bende çok özlüyorumm kuzuyuu
ben yarın toktura gidiyorumm
enfeksiyon geçmedi krem vermişti
geçmezse gel dedi
ama bebişimi göstereceğini sanmıyorum
ben artık göstersin istiyorum ama bazı yerlerde 5 aydan önce kesinleşmez diyo çünkü anca o zman bebeğin testisleri ortaya çıkıyomuş ne anladım bu teknolojiden nerdeyse doğumda öğrencez
Baksın ya ölür mü sanki ben de geçen gittim ilaç için . Bakmadı doktorçok sinir oldum taa 60 km git bakmasın .Bir daha gitmicem ona pis doktor ..
Baksın ya ölür mü sanki ben de geçen gittim ilaç için . Bakmadı doktorçok sinir oldum taa 60 km git bakmasın .Bir daha gitmicem ona pis doktor ..
valla ya sanki eline yapışıyooiçimizdeki heyacanı anlamıyolarmıı
sol kasığımda bi şişlik hissediyorum dicem belki bakar:44:
ama cidden
baksın diye değilloturup kalkerken ağrı veriyo
şşşş
ona pis toktor demioz, karakterli toktor dioz
Git baksın yaa. İnan sinirden ağladım nasıl heyecanla gitmiştim.kocişimi de kandırdım yorgun du o zaman zaten. Gittik ama çok sıra var gidin sıra alın sıranız gelince bakarım dedi ben de inat yaptım gittim sıra filan almadım.
tüh bee sanki saatlerce bakacak 2dk be
yazık günah insana ne heyecanla gidiyoruz
hele bakmayınca o hayal kırıklığı kötü eder
Evet ne heycanla gidiyoruz. Ayıp yani. Yani insan hamile psikolojisinden anlar değil mi . Bir de kadın doğumcu olcak.
kocacım geldi bisi özlemiş ayyyhhh babasını ayrı oglunu ayrı sefiyorummm yaa. :) bizimde bebişi görmemize 6 gun kaldı
kocacım geldi bisi özlemiş ayyyhhh babasını ayrı oglunu ayrı sefiyorummm yaa. :) bizimde bebişi görmemize 6 gun kaldı
yaaa daha on gün var... bi sürü şey sorucam daha doktora. üstelik değiştirdik doktoru. ilki çok fena acemiliğimize geldi.. salak kadın bana bi multivitamin hapı vermiş içinde yüksek oranda a vitamini var. meğersem hamileler yüksek a vitamini almamalıymış.. başka bi doktor tanıdığım farketmese daha kullanacaktım ben.. içinizde decavit kullanan varsa kıslar mutlaka başka doktorlara da sorun, içinde yüksek a vitamini var, ve bize hiççç lazım değil, Allah korusun bir yığın zararı varmış... çok korkuyorum... iki ay kullandırdı bana... başka bir kadın doğum uzmanı ben kesinlikle hastalyarıma vermiyorum, sana niye vermiş hiç anlamadım dedi... eğer çok eksik değilse vermiyorlarmış zatın... doktor diye güvendiklerimise bak...
yaaa daha on gün var... bi sürü şey sorucam daha doktora. üstelik değiştirdik doktoru. ilki çok fena acemiliğimize geldi.. salak kadın bana bi multivitamin hapı vermiş içinde yüksek oranda a vitamini var. meğersem hamileler yüksek a vitamini almamalıymış.. başka bi doktor tanıdığım farketmese daha kullanacaktım ben.. içinizde decavit kullanan varsa kıslar mutlaka başka doktorlara da sorun, içinde yüksek a vitamini var, ve bize hiççç lazım değil, Allah korusun bir yığın zararı varmış... çok korkuyorum... iki ay kullandırdı bana... başka bir kadın doğum uzmanı ben kesinlikle hastalyarıma vermiyorum, sana niye vermiş hiç anlamadım dedi... eğer çok eksik değilse vermiyorlarmış zatın... doktor diye güvendiklerimise bak...
decavit miiiiiii
ben kullanıyorumm
cumartesiden beri
nasıl soracam kime soracam hangi doktora soracam
eeee ben decavit ve maltofer kullanıyorum :)
elevittede var a vitami???? hemde 1201.2 mg????? yani içinde b1 vitamini 1,6 mg iken a vitamini 1201,2 gr? hamilelerin birçoğu elevit kullanyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?