2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok üzüldüm ben, ama sanki kocamda benim gibi çok üzüldü

petuş yahu seninle aynı gün doktora gidecek olan sevdoş değil miydi.. sevdaaaaaaaaa.. sendin dimi..

yok sevda bugün gideckti...24 ünde..
perigül aklımda kalmış benle aynı gün gidecek olan..
ama daha bi sürü kişi vardı dimi bu cmt dr a gidecek
evet bayanlar nerdesiniz???? hu huuu

sevdooşş hadi bakalım tutacakmı tahminin ama kızz olsuun yaaa..iki bacı ne eyi olurrr
bayansuu sağol canımmm kesin gibi bizim isim
sen başka isim düşünme bencede..düşündükçe puku çıkıyo zatn
çok üzüldüm ben, ama sanki kocamda benim gibi çok üzüldü

bak şindiiii:26:bendeee çok üzüldüm halinize

kuşum günaydınnn bizz yeni geldik sağlık ocağına vitaminimizi kan ilacımızı yazdırdık..yeni evinizde hayırlı günlerde oturun inş. şekerim..gülü gülüü oturunn

yawrummmmmmm yaaa bunlar neey böle Allahım kurban olurum maşalah güzel sağlıklı günlerde giydirirsin inş. prensesimize bütün cicişleri..kız annesi petuşşşşşşş yakışır yewrum yaaa çok neşeli bi gün amma dimiii

Eki Görüntüle 278345

kızlarr hafta sonu bebeğime bu conversleri ördüm..denemek için yaptım evdeki iplerle çünkü bu benim ilk örgüm

Allahımmmm bende istiyorum çok tatlı kuzum ellerine sağlık maşalahh

sevdaa güzel haberlerini bekliyoruz...bence de düşünmesem iyi olur bunun yerini tutmuyo zaten kızlar ben kaçtım görüşürüz yine

hoşgeldinn bebeim
teşekkür ederis linkini vermiştim sende ör tatlım
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)

sevdaa güzel haberlerini bekliyoruz...bence de düşünmesermiştim sendem iyi olur bunun yerini tutmuyo zaten kızlar ben kaçtım görüşürüz yine
bend çıkıcam amaa çıkamıyoooommm

kıslar sıcak suyla yıkanmanın bebege zararı var mı ben yazın buz gibi suyla kışın da ateş gibi suyla bıcı bıcı yapıorum. ılık duş mumkun değil yani ondan mı erken den catladım ki acep?

kızlar bnde kasıntı basladı her dakika degil bazı aksamlar bi tutuyo deli gibi kasınıyorum hiç kar etmiyo özellikle sırtım ve karnım kasınıyo korkuyorum karacigerle alakalı degildr insallh sizdede oluyomu

kızlar bnde kasıntı basladı her dakika degil bazı aksamlar bi tutuyo deli gibi kasınıyorum hiç kar etmiyo özellikle sırtım ve karnım kasınıyo korkuyorum karacigerle alakalı degildr insallh sizdede oluyomu

olmaz mı tatlım sende yine bazı akşamlar oluyomus bende her aksam oluyo cildim kuru catlıyorum ondan kasınıyorum karacigerle alakası yok catlamakla alakalı gebelikte kasıntı. bide son aylarda olan kasıntı gebelik alerjisi diye nitelendiriliyo. amaa su anki buyuk ihtimalle yavas yavas catladıgının resmidir. benim gögus altlarım kırmızı cizgiler oldu 75 numaraydı 90 oldu kolay diil dabi :) goguslrimden kasıklarıma kadar kalcalarım belim komple kasınıyorum

sevdaaaa hadi hayırlı haberlerle gel inş..
ay ne kadar güzel bi gün yaa maşalah
hoşgeldin tunicim...
kıslar sıcak suyla yıkanmanın bebege zararı var mı ben yazın buz gibi suyla kışın da ateş gibi suyla bıcı bıcı yapıorum. ılık duş mumkun değil yani ondan mı erken den catladım ki acep?
canım nette hep okudum çok sıcak su kesinlikle yapma..bende hep çok sıcak suyla banyo yaparım ama şimdi çok dikkat ediorum..ılık suyla yap..allah korusun sıcak su düşüğe neden olabilirmiş...çatlakla bi bağı varmı ama bilmom

cnm ben karaciğer hastasıyım normalde...yani yıllarca tedavi oldum halada kontrole gidiyoruma ama karaciğerden ötürü daha bugüne kadar hiç kaşıntım olmadı...benimde sırtım bazen kafamın içi bile kaşınyo ama psikolojik die düşünyorum çünkü çatlak olayı bende bayağı bi korku yaratıo yani düşündükçe..

kızlar bi araa bende oğluşumun cicilerini cekip koyayım fotolarını koca bir canta cicisi var 3 parcada dun aldık babasıyla. cocuk giyim magazaları doluydu bayram ustu die bende gel oglumuza bayramlık alalım dedim :)

canım bende hep sıcak suyla yaparım banyoyu sıcacık olcak su böle..şimdiden sonra bi zararı olduğunu sanmıyorum ama ilk haftalarda sakıncalı diye duymuştum şeker..

kuzumm hoşbulduk bebem...cicişlerinede yorum yapmıştım gördünmü??

ben sütten nefret ediyorum bide onu içtikten sonra daha cok oluyo tiksinerek içiyorum ondan mıdır artık esimde kzıyo ole diyince içmemeye bahane arama die ayran içsem nasıl olur 5 6 bardak içeyim 1 bardak süt yerine olurmuki

gördüm bebem..yer işgal etmim dei kısa olan yazından döndüm:)) bide cicişlerin devamını cicişler topimize ekledim..göbükümüze göbikler topimize ekledim..

ben sütü çok severdim ama bulantılardan sonra tiksindimm

tam süte alışmışken tv de doktor 3-4ay raf ömrü olan sütü tüketmemeye çalışısın dedi

günlük süt aldık bizde ayy o daha bi fena kokusu tadı iğrendim resmen

azcık içine kako koyup içtim

acaba kokaolu mu içsem yoksa sade kutu süt mü içsem bilemedimm

süt balık beni mehvediyoo çok severdim önceden ama şimdi hiç yemiyorum

bn en cok hareketlerini hissetme konusunda heyecanlıym hiç hiseden oldumu simdye kadar 16. haftadan sonra hisedilebiliyomus die duymustm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…