2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım bizim babamız egeli olunca sanırım genişçe biraz...bende alıştım onun yanında...bizden yana bi kaygınız olmasın, bişi demeyiz, destekleriz

ee ben de egeliyim epey genişimdir haliyle.. ama babamız azcık tutucudur.. bizimki erkek sizinki kız olursa taktikler verir, ama bizimki kız olursaaaa.... ben sustururum.. bişeycik olmaz.. tam destek

petunya bu arada yarın sabah çikolata yicem sende ye çikolata yiyince bebişler harektli oluyomuşya muayeneye girmeden 15-20 dk önce yicem ki uyumasın öyle yan gelip yatmak yok değilmi ama
evet canım..zaten ben anca uyanır bi kahvaltı yaparım...bol nutella kahvaltıda, o uyyamadanda toktora inş:))
ee ben de egeliyim epey genişimdir haliyle.. ama babamız azcık tutucudur.. bizimki erkek sizinki kız olursa taktikler verir, ama bizimki kız olursaaaa.... ben sustururum.. bişeycik olmaz.. tam destek

evet cnm ya nedir bu sizin haliniz böyle, bizim baba serbest
bizim babanın vercek taktiğide yok, karı onu tavladı nede olsa, ben arayı kapatırım artık

evet kızlar drlarımızı yazsak muayene ücretlerini bilgilensek. avrasya gamze hanımı bende duydum. ama tanıdık olduğu için hizmet hastanesine gidiyorum çokta memnunum.

evet kızlar drlarımızı yazsak muayene ücretlerini bilgilensek. avrasya gamze hanımı bende duydum. ama tanıdık olduğu için hizmet hastanesine gidiyorum çokta memnunum.

canım ben kadıköyde kadıköy şifa hastanesine gidiyorum, birgül karakoç toktorum..muayenesi 200-210 öle bişi..doğum ne kadar bilmiyorum ama 5000-6000 civarı sanırsam..bu gittiğimde sorma niyetindeyim, öğrenirsem sölerim size..

bende pendik bölge hastanesine gidiyorum doktorum tufan babayiğit
25 tl muayene ssk lı tabii
doğumu bilmiyorum ama bende

bende hizmet hastanesi meltem hanıma gidiyorum muayene ücreti ssk lılara 85 tl. doğum ücreti konusunda sormadım ama aldığım duyumlara göre sezeryan yaklaşık 2000 normal doğum 1650 ymiş. ama zam gelmişolabilir.

bende bahçelievler incirli ethicaya gidiyorum.. toktorumuz Tahibe Derici.. çook şirin tatlı sakin bi doktor ablamız var.. muane ücreti olarak ssklıyım ben..55 lira ödüyorum.. ssk' sız fiyatını bilmiyorum..
bi de doğum ücretlerinden de tam emin değilim ama diğer hamişlerden öğrendiğim kadarıyla, yine ssklıya tabi normal doğum 2000 sezaryen doğum 3000 miş.. kesin fiyatlar değil.. ayrı bi sayfa açmak mantıklı olabilir bu konuyla ilgili.. kasımın ilk haftası kontrolümüz var.. bebikimi görünce çook heyecanlanıyorum.. doktora soracağım her şeyi unutuyorum.. bu kez de unutmazsam sorarım, öğrenince de yazarım..

bende kozyatağı central hospitale gidiyorum pendikte oturuyorum biraz uzak geliyo ama bana yakın istediğim bir hastane bulamadım doktorum başak sel muayene ücreti ssklıya 35 tl doğum ücretinide yarın unutmazsam sorucam öğrenince yazarım

canım başak hanıma bende çok gitmek istiyordum
ben de tuzlada oturuyorum

eşim çok uzak dedi
central hospitalı seviyodum ben yaaa
önceden bostancıda çalışıyodum yakında
herşeyde pratik işten çıkıp gidebiliyordum
şimdi pendikte çalışıyorum
koptuk orayla

hım öylemi bende pendik güzelyalıdayım biraz uzak ama çok araştırdım kafama yatan olmadı hastane güzel doktorumda çok tatlı sevimli bir bayan o yönden memnunum şimdi otobüsle falan gittim 35-40 dk sürüyo biraz daha ağırlaşınca eşim götürür artık inş. doğumada yetişirim

pendik dörtyoldayım bende

ama başak seli nette baya araştırmıştım bende
hakkında kötü hiçbişey okumadım giden herkes memnindi canım

pendik dörtyoldayım bende

ama başak seli nette baya araştırmıştım bende
hakkında kötü hiçbişey okumadım giden herkes memnindi canım
sık sık gelirim bende pendiğe bende araştırdım gitmeden önce çok güleryüzlü ilgili bir doktor yazıyodu herkes bende öyle güleryüzlü bir doktorum olsun istedim hep ve yarın 3. gidişim olcak memnunum bir problem yaşamadım doğumuda orda düşünüyorum bakalım kısmet sen bölgeden memnunmusun yeni bir hastane olduğu için çok güvenemedim orayada

canım benim göbekte büyümedi ( yan yan gidiyo yada iç karnım geniş 16 haftanın içindeyim bir de sanmam bi sorun olduğunu ama birden patlayacak göbüşlerimiz sanırsam yani inşallah öyle olur

kızlar çıkıyoruz biz..
sevdoş ve petoş sanırım ben sonuçları pazartesi öğrenicem.. güzel haberler alırsınız inşallah..
öpüyorum her yerinizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…