2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

14+3'teyiz canım biz.. gittiğinde inşallah bebeğin uyumuyo olurda içerdeki zıplayışlarını ve oyunlarını görursun ben gittiğimde ayaklarını kaldırıp karnıma vuruyo poposunu kaldırıp zıplıyodu durmadan ama son gittiğimde arkası donuk uyuyodu :)

Allah gonlune göre versin tunişcim ne istiyosan o cıksın seninde pipilin olsun kız bak o zman anlıcaksın dedğimi 2 pi-pi

aminn kuzum inş. zaten benim başından beri içime hep erkek doğuyo oğluşum diye sevesim geliyo ama babamız bak gör kız olcak diyo ikimizde farklı şeyler hissedioruz bakalım ne çıkacak iki pipilimmi olcak bakalım

inş. kuzum yaa petuşada kız olcak diye doğmuştu içime sanki seninde kız olcakmış gibi..Allahım tabiki eli ayağı düzgün sağlıklını versin inş. kızda erkek de olsa hiç farketmez ikiside canımız benimde 1 haftadır astımım devam ediyo bugün ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gittiğimde ben rica bile etmedim hemşire dediki gel doppler cihazıyla kalp atışını dinleyelim nasıl sevindim anlatamam :)) normalde 20. haftadan önce belli olmaz ama deneylim dedim ve bebişimi sağ kasığımda bulduk kalp atışını duyduk..Allah razı olsun hemşireden dedim..doktor bile bukadar ilgilenmedi:)

kuzum çok sağol tunişcimm..
ya benim doktor niye bana kan ilacı vermiyo yaf geçen bi arkadaşımda dedi. kan ilacı vermesi gerekirdi niye vermemişki dedi:26:kan değerlerin normal olsun olmasın vermeliydi didi:26:

ayy pariscim güle güğle otur cnm ya yeni evinde dicem dicem hep unutyom..şaşkınım ben idare edin bugünlük:))

cnm dr una güven bence benimki vermeseydide hiç düşünmicektim ben..şimdi bakıom da balık yağı ile 5 çeşit takviye yani..ne zmn içcem ben bu kadar şeyi hala aklım almıo..zaten cmt aldım hala başlıyamadım içmeye..biri aç biri tok biri bilmemne kafam karışık

bide yani ben turp gibiyim öle kandır vitamindir hiç ihtiyacım yoq emme doldurdu toktorum bildiği bütün fitaminleri yazdı kanımca:)) şimdi yöneticim didi senin çocuk akıl küpü bişi olcak herhal, bu kadar takviyeyele die..:26:

ne güzel olmuş canım ya artık her gittiğinde onlarda dinletirler belki. banada dinleticekti ama belli olmaz şimdi falan dedi kaldı öyle.
benim hemşirede çok ilgili .her şeyi soruyo tek tek açıklıyo.
valla dediğin gibi doktorlardan daha ilgililer

kan hapı magnezyum başka ne vermişti şeker elevitede devam dimi ??

kan hapı magnezyum başka ne vermişti şeker elevitede devam dimi ??

benimki duyulduysa seninki hayli hayli duyulur bence kuzum..
ay evet hayran kaldım yaa ne zaman istersen gel otururuz sıkıntın olursa sohbet ederiz falan dedi hatta istersen yarın gene gel bi sıkıntın olursa ben hep burdayım dedi..dediğin gibi herşeyide tek tek açıklıyo..kadını sarıldım öptüm valla
eşide zaten bizim aile doktorumuz aynı sağlık ocağında..çok sevindim en azından sağlık ocağım var artık

heheh sağol canımm olsun sen şuan pembe pembe bakıyon heryere normal yanii dalgın olman
yani işte doktor öyle verdiyse bi nedeni vardır mutlaka.
ama ben çok çabuk panik olan biriyim o yüzden sürekli sorguluyorum . niye böyle niye şöyle diye

no panic yefrum...onlar anacıklarından alırlar hertürlü, herşeyin doğalı iidr

magvital die suda erien bişi magnezyum için
ferro sanol demir hapı
ismini hatırlamadığım bi hap var kalsiyum desteği
elevit multi vitamin devam
balık yağı devam

hımm şekerim bana ilk haftalarda magvitalı kasık ağrım var diye vermişti koca bi kutu dimi :)) demek magnzeyum içinmiş içsemmi acep hala var :)
kan hapı aynısını verdi banada daktır..
fişek gibi olcek senin bebişş maşalah

kızlar cıkıyoruz biz misafir gelecekmiş kendinize cici bakın. fırsat bulursam cicilerimizin resimlerinide cekicem muccxxxxx..

evet eşşek kadar bi kutu, bi ömür yeter o bana:) yani bi süre vermedi bitene kadar içerim ben şimdi...içsen bişi olmaz herhal..çok merak ediom, şimdiden eşime diom bizmi yaptık bunu die:)))

evet eşşek kadar bi kutu, bi ömür yeter o bana:) yani bi süre vermedi bitene kadar içerim ben şimdi...içsen bişi olmaz herhal..çok merak ediom, şimdiden eşime diom bizmi yaptık bunu die:)))

dimi yaa insan inanamıyo nasıl bişeydir bu Allahım oluyosun resmen canlı büyüyo sende yaa mükemmel bişi
Allahım sağlıklı sıhhatli alalım inş. bebişlerimizi doğduklarından sonrada forumu bırakmayalım bu kadar sık olmaz ama girebildiğimiz kadar gireriz
bende haftaya alanyada doktora gittiğimde soram bakam bi kullan derse kullanayım :)

mrb kızlar çoğu kişinin göbişleri çıkmış benim 16 haftalık oldu hala pek belli değil kilo da almadım ama bundan sonra başlarım almaya bide büyük tuvaletimi yapınca kara yapıyorum bu ilaçlardanmı kaynaklanıyor ki sizinde öylemi normalmi bu....

ben demir hapını kullanmaya başladıktan sonra öyle oldu canım...

cnm erkek istersen babasına benzer die ümit ediyodum , çok uslu olur, kızlar bebek pışpışlarken ben foruma yine verrim coşkuyu diodum..şimdi kız olcak içime bi ateş düştü ya anasına benzerse ben niderim niderimmm die...danış cnm daha minnak nede olsa senin kuzi..

eleviştten cnm..ben eleviti 1 aydır kullanıom walla unuttum normal rengini, sanki hep siyahmış gibi gelyo artık bana

belki babasına çeker gene uslu olur kızçemizz olmadı uyudukları zaman kaçamak yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…