2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

İyi günlerde giysin inşallah canım meleğin...Bence de erkek kıyafetleri kıza giydiriliyo ki benim çok mavi bebek kıyafetlerim...bize acildeki doktor erkek dedi bakalım yarın doktorumuz onaylayacak mı...ben de kendimi bu mağazaya atayım yarın

sorma akşam eşime dicem fırına uğra trabzon ekmeği al gel diye canım çekti yaw evde ekmek de var ama olsun

merhaba hanimlar benim en son randevum 12+1 iken ikili test yapildigindaydi cok sukur sonuc guzel cikti doktorum sonucu telefonda soyledi yani 3 haftadir bebegimi gormedim cok merak ediyorum hersey yolunda mi diye:26: bir sonraki kontrolde 4 lu test yapilacak 17. haftada gelirsen iyi olur dedi 4lu test 16-18. haftalar arasinda yapilirmis. Ben de o yuzden randevumu allah izin verirse 17+2 olacagim gune randevu aldim yani bebegimi 5 hafta aradan sonra gormus olacagim. 16+5 e mi ceksem randevumu acaba 5 gun onceye cekmis olurum uff kararsizim. Vajinamdaki kemiklerim agiriyor sanki oraya baski varmis gibi kasigimdaki agri beni mutlu ediyir acikcasi bebegim buyuyor o yuzden agiriyor diye

evet hep öle diolar efe için..ama eşimde şart efe koycak yani, yoksa egeli olduğu nerden anlaşılcak bebenin:))
2li test sonucu iyiyse çokta düşünmemek lazım ozaman
evet cnmcım
merhaba arkadaşlar nasılsınız? benim karnım büyümeye başladı ya şimdiye kadar hiç çıkmamıştı ama büyüdüğünü farkediyorum artık sizinki ne durumda?
canım maşallah 17. haftadasın artık pıtlamaya başlaması normal heralde hıı..mart annelerine bak..her hafta değişmiş göbeklerinin büyüklüğü..artık büyüme zamanı:)

hoşgeldin cnm..bakyıom yoksun bakyom yoksun..hiç sistemi sistem aklıma gelmedi, anneler gibi hep en kötüyü düşündüm(
isim haızr efe çağanda, bide erkek bebek lazım:))

herkese sevgilerrrrrr
dun free betahcg ile cinsiyetıde arada konusmussunuz.hemen ıkılı test sonucuma baktım ve 42,63 yazıyor.yanı erkekmı benım bebegım.bu herkeste tuttumu ve nerden ogrendınız.bızım gıcık doktorumuz 10. haftada erkek dedı.sonra tahmınımı unutun kızda olabılır dedı.13+3 deyız ve goremıyor suandada.cınsıyet takıntım olmamasına ragmen kafama soktu adam ya.zaten deıstırcem doktorumu

canım aynı bende 12+2 de gitmmiştim en son..şimdi cmt gidicem 16+2 olcam..o zmn banada 4lü test yapılacak..17+2 de 18. haftada olyosun bence imkan varsa daha erken git..çünki bebeler bazen ultrasona göre daha ilerde olyolar..

ben 8. haftamda ikili için randevu almıştım göztepe'den 1 ay sonrasına gün vermişti. günü geçmek üzere olanlara önden tarih verirler mi onu bilemiyorum.

hoş ben testi yaptırmadım, Allah korusun bebişin bişeyi varsa tedavi amaçlı bişey yapamadıkları sadece kürtaj teklif ettikleri için...

