2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok tatlım ya karıştırdı o inanmadım yanı

hımm doğru canım ozaman gerek yokmuş hiç ben hemen gireceksin sandıdımm
kızçeyle çok zıplama sen genede azıcık dinlen pazartesi gününe kadar en azından inş. pazartesiye heyecanla bekliyoruz

konuya ortadan dalıveriyorum yine.ben doktora sordum 70 gr felen dedi 400 imkansız bence.

cumartesi giderim doktora bakalım göstercekmi
ben kız hissediyorum ama
etrafımda herkes erkek diyor

sizi gidi meraklılar sizi...bebekleri rahatsız etmeyin bakim...bekleyin sıranızı:))

elevit kullanıyorum ben

bana taaaaaa 25 kasımda randevu verdi doktorum varrr nasıl beklicem ozamana kadar ozaman tam 17 hafta 5 günlük yani 18 haftalık olıucam inş. hem 3lü test yaparız hemde cinsiyetini sölerim demişti e bi zahmet cinsiyeti artık sölesinde ama 3lü test için geç gibime geldi bana..ben alanyada kalırsam bayramda gittğğimde orda öğrenmeye çalışcam cinsiyetisini kuzumun

kızlar ya bişiy sorcam sizin de fikrinizi almam lazım ben bebek kız olursa adını defne koyacaktım tabi defne yalan oldu.demir koyayımmı ne dersiniz?

kızlar ya bişiy sorcam sizin de fikrinizi almam lazım ben bebek kız olursa adını defne koyacaktım tabi defne yalan oldu.demir koyayımmı ne dersiniz?

ben demir, ateş gibi veya sonunda han olan(dorukhan gibi) isimleri çok seviyorum..çok güçlü gelio bana bu isimler, bu isimdeki insanlarda güçlüymüş gibi düşünürüm hep:))

herkese sevgilerrrrrr
dun free betahcg ile cinsiyetıde arada konusmussunuz.hemen ıkılı test sonucuma baktım ve 42,63 yazıyor.yanı erkekmı benım bebegım.bu herkeste tuttumu ve nerden ogrendınız.bızım gıcık doktorumuz 10. haftada erkek dedı.sonra tahmınımı unutun kızda olabılır dedı.13+3 deyız ve goremıyor suandada.cınsıyet takıntım olmamasına ragmen kafama soktu adam ya.zaten deıstırcem doktorumu

geç değildir heralde cnm ya..netten bi bak bakim 3 lü test haftasına ne zmnmış..biz bu gidişde 16+2 olcaz 4lü test yapcak..he he biz bayrama inş. olayı çözmüş olarak gircez:) ama dayanabilirsem annemlere sölemicem cinsiyeti, hep diolar seni görsek göbenin şeklinden anlardık die, sölemicem göbemi görcekler bayramda onlar sölesinler bakalım tutturabilceklermi:))

3lü test 15.ve 22. haftalar arasında diyo
4lü test içinde 16.ve 18. haftalar uygundur diyo
ne saçma ozaman hiç 3lü test yapmasınlar sadece 4lü test yapsınlar

ben demir, ateş gibi veya sonunda han olan(dorukhan gibi) isimleri çok seviyorum..çok güçlü gelio bana bu isimler, bu isimdeki insanlarda güçlüymüş gibi düşünürüm hep:))

bana da öyle geliyor zaten başka da bir anlamı yok.daha düşünücem ama demirhan olmaz soyadımız demirkan zati

bana da öyle geliyor zaten başka da bir anlamı yok.daha düşünücem ama demirhan olmaz soyadımız demirkan zati

yani demir demirkan mı olcak adı:)

bende doruk adını çok seviyorum ama bana hep atları çağrıştırıyo atlardıa çok seviyorum ondan galiba

ben bide önceden erkek olursa gökay diye düşünyordum kız da zeynep cinsiyeti belli olsun daha kesin araştırcam şimdi 2 cinsiyete bakmak zor oluyor

3lü test 15.ve 22. haftalar arasında diyo
4lü test içinde 16.ve 18. haftalar uygundur diyo
ne saçma ozaman hiç 3lü test yapmasınlar sadece 4lü test yapsınlar
cnm artık zaten 3 lü kaldırmış bi çok dr..2 li yapılınca yanına 4 lü yapoomuş..yada 3 lü..yada hepsi:)) bende bilmom ama en hassas olanı 2li olanmış..2li de kafada soru işareti yoksa diğerlerini yapmaya bile gerenk yokmuş..

walla bizim erkek de bi değişiklik olmazsa şimdilik efe çağan da el sıkıştık babayla..kızda ben damla istiom eşim yağmur...dahada bi alternatif olmazsa damla, yağmur ve ırmak arasında kura çekeriz en kötü:)))

ayy efeler çok yaramaz oluyorlar var etrafımda hepsi birbirinden fena ama çokta tatlılar öle yaramaz çocukları severim ben kendini pek sevdirmyen :)

benimde eşimn adı gökhan benm ayşe o yüzden gökay(gök-ay) diye düşünüdük ama yineden kesin karar veremiyorum unisex olarakta geçiyor

2li test sonucu iyiyse çokta düşünmemek lazım ozaman

Ayyy Mavilim ne cici şeyler bunlar yarın doktorumuz da onaylarsa cinsiyetimizi alışverişe atacağım kendimi zaten
Biz de 1 kilo aldık sanırım tabi en net yarın belli olur bakalım..
İsim konusunda da Doruk Ege koyacağız oğlumun ismini büyük ihtimalle...Ayyy dualarınızı eksik etmeyin nolur sabah 11de randevumuz..
Sevdacım hiç üzme kendini canım mümkün olduğunca dinlenmeye çalış herşey çok güzel olacak ALlahın izni ile

merhaba arkadaşlar nasılsınız? benim karnım büyümeye başladı ya şimdiye kadar hiç çıkmamıştı ama büyüdüğünü farkediyorum artık sizinki ne durumda?

kızlar biz geldik.. iş yerinde sistem arızalıydı.. hala pek iyi durumda değil.. ancak internete erişebildim..
bugünün gündemi isimler sanırım..
geçmişi okuyamadım.. ege yi çağrıştıran isimlere bayılıyorum (neden acaba?).. ege efe çağan.. süper süper.. maşallah oğluşlarımıza..

teşekkür ederiz valla bizim doktorumuz daha erken demişti en son kontrolde alışveriş için ama ben dayanamıyorum her çıktığımda bişeyler almak istiyorum o yüzden erkek kıyafetlerinden alıyorum kızda giyebilir diye ben kız bebek olsun çok istiyorum ama kız şeylereni hiç bakmıyorum bizim şafak 9 inş. bebeğimde gösterir kendinide gerçek kıyafetlere başlarız o pntolanlar etekler kadife eşofmnalar minik minik o kadar güzelki hiç aklımdan çıkmıyor

ben sabun tozu falanda aldım hepsini yıkayıp yerleştirmek istiyorum yavaş yvaş annemde benim bebek kıyafetlerimi çıkarmış o hevesleniyorumm anlatamam

ay inanmıyorum bu sabah biz ondan yedik hemde 3 büyük dilim
kilodan başka zararı olurmuki acep???

kilodan başka zararı olmaz mı hiç.. hamile ve çalışmak zorunda olan benim gibi bi çarenin canını çektirirsin.. bi de anlatmış trabzon ekmeğine süreceksin diye...ohhhh.. nerden bulcam ben şimdi.. nerden nerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…