kızlar 2 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum.gün boyu da devam ediyor.ara ara gözüme de giriyor agrı.bu durumda ne yapabilirim fikriniz var mı ilaç da kullanamıyorum.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakemÇok halsizim ben yaa .Dün çok yoruldum temizlik yaptım komşular geldi onları ağırladım. Çok şükür atlattım yani cileq27 Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yoluna girer. İnan çok moralim bozuldu. Allah ıslah etsin. İçmekte neymiş umarım onu da bırakır. İnşallah bebişiniz size mutluluk getirir canım.
artık yorulyozruz heralde ya...benimde cmt akşamı yemeğe misafirim vardı, çokda bişi yapmadım temizlik yemek vs. ama belim çok ağrıdı ayakta durmaktan...tikkat etmek gerekio cnm..
evet bebem..bu sbh en kalın montumu giydim ama dondum işe gelene kadar..hafta sonuda evde kalorşferler açıktı..şu anda iş yerinde donyo ayaklarımgünaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum bende gezdim düğün yaptım geldim istanbul çoook soğuktu İzmire göre yaniinşallah sağlıklı huzurlu bir hafta geçiririz
ben şimdide şunu düşünyom...bu kadar bekle bide göstermiomuş bebeq walla kalkmam heralde ben gösterene kadar..GÜNAYDINLARRR
Nasılsınız kızlar biz iyiyiz çok şükür hafif grip belirtileri var ama bal limon süt içerek hafifletmeye çalışıyoruz
ben yine dayanamadım h.sonu bebeişime bişeyler aldımm bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum eşimle konuştuk bu hafta gidelim dedik doktorumuz siz bilirsiniz ama 16.hafta daha iyi olur dedi bizde ayın 27snde gitmeye karar verdik tekrar
günaydııınnn herkeseee....
ben haftasonu bi yattım bi yattımym ohhhh superdiiiiiiiiii.. kocamda çalıştı haftasonu 2 gün sessiz sedasız evde hiç dışarı bile çıkmadan takıldım.. Çok ihtiyacım varmış ama evde kalmaya dinlenmeye... gene gelsin haftasonu istiyorum
günaydın herkese..
benden mutlusu yoktur sanırım..kociş geldi cumartesi akşamı.. birkaç gün daha gelemem diyordu ama sürpriz yaptı kuzucum.. 1 haftada göbikim büyümüş artık hamile olduğuna inandım dedi.. bebişimize bebek yağı pudra şampuan felan almış.. chiconun.. set halinde..çanta hediyesi var bi de.. güzel ve hesaplı hale geliyor seti..aklınızda bulunsun..
dün de o soğuk havaya rağmen gezdik tozduk.. flört ettik sankii.. çok güzeldi.. çok çok çok seviyorum kocişimi.. :122: iyiki var..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakemÇok halsizim ben yaa .Dün çok yoruldum temizlik yaptım komşular geldi onları ağırladım. Çok şükür atlattım yani cileq27 Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yoluna girer. İnan çok moralim bozuldu. Allah ıslah etsin. İçmekte neymiş umarım onu da bırakır. İnşallah bebişiniz size mutluluk getirir canım.
günaydınlarr, iii haftalar efendim..cileq cim bende okudum hafta sonu cnm anlattıklarını, allah yardımcın olsun cnm..bu tarz durumlarda dışardan yorum yapmak kolay olanı, sen kendin zaten doğru olanı yapmışsın cnm..umarım tekrarlamaz böyle bi olay ve üzülmezsin cnm
son nokta olmuş ama bu
GÜNAYDINLARRR
Nasılsınız kızlar biz iyiyiz çok şükür hafif grip belirtileri var ama bal limon süt içerek hafifletmeye çalışıyoruz
ben yine dayanamadım h.sonu bebeişime bişeyler aldımm bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum eşimle konuştuk bu hafta gidelim dedik doktorumuz siz bilirsiniz ama 16.hafta daha iyi olur dedi bizde ayın 27snde gitmeye karar verdik tekrar
günaydııınnn herkeseee....
ben haftasonu bi yattım bi yattımym ohhhh superdiiiiiiiiii.. kocamda çalıştı haftasonu 2 gün sessiz sedasız evde hiç dışarı bile çıkmadan takıldım.. Çok ihtiyacım varmış ama evde kalmaya dinlenmeye... gene gelsin haftasonu istiyorum
günaydın kısslarrrr.... güzel bir pazartesi huzurlu bir hafta diliyorum herkese...
evet bebem..bu sbh en kalın montumu giydim ama dondum işe gelene kadar..hafta sonuda evde kalorşferler açıktı..şu anda iş yerinde donyo ayaklarım( soğuk ist. çokk
GÜNAYDINLARRR
ben de dün giydim kalın kalın ama yinde de dondum
kızlar eski montuna sığamayan var mı benim gibi? ebru maternity'de bi panço gördüm ama hem pahalı hem de aman aman bişey değil acaba büyük beden mi alsam normal mağazadan?
de le le le legünaydın herkese..
benden mutlusu yoktur sanırım..kociş geldi cumartesi akşamı.. birkaç gün daha gelemem diyordu ama sürpriz yaptı kuzucum.. 1 haftada göbikim büyümüş artık hamile olduğuna inandım dedi.. bebişimize bebek yağı pudra şampuan felan almış.. chiconun.. set halinde..çanta hediyesi var bi de.. güzel ve hesaplı hale geliyor seti..aklınızda bulunsun..
dün de o soğuk havaya rağmen gezdik tozduk.. flört ettik sankii.. çok güzeldi.. çok çok çok seviyorum kocişimi.. :122: iyiki var..
ben de dün giydim kalın kalın ama yinde de dondum
kızlar eski montuna sığamayan var mı benim gibi? ebru maternity'de bi panço gördüm ama hem pahalı hem de aman aman bişey değil acaba büyük beden mi alsam normal mağazadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?