canım bizim babamız egeli olunca sanırım genişçe biraz...bende alıştım onun yanında...bizden yana bi kaygınız olmasın, bişi demeyiz, destekleriz
evet canım..zaten ben anca uyanır bi kahvaltı yaparım...bol nutella kahvaltıda, o uyyamadanda toktora inş:))petunya bu arada yarın sabah çikolata yicem sende ye çikolata yiyince bebişler harektli oluyomuşya muayeneye girmeden 15-20 dk önce yicem ki uyumasın öyle yan gelip yatmak yok değilmi ama
ee ben de egeliyim epey genişimdir haliyle.. ama babamız azcık tutucudur.. bizimki erkek sizinki kız olursa taktikler verir, ama bizimki kız olursaaaa.... ben sustururum..bişeycik olmaz.. tam destek
evet kızlar drlarımızı yazsak muayene ücretlerini bilgilensek. avrasya gamze hanımı bende duydum. ama tanıdık olduğu için hizmet hastanesine gidiyorum çokta memnunum.
ya kızlar karnım ağrıyor acayip hemde. önce bir kramp girdi şimdi ağrıyor. neden acaba
ya kızlar karnım ağrıyor acayip hemde. önce bir kramp girdi şimdi ağrıyor. neden acaba
bende kozyatağı central hospitale gidiyorum pendikte oturuyorum biraz uzak geliyo ama bana yakın istediğim bir hastane bulamadım doktorum başak sel muayene ücreti ssklıya 35 tl doğum ücretinide yarın unutmazsam sorucam öğrenince yazarım
canım başak hanıma bende çok gitmek istiyordum
ben de tuzlada oturuyorum
eşim çok uzak dedi
central hospitalı seviyodum ben yaaa
önceden bostancıda çalışıyodum yakında
herşeyde pratik işten çıkıp gidebiliyordum
şimdi pendikte çalışıyorum
koptuk orayla
hım öylemi bende pendik güzelyalıdayım biraz uzak ama çok araştırdım kafama yatan olmadı hastane güzel doktorumda çok tatlı sevimli bir bayan o yönden memnunum şimdi otobüsle falan gittim 35-40 dk sürüyo biraz daha ağırlaşınca eşim götürür artık inş. doğumada yetişirim
kızlar sizin saçlarınız dökülüyor mu?
benim çok dökülüyor çok üzülüyorum ben ya
kel kalıcam
sık sık gelirim bende pendiğe bende araştırdım gitmeden önce çok güleryüzlü ilgili bir doktor yazıyodu herkes bende öyle güleryüzlü bir doktorum olsun istedim hep ve yarın 3. gidişim olcak memnunum bir problem yaşamadım doğumuda orda düşünüyorum bakalım kısmet sen bölgeden memnunmusun yeni bir hastane olduğu için çok güvenemedim orayadapendik dörtyoldayım bende
ama başak seli nette baya araştırmıştım bende
hakkında kötü hiçbişey okumadım giden herkes memnindi canım
anammm
ya sizin göbüşleriniz ne kaar küsel yaa. kocaman..
benimki öyle değil ama yaa.. hafta olarak benden geri olanların bile benimkinden büyük..
belli bile olmuyo yaa.. ben de istiyorum koca göbekten..
offf.. acaba benim bebikim büyümüyo mu?
dünden beri ciddi ciddi düşünüyorum doktora gitmeyi.. bi sorun mu var ki
kızlar çıkıyoruz biz..
sevdoş ve petoş sanırım ben sonuçları pazartesi öğrenicem.. güzel haberler alırsınız inşallah..
öpüyorum her yerinizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?