slm kızlar. hapşırıktan gözlerimden yaşlar geliyor:2::2::2:... aman kendinize dikkat edin. hamilelikte soğuk algınlığı hiççç çekilmiyor.
başımın ağrısından çatlıcam
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın, bol bol mandalina yemeye çalış. Ben normalde çok grip olurum o yüzden bol meyve yemeye ve kalın giyinmeye çalışıyorum etrafımdaki hasta insanlardan uzak duruyorum
cok gecmis olsun canim ya, sorma soguk alginligini ben bile atamiyorum daha.. bol bolda meyve yiyorum ama illa oldumu oluyor...
yinede dikkat edelim.. acil sifalar canim...
geçmiş olsunn ...
sağolun kızlar. havalar birden soğudu. ilaç da kullanamayınca geçmeyi bilmiyor. meyve suyu, nane limon bir de parol ile idare etmeye çalışıyorum.
selam bayanar;
şimdi doktordan geldim, KIZIMIZ olacakmış, ben de rus takvmi ve b hcg tuttu, çin takvimi tutmadı. Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin
canım gözün aydınn.
bir prensese daha olcak inşallah.
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle.
selam bayanar;
şimdi doktordan geldim, KIZIMIZ olacakmış, ben de rus takvmi ve b hcg tuttu, çin takvimi tutmadı. Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin
slm kızlar. hapşırıktan gözlerimden yaşlar geliyor:2::2::2:... aman kendinize dikkat edin. hamilelikte soğuk algınlığı hiççç çekilmiyor.
merhabalar kimsecikler yok burda sanırım kızlar benimde göbüşüm hiç büyümedi görenler hamile olduğumu anlamıyor hiç ama bence bu durum gayet iyi cunkı nede olsa büyücek göbüşler ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi :)
Ben de göbüşleri görünce korktum benimki de hiç büyümedi. Sanırım bizimki iç karınla ilgili ya iç karın geniş olunca geç büyüyomuş diye duydum. Ama ben de sorun mu var acaba diye düşünmedim değil...
selam bayanar;
cnm hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün
ay benim bebişim çok utangaç göstermiyor kendini gerçi göstersinde istemiyorum ama :) herhalde 6-7 ayda gösterir
selam bayanar;
Var öyle forumlar ama fiyatlar çok değişiyor ben çözemedim yaa
Günaydın,
Güzeller anneler; çok acı zamanlar geçiriyoruz ülke olarak.
Depreme çok üzüldüm ağlaya ağlaya geldim sabah
Biz umutlarımızı bağlayıp güzel meleklerimizi beklerken. Orada kaç melek kaç melekten ayrı kaldı
Bol bol dua edelim onlar için, şehitlerimiz için.
Ve her daim halimize sağlığımıza birlikteliklerimize şükredelim.
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah.
Hepimize sevdiklerini bağışlasın rabbim.
Bir daha böyle haftalar yaşamamak dileğiyle.
Yine de umut dolu haftalar diliyorum....
canım hayırlı olsun...sağlıkla kucağına almak nasip olur inş..selam bayanar;
günaydın kızlarrr
petuuuuuuuu nerdesin dün rüyamda bile seni gördüm meraktan çatlıcimmm. cinsiyet belli oldumu acabaa????
ve bu sabah ilk yaptığım şey faysbukumu bile açmdan kk ye girmek oldu senin yazdığını okumak için ama girmemişsin hiççççç
ve bizde evimizi taşıdık nihayett. daha yeni evimde henüz yatamadım ama o mahallede bilem uyanmak süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?