2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya kızlar aglamayın aglıcam demeyin yaaa ;( bu kelimeyi duyunca aglamaya baslıyorum ya..

aynen ya kesinlikle... zaten sulugözdüm beter oldum... bir de tuhaf bi adet geliştirdim sezen aksuyu duyduğum an gözlerim doluyor şarkı ne olursa olsun, iyiden iyiye psikopata bağladım

Ben de kilo aldım bayağı neyseki boyum uzun çok göstermio. Benim de korkum çok kilo alıp verememek. ama iştahım açık çabuk da acıkıyoruum ne yapayım.Allah hayırlısını versin

aynen ya kesinlikle... zaten sulugözdüm beter oldum... bir de tuhaf bi adet geliştirdim sezen aksuyu duyduğum an gözlerim doluyor şarkı ne olursa olsun, iyiden iyiye psikopata bağladım

ben de dün eşim arabayı park ederken dediğim şekilde park etmedi diye ağladım hem de hüngür hüngür

Bu hamilelik nasıl birşey anlamadım Ağla Ağla bitmiyor. Benim her zaman öle olmuyor dönem dönem geliyorlar bana da Allah kocişlerimize sabır versin .

merhaba güzel anneler...
biz hafta sonu doktordaydık..ikili test için gittik.çok şükür herşey yolunda.ikili test sonucumuz bu hafta içinde belli olacak.bebişimiz ek bir hareketliydi.resmen şov yaptı bize. :) cinsiyetini halen öğrenemedik ama.bana bir ay daha müsade edin dedi doktorumuz.bayramdan sonraki ilk cumartesi randevumuz.hem üçlü testimiz var hemde cinsiyetini öğrenicez kısmetse.ha bu ara folik asidi bıraktık sonuda..calsiyum ve magnezyum hapı yazdı.birde balık yağı hapı verdi kullanmam için.günde bir defa kullanıcam bunlarıda.bizden bu kadar şimdilik :)

benimkide çok hareketliydi ilk bir erkek bebek dedi drumuz snra emin olmak için tekrar bakıcaktı göstertmedi annesinin minnooşşuuu :) persembe tekrar gidiyoruz teyzeleri çok özledim yaa

benimkide çok hareketliydi ilk bir erkek bebek dedi drumuz snra emin olmak için tekrar bakıcaktı göstertmedi annesinin minnooşşuuu :) persembe tekrar gidiyoruz teyzeleri çok özledim yaa

valla bende 1 ay nasıl bekliycem bilmiyorum.gözümün önünde kıpır kıpır minicik halleri.

biz yürüyüşe çıkıyoruz kızlar ordanda saglık ocagına genel takip için.. gününüz iyi olsun.. hoş sohbetler

gözün aydın cnm...insan o ilk halini görünce bi kaç gün ağzı kulaklarına gezio gerçekten..ben yolda bile yürürken kendi kendime gülyodum o ayakları nasıl yapıo ya öyle die:)))

gözün aydın cnm...insan o ilk halini görünce bi kaç gün ağzı kulaklarına gezio gerçekten..ben yolda bile yürürken kendi kendime gülyodum o ayakları nasıl yapıo ya öyle die:)))

evet ayaklar eller hepsi bir oynuyor..kıpır kıpır..nasıl geriniyor birde keyfim yerinde der gibi...çok tatlıydı maşallah...

herkese iyi haftalar fıstıklarrr

tunimmm canım benimmm çook üzüldüm sana çoook geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor çıkar karşına Allah yardımcın olsun bebeğim
warrrrrrrrrrrrrrrrama sıkınca gelio
sana noldu kuzum

gözün aydın canımmm

arada geliyorlar bitanem :))))
kızlar biz çarşambaya da randevu aldık bazen randevuda sıkıntı olabiliyor doğum falan çıkıyor o gün diye..Çarşamba mı gitsem perşembe mi:)

arada geliyorlar bitanem :))))
kızlar biz çarşambaya da randevu aldık bazen randevuda sıkıntı olabiliyor doğum falan çıkıyor o gün diye..Çarşamba mı gitsem perşembe mi:)

heee o arada gelenler banada gelio canım
çarşambaaaaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben tekrardan bu topiğe geldim doktor dogum tarıhımın 4 nisan oldugunu soyledı bır mart dıyordu bır nısan sımdı nısan oldugu kesinleşti inş :) bebeşimi gördüm cuma günü çook şekerdi nasıl hareket ediyor oğluşum :)

heee o arada gelenler banada gelio canım
çarşambaaaaaaaaaaaaa

hmmm seni mi kırcammm çarşamba o zaman :) Ya geçen hafta ben pıt pıt seyirme şeklinde çok hafif de olsa kıpırtılarını farkediyordum bu hafta hiç yok azıcık o yüzden evham yaptım sanırım

merhaba canımm maşallah bebeğine bırakmayıss seni nisanda doğurcann
hmmm seni mi kırcammm çarşamba o zaman :) Ya geçen hafta ben pıt pıt seyirme şeklinde çok hafif de olsa kıpırtılarını farkediyordum bu hafta hiç yok azıcık o yüzden evham yaptım sanırım

yehuuuune kadar erken okadar iyiii
anlıyorum seni canım ilk hamileliği olduğu için evham yapıyosun ama yapma desemde yapıcaksın çünkü tecrübe böyle kazanılır dimee
bak showtv de sabatümere çağla şikel konuk oldu onu izliorum şimdi hamileliğiyle ilgili flnda konuşuodu ama gitti..nerde hamile orda bennn

Son düzenleme:

aynen cnm ben de izledim şimdi bana her şey yakışır ant da onu izliyorum aslında daha çok küçük meleğim belki de pozisyon değiştirdi o yüzden hissetmiyorum ama bakalım inş çarşamba hayırlı haberlerle geliriz dualarınızı eksik etmeyin lütfennn

dualarımıs seninle kuşum
göğüsünü sık bakim şeffaf bi sıvı geliormu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…