bizde sadece göbüş olcak bence fazla kilo almiiğğiciz gibi görünüyorr4 ayda 1 kilo süper aslında..çağla şikel nekadarlık hamile bilmiyorum ama karıda hiçbideğişiklik yok canım sıkılıyo diyo neden kilo almıyosun dediklerinde miden bulanıyo yiyemiyorum diyomuş
elma astım olma riskinimi azaltıyomuş ayyy ne güzel bende korkup duruyom benden bebeğimede geçermi diyee hep yicem hep yicem bundan sonraa...günde 3 falan yiyodum zatii4e çıkartırım belkim
kızlar bunlarda bizim yeni cicilerimizzz
Eki Görüntüle 275061 Eki Görüntüle 275062
Eki Görüntüle 275063 Eki Görüntüle 275064
Eki Görüntüle 275065 Eki Görüntüle 275066
5 kilomuu hımmm sen ne zamandır yiyosun bakalım bu yağlı ekmekleri doğru söle hiç 2 günlük iş değil gibi bu :)
3 kraker 2 fındık beni öldürür be ölmesede süründürür dayanamam ben yerim Aman canımmm ye gitsin canının istediğini yaa kiloları veririz doğumdan sonra
tıpatıp aynılarını dün ben aldım oğluma :)))
canım gözün aydınnn bebişlerimiz büyüyo yerim ben hepsini yaaneden uyandırdınız bebişi annesi olurmu hiç bak kızmış size
cinsiyeti bende çok merak etmeye başladım yaa...ben ikili test için gittiğimde erkeğe benziyo dediler ama yanıltabilir dedi eşimde kız olcak bak görürsün diyo kafam karıştı muallaktayız doğruusu
kızlar bunlarda bizim yeni cicilerimizzz
Eki Görüntüle 275061 Eki Görüntüle 275062
Eki Görüntüle 275063 Eki Görüntüle 275064
Eki Görüntüle 275065 Eki Görüntüle 275066
hoşbulduk bebem..evet ceviz süt ayran bizde tüketiyoz onları ara öğünlerde..ve acaip elma yiyorum mandalina eşliğinde meyveye acaip bi düşkünlük başladı bende
dimi biz yiyebiliriz daha minnağız kilo hala almadım 4. aya da girdik acep ne zaman alırızkine
he he..walla bende çook mutluyum hiç kendimden ummuyodum bu performansı:))
4 ayı bitmiştir cnm onun mart annesi olack:)
elma iimiş cnm sıkılmadan ye...ama şimdi ayva, narda çıktı, onlarında tadına bak derim, bebeye çeşit olsun..:)
ilk 3 ay benim şiddetli bulantılarım yoktu hiçte kusmadım ama gözümü actıgımdan kapatana kadar ince ince bi bulantım vardı. kızartma falan dusunemiyodum bile yagsız tuzsuz seyler yiyodum içim almıyodu sanki ama surekli uyuyodum otururken misafirlikte nerdeyse hareket halinde bile uyucaktım 24 saatin çogunu uyuyarak geciriyodum uykudan aldım heralde bende 8-9 gundur iştahlı yemeye basladım ama yaglı ekmek 2 gundur yiyorum. :)
Güzel Nisan anneleri Merhabaa
Bende kısmetse mayıs başı gibi anne olucam size bir sorum varr miğde bulantılarınız geçtimii geçtiyse kaçıncı haftanızda geçti :26:
Birde ikili test için istanbul anadolu yakasında zeynep kamile veya göztepe eğitim ve araştırmaya (veya herhangi bir devlet hastanesine) giden varmı :44: Memnun kaldınızmı?
