2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar 2 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum.gün boyu da devam ediyor.ara ara gözüme de giriyor agrı.bu durumda ne yapabilirim fikriniz var mı ilaç da kullanamıyorum.

kızlar 2 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum.gün boyu da devam ediyor.ara ara gözüme de giriyor agrı.bu durumda ne yapabilirim fikriniz var mı ilaç da kullanamıyorum.

Benim 1 haftadır öyleydi Bugün biraz rahat ettim Doktorum bana parol kullan dedi Ama dayanamicak gibi olursam alıyorum Kolonyayla şakaklarımı ovuyorum Açık havaya çıkıyorum ve uyumaya çalışıyorum gerçi uyurkende hissettiğim için pek bi faydası olmuyor ama enazından kıvranmıyorum ağrıdan

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakem Çok halsizim ben yaa .Dün çok yoruldum temizlik yaptım komşular geldi onları ağırladım. Çok şükür atlattım yani cileq27 Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yoluna girer. İnan çok moralim bozuldu. Allah ıslah etsin. İçmekte neymiş umarım onu da bırakır. İnşallah bebişiniz size mutluluk getirir canım.

artık yorulyozruz heralde ya...benimde cmt akşamı yemeğe misafirim vardı, çokda bişi yapmadım temizlik yemek vs. ama belim çok ağrıdı ayakta durmaktan...tikkat etmek gerekio cnm..

günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum bende gezdim düğün yaptım geldim istanbul çoook soğuktu İzmire göre yani inşallah sağlıklı huzurlu bir hafta geçiririz

GÜNAYDINLARRR

Nasılsınız kızlar biz iyiyiz çok şükür hafif grip belirtileri var ama bal limon süt içerek hafifletmeye çalışıyoruz

ben yine dayanamadım h.sonu bebeişime bişeyler aldımm bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum eşimle konuştuk bu hafta gidelim dedik doktorumuz siz bilirsiniz ama 16.hafta daha iyi olur dedi bizde ayın 27snde gitmeye karar verdik tekrar

artık yorulyozruz heralde ya...benimde cmt akşamı yemeğe misafirim vardı, çokda bişi yapmadım temizlik yemek vs. ama belim çok ağrıdı ayakta durmaktan...tikkat etmek gerekio cnm..

Evet ya benim de belim çok ağrıdı. Bugün de eğilip kalkarkan ağrıyor Çok yorgunum çok :95: evet dikkat etmek gerekiyor gerçekten de..

günaydııınnn herkeseee....

ben haftasonu bi yattım bi yattımym ohhhh superdiiiiiiiiii.. kocamda çalıştı haftasonu 2 gün sessiz sedasız evde hiç dışarı bile çıkmadan takıldım.. Çok ihtiyacım varmış ama evde kalmaya dinlenmeye... gene gelsin haftasonu istiyorum

günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum bende gezdim düğün yaptım geldim istanbul çoook soğuktu İzmire göre yani inşallah sağlıklı huzurlu bir hafta geçiririz
evet bebem..bu sbh en kalın montumu giydim ama dondum işe gelene kadar..hafta sonuda evde kalorşferler açıktı..şu anda iş yerinde donyo ayaklarım( soğuk ist. çokk
ben şimdide şunu düşünyom...bu kadar bekle bide göstermiomuş bebeq walla kalkmam heralde ben gösterene kadar..

bende hafta sonu gelsin istiom ama tamamen duygusalllll

günaydın herkese..
benden mutlusu yoktur sanırım.. kociş geldi cumartesi akşamı.. birkaç gün daha gelemem diyordu ama sürpriz yaptı kuzucum.. 1 haftada göbikim büyümüş artık hamile olduğuna inandım dedi.. bebişimize bebek yağı pudra şampuan felan almış.. chiconun.. set halinde..çanta hediyesi var bi de.. güzel ve hesaplı hale geliyor seti..aklınızda bulunsun..
dün de o soğuk havaya rağmen gezdik tozduk.. flört ettik sankii.. çok güzeldi.. çok çok çok seviyorum kocişimi.. :122: iyiki var..

canım gözün aydın artık morel bozmak yok demi

günaydın kısslarrrr.... güzel bir pazartesi huzurlu bir hafta diliyorum herkese...

hepinize günaydın kızlarr

evet bebem..bu sbh en kalın montumu giydim ama dondum işe gelene kadar..hafta sonuda evde kalorşferler açıktı..şu anda iş yerinde donyo ayaklarım( soğuk ist. çokk

ben de dün giydim kalın kalın ama yinde de dondum

kızlar eski montuna sığamayan var mı benim gibi? ebru maternity'de bi panço gördüm ama hem pahalı hem de aman aman bişey değil acaba büyük beden mi alsam normal mağazadan?

canım sen bana mesaj yazmışsın ama ben daha yeni olduğumdan sana cevap veremezmişim öyle diyor site :) şimdi herhangi bir ilaç kullanmıyorum, haftaya kontrolüm var, beklicem bakalım. yeni doktor ne diyecek...

yakasında çiçek olanlar güzelmiş tatlım eğer onları söylüyorsan ben daha giyebiliyorum ama sizi bilmem benim daha 13 haftalık çünkü

de le le le le göün aydın bebiş..

ya o evet çok güzel, bende öyle bişi istiom ama çok pahalı...öyle bişiyi doğumdan sonrada giyebiliriz emme pahalı çok..
ben bu hafta sonu inş. bakıcam cnm , ona benzer hesaplı bişiler bulursam koyarım resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…