geçmiş olsun canımm benimde sağ bacağıma ağrı giriyo bazen üzerine bile basmakta zorlanıyorum yürürken falan. bize özellikle akşamları dahada artıyo
ya bacağa değilde bi kaç gündür benimde sağ kalçama bi ağrı giryo..önemsememeye çalışyorum ama yürüyüşümü aksatıo resmen
ya bacağa değilde bi kaç gündür benimde sağ kalçama bi ağrı giryo..önemsememeye çalışyorum ama yürüyüşümü aksatıo resmen
kızlar bir sene önce işi bıraktım ama hala kabullenemedim özellikle son günlerde rüyalarımda sigara içtiğimi ve işe gittiğimi görüyorum. bebişimi öğrendiğimde bırakmıştım sigarayı da. şimdi siz böyle şeyler yazınca içim rahatlıyo biraz, çalışsam zorlanırmışım diye kendimi rahatlatıyorum çünkü benim iş temposu çok fenaydı köppek gibi çalışıyodum
benim de sol kalçam öyle sol ayağımı sürümem gerekiyo acımasın diye... sanırım yüklenilen bacak ağrıyo en çok???
aynen aynen canım kalça kısmıma giriyo benimde. ve dediğin gibi aksatıyo yürümemi.gündüz pek bişi yokta eve gidince oluyo. günün yorgunluğu çıkyıo heralde
valla evde olmak en güzeli canım ya şanslısın kıymetini bil :)
sabah evden çıkarken hava kapkaranlıktı bide yağmur yağıyoduu( sıcacık yatağı bırakta çıkk. saatler geri alınsın bide kar kış iyice bastırsın bakalım o zaman napçez..Allah yardımcımız olsun
pariscim ben buna biraz baktım magnezyum eksikliği vs. diyor nette ama dr a danışmak gerekir cnm....unutmayalımda soralım..hamilelikte olağan bi şikayetmiş sanırsam bu cnm
evet Allah yardımcınız olsun, benim iş yerim yürüyerek 15 dk mesafedeydi ama annem yolda başıma bişey gelir, kışı yağmuru var diye araba almıştı o süreçte.
öyleyse bu sabah dua edelim hep beraber; Allah şu hamile haliyle yollarda sıkıntı çeken tüm annelere en kısa zamanda hayırlısıyla bir araba nasip etsin... (amin)
varda yokda...benim gibi 15. haftada olup öğrenemeyenlerde var..11. haftada öğrenenlerdede var...toktoruna bağlı cnm..bazı dr lar bi tahmin yapıo bazıları 16. haftadan önce söylemio..:))merhaba kızlar ben 2012 mayıs annesi topiğindeyimm.bebişlerinizniz cinsiyetlerini öğrendinizmi ne zman öğrendiiz merak ettimm..be daha 10+3 deyim:))
benimde aynene sol kalçama giriyo biri damarı çekiyo gibi
benim birde saçlarım çok dökülüyo sizdede varmıı saç dökülmesi hızlı uzuyor ama bi okadar da dökülüyo içim acıyor resmen
merhaba kızlar ben 2012 mayıs annesi topiğindeyimm.bebişlerinizniz cinsiyetlerini öğrendinizmi ne zman öğrendiiz merak ettimm..be daha 10+3 deyim:))
evet öyle bişey duymuştum doğru hiç aklıma gelmedi.. 1 ay sonrası geç olurmuki sormak için ya
1 ay boyunca kabak çekirdeği yiyeyim bari :) sen demiştin heralde petuş dimi kabak çekirdeğini
oradan aklımda kalmış :)
Amin canım inşallahhhh.
şöyle otomatik vites olanında ohhh. diğerini kullanamam ben :))
günaydın herkese..gelemedim iki gündür nasılsınız?
Biz önceki gece çok şiddetli göğüs ağrısı ile acile gittik..Kalpten şüphelendiler sanırım ekg çekildi çok şükür bir şey çıkmadı ordan kalbin etrafında su toplaması mı var diye ultrasona girdik kalp için.doktor çok çok iyi birisiydi.normalde bebeğim için gittiğim hastahane değil.bebeğe de bakalım dedi.ultrasn cihazı çok net ve gelişmişti bebeğimi ve minik kalbini gördüm öyle mutlu oldum ki inanın ağrımı bile unuttum.vee yüzsüzlük edip cinsiyetini de öğrendim doktor normalde acildeki bi doktor kadın doğum uzmanı.normalde böyle fallara bakmayız biz bana fazla güvenme ama normalde hiç de böyle net olmaz aslında deyip cinsiyetini söyledi.tabi biz kendi doktorumuza gitmeden tam emin olamıyoruz ama artık sanırım cinsiyetini biliyoruzzz :))) sölemicem işte söylemicemmm
varda yokda...benim gibi 15. haftada olup öğrenemeyenlerde var..11. haftada öğrenenlerdede var...toktoruna bağlı cnm..bazı dr lar bi tahmin yapıo bazıları 16. haftadan önce söylemio..:))
toktora maili attım, keşke bunuda sorsaydım...gidince soralım birimiz kim önce giderse:) cnm benim ilk başlarda inanılmaz dökülyodu ama şimdide dökülyoda baştakine göre nispeten daha az...o uzamasıda folic den heralde hıı??
günaydın herkese..gelemedim iki gündür nasılsınız?
Biz önceki gece çok şiddetli göğüs ağrısı ile acile gittik..Kalpten şüphelendiler sanırım ekg çekildi çok şükür bir şey çıkmadı ordan kalbin etrafında su toplaması mı var diye ultrasona girdik kalp için.doktor çok çok iyi birisiydi.normalde bebeğim için gittiğim hastahane değil.bebeğe de bakalım dedi.ultrasn cihazı çok net ve gelişmişti bebeğimi ve minik kalbini gördüm öyle mutlu oldum ki inanın ağrımı bile unuttum.vee yüzsüzlük edip cinsiyetini de öğrendim doktor normalde acildeki bi doktor kadın doğum uzmanı.normalde böyle fallara bakmayız biz bana fazla güvenme ama normalde hiç de böyle net olmaz aslında deyip cinsiyetini söyledi.tabi biz kendi doktorumuza gitmeden tam emin olamıyoruz ama artık sanırım cinsiyetini biliyoruzzz :))) sölemicem işte söylemicemmm
geçmiş olsun canımm..
söyle söyle söyleeeee :)
Bak yaa neden hamile hamile meraklandırıyosun ayıp amaSöylemeden duramazsın ki hemm hıh
cnm geçmiş olsun...tabi bide acaba nedir nedirrrrrrrr:))))günaydın herkese..gelemedim iki gündür nasılsınız?
ben ayın 27nde gidecem ama hep unutuyorum nedense folicten olabilir nette yazıyo 3.aydan itibaren saç ve tırnaklarda uzama diye uzasın ama dökülmesin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?