teşekkür ederiz valla bizim doktorumuz daha erken demişti en son kontrolde alışveriş için ama ben dayanamıyorum her çıktığımda bişeyler almak istiyorum o yüzden erkek kıyafetlerinden alıyorum kızda giyebilir diye ben kız bebek olsun çok istiyorum ama kız şeylereni hiç bakmıyorum bizim şafak 9 inş. bebeğimde gösterir kendinide gerçek kıyafetlere başlarız o pntolanlar etekler kadife eşofmnalar minik minik o kadar güzelki hiç aklımdan çıkmıyor
ben sabun tozu falanda aldım hepsini yıkayıp yerleştirmek istiyorum yavaş yvaş annemde benim bebek kıyafetlerimi çıkarmış o hevesleniyorumm anlatamam
kilodan başka zararı olmaz mı hiç.. hamile ve çalışmak zorunda olan benim gibi bi çarenin canını çektirirsin.. bi de anlatmış trabzon ekmeğine süreceksin diye...ohhhh.. nerden bulcam ben şimdi.. nerden nerden
evet hep öle diolar efe için..ama eşimde şart efe koycak yani, yoksa egeli olduğu nerden anlaşılcak bebenin:))ayy efeler çok yaramaz oluyorlar var etrafımda hepsi birbirinden fena ama çokta tatlılar öle yaramaz çocukları severim ben kendini pek sevdirmyen :)
benimde eşimn adı gökhan benm ayşe o yüzden gökay(gök-ay) diye düşünüdük ama yineden kesin karar veremiyorum unisex olarakta geçiyor
evet cnmcım2li test sonucu iyiyse çokta düşünmemek lazım ozaman
canım maşallah 17. haftadasın artık pıtlamaya başlaması normal heralde hıı..mart annelerine bak..her hafta değişmiş göbeklerinin büyüklüğü..artık büyüme zamanı:)merhaba arkadaşlar nasılsınız? benim karnım büyümeye başladı ya şimdiye kadar hiç çıkmamıştı ama büyüdüğünü farkediyorum artık sizinki ne durumda?
kızlar biz geldik.. iş yerinde sistem arızalıydı.. hala pek iyi durumda değil.. ancak internete erişebildim..
bugünün gündemi isimler sanırım..
geçmişi okuyamadım.. ege yi çağrıştıran isimlere bayılıyorum (neden acaba?).. ege efe çağan.. süper süper.. maşallah oğluşlarımıza..
merhaba hanimlar benim en son randevum 12+1 iken ikili test yapildigindaydi cok sukur sonuc guzel cikti doktorum sonucu telefonda soyledi yani 3 haftadir bebegimi gormedim cok merak ediyorum hersey yolunda mi diye:26: bir sonraki kontrolde 4 lu test yapilacak 17. haftada gelirsen iyi olur dedi 4lu test 16-18. haftalar arasinda yapilirmis. Ben de o yuzden randevumu allah izin verirse 17+2 olacagim gune randevu aldim yani bebegimi 5 hafta aradan sonra gormus olacagim. 16+5 e mi ceksem randevumu acaba 5 gun onceye cekmis olurum uff kararsizim. Vajinamdaki kemiklerim agiriyor sanki oraya baski varmis gibi kasigimdaki agri beni mutlu ediyir acikcasi bebegim buyuyor o yuzden agiriyor diye
Güzel Nisan anneleri Merhabaa
Bende kısmetse mayıs başı gibi anne olucam size bir sorum varr miğde bulantılarınız geçtimii geçtiyse kaçıncı haftanızda geçti :26:
Birde ikili test için istanbul anadolu yakasında zeynep kamile veya göztepe eğitim ve araştırmaya (veya herhangi bir devlet hastanesine) giden varmı :44: Memnun kaldınızmı?
Şimdiden teşekkürler annişlerr
Ayyy Mavilim ne cici şeyler bunlar yarın doktorumuz da onaylarsa cinsiyetimizi alışverişe atacağım kendimi zaten
Biz de 1 kilo aldık sanırım tabi en net yarın belli olur bakalım..
İsim konusunda da Doruk Ege koyacağız oğlumun ismini büyük ihtimalle...Ayyy dualarınızı eksik etmeyin nolur sabah 11de randevumuz..
