2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben de dayanamadğım için 1 hafta önden randevu almıştım son günün gecesi üşenmedim bilgisayarı açıp iptal ettim.

dr her gidişimde bebeğin gelişimi ile ilgili bilgileri kaydediyo, 1 ayım dolmadan gidersem düzenli takip edilmemiş olurum diye vazgeçtim. bakalım önümüzdeki çarşamba gitcem inş bebiş poposunu dönüp de meraktan çatlatmaz beni :96:

yok canım ya ben gideli 3 hafta oldu doktorum gel dedi yarın gidiyorum gene.ne fark ederki?

yavrucum yaa..gidecektin yaa sen.. burnum kanıyo öğürmekten boğazımdan kan geliyo ayağına
ya da yaaa.. boşver gitsin.. az kaldı zaten di me?
benim kocişim de mesaj attı şimdi.. çok özlemiş bizi.. ne güzel çalışıyordum şurda edebimle..
yine helak oldum ağlamaktan yaaa..offf.. bu nedenle dadlumm cinsiyet öğrenme çabası laftan ibaret şu an için.. bebikin iyi kociş de yanındaysa no panic.. zamanı geldiğinde öğrenilcek zaten.. be cool bebeemm

kızlar gerçekten erkek bebekleri kesin belli oluyor..paşalar öyle pipilerini yaya yaya yatıyr...kız bebeklerde dr hep acabaDA kalıyr taki emin olana kadar sanırım kız genital organını pipi kadar kolay tanımlayamıyrlrmş.o yüzden belli değilse kız dır yorumu yapılıyrmş..eskilerin söylemesi..bir de benim ilk çocuğum erkek onu öğrenme serüvenimizden

nisacımm anlamı ne bilmiyorum ama.. bizim oralarda bi antik kentin adıdır nisa..
iii si uzatmadan telaffuz ediliyo ama.. isimdeki söylenişi gibi değil..
bana mistik bi şeyi çağrıştırdığı için ben severim nisa ismini..

bende aynı noktada duryom cnm işte..yani hep düzenli ayda bi gittik, geçen gittik tam 2 li test zamanıydı, şimdi gitcez tam 4 lü test zamanı olcak..sonraki tam detaylı ultrason haftasına denk gelyo felan, düzen bouzlmasın istiom..

kuzum ben eridim eridim bittim walla ya..pufff
kendi kendimi gaza getiryom, sonra kendi kendimi frenliom toktor didi önemli değil ama gel istersen muayene edim, bu sefer didim neyse olmadı zaten bi daha hemde az kaldı didim, vazcaydım...taam panzehirimi aldım cnm, panik yok, sakinim..herşey güzel, dahada güzel olcak..evet evet..ok..

nerelisin canım..ben de hep severdim nisa ismini .. kızım olursa tabi kısmetse adı olabilir diye düşünürdüm..dün yeniden kaydolurken bu adı kullandım içimden kızım olacakmış gibi geliyr..hayırlısı artık..ama sonuna _ çektim çünkü aynı ismi kullanan varmış.

canım nisa kadınlar demek.kuranda kadınlarla alakalı bir sure var nisa suresi.

yafrumun teyzeleri hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları iyi tatillerr

biz yavrumla pztesi salı günü yokuz seminere katılacağız:126:

görüşmek üzere hoşçakalın öpüyoruz hepiniziii:118:

püfffff yeni bi fotoğraf makinası alcam forumu okurken arada da onlara bakıyorum 3 kez göndermişim mesajı kusura bakmayın kızlar...

kızlar ben uzun zamandır kk ya yeniden girmeye çalıştm..daha önce ilk çocuğmda girmiştim ama doğumdan 7 ay sonra..hep hamileyken yazışamamanın paylaşamamanın üzüntüsünü yaşamıştm..diyordum tekrar hamile kalırsam daha belirti verdiğinden itibaren paylaşıma geçiceğm diye..kısmet 14. haftayaymış..çünkü ilk zamanlar sıkıntılı bir durum yaşadım..hst.de yattım..sonrada ilk rumuzumun şifresini kabul etmedi eee yenisini alıyorum olmuyr...falan..garip bir uğraş yaşadım kaydolmak için..

yafrumun teyzeleri hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları iyi tatillerr

biz yavrumla pztesi salı günü yokuz seminere katılacağız:126:

görüşmek üzere hoşçakalın öpüyoruz hepiniziii:118:

paris e bak sen hele....o nasıl bi işyeriki akşamın 5 inde salıveriyor..çalışma bakanının haberi yok heralde sizden
bai bai cnm

tatlım aydınlıyım ben.. sultanhisar diye bi ilçesi var.. orada antik bi kent.. hayırlısı olsun..
gönlüne göre olur inşallah..

tabii ya nisa suresi var.. diyorum yaa bunu ben bi yerden daha biliyorum.. emin olamadığım için söylemek istemedim.. nisacım güzelmiş bak anlamı da.. kadınlar.. o kadar çooook şeyi ifade ediyor ki..

tabii ya nisa suresi var.. diyorum yaa bunu ben bi yerden daha biliyorum.. emin olamadığım için söylemek istemedim.. nisacım güzelmiş bak anlamı da.. kadınlar.. o kadar çooook şeyi ifade ediyor ki..

cAnım sure adı olduğunu ben de duymuştum ama anlamını bilmiyordum ... öyle ben kendi kendime babasının fikrini almadan gelin güvey oluyrdum..

cAnım sure adı olduğunu ben de duymuştum ama anlamını bilmiyordum ... öyle ben kendi kendime babasının fikrini almadan gelin güvey oluyrdum..
ammaaaaannn.. azıcak bi katkıları var diye bi de onların fikrinimi alıcaz canım.. burdan bizim fikrimizi aldın.. bizimle paylaştın.. yeter..

kızlar oğlumun cinsiyetini öğrenirken dr ilkin kı olabilir kemik yapısı sanki ona benziyr dedi..ve tam 1 ay 10 sonraya randevu vermişti..ama kesin değil bir sonrakine kesinleşir demişti..ben kız olacak adı asya olsun dedim..eşim dedi hem kayınvaldemin hem de annemin ortak adı faATMA olsun..1 ay on gün şaka yollu da olsa silahlarımızı kluşandık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…