canım önerin için
yorumlarınız ve bana dualarınız içime su serpti resmen.bugün biraz duygusalım sanırım birazda ağladımRahatladım açıldım ya baya dolmuşum o kadar sıcak kanlı iyi niyetle yorum yazmışsınızki okurken yüzümde bir tebessüm ve bana bir umut ışığı doğdu
Benim 3 yıldır çocugum hiç olmadı o duygu nasıl bişey tatmadım ama inanıyorumki bir gün bende rabbimde inş. Verirse annelik duygusunu tadacam hep bir umudum olacak rabbim sizleri ve meleklerinizi korusun..:97:
seninde şehzade...
canım sen küçükken kazana düştün o yüzden sana yok
seni takip listesine eklememişler, önce oraya eklenmen lazım.. oradaki dizilişe göre tahminlerimi yapıyorum.. yaa bak sırrımı acik ettirdin bana....
Teşekkür ederim canım. Bartolin bezleri ilişkide vajinada ıslaklık ve kayganlık sağlayan bezler. Malesef bazı bayanlarda mikrop kaparak kist abse oluşabiliyor. İnşallah böyle bir şeyi hiç yaşamazsın. Ben genital bölge temizliğine çok dikkat etmeme rağmen yine de başıma geldi. O çektiğim acıların bebeğe zarar vermesinden de çok korktum Allah hepimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?