şekerim benim evdeki de senin dediğin yağ kas ıvır zıvır ölçen cinsten.kullanma klavuzunda hamileler kullanmasın diyordu valla ben evde eski baskül de olmasına rağmen hassas diye yine de onda tartılıyorum ama bilgin olsun.
anam hiç okumadım ben kullanma kılavuzunu acaba o metal yerleri eletrot mu ne teaşıyor ondanmı çorpla falan bassak zararı olmaz sanırım dur ben bi araştırayım
anam hiç okumadım ben kullanma kılavuzunu acaba o metal yerleri eletrot mu ne teaşıyor ondanmı çorpla falan bassak zararı olmaz sanırım dur ben bi araştırayım
bi bakıve....benimkide hassas kısa günde üstüne 3-5 çıkarım..sbh kalkınca, üstümü giyinince, eve gidince, üstümü çıkarınca, wc dönüşü, yemek öncesi, yemek sonrası...telef oldu belkide yefrum...
kızlar benimde pantolonlar sıkmaya başladı.hafta sonu bi alışveriş yapayım dedim iki mağazaya giriyorum çok acayip yoruluyorum her yerde de hamile bölümü yok.nerden alıyoruz bana da söyliin de direkt oralara gideyim.
bi bakıve....benimkide hassas kısa günde üstüne 3-5 çıkarım..sbh kalkınca, üstümü giyinince, eve gidince, üstümü çıkarınca, wc dönüşü, yemek öncesi, yemek sonrası...telef oldu belkide yefrum...
olmaaaz olamaz sen einstein doğuracaksıncevize devam ediyon mu kıs? ya valla kızlar ben pek önemsemedim ama ne kadar zararlı bilemiyorum.
evet cnm..sbh-öğlen arası ceviz+badem yiyom..ama abartmıom artık yani..bi ara öğünde yiyom ve 3 ceviz+4 badem yiyom, avuçlamıom keseyi:))) yani benim toktordakide hassas...olmaaaz olamaz sen einstein doğuracaksıncevize devam ediyon mu kıs? ya valla kızlar ben pek önemsemedim ama ne kadar zararlı bilemiyorum.
selam hepinize, çok mutluyum çooook.
dün doktorumuza gittik ve mink bebişimizin bir erkek olduğunu öğrendik. aslında gönlümüzden geçen hep kız olmuştu ama onun erkek olduğunu öğrendiğim andan itibaren içim içime sığmıyor. ultrasondaki görüntüsü de o kadar tatlıydı ki. elleriyle yüzünü kapatmıştı, kocaman da göbüşü vardı. ense pilisi kalınlığını ölçtü doktor, gayet normal dedi, sonra kan vermeye gittik ama sanki uçuyordum ben. şimdiye kadar bir bebek vardı içimde artık "oğlum"la konuşuyorum.
darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah. bu arada çin takvimi yalan çıktı ama rus takvimi tutturdu valla
belimdeki ağrıları sordum normal dedi doktor. balık yememi söyledi ama balıktan hala tiksiniyorum, napçam bilmiyorum.
lcw bazı şubelerinde satıyo ve toplam 2-3 çeşit bişi var. pantolon 3 çeşit, tunik 3 çeşit v.s.
c&a'da da var diye duydum ama henüz gidemedim. bişey değil eşimin kardeşine kız istemeye gitcez ve ben abiye tarzı bişey bulamıyorum, eskiler de olmuyo
forum'a gittim 2 kere, her seferinde en fazla 4-5 mağaza gezebildim ancak,
eve geldiğimde ise tüm katları dolanmış gibi yorgundum
sizde de fazla yürüyünce poponuzdaki kemikler etinize batıyomuş gibi bi acı oluyo mu?
lcw bazı şubelerinde satıyo ve toplam 2-3 çeşit bişi var. pantolon 3 çeşit, tunik 3 çeşit v.s.
c&a'da da var diye duydum ama henüz gidemedim. bişey değil eşimin kardeşine kız istemeye gitcez ve ben abiye tarzı bişey bulamıyorum, eskiler de olmuyo
sizde de fazla yürüyünce poponuzdaki kemikler etinize batıyomuş gibi bi acı oluyo mu?
evet cnm..sbh-öğlen arası ceviz+badem yiyom..ama abartmıom artık yani..bi ara öğünde yiyom ve 3 ceviz+4 badem yiyom, avuçlamıom keseyi:))) yani benim toktordakide hassas...
gözün aydın cnmcım adrısı başımıza..ya ama bende artık bebemin bi sıfatı olsun istiom..bebek bebek demekten içim gevredi..kızım diim olum diim ama diim yaniii demiiii
ben kızımolursa defne koycam ya kararımı verdim.
selam hepinize, çok mutluyum çooook.
dün doktorumuza gittik ve mink bebişimizin bir erkek olduğunu öğrendik. aslında gönlümüzden geçen hep kız olmuştu ama onun erkek olduğunu öğrendiğim andan itibaren içim içime sığmıyor. ultrasondaki görüntüsü de o kadar tatlıydı ki. elleriyle yüzünü kapatmıştı, kocaman da göbüşü vardı. ense pilisi kalınlığını ölçtü doktor, gayet normal dedi, sonra kan vermeye gittik ama sanki uçuyordum ben. şimdiye kadar bir bebek vardı içimde artık "oğlum"la konuşuyorum.
darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah. bu arada çin takvimi yalan çıktı ama rus takvimi tutturdu valla
belimdeki ağrıları sordum normal dedi doktor. balık yememi söyledi ama balıktan hala tiksiniyorum, napçam bilmiyorum.
defne çok güzel isim..bi arkadaşımın kızı var defne die...3 yaşında..babamız onunla ilk defa tanıştı kıza aşık oldu..bizim bebeğimizin ilham kaynağı defne, babamız nassı gaza gelip heveslendiyse....allah sanada öyle akıllı uslu datlu bi defne versin inş. Cnm kız olursa:))
tebrik ederim canım.çok sevindim senin adını.bak görüyomusun petuş bizim doktorlar sallasın bizi.cumartesi günü gitcem diicemki arkadaşımın doktoru 11 haftada sööledi sen niye bilemiyon senin neyin eksik)
artık dakmıyom kendisini yane...10 gün sonra gidcuk, 17. haftada olcaz..walla bi desin hele yok açmadı yok yumdu yok göstermedi, walla söyleyene kadar kakmıcam..yiter ya benimkide ana yüreği yaniii
ayy canım benim çok teşekkür ediyorum.amin .inşallah Allah hepimize sağlıklı akıllı uslu çalışkan hayırlı evlatlar versin.ben doktorun bilememesini kız olmasına bağlıyorumyatüm batıl inanışlar kızı gösteriyo benim.çok adapte ettim kendimi.
maşallah yafrum 11.haftada kesin mi erkek dedi...bakk yaww bide 16 hafta olmadan cinsiyet oluşmuyormuş kim didi onuuuselam hepinize, çok mutluyum çooook.
sorma fıstık geçengün temislik yaptımda ayağımın üstüne basamıyordum kocişte bana kızıooo yapma diee üüüüüü:84:lcw bazı şubelerinde satıyo ve toplam 2-3 çeşit bişi var. pantolon 3 çeşit, tunik 3 çeşit v.s.
kızlar ben dün tartıldım yıorum yıorm cuma gunu tartıldm en son 44 düm dun tartıldım 44.300 gr
yok ya bızım genetık genetık annem benı 45 le dogurmş 2 qün de 300 gram neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?