sen bana sormadan toktora git, bak jkafan karışmış bi sürü...cnm kendi dr unada pzt beklemedn git bence yani ha pzt ha çarş yani? bi sürü kendini bunaltacağına???
öylemi yapsam b 4 boyutlu bakıcakya o ultrasona randevuyu o zman verdıler dr vermedı yanı:S
400 gr bebekmi? çok değilmi cnm ya..80-100 grm falan olmalı yani sanırsam 16. haftada
dınlenmeye çalışıcam ba şarabılırım umarım
tunicim randevulu sistem bugun alsam kesın 2 hafta sonraya verır randevuyu ultrasonda ondan almadım
bakalım cnm pazartesı kesın bişeler söyler dr artıkın:)
cnm benim bulantuılarım 13. hafta bitimiyle bitti sayılır..öncesinde ilaç kullanacak kadar çok olmadı ama yinede epeyce bulandık bizde..ama her sbh öğürmem varki 16. haftam bitio ama o bitmedi:) ama sadece öğürme bulantı vs. değil..özelde yaptırdım 2 liyi ben.
sen bana sormadan toktora git, bak jkafan karışmış bi sürü...cnm kendi dr unada pzt beklemedn git bence yani ha pzt ha çarş yani? bi sürü kendini bunaltacağına???
evet cnm ceviz+badem omega için çok faydalıymış..sütü şimdi olmasa bile bulantıdan vs. 20. haftadan sonra mutlaka içilmeliymiş..bebeklerimizin kemik gelişimi 20. haftadan sonra başlıomuş asıl ve kalsiyum ihtiyaçları artıomuş..
400 gr bebekmi? çok değilmi cnm ya..80-100 grm falan olmalı yani sanırsam 16. haftada
cumartesi giderim doktora bakalım göstercekmi
ben kız hissediyorum ama
etrafımda herkes erkek diyor
sizi gidi meraklılar sizi...bebekleri rahatsız etmeyin bakim...bekleyin sıranızı:))
elevit kullanıyorum ben
kızlar ya bişiy sorcam sizin de fikrinizi almam lazım ben bebek kız olursa adını defne koyacaktım tabi defne yalan oldu.demir koyayımmı ne dersiniz?
kızlar ya bişiy sorcam sizin de fikrinizi almam lazım ben bebek kız olursa adını defne koyacaktım tabi defne yalan oldu.demir koyayımmı ne dersiniz?
bana taaaaaa 25 kasımda randevu verdi doktorum varrr nasıl beklicem ozamana kadar ozaman tam 17 hafta 5 günlük yani 18 haftalık olıucam inş. hem 3lü test yaparız hemde cinsiyetini sölerim demişti e bi zahmet cinsiyeti artık sölesinde ama 3lü test için geç gibime geldi bana..ben alanyada kalırsam bayramda gittğğimde orda öğrenmeye çalışcam cinsiyetisini kuzumun
geç değildir heralde cnm ya..netten bi bak bakim 3 lü test haftasına ne zmnmış..biz bu gidişde 16+2 olcaz 4lü test yapcak..he he biz bayrama inş. olayı çözmüş olarak gircez:) ama dayanabilirsem annemlere sölemicem cinsiyeti, hep diolar seni görsek göbenin şeklinden anlardık die, sölemicem göbemi görcekler bayramda onlar sölesinler bakalım tutturabilceklermi:))
ben demir, ateş gibi veya sonunda han olan(dorukhan gibi) isimleri çok seviyorum..çok güçlü gelio bana bu isimler, bu isimdeki insanlarda güçlüymüş gibi düşünürüm hep:))
bana da öyle geliyor zaten başka da bir anlamı yok.daha düşünücem ama demirhan olmaz soyadımız demirkan zati
cnm artık zaten 3 lü kaldırmış bi çok dr..2 li yapılınca yanına 4 lü yapoomuş..yada 3 lü..yada hepsi:)) bende bilmom ama en hassas olanı 2li olanmış..2li de kafada soru işareti yoksa diğerlerini yapmaya bile gerenk yokmuş..3lü test 15.ve 22. haftalar arasında diyo
4lü test içinde 16.ve 18. haftalar uygundur diyo
ne saçma ozaman hiç 3lü test yapmasınlar sadece 4lü test yapsınlar
yani demir demirkan mı olcak adı:)
bende doruk adını çok seviyorum ama bana hep atları çağrıştırıyo atlardıa çok seviyorum ondan galiba
ben bide önceden erkek olursa gökay diye düşünyordum kız da zeynep cinsiyeti belli olsun daha kesin araştırcam şimdi 2 cinsiyete bakmak zor oluyor
cnm artık zaten 3 lü kaldırmış bi çok dr..2 li yapılınca yanına 4 lü yapoomuş..yada 3 lü..yada hepsi:)) bende bilmom ama en hassas olanı 2li olanmış..2li de kafada soru işareti yoksa diğerlerini yapmaya bile gerenk yokmuş..
walla bizim erkek de bi değişiklik olmazsa şimdilik efe çağan da el sıkıştık babayla..kızda ben damla istiom eşim yağmur...dahada bi alternatif olmazsa damla, yağmur ve ırmak arasında kura çekeriz en kötü:)))
cnm artık zaten 3 lü kaldırmış bi çok dr..2 li yapılınca yanına 4 lü yapoomuş..yada 3 lü..yada hepsi:)) bende bilmom ama en hassas olanı 2li olanmış..2li de kafada soru işareti yoksa diğerlerini yapmaya bile gerenk yokmuş..
walla bizim erkek de bi değişiklik olmazsa şimdilik efe çağan da el sıkıştık babayla..kızda ben damla istiom eşim yağmur...dahada bi alternatif olmazsa damla, yağmur ve ırmak arasında kura çekeriz en kötü:)))
Ayyy Mavilim ne cici şeyler bunlar yarın doktorumuz da onaylarsa cinsiyetimizi alışverişe atacağım kendimi zaten
Biz de 1 kilo aldık sanırım tabi en net yarın belli olur bakalım..
İsim konusunda da Doruk Ege koyacağız oğlumun ismini büyük ihtimalle...Ayyy dualarınızı eksik etmeyin nolur sabah 11de randevumuz..
Sevdacım hiç üzme kendini canım mümkün olduğunca dinlenmeye çalış herşey çok güzel olacak ALlahın izni ile
ay inanmıyorum bu sabah biz ondan yedik hemde 3 büyük dilim
kilodan başka zararı olurmuki acep???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?