benim de yarın 09:30'da randevum var, heyecanını anlayabiliyorum :44:

kızlar sizce bu nasıl diğerleri gibi gösterişli değil ama
tecrübeli anneleri dikkate alırsak sanırım en uygunu hem hafif diğerleri 12kg
bu 6,9 sizce nasıl
■Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0- 4 yaş
■Taşıma Kapasitesi: 0- 20 kg

merhaba ben kartal eğitim araştırmada yaptım ve memnun da kaldım ablamda benimle aynı donemde hamile o da yakacık kadın doğum hastanesınde yaptı o da gayet memnun :)
canım kartal devleti bilmem ama ben yakacıkta oturuyorum ve yakacık kadın doğumu tavsiye etmem.çok pis mikrop yuvası

canım çok güzel bu peki 2 taraflı kullanılıyormu buna çok dikkat et

slm canm güzel duruyo ben beğendim markası neymiş ve fiyatı ne kadar canm bende bebek arabası almayı düşünüyorum ama hafif olsun istiyorum

yok kuzucum yaa sistemden.. ama aklım hep burdaydı.. faydası da oldu aslında boş boş oturduk.. dedim sistem yok biz varız ne gerek var.. kışta kıyamette.. gidelim evimize diye kulis yaptım yemediler yaa..
ben hep senin bebikini kız hissediyordum ama o kadar inandım ki şimdi şehzade olacağına.. düşünemiyorum bile artıkın.. senin eşin nereli tam olarak..egenin hangi köyü kız olursa ne koycak isim olarak.. egeyi temsilen kız ismi ne varki.. bi ada koyuyorlar işte bolca.. hıı dur hatırladım damla yağmur falan düşünüyordunuz.. eee hani ege?
olmaz.. ne yani egeli adamın egeli oğlu olur onu da basbas söyleriz mi diyo senin kocişş.. kız olursa nerden bilinecek...hıııı onu da diyorsunuz kii.. egeli kız güzelliğiyle zaten basbas bağırır ben güzelim o halde egeliyim diyeeee..

canım bu bebek arabasından arkadaşım almıştı pier cardin
hafif ve rahat bı araba çift yonlumu onu bılmıyorum ama
bu alınabılır

canım çok güzel bu peki 2 taraflı kullanılıyormu buna çok dikkat et
evet kullanılabiliyormuş

slm canm güzel duruyo ben beğendim markası neymiş ve fiyatı ne kadar canm bende bebek arabası almayı düşünüyorum ama hafif olsun istiyorum
pierre cardin fiyatıda çok uygun 599

canım bu bebek arabasından arkadaşım almıştı pier cardin
hafif ve rahat bı araba çift yonlumu onu bılmıyorum ama
bu alınabılır

çift taraflı olabiliyor tecrübeli annelerin söylediklerine en uygun bu ama benim almak istediğimde aşağıdaki
ama hem 12kg ağırlığı taşıma kapasiteside 15kg fiyatı1069tl
Eki Görüntüle 275179

canımcım özelliklerinede bas...zor işmiş bu araba olayı yaf...:26:

he he yemezler yefrum..cnm ben artık bilmom ne hissediom, kafam iice karıştı, kim ne derse cnm ondan çekio:)) ama artık kız çocuğu anasıda olabilirm kapasitesini göryom kendimde..alıştım sanırım analık mevzuuna yavaşdan:)) ben zaten kız çocuktan değil kız annesi olmayı becerememekten korkuodum..
cnm egeyi temsilen aslında mitolojikisimler konulabilir yani bence, babamız henüz kız ismi türetemedi, ben didim ilk damla olsun diye, illa kıllık yapcak ya damla değilde yağmur olsun didi:)) daha yoğunlaşamadı henüz kız ismine, ama rakı masasında konuşulmuş bi "ilyada"ismi vardı:))

mavicim dünden buyana eşimle bizde aşağıdaki eklediğine bakyoz, kraft olana..netten bak cnm en son 739 a kadar bulduk fiyatı ama o 2010 model..2011 modelide gittigidiyorda 799 lira..anlamadık 2010 ile 2011 arasındaki farkı bu hafta sonu mağazan bakcaz ama fiyatı 800 liraya kadar inyo alışveriş sitelerinde..e-bebe de aynı model 1000 e yakın bi fiyat..

offf.. geçen de dedim nisa var.. bizim orada antik yerleşke.. evet bak olur.. lidya roma antik yunan tarihinden tatlı isimler çıkabilir.. tuttum bu fikri.. damla yağmurdan daha güzel bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…