ben sütten nefret ediyorum bide onu içtikten sonra daha cok oluyo tiksinerek içiyorum ondan mıdır artık esimde kzıyo ole diyince içmemeye bahane arama die ayran içsem nasıl olur 5 6 bardak içeyim 1 bardak süt yerine olurmuki
bn en cok hareketlerini hissetme konusunda heyecanlıym hiç hiseden oldumu simdye kadar 16. haftadan sonra hisedilebiliyomus die duymustm
kuşum günaydınnn bizz yeni geldik sağlık ocağına vitaminimizi kan ilacımızı yazdırdık..yeni evinizde hayırlı günlerde oturun inş. şekerim..gülü gülüü oturunn
bnm dilşler pek saglıklı degil o yüzden hamilelkte sıkıntı cekmeyim die birazda cabam bide bir arkadasım cok cekti kalsiyum eksikliginden hamileliginde birazda ondan korkum var kusacak gibi oluyom içince bn annemi bile emmemişim o kadar yani süt içmem hatta içinde sütlü tatlıları bile yemem bn hayatta tatlı yiyemezdm bir haftadır cikolata sevdası baslasdı bnde belki oda alerji yapar die düsünüyorum bnm doktr 2 hafta once gittigimde kasıntının karacigerle alakalı olabilecegini soledi ama olsada bu donmde ilac veremiyorum bi dahaki gelişinde bakalım dedi bu gidisime baktırcam içim rahatlasın en azında bayramdan onceye gidicem bu arada aynı günde oldugum ne cok kişi var bakalım gününde gelecekmi bebişler
kızlar bi araa bende oğluşumun cicilerini cekip koyayım fotolarını koca bir canta cicisi var 3 parcada dun aldık babasıyla. cocuk giyim magazaları doluydu bayram ustu die bende gel oglumuza bayramlık alalım dedim :)
ben sütten nefret ediyorum bide onu içtikten sonra daha cok oluyo tiksinerek içiyorum ondan mıdır artık esimde kzıyo ole diyince içmemeye bahane arama die ayran içsem nasıl olur 5 6 bardak içeyim 1 bardak süt yerine olurmuki
gördüm bebem..yer işgal etmim dei kısa olan yazından döndüm:)) bide cicişlerin devamını cicişler topimize ekledim..göbükümüze göbikler topimize ekledim..
kuzum çok sağol tunişcimm..
ya benim doktor niye bana kan ilacı vermiyo yaf geçen bi arkadaşımda dedi. kan ilacı vermesi gerekirdi niye vermemişki dedi:26:kan değerlerin normal olsun olmasın vermeliydi didi:26:
Mrb nisan ayının güzel anneleri,nasılsınız? Umarım herkeslerin keyifleri yerindedir..Bizde bugün 15+6 dayız SATa göre.Yarın dr kontrolümüz var bu sefer cinsiyetimiz belli olur sanırım.Benim gibi tedirginlik yaşıyormusunuz sizde şimdi hiçbişey hissetmeyince(ilk zamanlarda yine biraz bulantı vardı) içimi korku sarıyo bazen.yarını iple çekiyorum sağlılklı desinde dru m cinsiyeti falan önemli değil benim için.Sanırım bu tübbebk ve ilk gebeliğim olduğu için oluyor.Herkesin sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almasını diliyorum.Dün eşimin bi arkadaşının eşinin bebeğini karında kaybettiğini duydum bu bebek kordondan beslenememiş.bunlar beni daha çok korkutuyor..Allahım kimsye yaşatmasınnnnnnnn
evet canım kan değeriyle alakası yokmuş bende sordum..burdaki doktoruma kalsa bana hala kan ilacı vermicek ama konyada 2 hafta çnceki gittiğim doktor verdi bana 15 gün sonra başla dedi bende bugün alcam yarın başıcam inş..senin doktur randevun ne zaman canım bi sorsan hem??
5 kasımda gidicem tatlım
bi sorayım versin yanii. bebeğim fitaminsiz kalmasın
az kalmış zaten canım bencede sor ki verecektir diye tahmin ediyorummm inş. cinsiyetide öğrenirsiniz kuşumm
5 kasımda gidicem tatlım
bi sorayım versin yanii. bebeğim fitaminsiz kalmasın
tuniş teyzesi biz 12 haftalıkken öğrendik dr o zman erkek demişti ama 1 hafta snra daha emin gormek için tekrar cagırmıstı 13 haftalıkkende net erkek oldugunu öğrendik. bugun nefrazende benim druma gidiyo inşallah oda ögrenir ama onun bebişi daha buyuk 17 haftalık sanırım hemen söyler gamze hanım. ultrason cihazları cok gelişmiş onların bana verdigi resimlerde ultrason kagıtları yani gören arkadalsrım kagıdı bile cok guzel bizimkiler incecik gazete kagıdı gibiydi diyolar bide göruntu cok net cıkıyo.
ayyyyyyy öğreniriz inşallahhh çok heyecanlanıyorum
inşallah gösterir şeysini yavrum
ne güzell canım yaa..bende haftaya pazartesi memleketimde alanyada gidecem annem randevu almış ben gitmedenbide bende astım var burdaki doktor ilgilenmiyo saolsun.. ondan gitmişken orda doktora gideyim dedim ve 14+2 oluyorum o yüzden sordum belki bende öğrenebilirim inş. yaa benimde gideceğim hastane ultrason cihazları aynı dediğin gibi çok gelişmiş bakalım hayırlısı olsun erkek bebişler daha çabuk belli ediyomuş kendni
mrb susesı bulantıların gitmesi daha iyi değil mi tatlım? bu gebeliğe alıştıgımızı gösteriyor. 2-3 haftaya içinde kelebekler ucuyo gibi bebişini hissedeceksin hareketlerini hissedeceksin inşallah. bunları dusunmek varken neden karamsar oluyorsun. içini ferah tut güzel şeyler düşün. Allahın izniyle öpüp koklayacagımız gunlerde gelecek meleklerimizi.. biz mutsuz karamsar oldugumuzda onların hissettiklerini üzüldüklerini unutmayalım. yarın habr ver bakalım prens mi geliyo prenses mi?
ayy inşş. yaa yavaş yavaş öğreniyoruz artık ne güzel yaaa
bence senin bebişte kızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?