emme siz böyle yapınca ben toktorumu alıp mıncıklayasım gelyo, o hastaneyi yakasım gelyo
sonra bas parayı git neriye gidersen, neye mal olursa olsun ören cinsiyeti diom
oysaki ne sakindim biraz önce, soğuk kanlıyım felan die hava basyodum
offf elchin offf yaktın yüreğimi
yrn mı gitsem?
başka bi toktoramı gitsem?
başka bi hastaneye mi gitsem?
offf off nerelere gitsemm offff
ben de dayanamadğım için 1 hafta önden randevu almıştım son günün gecesi üşenmedim bilgisayarı açıp iptal ettim.
dr her gidişimde bebeğin gelişimi ile ilgili bilgileri kaydediyo, 1 ayım dolmadan gidersem düzenli takip edilmemiş olurum diye vazgeçtim. bakalım önümüzdeki çarşamba gitcem inş bebiş poposunu dönüp de meraktan çatlatmaz beni :96:
yavrucum yaa..gidecektin yaa sen.. burnum kanıyo öğürmekten boğazımdan kan geliyo ayağınaemme siz böyle yapınca ben toktorumu alıp mıncıklayasım gelyo, o hastaneyi yakasım gelyo
sonra bas parayı git neriye gidersen, neye mal olursa olsun ören cinsiyeti diom
oysaki ne sakindim biraz önce, soğuk kanlıyım felan die hava basyodum
offf elchin offf yaktın yüreğimi
yrn mı gitsem?
başka bi toktoramı gitsem?
başka bi hastaneye mi gitsem?
offf off nerelere gitsemm offff
bende aynı noktada duryom cnm işte..yani hep düzenli ayda bi gittik, geçen gittik tam 2 li test zamanıydı, şimdi gitcez tam 4 lü test zamanı olcak..sonraki tam detaylı ultrason haftasına denk gelyo felan, düzen bouzlmasın istiom..ben de dayanamadğım için 1 hafta önden randevu almıştım son günün gecesi üşenmedim bilgisayarı açıp iptal ettim.
dr her gidişimde bebeğin gelişimi ile ilgili bilgileri kaydediyo, 1 ayım dolmadan gidersem düzenli takip edilmemiş olurum diye vazgeçtim. bakalım önümüzdeki çarşamba gitcem inş bebiş poposunu dönüp de meraktan çatlatmaz beni :96:
yavrucum yaa..gidecektin yaa sen.. burnum kanıyo öğürmekten boğazımdan kan geliyo ayağına
ya da yaaa.. boşver gitsin.. az kaldı zaten di me?
benim kocişim de mesaj attı şimdi.. çok özlemiş bizi..ne güzel çalışıyordum şurda edebimle..
yine helak oldum ağlamaktan yaaa..offf.. bu nedenle dadlumm cinsiyet öğrenme çabası laftan ibaret şu an için.. bebikin iyi kociş de yanındaysa no panic.. zamanı geldiğinde öğrenilcek zaten.. be cool bebeemm
nisacımm anlamı ne bilmiyorum ama.. bizim oralarda bi antik kentin adıdır nisa..
iii si uzatmadan telaffuz ediliyo ama.. isimdeki söylenişi gibi değil..
bana mistik bi şeyi çağrıştırdığı için ben severim nisa ismini..
nisacımm anlamı ne bilmiyorum ama.. bizim oralarda bi antik kentin adıdır nisa..
yafrumun teyzeleri hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları iyi tatillerr
biz yavrumla pztesi salı günü yokuz seminere katılacağız:126:
görüşmek üzere hoşçakalın öpüyoruz hepiniziii:118:
nerelisin canım..ben de hep severdim nisa ismini .. kızım olursa tabi kısmetse adı olabilir diye düşünürdüm..dün yeniden kaydolurken bu adı kullandım içimden kızım olacakmış gibi geliyr..hayırlısı artık..ama sonuna _ çektim çünkü aynı ismi kullanan varmış.
canım nisa kadınlar demek.kuranda kadınlarla alakalı bir sure var nisa suresi.
tatlım aydınlıyım ben.. sultanhisar diye bi ilçesi var.. orada antik bi kent.. hayırlısı olsun..
gönlüne göre olur inşallah..
tabii ya nisa suresi var.. diyorum yaa bunu ben bi yerden daha biliyorum.. emin olamadığım için söylemek istemedim.. nisacım güzelmiş bak anlamı da.. kadınlar.. o kadar çooook şeyi ifade ediyor ki..
ammaaaaannn.. azıcak bi katkıları var diye bi de onların fikrinimi alıcaz canım.. burdan bizim fikrimizi aldın.. bizimle paylaştın.. yeter..cAnım sure adı olduğunu ben de duymuştum ama anlamını bilmiyordum ... öyle ben kendi kendime babasının fikrini almadan gelin güvey oluyrdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?