2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar nasıl gidiyor bakalım hamişlik bende yarın saat 11 de gidicem doktora çok merak ediyom ya:18: bu gece uyuyamam heralde yarın bebişimi görücem inşallah cinsiyetinide gösterirde bu merak biter yani ondan sonra yavaş yavaş hazırlıklara başlarız demin ablamla konuştum bende merakla bekliyorum dedi beyaz ipim hazır cinsiyetten sonra mavi yada pembe ip alıp yelek hırka falan örmeye başlicam ilk beni ara ona göre dedi hayırlısı bakalım hepimiz için

Geçmiş olsun canım, ben gynoflor diye fitil kullandım ama geçmedi. Ben antibiyotik kullanmıştım tam o sırada başladı bu mantar enfeksiyonu. Hayatım boyunca ne zaman antibiyotik kullansam ortaya çıkar. İlaç prospektüslerini okumak bile istemiyorum artık hep risklerle dolu. Bana travocort krem verdi doktor onu henüz kullanmaya başlamadım ama kullanmak zorundayım

Bir tansiyon aleti alayım tansiyonumu takip edeyim çünkü duymada bir problem olmuyor ama sıkıntılı bir durum. Sana da geçmiş olsun canım

sanırım bu mantar hamileliğin vazgeçilmezi. bende şuan kullanıyorum gyno lomexin . dr umu aradım kullan dedi kullanıyorum haftamı söyledim ben telde. daha öncede kullanmıştım bir kere. her ay kullanacağım gibi gözüküyor. inşallah bir riski yoktur. rabbime emanet bebişlermiz.

anammm yrn aynı anda aynı duyguları paylaşcaz birlikte:119::119::119:

bu hamilelikte ikinci enfeksiyonum bi 4 haftalıktan falan olmuştu o zaman kullanmıştım oda heralde gnoflordu.şimdiki kremimde travazol bende başlamadım kreme başlayacağım bende
nerden geliyo bu enfeksiyon nasıl kapıyorum anlamıyorum .ilaç kullansak bi türlü kullanmasak bi türlü. her şekilde zarar verebilir bebeğe.artık Allaha emanetler.sanada geçmiş olsun canım..

Karar verdin mi hangi doktora gideceğine.
Nerede oturuyorsun bu arada?

menzil tavsiye etmişti avrasya hospital'dan gamze baykan'ı az önce randevu aldım pazartesi için :)

eyüp'te oturuyorum düzenli olarak da medical park fatih'de şule selman'a gidiyorum.

bi başlık açsak ya hastane dr ve doğum ücreti şeklinde tavsiyelerimizi filan da ekleriz...

ayy petuş sen kız fikrine baya bi alışmışsın.. kız oğlan fark etmez kuşum.. kanki kanki gezerler artıkın.. boğaz havası aldırırız bebiklerimize.. sonra benim sözüm var istinyede kahvaltı ısmarlıycam size.. sağlıklı manzaralı...

heh buydu işte benimde kullandığım
gynolomaxin
evet evet

Var öyle forumlar ama fiyatlar çok değişiyor ben çözemedim yaa

yok be canım
her ay tekrarlıyo işte bende de
3 gün arayla 3 tablet evet

evet ya..noldu bana bende bilmom...zaman beni böle yaptı bebem:)))
ya yaş itibariyle nasılsınız bilmeme ama 82-83 kuşağı bilir sanırım küççükken yabi kızılderili çizgifilmi vardı, yakari die bi çocuk vardı orda..beni lise deki arkadaşlarım dahil hep o yakariye benzetirlerdi...eşime şimdi anlatıom yakariye bakıo bakıo gülyo, yakariye benzeyen bi kız bebik fikri çok hoşumuza gidio..

evet cnm ya herşey bi yana sağlıklı olsunlar öncelikle..sonra tanışır onlarıda taşıtırırız, kız olurlarsa fingirderler, erkek olurlarsa serserilik yaparlar..kız-erkek olurlarsa kanki olurlar....ohh hayat ne güzel ne güzell

kız erkek olduğunda kanki olurlarsa şükret

petunya bu arada yarın sabah çikolata yicem sende ye çikolata yiyince bebişler harektli oluyomuşya muayeneye girmeden 15-20 dk önce yicem ki uyumasın öyle yan gelip yatmak yok değilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…