2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Son düzenleme:
petuşşşşşşşşşşşşş

emme siz böyle yapınca ben toktorumu alıp mıncıklayasım gelyo, o hastaneyi yakasım gelyo
sonra bas parayı git neriye gidersen, neye mal olursa olsun ören cinsiyeti diom
oysaki ne sakindim biraz önce, soğuk kanlıyım felan die hava basyodum
offf elchin offf yaktın yüreğimi
yrn mı gitsem?
başka bi toktoramı gitsem?
başka bi hastaneye mi gitsem?
offf off nerelere gitsemm offff

petuşşşşşşşşşşşşş

emme siz böyle yapınca ben toktorumu alıp mıncıklayasım gelyo, o hastaneyi yakasım gelyo
sonra bas parayı git neriye gidersen, neye mal olursa olsun ören cinsiyeti diom
oysaki ne sakindim biraz önce, soğuk kanlıyım felan die hava basyodum
offf elchin offf yaktın yüreğimi
yrn mı gitsem?
başka bi toktoramı gitsem?
başka bi hastaneye mi gitsem?
offf off nerelere gitsemm offff

demekki artık erkek bebekler belli oldu eğer doktor daha belli değil derse kız olacak

acaba çarşambayı bekleyebilirmiyim tam 14.hafta bitsemi yoksa 2 günden bişey cik olmazmı

neyse canım isyankar olma bebeğe adrenalin gitmesin şimdi

demekki artık erkek bebekler belli oldu eğer doktor daha belli değil derse kız olacak

acaba çarşambayı bekleyebilirmiyim tam 14.hafta bitsemi yoksa 2 günden bişey cik olmazmı

hee evet doğru ben de yarın gideceğim belli diil derse kız demektir.inşallah gösterir.haftalardır bugünü bekliyorum valla sırtını dönerse aksi bebek koyarım adını.

valla kıymam sana gel benim daktıra götürem seni ben gayet iyi bir amca kendisi tüm ihtişamıyla işte pipisi dedi

neyse kızlar ben kaçar kayın ve hayın valideme gidiyorum şimdi okişşşşş ne ciciler aldım oğluma onlarıda çeker sonra koyarım fotoları tammmıııı

kızlar kk ya dün kaydoldum..kız olursa adı nisa koymayı düşünüyrum.. tabi nasipse..

valla kıymam sana gel benim daktıra götürem seni ben gayet iyi bir amca kendisi tüm ihtişamıyla işte pipisi dedi

yaşattığın şu anı hayatımdan silemezsin elchin nelerde yapsan...şimdi bu akşam ve yrn ı sadece teori ve planlarla geçircem mecbur..napsamda toktora gitsem die...evet evet biliyorum pzt ye herşey normale dönecek ama bu buhranı bi ömür hatırlıycaz

amma yinede ben o paşanın pipisine tükirim taammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…