ya kızlar aglamayın aglıcam demeyin yaaa ;( bu kelimeyi duyunca aglamaya baslıyorum ya..
3 ayda 5 kilo aldım dr diyet verdi 2 dilim kepek ekmeği bilmem ne kutusu kadar beyaz peynir ay biz onlarla doyarmıyız bee :) iştahım cok acık gerci ben uykudan aldım herkes normal yediğimi söylüyo ama diyette yapamıyorum yanii doguma 90 kilo gidicem şimdi 70im
aynen ya kesinlikle... zaten sulugözdüm beter oldum... bir de tuhaf bi adet geliştirdim sezen aksuyu duyduğum an gözlerim doluyor şarkı ne olursa olsun, iyiden iyiye psikopata bağladım
aynen ya kesinlikle... zaten sulugözdüm beter oldum... bir de tuhaf bi adet geliştirdim sezen aksuyu duyduğum an gözlerim doluyor şarkı ne olursa olsun, iyiden iyiye psikopata bağladım
merhaba güzel anneler...
biz hafta sonu doktordaydık..ikili test için gittik.çok şükür herşey yolunda.ikili test sonucumuz bu hafta içinde belli olacak.bebişimiz ek bir hareketliydi.resmen şov yaptı bize. :) cinsiyetini halen öğrenemedik ama.bana bir ay daha müsade edin dedi doktorumuz.bayramdan sonraki ilk cumartesi randevumuz.hem üçlü testimiz var hemde cinsiyetini öğrenicez kısmetse.ha bu ara folik asidi bıraktık sonuda..calsiyum ve magnezyum hapı yazdı.birde balık yağı hapı verdi kullanmam için.günde bir defa kullanıcam bunlarıda.bizden bu kadar şimdilik :)
benimkide çok hareketliydi ilk bir erkek bebek dedi drumuz snra emin olmak için tekrar bakıcaktı göstertmedi annesinin minnooşşuuu :) persembe tekrar gidiyoruz teyzeleri çok özledim yaa
Bu hamilelik nasıl birşey anlamadımAğla Ağla bitmiyor. Benim her zaman öle olmuyor dönem dönem geliyorlar bana da Allah kocişlerimize sabır versin . [/QUOT
gerçekten sabır lazım onlara valla... yazık durup dururken ağlamaya başlayan bi hamile var yanında, bana mı kızdın bi şey mi yaptım , annemler mi bi şey dedi falan diyo panik oluyo yazık, yapabilecek bişey de bulamıyo mandalina soyup uzatıyo al bari bunu ye diye :)) ağlaya ağlaya mandalina yiyorum salya sümük
merhaba güzel anneler...
biz hafta sonu doktordaydık..ikili test için gittik.çok şükür herşey yolunda.ikili test sonucumuz bu hafta içinde belli olacak.bebişimiz ek bir hareketliydi.resmen şov yaptı bize. :) cinsiyetini halen öğrenemedik ama.bana bir ay daha müsade edin dedi doktorumuz.bayramdan sonraki ilk cumartesi randevumuz.hem üçlü testimiz var hemde cinsiyetini öğrenicez kısmetse.ha bu ara folik asidi bıraktık sonuda..calsiyum ve magnezyum hapı yazdı.birde balık yağı hapı verdi kullanmam için.günde bir defa kullanıcam bunlarıda.bizden bu kadar şimdilik :)
gözün aydın cnm...insan o ilk halini görünce bi kaç gün ağzı kulaklarına gezio gerçekten..ben yolda bile yürürken kendi kendime gülyodum o ayakları nasıl yapıo ya öyle die:)))
tunimmm canım benimmm çook üzüldüm sana çoook geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor çıkar karşına Allah yardımcın olsun bebeğimkızlar günaydın..
