2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yani zaten şimdi o kadar koca şişik ve hassalarki..ben düşünemiyorum bile onlara süt dolacak dahada şişecek biride onu ağzına alıp çekiştirecek..offff tanrımmm

petuşcum o kadar güzel bi duygu ki..emdiği zamanlar hiç bitmesin isteyeceksin...

evet canım doğru biliyorsun...bu bebeğimide emzireyim de artık toparlamak için ne lazım geliyosa yapıcam valla...

bi arkadaşımın göğüsleri çok büyüktü kendi ufak tefek bebekten sonra sırf göğüs oldu baya fenaydı şimdi bıraktıktan sonra baya toparlamış oda ameliyat olacaktı o kadar takmıştı küçültmek istiyordu doktor demişki hem yaşın çok genç hemde şimdi toparlasam bile yine sarkacak yer çekimi boşuna bıcak altına yatma falan çok araştırıyodu bi kadın geçirmiş operasyon göğüsün ucu bi tarafa diğeri başka tarfa bakıyormuş çok hassas bir konu bence emin ellerde olmak gerek

ablamda hamile kaldığında 80 di,sonra 90 oldu ama ağlıodu napcam ben die..bebek 2 yaşındayken ablamın gögüsler 75 olmuştu:)) inş. benim cinsimde öyle çıkar

elbette hayatım..ben kozmetik ürünlerini kastettim..ilk etapta onlarla desteklicem ikizlerimi :)) emin eller de ancak kocam olur herhalde

bende banyodabn banyoya yağlanıom ama kaşınıncada kaşıyom ya..çok tatlı kaşınyo napim...
cnm gaza yapcak bişi yok, gelinde bırak yani.. içinde kalıp sana dert olcana bırak babuşa dert olsun

vallah babuş beni boşayacak

yawss göğüs sıkıntısı bendede var kızlar yaa hem büyüdü artık 85-90 takıyorum ve yanlardan dokununca canım yanıyor..
artık evde iç çamaşırsız geziyorum valla

valla benim adam da ben gibi olunca sorun kalmıyoo...gazman ailesi gibiyiz..

yawss göğüs sıkıntısı bendede var kızlar yaa hem büyüdü artık 85-90 takıyorum ve yanlardan dokununca canım yanıyor..
artık evde iç çamaşırsız geziyorum valla

ben 85'ten 95'e çıktım önümüzdeki haftalarda da 100'ü aşacakmışım gibi hissediyorum çünkü 95 bile derdime derman olmaz hale geldi

anemmmm kızlar mart annelerinin göbüş topiğine baktım 17-18-19 haftalıkların göbüşleri çok tatlı çıkmış yaaa maşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…