2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

olur sanırım cnm...çünkü benim dr um kalsiyum sadace sütte yok didi, süt içemiyosabn ayran iç, yoğurt ye didi, yeterli didi..
bide ben geçenlerde kitapta okudum..süt en çok 20. hafta ve sonrasında önemliymiş..sütte demiyelimde kalsiyum...çünkü bebiklerimizin kemikleri 20. hafta sonrasında gelişyomuş ve ek kalsiyuma ihtiyaç duyyomuş, o zmna kadar ihtiyacı olan kalsiyumu annenin depolarından alıyomuş

bn en cok hareketlerini hissetme konusunda heyecanlıym hiç hiseden oldumu simdye kadar 16. haftadan sonra hisedilebiliyomus die duymustm

17. haftadayım, ultrasona göre 18. deyim ama daha hiç bişi hissetmedim...
dr daha erken dedi 20. den sonra hissedilir ilk bebikte didi
16-22 arası hissedilir yazıo nette

bnm dilşler pek saglıklı degil o yüzden hamilelkte sıkıntı cekmeyim die birazda cabam bide bir arkadasım cok cekti kalsiyum eksikliginden hamileliginde birazda ondan korkum var kusacak gibi oluyom içince bn annemi bile emmemişim o kadar yani süt içmem hatta içinde sütlü tatlıları bile yemem bn hayatta tatlı yiyemezdm bir haftadır cikolata sevdası baslasdı bnde belki oda alerji yapar die düsünüyorum bnm doktr 2 hafta once gittigimde kasıntının karacigerle alakalı olabilecegini soledi ama olsada bu donmde ilac veremiyorum bi dahaki gelişinde bakalım dedi bu gidisime baktırcam içim rahatlasın en azında bayramdan onceye gidicem bu arada aynı günde oldugum ne cok kişi var bakalım gününde gelecekmi bebişler

kuşum günaydınnn bizz yeni geldik sağlık ocağına vitaminimizi kan ilacımızı yazdırdık..yeni evinizde hayırlı günlerde oturun inş. şekerim..gülü gülüü oturunn

kuzum çok sağol tunişcimm..
ya benim doktor niye bana kan ilacı vermiyo yaf geçen bi arkadaşımda dedi. kan ilacı vermesi gerekirdi niye vermemişki dedi:26:kan değerlerin normal olsun olmasın vermeliydi didi:26:

canım cikolata, kakao, cay, kahve gereksiz demir ve kalsiyum kaybına yol acıyo yani sute kakao koyup içersen kakaonun ve saydıgım digerlerinin idrar sokturucu etkiside var aldıgın kalsiyumuda hızlı bi şekilde idrarla atıyosun. dereotunun kalsiyum kaynagı oldugunu biliyor musunuz? bol dereotlu salatalar yiyebilirsiniz, kaşar peynirinde de kalsiyum oranı oldukca yuksekmiş. sutu tamamen light denedin mi? %50 falan değil yani sıfır yagsız dene su gibi tadı var zaten ,nşallah cok bulandırmaz bende ilk aylarda zorlana zorlana içiyodum şimdi sek sütün lightını içiyorum soguk soguk 3 bardak dikşyorum kurtuluyorum gunluk sut alımından..

canım bakma sen doktoruna güven..biz de sadece elevitle devam ediyoruz başka bir ilaca şu an gerek yok dedi..sadece elevit kullanıyorum şu an

Mrb nisan ayının güzel anneleri,nasılsınız? Umarım herkeslerin keyifleri yerindedir..Bizde bugün 15+6 dayız SATa göre.Yarın dr kontrolümüz var bu sefer cinsiyetimiz belli olur sanırım.Benim gibi tedirginlik yaşıyormusunuz sizde şimdi hiçbişey hissetmeyince(ilk zamanlarda yine biraz bulantı vardı) içimi korku sarıyo bazen.yarını iple çekiyorum sağlılklı desinde dru m cinsiyeti falan önemli değil benim için.Sanırım bu tübbebk ve ilk gebeliğim olduğu için oluyor.Herkesin sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almasını diliyorum.Dün eşimin bi arkadaşının eşinin bebeğini karında kaybettiğini duydum bu bebek kordondan beslenememiş.bunlar beni daha çok korkutuyor..Allahım kimsye yaşatmasınnnnnnnn

kızlar bi araa bende oğluşumun cicilerini cekip koyayım fotolarını koca bir canta cicisi var 3 parcada dun aldık babasıyla. cocuk giyim magazaları doluydu bayram ustu die bende gel oglumuza bayramlık alalım dedim :)

canım sende koy ciciş görelim maşalah diyelimm bide sen cinsiyeti kesin olarak nekadarlıkken öğrenmiştin canım??

