2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
geçmiş olsun canımm benimde sağ bacağıma ağrı giriyo bazen üzerine bile basmakta zorlanıyorum yürürken falan. bize özellikle akşamları dahada artıyo

Teşekkürler . Aynen canım benim de zaten sağ tarafım ağrıyor. Evet akşamlare daha çok oluyor. Ama heiç bugünkü gibi omadı Eve gitmek istiyorum

ya bacağa değilde bi kaç gündür benimde sağ kalçama bi ağrı giryo..önemsememeye çalışyorum ama yürüyüşümü aksatıo resmen

aynen aynen canım kalça kısmıma giriyo benimde. ve dediğin gibi aksatıyo yürümemi.gündüz pek bişi yokta eve gidince oluyo. günün yorgunluğu çıkyıo heralde

iş için üzülmeye değmez cnm bence...benimde bundan önceki işim çok yorucuydu..artık sürekli nasıl yetiştircemi planlamaktan özel hayat vs. kalmamıştı...o dönemde 3-4 ay bebek denemeside yaptık, olmadı ve her gün ağladım...karar verdim sil baştan sektörüm dahil bütün hepsini değiştirdim..şimdi o kadar memnunumki işimden, ve ilk denemede bebek oldu...kim ne derse desin herşeyin başı stres..hayatımda verdiğim en ii kararmış diorum ve hala kendime kızıyorum yıllarca o işi o insanları niye çektim diye..keşke işsiz olsaydımda o eziyeti kendime çektirmeseydim...bence hiç kafana takma cnm

benim de sol kalçam öyle sol ayağımı sürümem gerekiyo acımasın diye... sanırım yüklenilen bacak ağrıyo en çok???

Olabilir. Neyse ya bebişlerimize bişi olmasın da ben ağrı çekmeye razıyım yani..

aynen aynen canım kalça kısmıma giriyo benimde. ve dediğin gibi aksatıyo yürümemi.gündüz pek bişi yokta eve gidince oluyo. günün yorgunluğu çıkyıo heralde

pariscim ben buna biraz baktım magnezyum eksikliği vs. diyor nette ama dr a danışmak gerekir cnm....unutmayalımda soralım..hamilelikte olağan bi şikayetmiş sanırsam bu cnm

merhaba kızlar ben 2012 mayıs annesi topiğindeyimm.bebişlerinizniz cinsiyetlerini öğrendinizmi ne zman öğrendiiz merak ettimm..be daha 10+3 deyim:))

benimde aynene sol kalçama giriyo biri damarı çekiyo gibi
benim birde saçlarım çok dökülüyo sizdede varmıı saç dökülmesi hızlı uzuyor ama bi okadar da dökülüyo içim acıyor resmen

evet Allah yardımcınız olsun, benim iş yerim yürüyerek 15 dk mesafedeydi ama annem yolda başıma bişey gelir, kışı yağmuru var diye araba almıştı o süreçte.

öyleyse bu sabah dua edelim hep beraber; Allah şu hamile haliyle yollarda sıkıntı çeken tüm annelere en kısa zamanda hayırlısıyla bir araba nasip etsin... (amin)

pariscim ben buna biraz baktım magnezyum eksikliği vs. diyor nette ama dr a danışmak gerekir cnm....unutmayalımda soralım..hamilelikte olağan bi şikayetmiş sanırsam bu cnm

evet öyle bişey duymuştum doğru hiç aklıma gelmedi.. 1 ay sonrası geç olurmuki sormak için ya
1 ay boyunca kabak çekirdeği yiyeyim bari :) sen demiştin heralde petuş dimi kabak çekirdeğini
oradan aklımda kalmış :)

Amin canım inşallahhhh.
şöyle otomatik vites olanında ohhh. diğerini kullanamam ben :))

günaydın herkese..gelemedim iki gündür nasılsınız?
Biz önceki gece çok şiddetli göğüs ağrısı ile acile gittik..Kalpten şüphelendiler sanırım ekg çekildi çok şükür bir şey çıkmadı ordan kalbin etrafında su toplaması mı var diye ultrasona girdik kalp için.doktor çok çok iyi birisiydi.normalde bebeğim için gittiğim hastahane değil.bebeğe de bakalım dedi.ultrasn cihazı çok net ve gelişmişti bebeğimi ve minik kalbini gördüm öyle mutlu oldum ki inanın ağrımı bile unuttum.vee yüzsüzlük edip cinsiyetini de öğrendim doktor normalde acildeki bi doktor kadın doğum uzmanı.normalde böyle fallara bakmayız biz bana fazla güvenme ama normalde hiç de böyle net olmaz aslında deyip cinsiyetini söyledi.tabi biz kendi doktorumuza gitmeden tam emin olamıyoruz ama artık sanırım cinsiyetini biliyoruzzz :))) sölemicem işte söylemicemmm

merhaba kızlar ben 2012 mayıs annesi topiğindeyimm.bebişlerinizniz cinsiyetlerini öğrendinizmi ne zman öğrendiiz merak ettimm..be daha 10+3 deyim:))
varda yokda...benim gibi 15. haftada olup öğrenemeyenlerde var..11. haftada öğrenenlerdede var...toktoruna bağlı cnm..bazı dr lar bi tahmin yapıo bazıları 16. haftadan önce söylemio..:))
benimde aynene sol kalçama giriyo biri damarı çekiyo gibi
benim birde saçlarım çok dökülüyo sizdede varmıı saç dökülmesi hızlı uzuyor ama bi okadar da dökülüyo içim acıyor resmen

toktora maili attım, keşke bunuda sorsaydım...gidince soralım birimiz kim önce giderse:) cnm benim ilk başlarda inanılmaz dökülyodu ama şimdide dökülyoda baştakine göre nispeten daha az...o uzamasıda folic den heralde hıı??

İkili test zamanı birkaç arkadaşa cinsiyet söylendi ama pek kesin olmamakla birlikte canım

evet cnm evet...didim ya ben bu magnezyum olayına taktım..dur ben toktora mail attım gel derse bu hafta sonu sorarım, en kötü gelcek hafta sorarım:))
bende otomatik isterim bende....

geçmiş olsun canımm..
söyle söyle söyleeeee :)

ben ayın 27nde gidecem ama hep unutuyorum nedense folicten olabilir nette yazıyo 3.aydan itibaren saç ve tırnaklarda uzama diye uzasın ama dökülmesin yaa

Bak yaa neden hamile hamile meraklandırıyosun ayıp ama Söylemeden duramazsın ki hemm hıh

cnm geçmiş olsun...tabi bide acaba nedir nedirrrrrrrr:))))
ben ayın 27nde gidecem ama hep unutuyorum nedense folicten olabilir nette yazıyo 3.aydan itibaren saç ve tırnaklarda uzama diye uzasın ama dökülmesin yaa

folic saçada tırnağada yarıo cnm...saçı ben bu hamilelik döneminde öğrendim tırnağı bilyodum..benim tırnaklarım hayatta uzamaz ve ayrılarak kırılır, 3 aydır yani inanamıyorum, hayatımda ilk defa tırnak sahibi oldum resmen:))) ama çok mutlu oldum yani düşünsene bebeğin kemiklerine omurgasına vs. nasıl yarıodur allah bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…