bak ya kafam karıştı allak bullak oldu doktorumada güveniyorum ama ben tecrübelide napsam arasammı offff
bide benm dışkım ilaçları kullandığımdan beri çok koyu renkli sizdede oluyomuuu
ya prospektüse baktımda şimdi Avitamini(retinol) 4000 IU diyo:44:
bide şey diyo A vitamini için emilmeyen bölümü dışkı ile atılır diyo:26: yani vücut gerekli olanı alıyo fazlasını atıyomuymuş
bak ya kafam karıştı allak bullak oldu doktorumada güveniyorum ama ben tecrübelide napsam arasammı offff
bide benm dışkım ilaçları kullandığımdan beri çok koyu renkli sizdede oluyomuuu
nasıl soracağızki ya
git nettekine göre doğur o zaman bebeni derse sen bana niye güvenmiyon derse:26:
evet cnm elevittede 4000 ıu kadar var...aynı...4000 ıu=1201,2 mikrogrammış...1000 mikrogram da=1 miligrama eşitmiş....yani 4000 ıu yaklaşık 1,2 mg ye felan denk gelyo hıııı?? buda aslında prospektüsde yazan diğer vitaminler kadar a vitamini var içindeye çıkıo
koyu renk ne kızz siyah benimki bildiğin siyah..arkama bakmaya korkyom:)))
haklıdırda daha bu sabah eşimle konuştuk oda öyle o kadar çok şeye bakıpta kafanı karıştırma doktoru arama bunaltma sen olsan ne yapardın bana dedi bende aynen yazdığın gibi git internetele birlikte doğur derdim dedim güldük
ayyy petu rahatlattın kıı beni
bende zaten takıntı hastalığı var kafamı taktımmı bişiye tamam düşün düşün çıldırırım
ama açıklaman rahatlattı beni ya
öbürsü toktor niye öyle dediyse ben hastalarıma yazmam falan diye:44:
2 dkda telaşa verdik ortalığı
ay nasıl moralim bozuldu şimdi benim ya
koyu renk ne kızz siyah benimki bildiğin siyah..arkama bakmaya korkyom:)))
Mesai saatleri erkene alınıyor, cumartesi iş günü oluyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı , bugün basına yansıyan mesai saatlerinin erken başlaması ile ilgili açıklama yaptı. Bakan , gün ışımasından bir saat sonra başlayan mesai saatlerini uygun bulduklarını ve bunu tartışmaya açtıklarını söyledi. Cumartesi günü mesaiye ilişkin olarak da Yıldız, "Biz zaten fiili olarak cumartesi, pazarda çalışıyoruz ama buna ne kadar çok katılım olursa, o kadar daha fazla iyi olacaktır" dedi.
delü ya ne güldüm bebiş içerde aşşa yukarı sallandı göbemle birlikte
ben daha hiç bakmadım kendilerine renginide bilmiyom
hehehe derse doktorlar haklılar ama :94:
okuduğumuz herşey kafamızı bulandırıyo:89:
yefrım ben 2 hafta oldu başlayalı eleveite..ilk 3-4 gün arkamı dönüp o rengi görünce öğürdüm yani...ama şimdi alıştım çok mutluyum, yaptığımla gurur duyyorum
çok mantıklı bi yaklaşım, fazlası atılyo dimekki rengi ondan öyle:)) fucut işte herşeyi bilyo:) kahverengi değil değil siyah işte fazlası atıldığı için olabilir o zman bilmiyorum ya
YAĞDA ÇÖZÜNEN VİTAMİNLER
A vitamini
Gebe olmayan:800 mcg (mikrogram)
Gebe:800 mcg
Emziren: 1300 mcg
kemik ve doku büyüme ve gelişmesine yardımcı olur.
enamel üreten hücrelerin gelişiminde temel maddedir
cilt ve mukozaların sağlığının korunmasında önemlidir
tereyağ,margarin, yeşil ve sarı sebzeler, karaciğer fazla miktarlarda alındığında fetus üzerine toksik etki gösterebilir. Işığa maruz kaldığında etkisini yitirir.
eyvahlar olsun.cumartesi işi çok fena da saatler bu ayın 30unda sanıyorum ileri alıncak zati.daha noolsun.kendileri istiyolarsa çalışsınlar yaewww.
ya iki dakka uzak kaldım ortalık karışmış.. ne oldunuz öyle yaff..
Elçincimmm..tebrikler.. hayırlı olsun..
erkekimmm paşammmm şehzadem yakışıklım geliyorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?