Sevdacım hiç üzme kendini canım mümkün olduğunca dinlenmeye çalış herşey çok güzel olacak ALlahın izni ile
canım kartal devleti bilmem ama ben yakacıkta oturuyorum ve yakacık kadın doğumu tavsiye etmem.çok pis mikrop yuvasımerhaba ben kartal eğitim araştırmada yaptım ve memnun da kaldım ablamda benimle aynı donemde hamile o da yakacık kadın doğum hastanesınde yaptı o da gayet memnun :)
kızlar sizce bu nasıl diğerleri gibi gösterişli değil ama
tecrübeli anneleri dikkate alırsak sanırım en uygunu hem hafif diğerleri 12kg
bu 6,9 sizce nasıl
■Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0- 4 yaş
■Taşıma Kapasitesi: 0- 20 kg
Eki Görüntüle 275171
bu 6,9 sizce nasıl
Eki Görüntüle 275171
evet hep öle diolar efe için..ama eşimde şart efe koycak yani, yoksa egeli olduğu nerden anlaşılcak bebenin:))
evet cnmcım
canım maşallah 17. haftadasın artık pıtlamaya başlaması normal heralde hıı..mart annelerine bak..her hafta değişmiş göbeklerinin büyüklüğü..artık büyüme zamanı:)
hoşgeldin cnm..bakyıom yoksun bakyom yoksun..hiç sistemi sistem aklıma gelmedi, anneler gibi hep en kötüyü düşündüm(
isim haızr efe çağanda, bide erkek bebek lazım:))
bu 6,9 sizce nasıl
Eki Görüntüle 275171
evet kullanılabiliyormuşcanım çok güzel bu peki 2 taraflı kullanılıyormu buna çok dikkat et
pierre cardin fiyatıda çok uygun 599slm canm güzel duruyo ben beğendim markası neymiş ve fiyatı ne kadar canm bende bebek arabası almayı düşünüyorum ama hafif olsun istiyorum
canım bu bebek arabasından arkadaşım almıştı pier cardin
hafif ve rahat bı araba çift yonlumu onu bılmıyorum ama
bu alınabılır
canımcım özelliklerinede bas...zor işmiş bu araba olayı yaf...:26:kızlar sizce bu nasıl diğerleri gibi gösterişli değil ama
bu 6,9 sizce nasıl
Eki Görüntüle 275171
yok kuzucum yaa sistemden.. ama aklım hep burdaydı.. faydası da oldu aslında boş boş oturduk.. dedim sistem yok biz varız ne gerek var.. kışta kıyamette.. gidelim evimize diye kulis yaptımyemediler yaa..
ben hep senin bebikini kız hissediyordum ama o kadar inandım ki şimdi şehzade olacağına.. düşünemiyorum bile artıkın.. senin eşin nereli tam olarak..egenin hangi köyükız olursa ne koycak isim olarak.. egeyi temsilen kız ismi ne varki.. bi ada koyuyorlar işte bolca.. hıı dur hatırladım damla yağmur falan düşünüyordunuz.. eee hani ege?
olmaz.. ne yani egeli adamın egeli oğlu olur onu da basbas söyleriz mi diyo senin kocişş.. kız olursa nerden bilinecek...hıııı onu da diyorsunuz kii.. egeli kız güzelliğiyle zaten basbas bağırır ben güzelim o halde egeliyim diyeeee..
canımcım özelliklerinede bas...zor işmiş bu araba olayı yaf...:26:
:))
evet kullanılabiliyormuş
pierre cardin fiyatıda çok uygun 599
çift taraflı olabiliyor tecrübeli annelerin söylediklerine en uygun bu ama benim almak istediğimde aşağıdaki
ama hem 12kg ağırlığı taşıma kapasiteside 15kg fiyatı1069tl
Eki Görüntüle 275179
canımcım özelliklerinede bas...zor işmiş bu araba olayı yaf...:26:
he he yemezler yefrum..cnm ben artık bilmom ne hissediom, kafam iice karıştı, kim ne derse cnm ondan çekio:)) ama artık kız çocuğu anasıda olabilirm kapasitesini göryom kendimde..alıştım sanırım analık mevzuuna yavaşdan:)) ben zaten kız çocuktan değil kız annesi olmayı becerememekten korkuodum..
cnm egeyi temsilen aslında mitolojikisimler konulabilir yani bence, babamız henüz kız ismi türetemedi, ben didim ilk damla olsun diye, illa kıllık yapcak ya damla değilde yağmur olsun didi:)) daha yoğunlaşamadı henüz kız ismine, ama rakı masasında konuşulmuş bi "ilyada"ismi vardı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?