2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hııı..biraz fazla olmuş sanırsam...yani 8. ve 9. ayda daha çok alındığını hesaba katarsak...ben 1-1,5 kilo falan aldım 15. haftam bitmek üzere...ama ben 73 ile hamile kaldım...

ikinci bebeğine 70 ile hamile kalan arkadaşım doğuma 76 ile girip 72 ile çıktı, evet itiraf ediyorum kıskanıyorum

aaa ben seninkini merak ediyom söyleyin hemen ama ne bu naz niyaz

baba inanmak istemiyosa kız demiştir dr :)

valla dayanamıyormmm erkek kızlarrr Oğluşum olacak Allah izin verirse :)))) Ben de çok net gördüm o yüzden bana kesin gibi geliyor da bakalım 20sinde kendi doktorumuz ne diyecek.en kesin yanıt ondan gelecek tabi

valla dayanamıyormmm erkek kızlarrr Oğluşum olacak Allah izin verirse :)))) Ben de çok net gördüm o yüzden bana kesin gibi geliyor da bakalım 20sinde kendi doktorumuz ne diyecek.en kesin yanıt ondan gelecek tabi

Gözün aydın canım hayırlı olsun .

tebrikler :)

bence benimki de erkek, dr'a gerek yok eminim bile :)

de le le leee....gözün aydın cm..
biz bildik biz bildik...ya bizim topic de erkek daha çok sanki hıı???

gözün aydın canımm
babası niye inanmak istemiyor. kızmı istiyor :))

Gözün aydın canım hayırlı olsun .

tebrikler :)

bence benimki de erkek, dr'a gerek yok eminim bile :)

de le le leee....gözün aydın cm..
biz bildik biz bildik...ya bizim topic de erkek daha çok sanki hıı???

gözün aydın canımm
babası niye inanmak istemiyor. kızmı istiyor :))

çok sağolun kızlaaar valla ben de gördüğüme çok eminim babamız ben de gördüm ama yine de emin olamam dedi.. paristebirgece cnm yok o ilk bebişi erkek istiyordu da bakan doktor acildeki bi doktor ya kadın doğum uzmanı değil o yüzden çok emin olamıyo:)) kendi doktorumuz da desin sonra diyor

Son düzenleme:
:)) senindemi içine hürrem kaçtı...

laf aramızda ben bu devrin kız çocuklarından korkuyorum aşırı bilmiş oluyo cimcimeler. başa çıkamam gibi geliyo

bi de bebekliğimden beri erkek çocukları daha çok severim yüzlerindeki şaşkın ifadeden dolayı :)

hem ileride doğması olası kız çocuğumun başına bi abi gerek, acık otorite iyidir...

o zaman baba inanmıyo değil de inanamıyo :)

canım kız çocuk için aynı korkuları yaşadığım birine rastlamak beni çok mutlu etti:)) biz şimdilik bir çocuk düşünüyoruz ama tabikide cinsiyeti ne olursa başımızın tacı olacak allah hayırlı sağlıklı versinde gönlümden geçen erkek, bende hep söylüyorum...

aynen eşimin düşüncesi kızımın başına abi gerek :))) Ben kız diye düşünüyordum ama herkes erkek erkek diyordu :)) Çin takvimi, rus takvimi ve de hücre yenilenme doğru çıktı Dün diyorum ki bu kadar kişi erkek derken bu kadar veri erkek gösterirken ben nasıl kız düşünmüşüm

di mi, di mi bana da inanmıyolar, kız kıyafetleri güzel oluyo ya o yüzden kıza özeniyolar.

ama ben oğlumu zara'dan giydiririm gerekirse ne yapayım :)

insan cinsiyeti öğrendiği anda çok çabuk alışyo dimi o fikre...yani erkek deyince hemen bütün planlar erkeğe göre yapılyo kız deyince kıza göre bi anda heralde..

ohh hayırlı olsun canımm

diyorlardıya erkek bebek önce belli olur diye farkındaysanız erkek olanlar kesin söylüyo ve netleşiyoo

ilk zamanalr nasıl topikte herkese kız denmişti şaşırmıştık hani erkekler önce belli olur diye işte o zman bu zaman

erkekler patır patır geliyoo

petuş bence senin doktorun iyi yapmış afaki konuşmamış doğru zamanı bekliyor

insan cinsiyeti öğrendiği anda çok çabuk alışyo dimi o fikre...yani erkek deyince hemen bütün planlar erkeğe göre yapılyo kız deyince kıza göre bi anda heralde..
aynen cnm kız kız derken ohh şehzadem geliyo diye gezmeye başladım evde..gerçi annem dışında kimseye söylemedim henüz ama ben sürekli oğluşumm diye havalarda geziyorum binlerce şükür..rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin..

çok sağol canımmm erkek çocuk hızlı oluyor bu bi gerçek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…