Şimdiden teşekkürler annişlerr
kızlarrr ben drdan gelıyorum sabah dayan mayıp devlet hastanesıne gıttım dr süperdi amma velakin bebeğini kasıklarında taşıyosun çok yormuşssun kendını dedi ayaklarının altına bı mınder atıp dınlenmeye geçıyosun dedi ılık banyo sıcak skın yapma dedi baş aşağı pırt dıye çıkıcak snakı dedi
bırazdaha dıkkat etmesen hastaneye mısafır ederız dedi gulerek soyluyo ama tedırgın oldum kızımla çok oyu oynuyoruz kuduruk tepemde gezıyo atlıyoz zıplıyoz ondan oldu ya(
cınsıyete gelınce artık çatlcıam söyleyın dedim bend eona bakıyorum ama gorunmuyo gönlumden erkek geçıyo dedi aa nıye dedim bilmem öle geçti dedi:))
ne yani erkekmi şimdi dedim net bişey söylemem buyuk ultrasondn randevu al ozman söylıcem dedi
bende almadım pazartesı kendı drumda 4 boyutlu bakıcaz zaten sadece 3 lu test için kan verdım
kafam allak bullak
bu arada 400 grm dedi bana fazla geldi yanı normal değil
yanıldı galıba of pazartesı bı druma gıdımde neymiş ne değilmiş ıyıce ıdrak edeyim
kızlarrr ben drdan gelıyorum sabah dayan mayıp devlet hastanesıne gıttım dr süperdi amma velakin bebeğini kasıklarında taşıyosun çok yormuşssun kendını dedi ayaklarının altına bı mınder atıp dınlenmeye geçıyosun dedi ılık banyo sıcak skın yapma dedi baş aşağı pırt dıye çıkıcak snakı dedi
bırazdaha dıkkat etmesen hastaneye mısafır ederız dedi gulerek soyluyo ama tedırgın oldum kızımla çok oyu oynuyoruz kuduruk tepemde gezıyo atlıyoz zıplıyoz ondan oldu ya(
cınsıyete gelınce artık çatlcıam söyleyın dedim bend eona bakıyorum ama gorunmuyo gönlumden erkek geçıyo dedi aa nıye dedim bilmem öle geçti dedi:))
ne yani erkekmi şimdi dedim net bişey söylemem buyuk ultrasondn randevu al ozman söylıcem dedi
bende almadım pazartesı kendı drumda 4 boyutlu bakıcaz zaten sadece 3 lu test için kan verdım
kafam allak bullak
bende uyandırlınca cok sinirli olurum bana cekmiş demekki :):):):)
daha bizimki birşey demedi ya of benim doktorumda 5 aylık olana kadar söylemiyormus
ama ben öğrenirim 1 hafta sonra :)
ya banada erkeğe benziyo dedi ama 11.haftada erkekle kızın organları birbirine çok benzermiş diye okudum biyerde o yüzden kafam karışıyo eşimde sürekli bak kız olcak dedikçe iyce kesin olarak merak etmeye başladım..senle aynıyız canım sen git bakalım 1 hafta sonra öğrenirsen bende alanyaya gittiğimde bayramda bende ordan bi doktora gidip öğreneyim
oyyy cok güzel bunlar yaaa bende hafta sonu gitcem alcam birşeyler cok tulum falan :)
eşimin işyerinden k.dogum doktoru olan bi tanıdıgı demiş
ceviz yumurta süt peynir özellikle hergün yemesi gerekenler diye
bide sabah uandıgımda geriliyoruz ya gerilmesin falan demiş
bide ben hala kendi eski pantolonlarımı giyiyorum artık giymesin demişş off yani dedim
bide doktorum o adam olsa yandım yani daha birsürü şey
bende uyandırlınca cok sinirli olurum bana cekmiş demekki :):):):)
daha bizimki birşey demedi ya of benim doktorumda 5 aylık olana kadar söylemiyormus
oyyy cok güzel bunlar yaaa bende hafta sonu gitcem alcam birşeyler cok tulum falan :)
bide ben hala kendi eski pantolonlarımı giyiyorum artık giymesin demişş off yani dedim
merhaba ben kartal eğitim araştırmada yaptım ve memnun da kaldım ablamda benimle aynı donemde hamile o da yakacık kadın doğum hastanesınde yaptı o da gayet memnun :)