canım zaten sütü içsende biyerden sonra bıktırıyo artık yaa ben içtim içtim şimdi canım hiç istemiyo ayran ve yoğurt tüketiyorum sende öle yapabilirsin..ayranı günde 2-3 kezde içebiliyorum çünkü.

gördüm bebem..yer işgal etmim dei kısa olan yazından döndüm:)) bide cicişlerin devamını cicişler topimize ekledim..göbükümüze göbikler topimize ekledim..

hemennn bakıorum cicişş

kuzum çok sağol tunişcimm..
ya benim doktor niye bana kan ilacı vermiyo yaf geçen bi arkadaşımda dedi. kan ilacı vermesi gerekirdi niye vermemişki dedi:26:kan değerlerin normal olsun olmasın vermeliydi didi:26:

evet canım kan değeriyle alakası yokmuş bende sordum..burdaki doktoruma kalsa bana hala kan ilacı vermicek ama konyada 2 hafta çnceki gittiğim doktor verdi bana 15 gün sonra başla dedi bende bugün alcam yarın başıcam inş..senin doktur randevun ne zaman canım bi sorsan hem??

kızlarr yaa memleket olarak uğursuz bi dönemdeyiz sanırım önce sel,sonra şehitlerimizi ve dünde vandaki deprem saba tümere bakıyorum içler acısı Allahım hepsinin yardımcısı olsun yaa...marmara depremini hatırlattı bana (

mrb susesı bulantıların gitmesi daha iyi değil mi tatlım? bu gebeliğe alıştıgımızı gösteriyor. 2-3 haftaya içinde kelebekler ucuyo gibi bebişini hissedeceksin hareketlerini hissedeceksin inşallah. bunları dusunmek varken neden karamsar oluyorsun. içini ferah tut güzel şeyler düşün. Allahın izniyle öpüp koklayacagımız gunlerde gelecek meleklerimizi.. biz mutsuz karamsar oldugumuzda onların hissettiklerini üzüldüklerini unutmayalım. yarın habr ver bakalım prens mi geliyo prenses mi?

5 kasımda gidicem tatlım
bi sorayım versin yanii. bebeğim fitaminsiz kalmasın

tuniş teyzesi biz 12 haftalıkken öğrendik dr o zman erkek demişti ama 1 hafta snra daha emin gormek için tekrar cagırmıstı 13 haftalıkkende net erkek oldugunu öğrendik. bugun nefrazende benim druma gidiyo inşallah oda ögrenir ama onun bebişi daha buyuk 17 haftalık sanırım hemen söyler gamze hanım. ultrason cihazları cok gelişmiş onların bana verdigi resimlerde ultrason kagıtları yani gören arkadalsrım kagıdı bile cok guzel bizimkiler incecik gazete kagıdı gibiydi diyolar bide göruntu cok net cıkıyo.

5 kasımda gidicem tatlım
bi sorayım versin yanii. bebeğim fitaminsiz kalmasın

ne güzell canım yaa..bende haftaya pazartesi memleketimde alanyada gidecem annem randevu almış ben gitmeden bide bende astım var burdaki doktor ilgilenmiyo saolsun.. ondan gitmişken orda doktora gideyim dedim ve 14+2 oluyorum o yüzden sordum belki bende öğrenebilirim inş. yaa benimde gideceğim hastane ultrason cihazları aynı dediğin gibi çok gelişmiş bakalım hayırlısı olsun erkek bebişler daha çabuk belli ediyomuş kendni

kızlar bende de b12 vitamini eksikliği cıktı benexon verdi bide demir ilacı verdi eleviti sordum gecen hafta gerek yok dedi bana balık yagı hapı falanda vermedi nie vermediki :S

Allah gonlune göre versin tunişcim ne istiyosan o cıksın seninde pipilin olsun kız bak o zman anlıcaksın dedğimi 2 pi-pi

Ya karamsar değilim aslında aksine mutluyum ama geç olduğu için ve duyduklarım beni etkiliyo.Mutluluğumun sona ermesine geçmişe dönmeye korkuyorum. Ne bileyim bu annelğin verdiği şeyler sanırım ya şimdidien öyle bi sahiplenmişiz ki bişey olcak diye endişeleniyoz iştee..aslında benim dr umda 12 haftalıkken erkek demişti ama kesin değil dedi bakalım tahmini doğru çıkcak mı?senin ne kadarlık oldu canım?

ayy inşş. yaa yavaş yavaş öğreniyoruz artık ne güzel yaaa
bence senin bebişte kızzzzzzz

ayyyyy inşallah kızdır tunii. kız istiyorum bende.kız çocuklarına karşı çok bi düşkünlüğüm var yeğenlerden falan dolayı
ama Rabbim hangisini verirsede başımızın tacı.. sağlıklı eli ayağı düzgün olsundaa inşallahh.:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…