2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bayasuuuu nasıl oldun iyileştinmiiii azcıcıkk

ehh işte bakanım yoqki iyileşem accık:2:
bende topikte kimeseyi göremiyince hastanelere bi göz atayım dedim netten..benim hastanemde kuaför ve foto yok galiba..sultangazi özelbahat hastanesi doktorum hamza bahat..doktorum hastanenin sahibi olduğu içünn özeel muaynehanesine gitmişizz gibi muamele görüyoss şanslıyıs vesselamm
sen nassın sevdoşşş..çıkcm şimdi zatn oğlum acıktı

benim gibi acayip baş ağrısı çeken var mıdır acaba? :26:

bennnnnn

benımd ebugun çok ağrıdı başım ,
ben çok düşünuyorum herşeye kafa yorarım ondan oluyo dıyorum bıde kalp çarpıntım tabi

bende de varrrrr
kalp çarpıntısı baş ağrısı ne ararsan varrr...sevda 2. bebeyi yapmakla eyi mi ettik kısss..delirmeyelim sonraa

öle valla kör topal kendımıze bakcaz :)
ben gıdeerkn fönumu çekıcem kalem felan surmek ıstemıyorum allık alcam sadece yanıma doğumdan sonra insanda melek gıbı oluyo o saf guzellıgı kaydırmak ıstemıyorum:))))
ıyı bende cadımla uğraşıyorum

bende de varrrrr
kalp çarpıntısı baş ağrısı ne ararsan varrr...sevda 2. bebeyi yapmakla eyi mi ettik kısss..delirmeyelim sonraa

okadar sevnmiştim olduguna eşime arad bı dıyom herhalde bız kafayı yedık ahahah bu kız küçük naptık bızzzz dıyorum oda suss ya bebeğimiz alıncak bız onu çok sevıyoz he ben taşıyom olan bana oluyop zaten dıyorum
valla azıcık sıyırcaz anam senı bılmemede ben bıraz sıyırırım çunkum ıkısıde küçük olcak
olsun kızzzz yerım ıkısınınde dötünüüüüü

melek miii
bendemi wardı bi sorunn..o şişlikk. bide doğumda sıkmışım kendimi dağıtmışım biras walla cadı gibiydim..hehehe

kızlar yaa ben hala korkuyu atamadım kafamdan petuş olsa çok kızardı eminim ama bi nefesim daralsın öksürüyim hemen aklıma gelen bebeğim oluyo bişi olmuşmudur acaba çok kötü bi durum biliyorum ama engel olamıyorum hep evde yalnız olduğumdan sıyırmayamı başladım acep?? düşük korkum yok hç ama bişey olacak kalbi duracak diye çok korkuyorum nasıl atlatabilirim yaaa

savaştan çıkmış gıbı oluyoz o doğrudayuzumuzde doğal guzellık oluyo hele sende daha da olmuştur normal ırtlattın gunahsız oludn ayyyyyyy yaşayamadım o anı(((((((((((

ilk önce yapım ve öğrenme aşamasında heyecan doruğa çıkıyor tabeee..sonra herifler alışıyoo..hergün göbüşüne bakıp mal mall sırıtcak halide yoq tabi
neyse bi de doğumda heyecannnn veeeeeeee sonra onlara sadece sevmesi kalıyo bizseee dağıtıyoss

biri kızınca korkun azalıyosa ben kızayım sana tuniisağlıklı bi bebeğin varrr allaha şükret birass vesveseni atarsın

savaştan çıkmış gıbı oluyoz o doğrudayuzumuzde doğal guzellık oluyo hele sende daha da olmuştur normal ırtlattın gunahsız oludn ayyyyyyy yaşayamadım o anı(((((((((((

belkide melaakee gibiydimdee baktıkça o acıyı hatırladığım için bana öyle gelmioo

kız Allahıma hep şükrediyorum hep dua ediyorum ama napsam atamadım bu korkuyu başımdan (

anlıyorum seni bebemmm
biliyomusun tuni bebeğin doğunca ona alışana kadar gizli gizli ağladığın çook olucak..ben nasıl bakıcam sana diyceksin ona bakarken içini ya ölürse ya elimde kalırsa korkusu kaplayacak...annelik duygusu tatlım bu yaşadığın..karnındayken,doğunca,okula başlayıncaa,hastalanınca hatta askere giderken bile bu duygu yakanı bırakmıcakk..aramıza hoşgeldinn

ay ağlıcammm
Allahım inş. sağlıklı sıhhatli doğsun kokusunu bi içime çekeyim kuzumun başka bişi istemiyorum Allahın izniyle..
bu duygu hep var olacak evet mükemmel bi duygu Allahım sen kadar büyüksün.. kendini düşünmüyosun hep o hep o o iyi olsunda ben hasta olayım önemli değil..nefes alamıyorum uyku uyuyamıyorum inan uykusunda olmuyorum sabahlara kadar oturayım ama ona bişi olmasın ben nefes alamiyim ama ona oksijen gitsin beni bırakmasın diyorum..kendinden geçiyosun artık..

evet evet buna annelik deniyo iştee

merhaba güzel nisan anneleri...bugün hiç giremedim umarım herkes iyidir.. herkese iyi hafta sonları diliyorum...

tunicim içini ferah tut..:)))) inşsallah Allahın iznniyle hepimiz sapasağlam bebeklerimizi kucağımıza alacağız...hamileliliğin keyfini çıkarr..ama oğlumu kucağıma ilk verdiklerinde ...................tarif edemiyorum......nasıl bir şefkat ,,nasıl bir duygu...ve nasıl bir korku.........yavruma bir şey olursa..topuk kanı alınırken bile ..aşı olduğunda bile o ağlıyrdu ben ağlyrdm..annelik......hatta ALlahım bu nasıl bir duygu böyle, bu nasıl bir hassasiyet hep böyle mi devam edecek diye sormuşumdur...evet devam edecek..ama yerini zamanla huzur,güven, yürümeye başladıktan sonrada '' dur yapma ,,atma,,kırma''lar alacak..

Ben de göbüşleri görünce korktum benimki de hiç büyümedi. Sanırım bizimki iç karınla ilgili ya iç karın geniş olunca geç büyüyomuş diye duydum. Ama ben de sorun mu var acaba diye düşünmedim değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…