2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım sen bana mesaj yazmışsın ama ben daha yeni olduğumdan sana cevap veremezmişim öyle diyor site :) şimdi herhangi bir ilaç kullanmıyorum, haftaya kontrolüm var, beklicem bakalım. yeni doktor ne diyecek...
tamam canım sağol

evet çok pahalı gerçekten bende baktım hem sonrada giymem ben onları gerçi şuan montum oluyor ama biz hamileliğimiz sürece hep kullancaz mart nisanda soğuk geçeçek gibi görünüyor bide terziden fiyat alıcam ben çünkü pançoda bişey yok gibi görünüyor polar kalın kumaş alıp sadece dikim kaça yaparlarki çok pahalı olacağını düşünmüyorum bakalım artık en kötü alıcaz bitane ama araştırmakta fayda var

kızlar tekirdağa yılın ilk karı yağıyor...

yavrucum heç bozar mıyım moralimi artıkın.. nasıl buldun istanbulu.. çok soğuktu ama yaa.. ters bi zamanlama oldu..

güzeldi canım ya dışarı çıkamadım fazla bol bol arkadaşlarımla hasret giderdim inşallah seninde eşinin seyahatleri azalırda hep yanında olur tatlım

benim montumun göğüs ve mide kısmında toplam 2 düğme kapanabiliyo çok komik duruyorum.

ist'da mart sonuna kadar mont giyiliyo ben de içine 6 ay sığabileceğim bedende birşey almak istiyorum. şimdiden 44 beden oldum heralde 52 filan almam gerekir mart ayında da giyebilmek için

bir iki ay eskiyi giyip sonra yeni almaktansa direkt yeni almak daha mantıklı geliyo.

bi de şöyle diz kapaklarına kadar inen modeller olsa sıccacıkk gezsek

aynen zaten mecbur alcaz bari şimdiden alalımda giydiğimize değer

kızlar günaydın..
ben hiç iyi değilim ya sabahtan beri ağlıyorum 2 gecedir astım krizinden uyuyamıyorum nefes alamıyorum eşim gitti hemen buhar makinası aldı..acile gidiyorum sadece oksijen veriyolar gene aynısı oluyo bu sabahta aynı şekilde doktora giderken tam anlamıyla geçmiş değildi...ikili test sonucumu göstermek için doktora gittiğimde 2 gecedir nefes alamadığımı astım krizine girdiğimi sölediğim halde bebeğin durumuna bakmadı..halada nefesi zor aldığımı gördüğü halde..dedimki ben acil bi durum olduğu için nefes alamadığım için bebeğin durumunu merak ediyorum sonuçta bizim aldığımız nefesle yaşıyo önemli bi durum..ilaç kullandınmı dedi 3 ay dolmadan ilaç kullanmayın dediniz dedim..buna rağmen bakmadı inat eder gibi..peki ben bu durumda napcam dedim ya öle baktı suratıma ve seydişehirde başka gidebileceğim ne bi hastane nede klinik var..eşimde çok kızdı..sinirden deliriyorum sabahtan beri..bida kesinlikle bu herife gitmicem bebeğime bişey olursada sorumlusu o...nefret ediyorum seydişehirden yaaaa (((((
kızlar siz söleyin haksızmıyım siz olsanız napardınız??

Arkadaşlar selam Antalya da bugün hava kapalı ama soğuklar gelmedi Hala kısa kollu dolaşılabiliyo ama bayrama Afyona ailemin yanına gidicez ne yapıcam bilemiyorum Buarada göğüslerinden sıvı gelen var mı ??

güzeldi canım ya dışarı çıkamadım fazla bol bol arkadaşlarımla hasret giderdim inşallah seninde eşinin seyahatleri azalırda hep yanında olur tatlım

yok dadlum seyahatler bitti artık... bu kez ayrı kalmamızın sebebi kayınpederim açık kalp ameliyatı olmuştu.. babasının yanına gitmişti memlekete.. ayırmam artık yanımdan

AYY CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...ŞU KONYADA Bİ ÖZEL DR A GİTTİK DİODUN YA ONUN TEL NOSUNU ALMADINMI? Bİ ARA İSTERSEN CNM DANIŞIN..GEREKİRSE GELELİM DEYİN..YOL 1 SAAT BİLE OLSA GİDEBİLİRSEN ONA GİTMEYE ÇALIŞ CNM..AMA ÖNCE ARAMA İMKANIN VARSADA ARAYIP DANIŞ CNM..

cnm benim henüz gelmedi ama bu haftalarda "ağız" denen bi sıvının gelmesi normalmiş..öyle okumuştum..bende sıkıştırdım falan nie gelmio die ama tık yok henüz

canım çok geçmiş olsun ya ... eğer imkanın varsa en yakın başka bi şehire falan gitseniz,yani bebeğin sağlığı senin sağlığın sonuçta... Allah yardımcınız olsun...