ben hiç iyi değilim ya sabahtan beri ağlıyorum 2 gecedir astım krizinden uyuyamıyorum nefes alamıyorum eşim gitti hemen buhar makinası aldı..acile gidiyorum sadece oksijen veriyolar gene aynısı oluyo bu sabahta aynı şekilde doktora giderken tam anlamıyla geçmiş değildi...ikili test sonucumu göstermek için doktora gittiğimde 2 gecedir nefes alamadığımı astım krizine girdiğimi sölediğim halde bebeğin durumuna bakmadı..halada nefesi zor aldığımı gördüğü halde..dedimki ben acil bi durum olduğu için nefes alamadığım için bebeğin durumunu merak ediyorum sonuçta bizim aldığımız nefesle yaşıyo önemli bi durum..ilaç kullandınmı dedi 3 ay dolmadan ilaç kullanmayın dediniz dedim..buna rağmen bakmadı inat eder gibi..peki ben bu durumda napcam dedim ya öle baktı suratıma ve seydişehirde başka gidebileceğim ne bi hastane nede klinik var..eşimde çok kızdı..sinirden deliriyorum sabahtan beri..bida kesinlikle bu herife gitmicem bebeğime bişey olursada sorumlusu o...nefret ediyorum seydişehirden yaaaa(((((
kızlar siz söleyin haksızmıyım siz olsanız napardınız??
warrrrrrrrrrrrrrrrArkadaşlar selam Antalya da bugün hava kapalı ama soğuklar gelmedi Hala kısa kollu dolaşılabiliyo ama bayrama Afyona ailemin yanına gidicez ne yapıcam bilemiyorum Buarada göğüslerinden sıvı gelen var mı ??
sana noldu kuzumGünaydın herkese..Ben bugün çok keyifsiz uyandım akşama kadar ağlayabilirim(
tunihancım çok çok geçmiş olsun inşallah diğer doktor ilgilenir canımm yoksa da dediğin gibi diğer doktoru bir ararsın canım.Allah yardımcım olsun inşallah tekrarlamaz cnm..
merhaba güzel anneler...
herkese iyi haftalar fıstıklarrr
tunimmm canım benimmm çook üzüldüm sana çoook geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor çıkar karşına Allah yardımcın olsun bebeğim
warrrrrrrrrrrrrrrrama sıkınca gelio
sana noldu kuzum
gözün aydın canımmm
arada geliyorlar bitanem :))))
kızlar biz çarşambaya da randevu aldık bazen randevuda sıkıntı olabiliyor doğum falan çıkıyor o gün diye..Çarşamba mı gitsem perşembe mi:)
heee o arada gelenler banada gelio canım
çarşambaaaaaaaaaaaaa
merhaba canımm maşallah bebeğine bırakmayıss seni nisanda doğurcannmerhaba arkadaşlar nasılsınız ben tekrardan bu topiğe geldim doktor dogum tarıhımın 4 nisan oldugunu soyledı bır mart dıyordu bır nısan sımdı nısan oldugu kesinleşti inş :) bebeşimi gördüm cuma günü çook şekerdi nasıl hareket ediyor oğluşum :)
hmmm seni mi kırcammm çarşamba o zaman :) Ya geçen hafta ben pıt pıt seyirme şeklinde çok hafif de olsa kıpırtılarını farkediyordum bu hafta hiç yok azıcık o yüzden evham yaptım sanırım
merhaba canımm maşallah bebeğine bırakmayıss seni nisanda doğurcann
yehuuuune kadar erken okadar iyiii
anlıyorum seni canım ilk hamileliği olduğu için evham yapıyosun ama yapma desemde yapıcaksın çünkü tecrübe böyle kazanılır dimee
bak showtv de sabatümere çağla şikel konuk oldu onu izliorum şimdi hamileliğiyle ilgili flnda konuşuodu ama gitti..nerde hamile orda bennn
aynen cnm ben de izledim şimdi bana her şey yakışır ant da onu izliyorumaslında daha çok küçük meleğim belki de pozisyon değiştirdi o yüzden hissetmiyorum ama bakalım inş çarşamba hayırlı haberlerle geliriz dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?