sen yinede kendi doktoruna gideceğin güne kadar yat dinlen iyice canım
fazladan takma kafana sıkıntı üzüntüde iyi değil sonucta
bide 400 gr cok fazla gibi geldi bana da yaa
ayyy ben olsam dayanamazz büyük ultrasona girerdim keşke girseydin yaa.daha pazartesiye 1 hafta varrr.ama bence doktor mesajı vermiş gibi erkek geçiyo gönlümden falan derken erkek bence
cnm benim bulantuılarım 13. hafta bitimiyle bitti sayılır..öncesinde ilaç kullanacak kadar çok olmadı ama yinede epeyce bulandık bizde..ama her sbh öğürmem varki 16. haftam bitio ama o bitmedi:) ama sadece öğürme bulantı vs. değil..özelde yaptırdım 2 liyi ben.Güzel Nisan anneleri Merhabaa
Bende kısmetse mayıs başı gibi anne olucam size bir sorum varr miğde bulantılarınız geçtimii geçtiyse kaçıncı haftanızda geçti :26:
Birde ikili test için istanbul anadolu yakasında zeynep kamile veya göztepe eğitim ve araştırmaya (veya herhangi bir devlet hastanesine) giden varmı :44: Memnun kaldınızmı?
Şimdiden teşekkürler annişlerr
sen bana sormadan toktora git, bak jkafan karışmış bi sürü...cnm kendi dr unada pzt beklemedn git bence yani ha pzt ha çarş yani? bi sürü kendini bunaltacağına???kızlarrr ben drdan gelıyorum sabah dayan mayıp devlet hastanesıne gıttım dr süperdi amma velakin bebeğini kasıklarında taşıyosun çok yormuşssun kendını dedi ayaklarının altına bı mınder atıp dınlenmeye geçıyosun dedi ılık banyo sıcak skın yapma dedi baş aşağı pırt dıye çıkıcak snakı dedi
kafam allak bullak
evet cnm ceviz+badem omega için çok faydalıymış..sütü şimdi olmasa bile bulantıdan vs. 20. haftadan sonra mutlaka içilmeliymiş..bebeklerimizin kemik gelişimi 20. haftadan sonra başlıomuş asıl ve kalsiyum ihtiyaçları artıomuş..bende uyandırlınca cok sinirli olurum bana cekmiş demekki :):):):)
bu arada 400 grm dedi bana fazla geldi yanı normal değil
yanıldı galıba of pazartesı bı druma gıdımde neymiş ne değilmiş ıyıce ıdrak edeyim
ya banada erkeğe benziyo dedi ama 11.haftada erkekle kızın organları birbirine çok benzermiş diye okudum biyerde o yüzden kafam karışıyo eşimde sürekli bak kız olcak dedikçe iyce kesin olarak merak etmeye başladım..senle aynıyız canım sen git bakalım 1 hafta sonra öğrenirsen bende alanyaya gittiğimde bayramda bende ordan bi doktora gidip öğreneyim
sizi gidi meraklılar sizi...bebekleri rahatsız etmeyin bakim...bekleyin sıranızı:))ya banada erkeğe benziyo dedi ama 11.haftada erkekle kızın organları birbirine çok benzermiş diye okudum biyerde o yüzden kafam karışıyo eşimde sürekli bak kız olcak dedikçe iyce kesin olarak merak etmeye başladım..senle aynıyız canım sen git bakalım 1 hafta sonra öğrenirsen bende alanyaya gittiğimde bayramda bende ordan bi doktora gidip öğreneyim
kızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz bana dr benoxil verdi b12 eksikliğim varmıs bide demir hapı ama arkadaslarımdan duyduguma göre elevit die bi ilaç varmıs genelde o kullanılırmıs bende persembe gidicem dr.a istesemmi ki?
Kartal eğitim ve araştırma bana yakın aslında Maltepede oturuyorum çünküİnterntten randevu alabiliyoruzdur heralde canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?