başım günlerdir ağrıyor Bu da yetmezmiş gibi eşim eski sevgililerine msj atmış 2 güne bir yalnız uyuyorum zaten bütün gece içiyor yan odada hatta eski sevgilisinin bi tanesine paraya ihtiyacın var mı diye sormuş şimdi ben ne yapayım(
hoşgeldin. benimde bebişim 11 nisan doğum tarihim inşallah. umarım kısa zamanda geçer bulantın. benimde daha iştahım açılmadı
başım günlerdir ağrıyor Bu da yetmezmiş gibi eşim eski sevgililerine msj atmış 2 güne bir yalnız uyuyorum zaten bütün gece içiyor yan odada hatta eski sevgilisinin bi tanesine paraya ihtiyacın var mı diye sormuş şimdi ben ne yapayım(
Herkese slm inş hepimiz çocuklarımızı hayırlısıyla kucamıza sağlıklı bir şekilde alırız... Bende 11 Nisanda inş kucama alıcam aranıza yeni katıldım ama her zaman yazdıklarınızı okuyordum başkalarının hamileliği nasıl geçiyordu diye benim kusmalarım hala bitmedi evden dışarı bile çıkmıyorum bulantılar yüzünden hala bulantısı devam eden varmı 14 hafta oldu geçme gibi bir durum yok ağzımın tadı hiç yok zaten ne yesem tat alamıyorum ama zorla yiyom işte bebeğimi kucama alınca bunlar unutulcak zaten herkese sağlıklı bir hamİlelik geçirmenizi diliyorum....
Hoşbulduk :) seninde 11 nisan demek bakalım o günü bekliceklermi.... benim iştah açık ama tat yok yaptığım hiç bi yemek hoşuma gitmiyor dışardan yemek daha güzel geliyor umarım iştahın açılır gerçi sonralar çok açılcak iştahlarımız :)
Merhaba hoş geldin canım, benim kusmalarım bitti sayılır ama bazen kendimi kusmamak için zorluyorum, bulantı devam ediyor bazen bulantım aniden başlıyor sonra birşeyler yediğimde geçiyor ardından bir kazıntı başlıyor, karmakarışık bir durum oluyor fakat kendim pişirdiğim hiçbirşeyi yemek istemiyorum hiç canım çekip de birşey yiyemiyorum, acıkınca bir şekilde geçiştiriyorum. Simit türü gıdalardan da bıktım. Bazı yiyeceklere olan tiksintim devam ediyor ben 13. haftadayım. İstekle yemek yemeği özledim, Hamilelikten önce meyve ve sebzeye yoğurda bayılırdım şimdi hiç aramıyorum hatta tiksiniyorum. Bende şimdiden doğum fobisi de başladı uykularımı kaçırıyor bu düşünceler, havalarda kötü çok can sıkıcı...
offf kızlarr benim gibi diş etleri şişip yara olan varmıı yaaa canım çok yanıyor
bence doktora git. diş macunu yerine gargara verebilir. dün birinden duymuştum çünkü. fırçalamak daha zarar veriyormuş. birde hamileler tam bu haftalarda diş kontrolü yaptırabilirlerse iyi olur diye okumuştum.
bende meyve ve sebzeye çok düştüm. canım tek onları yemek istiyor. yoğurt yiyemezdim önceden midem bulanırdı şimdi kase dolusu yiyom. gerçekten hamilelik çok farklı. doğum fobisi niye oluştu. çok düşünme. o gün gelsin hatta o an gelsin karar verirsin canım. uykularını zehir etme. sonra bu uykuları çok arıcaz sanırım.
Merhaba hoş geldin canım, benim kusmalarım bitti sayılır ama bazen kendimi kusmamak için zorluyorum, bulantı devam ediyor bazen bulantım aniden başlıyor sonra birşeyler yediğimde geçiyor ardından bir kazıntı başlıyor, karmakarışık bir durum oluyor fakat kendim pişirdiğim hiçbirşeyi yemek istemiyorum hiç canım çekip de birşey yiyemiyorum, acıkınca bir şekilde geçiştiriyorum. Simit türü gıdalardan da bıktım. Bazı yiyeceklere olan tiksintim devam ediyor ben 13. haftadayım. İstekle yemek yemeği özledim, Hamilelikten önce meyve ve sebzeye yoğurda bayılırdım şimdi hiç aramıyorum hatta tiksiniyorum. Bende şimdiden doğum fobisi de başladı uykularımı kaçırıyor bu düşünceler, havalarda kötü çok can sıkıcı...
benim tüp bebek olduğu için sezeryan olcak sanırım. tat belki sürekli miden bulandığı için yoktur. ben şükür her yemeği yiyebiliyorum ama. nazlana nazlana. yani şöyle iştahlı yediğim birşey yok. ay canım şunu çekti bunu çekti yok yani. 200 gr. almışım. doktor 4. aya kadar kilo almasan bile olur dedi.
benim de bulantım devam ediyor.geceleri korkunç oluyor.1-2 gün gecti diyorum ohhh rahatım artık derken 3. gün yine başlıyor.bu arada 13. haftamdayım.bu haftalarda olup da hala folik asit kullanıyor musunuz?artık içmemizin faydası yok degil mi?
yoq canım artık onu bırak multivitamin kullan çoğumuz ELEVİT kullanıyoruss
yoq canım artık onu bırak multivitamin kullan çoğumuz ELEVİT kullanıyoruss
Kızlar ben takviye olarak hiç bi vitamin kullanmıyorum.Sizlere ne önerdi dr larınız?başlarda bi süre folik plus kullandım ama şimdi iştah yapar diede korkuyorum bişi kullanmıyorum.İştah yapmayan bi vitamin önerirmisiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?