Canım başka bir doktora git.Haklısın tabi. Birşey olma ihtimali olsa bakardı herhalde değilmi canım . İYi şeyler düşünmeye çalış.

ebru dediğin markadaki modelleri bende çok beğendim ama 195 tlçok fazla. bakırköyde o tarz modellerde çok mont satan yer var. büyük beden yada panço gibi olanlardan bende almayı düşünüyorum bu hafta. çünkü donuyorum eskiler olmuyor. belki bir ay daha idare ederim ama madem alıcam alayım diyorum şimid. sezon başı birde pahalı herşeyy

canım bilemiyoruz tabi mekanları ama şehir merkezinde mutlaka güzel hastane vardır. illa muayenehane değil klasik poliklinik gibi olan hastanelerede gidebilirsin.mutlaka özel hastane vardır.

canım evet en büyük salaklığımda o doktorun numarasını sormayı unuttum bebişin öle hareket ettiğini falan görünce herşeyi unuttuğum gibi..bide ilk defa gidince..ama devam ederse bu durum hastaneyi arayıp doktorun numarasını isticem ve arıcam..eşimde öğleden sonra hastanedeki diğer doktora gidelim o ultrasonla bakar bence dedi..dediği gibi yapıcam bi gidicez bakalım..oda bakmazsa arıcam konyadaki doktoru..gerizekalı adam yaa bide varya kendininde ilk çocuğun sorunlu doğdu 2.cisindede risk vardı eşide hastanede hemşire ve eşide astım hastası..asıl beni o aptal doktorun anlaması lazım ama nerde..

Yok benden de gelmedi. Sen de geldi mi

sinir şey.. şapşal.. salaq.. ben olsam ağzını burnunu.. töbe töbe.. tatlım sen mecbur konyada bi doktor bulacaksın kendine bence.. şöyle düşün istanbulda ben hergün işe gelmek için 1,5 saat yol geliyorum.. evimle hastane arası da 45dk falan.. trafik yoksa o da.. yani senin seydişehirden merkeze gitmen de aynı mesafe.. en azından ciddiye alınacağın bi doktor bulursan astım krizine sinir krizi de eklememiş olursun..

Canım başka bir doktora git.Haklısın tabi. Birşey olma ihtimali olsa bakardı herhalde değilmi canım . İYi şeyler düşünmeye çalış.

canım benim çok saol..normalde zaten konya merkezdeki doktoruma 1 ay sonra gitcem artık bu zamandan sonra kontroller ayda bir olur bunu biliyorum ama salak herife dedimki astım krizi geçiriyorum 2 gecedir nefes alamıyorum acil bi durum olduğu için bakması gerekirdi bence zaten devket öle detaylıda bakmıyo 2 dk bakardı isteseydi..eşide astım hastası ve eşide sıkıntılı hamilelik geçirdei beni anlaması lazımdı..eğer devam ederse konyadaki doktoruma ulaşmaya çalışcam..

seydişehirde devlet hastanesnden başka hastane yok cnm konya merkezde var ordada zaten bi doktorum var 1 ay sonra gidecem ama böle acil durumlarda 1,5 saatlik yola gidemem diye burdada bi dktorum olsun dedim astım krizide acil bi durum..ama bakmadı..ilaçta kullanma diyo..başıma ağrılar girdi..şuan iyiyim biraz daha akşamları kalorifer tıkıyo beni nefesimi daRAltıyo eğer devam ederse konyadaki doktorumun numarasını bulup onu arıcam ..

tmm cnm ama bakmazsada git sen konyaya yinede, yani 1 saat mesafe bişi değil..her gün ist. biz işe gelip giderken daha fazlasını yakıoz yani..dr un tel nosuna google danda bi bak cnm..sinirlenip üzme kendini...onlar dr olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…