yani zaten şimdi o kadar koca şişik ve hassalarki..ben düşünemiyorum bile onlara süt dolacak dahada şişecek biride onu ağzına alıp çekiştirecek..offff tanrımmm
evet canım doğru biliyorsun...bu bebeğimide emzireyim de artık toparlamak için ne lazım geliyosa yapıcam valla...
yani zaten şimdi o kadar koca şişik ve hassalarki..ben düşünemiyorum bile onlara süt dolacak dahada şişecek biride onu ağzına alıp çekiştirecek..offff tanrımmm
petuşcum o kadar güzel bi duygu ki..emdiği zamanlar hiç bitmesin isteyeceksin...
bi arkadaşımın göğüsleri çok büyüktü kendi ufak tefek bebekten sonra sırf göğüs oldu baya fenaydı şimdi bıraktıktan sonra baya toparlamış oda ameliyat olacaktı o kadar takmıştı küçültmek istiyordu doktor demişki hem yaşın çok genç hemde şimdi toparlasam bile yine sarkacak yer çekimi boşuna bıcak altına yatma falan çok araştırıyodu bi kadın geçirmiş operasyon göğüsün ucu bi tarafa diğeri başka tarfa bakıyormuş çok hassas bir konu bence emin ellerde olmak gerek
elbette hayatım..ben kozmetik ürünlerini kastettim..ilk etapta onlarla desteklicem ikizlerimi :)) emin eller de ancak kocam olur herhalde
bende banyodabn banyoya yağlanıom ama kaşınıncada kaşıyom ya..çok tatlı kaşınyo napim...
cnm gaza yapcak bişi yok, gelinde bırak yani..içinde kalıp sana dert olcana bırak babuşa dert olsun
gerçekten mi gecede aynı duyguyu yaşayacakmıyız acaba
tamam o zman sorun yok eller baya emin :)
vallah babuş beni boşayacak
yawss göğüs sıkıntısı bendede var kızlar yaa hem büyüdü artık 85-90 takıyorum ve yanlardan dokununca canım yanıyor..
artık evde iç çamaşırsız geziyorum valla
ben 85'ten 95'e çıktım önümüzdeki haftalarda da 100'ü aşacakmışım gibi hissediyorum çünkü 95 bile derdime derman olmaz hale geldi
bizim memişler göbekle birbirine yapışmasa bari
bizim memişler göbekle birbirine yapışmasa bari
he hee...memişden göbek görünmüo...göbişden başka yerler görünmüo..nassı olcak bakem bu işler nassı olcak..
en son koyduğumuz fotodan sonra göbüşlerrr ne durumdaaa piki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?