azcık daha bekleyelim bunlar geçici asıl cinsiyetler kesinleşsin öyle açalım bence zaten diğer topikler pek aktif olmuyo gibi ggeliyo kimler ekledi göbişlerini çoz az yani kendi adıma söliyim bence biraz daha bekleyelim
haklısın 6 aylık olalım bi
benim göbeğim çok fena ya zaten varddı bide sertleşti şimdi ofkı of taaam 6 aylık gıbıyım abartısız kılo alımım yavaş çok şükür 1 kılo henuz inş az alırım ya zaten şişkoyummm
bende 6 aylıktan önce bişey almama gibi gözüküyor. tabi dayanabilirsek. bu arada dr um kendi tartısıyla beni tartıyor ama ayakkabı ve kıyafetle. ve ben onun artısına göre 4,5 kilo almışım. ama alakası yok. ben evde ilk günden beri tartılıyorum açken 57 yle başladım şuan aç iken 59 çıkıyorum. tokken 58 dim şimdi 60 olmuşum. demekki ben 2 kilo aldım . sizce kim haklı
bence varya o doktorların hepsi anlaşmış kendi aralarında.. bütün kadındoğumcuların tartıları fazla tartıyo bence..
bende 6 aylıktan önce bişey almama gibi gözüküyor. tabi dayanabilirsek. bu arada dr um kendi tartısıyla beni tartıyor ama ayakkabı ve kıyafetle. ve ben onun artısına göre 4,5 kilo almışım. ama alakası yok. ben evde ilk günden beri tartılıyorum açken 57 yle başladım şuan aç iken 59 çıkıyorum. tokken 58 dim şimdi 60 olmuşum. demekki ben 2 kilo aldım . sizce kim haklı
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende 6 aylıktan önce bişey almama gibi gözüküyor. tabi dayanabilirsek. bu arada dr um kendi tartısıyla beni tartıyor ama ayakkabı ve kıyafetle. ve ben onun artısına göre 4,5 kilo almışım. ama alakası yok. ben evde ilk günden beri tartılıyorum açken 57 yle başladım şuan aç iken 59 çıkıyorum. tokken 58 dim şimdi 60 olmuşum. demekki ben 2 kilo aldım . sizce kim haklı
çamaşır astım ve geldimm
benim doktorum iyi tartıyo ayakkabılarım topuklu ise çıkarttırıyo hamile kalmadan önce 4 kilo kadar almıştım hamile kalınca 2 kilosunu verdim şuan kilo aldığımı düşünmüyorum ama acayip şiş oluyorum özellikle süt içtikten sonra hele gece yatarken içersem uyuyamıyorum o derece
bu aralar iştahım arttı valla herşeyi canım istiyor ve yiyorum hem deli gibi ekşi istiyorum limonu yiyorum yazarken bile ağzım suland ama canım tatlıda istiyo nasıl bir mide oldu benimki anlamadım bu sebepten de hiçbir şekilde cinsiyet tahmini yapamıyorum
bide göğüslerim çok büyüdü ve uçları kaşınıyo varmı sizdede
çamaşır astım ve geldimm
benim doktorum iyi tartıyo ayakkabılarım topuklu ise çıkarttırıyo hamile kalmadan önce 4 kilo kadar almıştım hamile kalınca 2 kilosunu verdim şuan kilo aldığımı düşünmüyorum ama acayip şiş oluyorum özellikle süt içtikten sonra hele gece yatarken içersem uyuyamıyorum o derece
bu aralar iştahım arttı valla herşeyi canım istiyor ve yiyorum hem deli gibi ekşi istiyorum limonu yiyorum yazarken bile ağzım suland ama canım tatlıda istiyo nasıl bir mide oldu benimki anlamadım bu sebepten de hiçbir şekilde cinsiyet tahmini yapamıyorum
evet canım benimde bugün arttı göğüslerim büyümüştü zaten ama kaşıntı fazlalaştı bugün.
ya bu gögüs olayı bendede var 85 takıorum ama artık benmi onu takyom omu bana takyo bilmom..alt üst heryer taşıo..90 a 100 e geçsem ii olcak...alırkende zaten emzirme sütyeni alcam direk öyle dio çevremdekiler..oda çok komik gelyo:))
bide şimdi böyle yrn süt dolunca nasıl olcak bu gögüsler yaffff..puffff...kaşıntısını söylemiom yani hiç
canımya aynen ben evde 56,5 geliyorum dr.da 58,5 .ama bazen sabah 56,5 olmama rağmen akşam 59 oluyorum.zaten o an her yerim patlıcak gibi şiş oluyor...sanırım su topluyor vücut
hastane spor salonu gibi yerlerin tartısı hassas olduğu için 2 kg fazla tartar her zaman. ben evde de hassas tartı ile tartıldığım için dr'un yanında yarım kilo kadar kıyafet ve ayakkabı farkım oluyo.
suç bize yıllarca eski usül tartıları satanlarda. ben çeyizim için almıştım evlenince kullanmaya başladım hassas olanı ve kilo aldığımı zannettim o moral bozukluğuyla daha da aldım annmlerde tartılmayı akıl ettiğim gün anladım aradaki farkı
bende çamaşırr astımmmmçamaşır astım ve geldimm
ya bu gögüs olayı bendede var 85 takıorum ama artık benmi onu takyom omu bana takyo bilmom..alt üst heryer taşıo..90 a 100 e geçsem ii olcak...alırkende zaten emzirme sütyeni alcam direk öyle dio çevremdekiler..oda çok komik gelyo:))
bide şimdi böyle yrn süt dolunca nasıl olcak bu gögüsler yaffff..puffff...kaşıntısını söylemiom yani hiç
tek bildiğim birdaha eskisi gibi olamayacaklar
bende çamaşırr astımmmm
bebeğin ilk emdiği dönemler göğüs uçların alışana kadar çektiğin acıyı tarif edemem sanki canını çekiyo:18:emmeee sonra alışınca geçiyorr
ben vucut losyonundan göğüslerime de sürüyom azaltıyo kaşıntıyı biraz.. hemde rahatlatıyoo... hemencik uykusu geliyo insanın :)))))))))
Benim bu aralar feci gaz problemim var ya kendimden nefret ettim artık... ne yapmak lazım acaba???
ben vucut losyonundan göğüslerime de sürüyom azaltıyo kaşıntıyı biraz.. hemde rahatlatıyoo... hemencik uykusu geliyo insanın :)))))))))
Benim bu aralar feci gaz problemim var ya kendimden nefret ettim artık... ne yapmak lazım acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?